DirectGoods Houtbrander Set

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je DirectGoods Houtbrander Set - Soldeerbout – Houtbrander - Houtbrander Set - Pyrografie - Soldeerset - 43 delig - LCD scherm kopen voor slechts €29,95
  • De laagste prijs van DirectGoods Houtbrander Set - Soldeerbout – Houtbrander - Houtbrander Set - Pyrografie - Soldeerset - 43 delig - LCD scherm werd verkregen op 19 juni 2024 12:12.

 29,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: DirectGoods Houtbrander Set - Soldeerbout – Houtbrander - Houtbrander Set - Pyrografie - Soldeerset - 43 delig - LCD scherm - €29,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DirectGoods Houtbrander Set - Soldeerbout – Houtbrander - Houtbrander Set - Pyrografie - Soldeerset - 43 delig - LCD scherm
Laatste updates:
  • €29,95 - 23 april 2024
  • €32,95 - 19 april 2024
  • €29,95 - 2 april 2024
  • €32,95 - 1 april 2024
  • €26,95 - 26 maart 2024
  • €32,95 - 29 februari 2024
  • €34,95 - 23 februari 2024
  • €29,95 - 8 januari 2024
Sinds: 27 december 2023
  • Hoogste prijs: €34,95 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €26,95 - 26 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 06:23
DirectGoods Houtbrander Set

 29,95

Beschrijving

DirectGoods Houtbrander Set: Een Complete Pyrografie Ervaring

Wil je graag aan de slag met houtbranden of solderen? Dan is de professionele pyrografie houtbrander set van DirectGoods precies wat je nodig hebt. Deze uitgebreide set is perfect voor zowel beginners als ervaren houtbranders. Met een scala aan functies en accessoires, zoals een houtbrander met LED-display, 32 opzetstukken, soldeertin en een luxe opberghoes, ben je klaar om direct aan de slag te gaan. In dit artikel zullen we de voordelen van de DirectGoods Houtbrander Set uitlichten en ontdekken waarom dit de ideale keuze is voor elke pyrografie-enthousiasteling.

Accuraat en Nauwkeurig: Perfectie in Detail

Of je nu gedetailleerde tekeningen wilt maken op hout, wilt solderen of kunstwerken wilt creëren op leer, de DirectGoods Houtbrander Set biedt ongekende veelzijdigheid. De houtbrander kan verwarmen tussen 180 en 480 graden, zodat je altijd de juiste temperatuur kunt kiezen voor jouw specifieke project. Bovendien is de houtbrander voorzien van een uniek LED-display, waarmee je de temperatuur gemakkelijk kunt aflezen. Hierdoor ben je verzekerd van nauwkeurigheid en precisie bij elke toepassing.

Een Compleet Gereedschap Set voor eindeloze Creativiteit

De DirectGoods Houtbrander Set wordt geleverd met maar liefst 32 verschillende opzetstukken, waarvan 5 precisiemessen. Deze diversiteit aan opzetstukken maakt de set geschikt voor zowel beginners als professionals in de wereld van houtbranden. Bovendien kan de set ook dienen als soldeerbout, waardoor zowel kleine als grote projecten mogelijk zijn. Bij de set is ook soldeertin inbegrepen, zodat je meteen aan de slag kunt met solderen. Met deze uitgebreide gereedschapsset ben je klaar voor elke creatieve uitdaging die op je pad komt.

Ergonomisch Ontwerp voor Comfort en Precisie

De pyrografie set van DirectGoods is uitgerust met een ergonomisch ontworpen handvat, waardoor het comfortabel in de hand ligt. Dit stelt je in staat om zeer nauwkeurig te werken en gedetailleerde kunstwerken te maken. Bovendien is de houtbrander licht van gewicht, waardoor je hem gemakkelijk onder verschillende hoeken kunt gebruiken zonder vermoeidheid. Om je handen te beschermen, is de houtbrander voorzien van een hittebestendige beschermlaag. Hierdoor kun je met een gerust hart creatief bezig zijn, wetende dat je handen veilig zijn.

Eenvoudig in Gebruik: Direct aan de Slag

Het gebruik van de DirectGoods Houtbrander Set is een eenvoudig proces. Sluit eenvoudigweg de houtbrander aan op het stopcontact, stel de gewenste temperatuur in en je kunt direct aan de slag! Dankzij de keramische technologie warmt de houtbrander al binnen 15 seconden op, zodat je niet lang hoeft te wachten om te beginnen. De temperatuur wordt weergegeven op het handige LED-display, waardoor je altijd precies weet wanneer de gewenste temperatuur is bereikt. Na gebruik haal je de stekker uit het stopcontact en de houtbrander koelt automatisch af. Gedurende het afkoelingsproces kun je de houtbrander veilig op de meegeleverde standaard plaatsen.

Wat zit er in de Verpakking?

De DirectGoods Houtbrander Set wordt geleverd met een uitgebreide set accessoires, zodat je direct aan de slag kunt. In de verpakking vind je:

  • 1 x Houtbrander met LED-display
  • 32 x Opzetstukken
  • 1 x Luxe opberghoes
  • 1 x Soldeertin
  • 1 x Houtbrander standaard
  • 1 x Invul templates
  • 1 x Handleiding (EN)
  • 2 x Pincet
  • 1 x Snijtool
  • 1 x Desoldeerpomp

Veiligheid Voorop: Buiten Bereik van Kinderen Houden

Houd er rekening mee dat de DirectGoods Houtbrander Set buiten het bereik van kinderen moet worden gehouden. Hoewel de set een geweldige creatieve tool is, kan het gebruik van hete oppervlakken gevaarlijk zijn voor kinderen. Zorg ervoor dat de set veilig wordt opgeborgen en alleen onder toezicht van volwassenen wordt gebruikt.

Conclusie: De DirectGoods Houtbrander Set – Jouw Creatieve Metgezel

De DirectGoods Houtbrander Set is de perfecte keuze voor zowel beginners als professionals in de wereld van pyrografie en solderen. Met zijn uitgebreide functies, 32 opzetstukken, ergonomisch ontwerp en nauwkeurige prestaties, biedt deze set alles wat je nodig hebt om je creatieve vaardigheden te ontwikkelen. Of je nu kunstwerken wilt maken op hout, lederen projecten wiltverfraaien of zelfs wilt solderen, deze set heeft het allemaal. De eenvoudige bediening en het snelle opwarmproces zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt, terwijl het LED-display en de hittebestendige beschermlaag zorgen voor veiligheid en gemak tijdens het gebruik. Met de DirectGoods Houtbrander Set ben je verzekerd van hoogwaardige prestaties en eindeloze creatieve mogelijkheden. Bestel vandaag nog en laat je inspiratie de vrije loop met deze veelzijdige houtbrander set van DirectGoods.

Bekijk meer houtbranders op bol.com

Bekijk de beste houtbranders

9.2Expert Score
DirectGoods Houtbrander Set: Een Complete Pyrografie Ervaring Wil je graag aan de slag met houtbranden of solderen? Dan is de professionele pyrografie houtbrander set van DirectGoods precies wat je nodig hebt. Deze uitgebreide set is perfect voor zowel beginners als ervaren houtbranders. Met een scala aan functies en accessoires, zoals een houtbrander met LED-display, 32 […]
Pluspunten
  • Voorzien van LED-display
  • Uitgerust met 32 opzetstukken
  • Eenvoudig in gebruik
  • Ergonomisch ontworpen
  • Nauwkeurig en precies in gebruik
- Minpunten
  • Handleiding alleen beschikbaar in het Engels
  • Kabellengte van 134 cm kan beperkt zijn in sommige situaties

Extra informatie

Specificaties: DirectGoods Houtbrander Set

Gewicht (kg)

0.52

Vermogen (W)

80

Snoerlengte (m)

1.34

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Verpakkingsinhoud

· 1 x Houtbrander met LED-display · 32 x Opzetstuk · 1 x Luxe opberghoes · 1 x Soldeertin · 1 x Houtbrander standaard · 1 x Invul templates · 1 x Handleiding (EN) · 2 x Pincet · 1 x Snijtool · 1 x Desoldeerpomp

Signaalwoord

Niet van toepassing

Gevarenaanduiding (H-zinnen)

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Keurmerk

CE

MPN (Manufacturer Part Number) (H)

936

Taal handleiding

Nederlands, Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Verpakking breedte (mm)

145

Verpakking hoogte (mm)

55

Verpakking lengte (mm)

333

Voedingstype

Netstroom

Voorzorgsaanduiding (P-zinnen)

Niet van toepassing

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor DirectGoods Houtbrander Set - Soldeerbout – Houtbrander - Houtbrander Set - Pyrografie - Soldeerset - 43 delig - LCD scherm
Laatste updates:
  • €29,95 - 23 april 2024
  • €32,95 - 19 april 2024
  • €29,95 - 2 april 2024
  • €32,95 - 1 april 2024
  • €26,95 - 26 maart 2024
  • €32,95 - 29 februari 2024
  • €34,95 - 23 februari 2024
  • €29,95 - 8 januari 2024
Sinds: 27 december 2023
  • Hoogste prijs: €34,95 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €26,95 - 26 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “DirectGoods Houtbrander Set”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart