Dimbare verwarmer onder het bureau

(2 klantbeoordelingen)
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Aanbevolen voor ruimte tot: 2 m² W | Type: Infraroodkachel | verwarmingselement voor bureautafels® | Geschikt voor ruimtes tot: 3 m² | 110 warmtestand(en)

 99,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dimbare verwarmer onder het bureau - €99,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Dimbare verwarmer onder het bureau
Laatste updates:
  • €99,95 - 5 maart 2024
  • €89,95 - 5 februari 2024
  • €99,95 - 12 januari 2024
  • €109,95 - 11 januari 2024
  • €99,95 - 7 januari 2024
  • €99,00 - 20 december 2023
  • €99,95 - 21 november 2023
  • €84,99 - 20 november 2023
Sinds: 7 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,95 - 11 januari 2024
  • Laagste prijs: €84,99 - 18 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 00:13
Dimbare verwarmer onder het bureau

 99,95

Beschrijving

Dimbare verwarmer onder het bureau review

De Dimbare Infrarood Verwarming onder het Bureau is een compact en efficiënt verwarmingselement speciaal ontworpen om bureaus te verwarmen die in een koude of moeilijk te verwarmen omgeving staan. De verwarming is eenvoudig aan te brengen onder het bureau en heeft een stralingscapaciteit van 10 tot 150 watt. Hierdoor kunt u op elk gewenst moment de verwarming aanpassen en zo uw comfortzone creëren.

Voordelen van de Dimbare Infrarood Verwarming

  • Gemakkelijk te monteren
  • Regelbare capaciteit (10-150 watt)
  • Dimmer nabij de gebruiker, zodat u niet naar het stopcontact hoeft te lopen
  • Comfortabele zone door straling

Technische specificaties

De Dimbare Infrarood Verwarming heeft een voltage van 230 volt en een vermogen van 150 watt. Het is uitgerust met een dimmer die traploos te regelen is. De afmetingen van de verwarming zijn 300 x 600 mm en de snoerlengte is 3 meter. De verwarming is in overeenstemming met Europese wet- en regelgeving en wordt geleverd met een in het Nederlands geschreven handleiding en technische specificaties.

Veiligheid en functies

De verwarming heeft een overhittingsbeveiliging en bescherming tegen aanraking en vocht (IP20). Het heeft een adjustable thermostat en 110 warmtestanden en een aan-uit schakelaar. De verwarming is vorstvrij en heeft een omvalbeveiliging. Echter, er is geen indicatielampje of automatische uitschakeling aanwezig.

Conclusie Dimbare verwarmer onder het bureau

De Dimbare Infrarood Verwarming onder het Bureau is een praktische oplossing voor het verwarmen van bureaus in koude of moeilijk te verwarmen ruimtes. Het is gemakkelijk te monteren en heeft regelbare capaciteit, zodat u op elk gewenst moment uw comfortzone kunt creëren. De verwarming is veilig en heeft diverse functies, maar is niet uitgerust met een indicatielampje of automatische uitschakeling.

Bekijk meer infrarood op Bol.com

De Beste Thermostaat

8.8Expert Score
Aanbevolen voor ruimte tot: 2 m² W | Type: Infraroodkachel | verwarmingselement voor bureautafels® | Geschikt voor ruimtes tot: 3 m² | 110 warmtestand(en)
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Eenvoudig
  • Prijs
- Minpunten
  • Geen aan/uit indicatie lamp

Extra informatie

Specificaties: Dimbare verwarmer onder het bureau

Merk

Merkloos

Model

verwarmingselement voor bureautafels®

MPN (Manufacturer Part Number)

DUR01

Type heater

Infraroodkachel

Vermogen (W)

150

Geschikt voor badkamer

Nee

Beschermingsgraad tegen aanraking (IP)

IP20

Beschermingsgraad tegen vocht (IP)

IP20

Geschikt voor ruimte tot

3 m²

Muur montage

Nee

Kleur

zwart

Adjustable Thermostat

Ja

Aantal warmtestanden

110

Aan-uit schakelaar

Ja

Timer

Nee

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Nee

Vorstvrijstand

Ja

Omvalbeveiliging

Ja

Indicatielampje

Nee

Automatisch uitschakelen

Nee

Afstandsbediening

Nee

Product gewicht (g)

1100

Gewicht (g)

997

Verpakkingsinhoud (stuk)

1

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Anders, zie productinformatie

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

Juni

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Draait automatisch

Nee

Eco-stand

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor aantal kubieke meters

1 m³

Geschikt voor camping

Nee

Handvat

Handsfree

Hoogte instelbaar

Nee

IP-certificering

IP21 (Beschermd tegen middelgrote voorwerpen en drupdicht Type 1)

Inclusief handvat

Nee

Met display

Nee

Met kinderbeveiliging

Nee

Met ventilatie

Nee

Model Kachel

Paneel

Overhittingsbeveiliging

Ja

Plaatsing

Vrijstaand

Product breedte (cm)

30

Product hoogte (mm)

6

Product lengte (cm)

60

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Geen display

Smart Home Platform

Geen platform

Stoffilter

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Turbo feature

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

onbeschadigd, in originele verpakking

Verpakking breedte (mm)

312

Verpakking hoogte (mm)

634

Verpakking lengte (mm)

53

Watt (W)

40.150

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Dimbare verwarmer onder het bureau
Laatste updates:
  • €99,95 - 5 maart 2024
  • €89,95 - 5 februari 2024
  • €99,95 - 12 januari 2024
  • €109,95 - 11 januari 2024
  • €99,95 - 7 januari 2024
  • €99,00 - 20 december 2023
  • €99,95 - 21 november 2023
  • €84,99 - 20 november 2023
Sinds: 7 november 2023
  • Hoogste prijs: €109,95 - 11 januari 2024
  • Laagste prijs: €84,99 - 18 november 2023

Beoordelingen (2)

2 recensies voor Dimbare verwarmer onder het bureau

5.0 uit 5
2
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Sophia Van der Berg

    Bij ontvangst was ik aangenaam verrast, hoewel de foto’s niet erg duidelijk waren en ik niet precies wist wat ik kon verwachten. Het product bleek een dunne plaat van ongeveer 5 mm te zijn, met een draad eraan bevestigd. Aan deze draad zit een transformator waarmee je de temperatuur kunt regelen. De plaat wordt gelijkmatig warm en straalt een prettige warmte uit. Ik heb hem tegen de bovenkant van mijn bureau geplakt, zodat hij naar beneden straalt.
    Het enige minpunt is dat het lastig is om te zien of hij nog aan staat, omdat er geen lampje brandt op de transformator. Hierdoor moet je goed opletten dat je hem uitzet wanneer je hem niet gebruikt om onnodig warmte- en energieverlies te voorkomen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd
  2. Marieke Visser

    De foto’s gaven me weinig duidelijkheid over wat ik kon verwachten, dus ik had weinig idee. Echter, toen ik het product ontving, was ik blij verrast. Het is een dunne plaat van ongeveer 5mm dik, met een draad eraan bevestigd. Aan deze draad zit een transformator waarmee je de temperatuur kunt regelen. De plaat wordt gelijkmatig warm en straalt een aangename warmte uit. Ik heb hem bovenop mijn bureau geplakt en de warmte straalt naar beneden.
    Het enige nadeel is dat het niet gemakkelijk is om te zien of het apparaat nog aan staat, omdat de transformator geen lampje heeft. Daarom moet je er goed op letten dat je het uitschakelt wanneer je het niet gebruikt, om onnodige warmte en energieverlies te voorkomen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart