Domo DO2309I Roomijsmachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Domo DO2309I Roomijsmachine kopen voor slechts €34,35
  • De laagste prijs van Domo DO2309I Roomijsmachine werd verkregen op 12 april 2024 11:23.

 34,35

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Domo DO2309I Roomijsmachine - €34,35
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Domo DO2309I Roomijsmachine
Laatste updates:
  • €34,35 - 12 april 2024
  • €33,67 - 1 februari 2024
  • €34,35 - 11 december 2023
  • €34,99 - 10 december 2023
  • €34,35 - 9 december 2023
  • €34,99 - 2 december 2023
  • €35,48 - 28 november 2023
  • €35,99 - 23 november 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €36,99 - 22 november 2023
  • Laagste prijs: €29,70 - 28 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 11:23
Domo DO2309I Roomijsmachine

 34,35

Beschrijving

Domo DO2309I Roomijsmachine review: de perfecte aanvulling op je keukenapparatuur

Ben je op zoek naar een eenvoudig te gebruiken en compacte roomijsmachine die het maken van ijs een fluitje van een cent maakt? Dan is de Domo DO2309I Roomijsmachine de perfecte aanvulling op je keukenapparatuur. Met deze machine kan je in een handomdraai heerlijk ijs maken in de smaak die jij wilt.

Domo DO2309I Roomijsmachine: Wat zeggen de reviewers?

De Domo DO2309I Roomijsmachine is een geliefd apparaat onder reviewers. Het apparaat wordt geprezen om zijn eenvoudige gebruik en goede prijs/kwaliteit verhouding. De meegeleverde recepten worden als duidelijk en makkelijk te volgen beschouwd. Het apparaat is vooral handig voor mensen die niet willen investeren in een dure ijsmachine en toch graag zelfgemaakt ijs willen maken.

Echter, sommige reviewers geven aan dat de kwaliteit van het apparaat matig is. Het kan kwetsbaar zijn en soms wat lawaai maken tijdens het gebruik. Ook kan het ijs soms nog wat zacht zijn na 30 minuten draaien, waardoor het nog in de vriezer moet. Toch zijn reviewers over het algemeen tevreden met wat ze krijgen voor de prijs van de machine.

Desondanks blijven reviewers positief over de Domo DO2309I Roomijsmachine vanwege de eenvoud van het gebruik en de goede kwaliteit van het ijs dat ermee gemaakt kan worden. Het apparaat is kindvriendelijk en ideaal om kinderen te betrekken bij het ijs maken. Het is een goede investering voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare ijsmachine met goede prestaties.

Makkelijk in gebruik

De Domo DO2309I Roomijsmachine is zeer gebruiksvriendelijk en kan gemakkelijk door iedereen worden bediend. Het apparaat heeft slechts één knop waarmee je het ijsbereidingsproces kan starten. Daarnaast heeft het apparaat een doorzichtig deksel met vulopening, waardoor je het ijsbereidingsproces kan volgen. Dit is vooral leuk voor kinderen, die zo kunnen zien hoe het ijs wordt gemaakt.

Compact ontwerp

Het compacte ontwerp van de Domo DO2309I Roomijsmachine maakt het mogelijk om het apparaat op elke gewenste plek in de keuken op te bergen. Het is een perfecte keuze voor mensen met een kleine keuken of weinig opbergruimte. De vrieskom is uitneembaar, waardoor je de kom na gebruik gemakkelijk kan reinigen.

Bereidingstijd

Met deze roomijsmachine kan je binnen 30 minuten heerlijk vers ijs maken. Hierdoor is het mogelijk om op elk moment van de dag ijs te maken. Het apparaat is geschikt voor het maken van verschillende soorten ijs, zoals sorbetijs, hard ijs en yoghurtijs. Hierdoor is er voor iedereen wel een lekkere smaak te maken.

Inclusief recepten

Bij de Domo DO2309I Roomijsmachine worden verschillende recepten meegeleverd. Hierdoor kan je direct aan de slag met het maken van heerlijk ijs. De recepten zijn eenvoudig te volgen en bevatten duidelijke instructies. Dit maakt het mogelijk om ijs te maken in verschillende smaken en varianten.

Oververhittingsbeveiliging

De Domo DO2309I Roomijsmachine is voorzien van een oververhittingsbeveiliging. Dit zorgt ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het te warm wordt. Dit verhoogt de veiligheid van het apparaat en voorkomt schade aan het apparaat.

Garantie

De Domo DO2309I Roomijsmachine wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Dit geeft je de zekerheid dat je een kwalitatief hoogwaardig apparaat aanschaft. Mocht er onverhoopt toch iets mis zijn met het apparaat, dan kan je gebruik maken van de garantie.

Conclusie Domo DO2309I Roomijsmachine

De Domo DO2309I Roomijsmachine is een compact en gebruiksvriendelijk apparaat waarmee je snel en gemakkelijk heerlijk ijs kan maken. Het apparaat is geschikt voor het maken van verschillende soorten ijs, waardoor er voor iedereen wel een lekkere smaak te maken is. Het is perfect voor mensen met een kleine keuken of weinig opbergruimte vanwege het compacte ontwerp en het gemakkelijk schoon te maken vrieskom. De oververhittingsbeveiliging zorgt voor extra veiligheid tijdens het gebruik van het apparaat en de meegeleverde recepten maken het mogelijk om direct aan de slag te gaan met het maken van heerlijk ijs. Al met al is de Domo DO2309I Roomijsmachine een aanrader voor iedereen die graag zelf ijs wil maken.

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

De Beste Softijsmachine

Beste Broodbakmachine 2023

7.6Expert Score
Domo DO2309I Roomijsmachine review: de perfecte aanvulling op je keukenapparatuur Ben je op zoek naar een eenvoudig te gebruiken en compacte roomijsmachine die het maken van ijs een fluitje van een cent maakt? Dan is de Domo DO2309I Roomijsmachine de perfecte aanvulling op je keukenapparatuur. Met deze machine kan je in een handomdraai heerlijk ijs […]
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Compact ontwerp, makkelijk op te bergen
  • Korte bereidingstijd van 30 minuten
  • Inclusief recepten
  • Oververhittingsbeveiliging
  • 2 jaar garantie
- Minpunten
  • Matige kwaliteit en kwetsbaarheid
  • Kan soms wat lawaai maken tijdens gebruik
  • Het ijs kan soms nog zacht zijn na 30 minuten draaien en moet nog in de vriezer

Extra informatie

Specificaties: Domo DO2309I Roomijsmachine

Kleur

white

Bereidingstijd

30

Type ijs

Sorbetijs, Hard ijs, Yoghurtijs

Freeze duur (minuut)

30

Koeling tijd in koelkast

0

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

1

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Nee

Timer

Nee

Indicatie afgerond

Nee

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Nee

Scherm

N

Gewicht (g)

2822

Vermogen (W)

12

Materiaal behuizing

Kunststof

Snoerlengte (m)

0.9

Extra koeling container

Nee

Inclusief kookboek

Ja

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

Uitneembare vrieskom Deksel met vulopening Oververhittingsbeveiliging

MPN (Manufacturer Part Number)

DO2309I

Bediening

Knoppen

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Inhoud (l)

1

Introductie

0

Met automatische programma's

Ja

Met maatverdeling

Nee

Met nakoelfunctie

Nee

Model

DO2309I

Product breedte (cm)

23

Product gewicht (kg)

2.9

Product hoogte (cm)

27

Product lengte (cm)

23

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands, Frans, Engels, Duits

Type ijsmaker

Los koelelement voor in vriezer

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

237

Verpakking hoogte (mm)

233

Verpakking lengte (mm)

284

Verpakkingsinhoud

23x23x27 (LxBxH)

Vulopening voor extra ingredient

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Domo DO2309I Roomijsmachine
Laatste updates:
  • €34,35 - 12 april 2024
  • €33,67 - 1 februari 2024
  • €34,35 - 11 december 2023
  • €34,99 - 10 december 2023
  • €34,35 - 9 december 2023
  • €34,99 - 2 december 2023
  • €35,48 - 28 november 2023
  • €35,99 - 23 november 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €36,99 - 22 november 2023
  • Laagste prijs: €29,70 - 28 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Domo DO2309I Roomijsmachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart