DETECT-IT Metaaldetector – Voor kinderen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je DETECT-IT Metaaldetector - Voor kinderen - Waterdicht & Lichtgewicht - LCD Scherm - Verstelbaar - Inclusief Batterijen en Schep kopen voor slechts €47,99
  • De laagste prijs van DETECT-IT Metaaldetector - Voor kinderen - Waterdicht & Lichtgewicht - LCD Scherm - Verstelbaar - Inclusief Batterijen en Schep werd verkregen op 19 juni 2024 07:27.

 47,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: DETECT-IT Metaaldetector - Voor kinderen - Waterdicht & Lichtgewicht - LCD Scherm - Verstelbaar - Inclusief Batterijen en Schep - €47,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor DETECT-IT Metaaldetector - Voor kinderen - Waterdicht & Lichtgewicht - LCD Scherm - Verstelbaar - Inclusief Batterijen en Schep
Laatste updates:
  • €47,99 - 1 februari 2024
  • €49,99 - 30 januari 2024
  • €41,99 - 22 januari 2024
  • €39,00 - 9 januari 2024
Sinds: 9 januari 2024
  • Hoogste prijs: €49,99 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €39,00 - 9 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 02:14
DETECT-IT Metaaldetector – Voor kinderen
DETECT-IT Metaaldetector – Voor kinderen

 47,99

Beschrijving

Detect-It Metaaldetector – Voor kinderen: De perfecte metaaldetector voor jonge beginners

Als je op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatieve metaaldetector voor kinderen, dan is de Detect-It Metaaldetector precies wat je nodig hebt. Deze detector is speciaal ontworpen om kinderen kennis te laten maken met het spannende avontuur van het vinden van bijzondere voorwerpen met een metaaldetector. Met een goede prijs-kwaliteitverhouding biedt deze detector alles wat een beginnende schatzoeker nodig heeft. In dit uitgebreide review ontdek je alle voordelen en functies van de Detect-It Metaaldetector.

Perfect voor de jonge beginner: Eenvoudig in gebruik met handige functies

De Detect-It Metaaldetector is speciaal ontworpen voor jonge beginners. Het eenvoudige en gebruiksvriendelijke ontwerp maakt het een ideale keuze voor kinderen die voor het eerst een metaaldetector willen uitproberen. De detector is uitgerust met een LCD-scherm dat direct laat zien of er een voorwerp is gedetecteerd. Dit maakt het speurproces een stuk eenvoudiger en leuker voor kinderen.

Een ander handig kenmerk van de Detect-It Metaaldetector is de waterdichte zoekspoel en stang. Hierdoor kunnen kinderen zonder zorgen op zoek gaan naar voorwerpen onder een ondiep laagje water, zoals op het strand. De detector zal snel beginnen te piepen zodra er een voorwerp wordt gedetecteerd, en met de knop op de stang kan de exacte locatie van het voorwerp worden bepaald. Dit maakt het graven naar schatten een spannende en nauwkeurige ervaring.

Geschikt voor iedereen: Verstelbare stang en aantrekkelijk design

De Detect-It Metaaldetector is geschikt voor kinderen van alle leeftijden en zelfs voor volwassen beginners. De verstelbare stang maakt het mogelijk om de lengte aan te passen tussen 61 cm en 89 cm, zodat iedereen comfortabel en gemakkelijk kan speuren naar verborgen schatten. Het strakke zwart-gele design van de detector geeft kinderen het gevoel dat ze met een stoere metaaldetector op avontuur gaan.

De Detect-It Metaaldetector is ook een uitstekend cadeau-idee voor kinderen. Hij wordt namelijk al voorgemonteerd geleverd en inclusief de benodigde batterijen. Dit betekent dat kinderen direct kunnen beginnen met hun spannende zoektocht naar verborgen schatten zodra ze de detector uit de doos halen. Het is een complete en gebruiksklare set die zorgt voor direct plezier.

Hoe werkt de Detect-It Metaaldetector? Eenvoudige stappen naar schatzoeken

Het gebruik van de Detect-It Metaaldetector is eenvoudig en intuïtief. Hier zijn de stappen die je moet volgen om aan de slag te gaan:

Stap 1: Haal de Detect-It Kids metaaldetector uit de doos en klap hem open. De metaaldetector is direct klaar voor gebruik.

Stap 2: Loop naar de plek waar je wilt beginnen met (schat)zoeken.

Stap 3: Loop rond met de detector en zwaai met de zoekspoel over de grond. Zodra de detector snel begint te piepen en het LCD-scherm aangeeft dat er een voorwerp is gedetecteerd, gebruik je de schep om het voorwerp voorzichtig uit te graven.

Wat ga jij ontdekken? Een wereld vol verborgen schatten!

Met de Detect-It Metaaldetector ga je op zoek naar allerlei soorten metalen voorwerpen, zoals goud, zilver, ijzer, koper, brons, en nog veel meer. Daarnaast kun je ook op spannende vondsten stuiten, zoals oude munten, juwelen, sieraden, knopen, penningen en zelfs voorwerpen die je nog nooit eerder hebt gezien. Het avontuur wacht op je!

Compleet pakket: Alles wat je nodig hebt voor een geweldige speurervaring

Bij de Detect-It Metaaldetector krijg je een compleet pakket dat alles bevat wat je nodig hebt voor een geweldige speurervaring. De detector wordt geleverd met één batterij en een handige schep om je vondsten op te graven. De detector zelf weegt slechts 950 gram en kan eenvoudig worden ingeklapt, waardoor hij gemakkelijk mee te nemen is. Alles is erop gericht om je ervaring zo fijn en compleet mogelijk te maken.

Alle voordelen op een rijtje: Kies voor de Detect-It Metaaldetector

  • Speciaal ontworpen voor kinderen
  • Verstelbare stang voor gebruiksgemak
  • Handig LCD-scherm voor directe feedback
  • Pinpointer met één knop voor nauwkeurige locatiebepaling
  • Voorgemonteerd en direct gebruiksklaar
  • Waterdichte zoekspoel voor detectie onder water
  • Gevoeligheid tot wel 20 cm diepte voor het vinden van bijvoorbeeld munten
  • Inclusief 1x batterij en een schep voor directe start

Wat krijg je bij de Detect-It Metaaldetector?

Bij aankoop van de Detect-It Metaaldetector ontvang je het volgende:

  • Metaaldetector: 1x
  • Batterijen (9V Block): 1x
  • Schep: 1x
  • Handleiding: 1x

Specificaties van de Detect-It Metaaldetector

  • Gewicht: 950 gram
  • Kleur: Zwart/geel
  • Materiaal: ABS (100% veilig voor kinderen)
  • Batterij: 1x 9V batterij (inbegrepen)
  • Temperatuur: -15℃ tot 45℃
  • Verstelbare lengte stang: 63 cm – 89 cm
  • Gevoeligheid: tot 20 cm (bijvoorbeeld voor munten)
  • Spoeldiameter: 17,2 cm

Conclusie: De Detect-It Metaaldetector biedt de perfecte start voor jonge schatzoekers

Als je op zoek bent naar een metaaldetector voor kinderen die eenvoudig te gebruiken is en tegelijkertijd een geweldige speurervaring biedt, dan is de Detect-It Metaaldetector de ideale keuze. Met zijn eenvoudige bediening, verstelbare stang en handige functies zoals het LCD-scherm en de pinpointer, is deze detector perfect voor jonge beginners en geschikt voor iedereen. Het complete pakket, inclusief batterijen en een schep, zorgt ervoor dat je direct aan de slag kunt gaan met je zoektocht naar verborgen schatten. Kies voor de Detect-It Metaaldetector en beleef een avontuur vol opwinding en ontdekkingen!

Bekijk meer metaaldetectors op bol.com

7.6Expert Score
Detect-It Metaaldetector – Voor kinderen: De perfecte metaaldetector voor jonge beginners Als je op zoek bent naar een betaalbare en kwalitatieve metaaldetector voor kinderen, dan is de Detect-It Metaaldetector precies wat je nodig hebt. Deze detector is speciaal ontworpen om kinderen kennis te laten maken met het spannende avontuur van het vinden van bijzondere voorwerpen […]
Pluspunten
  • Speciaal ontworpen voor kinderen.
  • Eenvoudig in gebruik met handige functies zoals het LCD-scherm en de pinpointer.
  • Verstelbare stang voor gebruiksgemak.
  • Waterdichte zoekspoel maakt detectie onder water mogelijk.
  • Inclusief batterij en schep voor directe start.
  • Geschikt voor het vinden van diverse metalen voorwerpen zoals munten, sieraden, en meer.
- Minpunten
  • Beperkte dieptedetectie tot 20 cm.
  • Geen geavanceerde functies voor ervaren gebruikers.
  • Beperkte spoeldiameter van 17,2 cm kan het zoekgebied beperken.

Extra informatie

Specificaties: DETECT-IT Metaaldetector – Voor kinderen

Type detectieapparaat

Metaaldetector

Merk

Media Evolution

Doelgroep metaaldetector

Kinderen, Beginners

Toepassing metaaldetector

Allround

Type metaaldetector

Digitaal

In lengte verstelbaar

Ja

Maximale verstelbare lengte (cm)

73

Minimale verstelbare lengte (cm)

53

Voedingstype

Batterij

Metaaldetector frequency (kHz)

100

Maximale detectiediepte kleine voorwerpen (cm)

25

Maximale detectiediepte grote voorwerpen (cm)

25

Diameter zoekspoel (cm)

25

Waterdichte zoekspoel

Ja

Waterdicht bedieningspaneel

Nee

Spatwaterdicht (regendicht) bedieningspaneel

Ja

Verschillende zoekfuncties

Ja

Instelbare diepte indicatie

Nee

Instelbare gevoeligheid

Ja

Instelbaar volume

Nee

Pinpointer-functie

Nee

Discriminatie-functie

Ja

Compatible met app

Nee

Inklapbaar

Ja

Draadloze hoofdtelefoonverbinding

Nee

Lcd-display

Ja

Display verlichting

Ja

Zoekspoel verlichting

Nee

Inclusief schep

Ja

Inclusief hark

Nee

Inclusief hoofdtelefoon

Nee

Inclusief pinpointer

Nee

Inclusief batterijen

Ja

Kleur

Zwart, geel

Gewicht (kg)

0.91

Product lengte (cm)

30

Product breedte (cm)

5

Product hoogte (cm)

40

Taal handleiding

Engels

Verpakking lengte (cm)

60.20

Verpakking breedte (cm)

20.20

Verpakking hoogte (cm)

8.30

Bluetooth

Nee

Indicatie detectie

Display, Audio

MPN (Manufacturer Part Number)

1

Metaaldetector geschikt voor

Alle metalen

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor DETECT-IT Metaaldetector - Voor kinderen - Waterdicht & Lichtgewicht - LCD Scherm - Verstelbaar - Inclusief Batterijen en Schep
Laatste updates:
  • €47,99 - 1 februari 2024
  • €49,99 - 30 januari 2024
  • €41,99 - 22 januari 2024
  • €39,00 - 9 januari 2024
Sinds: 9 januari 2024
  • Hoogste prijs: €49,99 - 30 januari 2024
  • Laagste prijs: €39,00 - 9 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “DETECT-IT Metaaldetector – Voor kinderen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart