Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Internet-bikes.
  • Bij internet-bikes.com kun je Diablo Fat City Smart 360Wh 20 Inch 42 cm Unisex 7V Schijfrem Zilver kopen voor slechts €1.002,09
  • De laagste prijs van Diablo Fat City Smart 360Wh 20 Inch 42 cm Unisex 7V Schijfrem Zilver werd verkregen op 20 april 2024 23:41.

 1.002,09

Beste deal op: internet-bikes.cominternet-bikes.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Diablo Fat City Smart 360Wh 20 Inch 42 cm Unisex 7V Schijfrem Zilver - €1.002,09
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Diablo Fat City Smart 360Wh 20 Inch 42 cm Unisex 7V Schijfrem Zilver
Laatste updates:
  • €1.002,09 - 17 december 2023
  • €1.119,79 - 1 december 2023
Sinds: 1 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.119,79 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €1.002,09 - 17 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 23:41
Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike
Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike

 1.002,09

Beschrijving

Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike: De Ultieme Stadsverkenner

De Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike is een indrukwekkende combinatie van kracht, mobiliteit en stijl. Met zijn innovatieve vouwbaarheid en krachtige motor is deze fiets ontworpen om te schitteren in de drukke straten van de grote steden. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de specificaties, prestaties en functies van deze opvallende e-bike.

Specificaties die Indruk Maken

De Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike komt met een set specificaties die indruk maken vanaf het eerste gezicht. Met 7 versnellingen kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden, terwijl de maximale snelheid van 25 km per uur je in staat stelt om snel door het stadsverkeer te manoeuvreren. De LCD-display met kleur en USB-oplaadmogelijkheid biedt niet alleen een futuristische uitstraling, maar maakt het ook mogelijk om je apparaten onderweg op te laden. Met een gewicht van 35 kilogram en een belastbaar gewicht tot 160 kilogram is deze e-bike robuust en veelzijdig.

Een Futuristisch Design

Het frame van de Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike is unisex en heeft een maat van 42 cm. Het opvallende zilveren ontwerp geeft de fiets een futuristische uitstraling. Maar wat deze e-bike echt speciaal maakt, is het vouwbare frame. Hierdoor kun je de fiets eenvoudig opbergen in kleine ruimtes of zelfs meenemen in de kofferbak van je auto. Deze veelzijdigheid maakt de Fat City Smart ideaal voor stadsbewoners die op zoek zijn naar flexibiliteit in hun dagelijkse transportmiddel.

Shimano Aandrijving voor Soepel Schakelen

De aandrijving van de Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike wordt verzorgd door Shimano, een gerenommeerd merk in de fietsindustrie. De derailleur zorgt voor soepele en nauwkeurige schakelingen, wat essentieel is voor een comfortabele rit, vooral in stedelijke omgevingen waar je vaak moet stoppen en weer opstarten. De verende voorvork absorbeert schokken en hobbels, waardoor je rit comfortabeler wordt, zelfs op oneffen wegen.

Remmen voor Veiligheid en Controle

Veiligheid staat voorop bij de Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike. Deze fiets is uitgerust met schijfremmen, zowel voor als achter, wat zorgt voor uitstekende remprestaties, zelfs bij hoge snelheden. Dit geeft je de nodige controle en gemoedsrust tijdens je stadsavonturen. De verlichting aan de voor- en achterkant is voorzien van automatische LED-lampen die worden gevoed door de accu. Hierdoor ben je altijd goed zichtbaar, zelfs in de vroege ochtend of late avonduren.

Krachtige Motor en Langdurige Accu

De motor van de Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike, geproduceerd door RKS, levert een indrukwekkende 45 Nm aan koppel. Deze motor is geplaatst in het achterwiel, wat zorgt voor een natuurlijke rijervaring en vlotte acceleratie. De motorondersteuning is instelbaar in 5 verschillende niveaus, zodat je de mate van ondersteuning kunt aanpassen aan je behoeften en terrein.

De accu, van het merk Diablo, heeft een capaciteit van 10 Ah (360 Wh) en is slim geïntegreerd in het frame van de fiets. Dit zorgt voor een gestroomlijnde uitstraling en verbetert het zwaartepunt van de fiets. Met een actieradius van 45-60 km, afhankelijk van verschillende factoren zoals het terrein en het niveau van motorondersteuning, kun je met vertrouwen lange afstanden afleggen voordat je de accu moet opladen. De accu kan gemakkelijk worden opgeladen via een standaard stopcontact, waardoor je snel weer op pad kunt.

Conclusie: Een E-Bike voor de Moderne Stadsavonturier

De Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike is een uitstekende keuze voor de moderne stadsavonturier. Met zijn opvallende design, krachtige motor en handige vouwbaarheid biedt deze e-bike de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Of je nu pendelt, boodschappen doet of gewoon wilt genieten van een rit door de stad, deze fiets staat voor je klaar.

Met 7 versnellingen, schijfremmen en vering aan de voorvork biedt de Fat City Smart de controle en het comfort die je nodig hebt voor een zorgeloze rit. De Shimano-aandrijving zorgt voor nauwkeurige schakelingen, terwijl de krachtige motor en de langdurige accu je ondersteunen bij elke trapbeweging.

De mogelijkheid om de fiets eenvoudig op te vouwen en op te bergen, maakt het een praktische keuze voor mensen met beperkte ruimte. Bovendien maakt het vervoeren van de fiets in de kofferbak van je auto spontane avonturen buiten de stad mogelijk.

Al met al biedt de Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike een uitstekende combinatie van prestaties en gebruiksgemak. Of je nu op zoek bent naar een betrouwbaar vervoermiddel voor dagelijks gebruik of gewoon plezier wilt beleven aan het verkennen van je stad, deze e-bike is er om aan je behoeften te voldoen. Met zijn robuuste constructie en stijlvolle ontwerp zal de Fat City Smart zeker indruk maken, waar je ook gaat. Dus stap op en geniet van de rit met de Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike.

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

9.6Expert Score
Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike: De Ultieme Stadsverkenner De Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike is een indrukwekkende combinatie van kracht, mobiliteit en stijl. Met zijn innovatieve vouwbaarheid en krachtige motor is deze fiets ontworpen om te schitteren in de drukke straten van de grote steden. In dit uitgebreide review gaan we […]
Pluspunten
  • Krachtige motor met 45 Nm koppel voor snelle acceleratie.
  • Innovatief vouwbaar frame voor gemakkelijk opbergen en transport.
  • Shimano-aandrijving voor soepel schakelen en precisie.
  • Uitstekende remprestaties dankzij schijfremmen voor en achter.
  • Automatische LED-verlichting voor veiligheid in alle omstandigheden.
  • Langdurige accu met een actieradius van 45-60 km.
  • Robuust en belastbaar ontwerp met een gewicht van 35 kg en belastbaarheid tot 160 kg.
- Minpunten
  • Relatief zwaar in vergelijking met sommige andere e-bikes, wat het tillen kan bemoeilijken.
  • De maximale snelheid van 25 km/u kan voor sommigen te beperkend zijn op lange rechte stukken.
  • De accu is geïntegreerd in het frame, wat vervanging of onderhoud lastiger kan maken.
  • Hoewel de actieradius voldoende is voor stadsritten, kan het ontoereikend zijn voor lange tochten buiten de stad.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Diablo Fat City Smart 360Wh 20 Inch 42 cm Unisex 7V Schijfrem Zilver
Laatste updates:
  • €1.002,09 - 17 december 2023
  • €1.119,79 - 1 december 2023
Sinds: 1 december 2023
  • Hoogste prijs: €1.119,79 - 1 december 2023
  • Laagste prijs: €1.002,09 - 17 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Diablo Fat City Smart Folding elektrische Fatbike”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart