De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent - Mobiele Airco - Wit kopen voor slechts €490,99
  • De laagste prijs van De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent - Mobiele Airco - Wit werd verkregen op 23 september 2023 07:31.

 490,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent - Mobiele Airco - Wit - €490,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent - Mobiele Airco - Wit
Laatste updates:
  • €490,99 - 23 september 2023
  • €478,00 - 22 september 2023
  • €490,99 - 20 september 2023
  • €478,00 - 19 september 2023
  • €497,46 - 16 september 2023
  • €478,00 - 15 september 2023
  • €497,46 - 9 september 2023
  • €478,00 - 8 september 2023
Sinds: 11 juni 2023
  • Hoogste prijs: €549,00 - 13 juni 2023
  • Laagste prijs: €449,00 - 23 augustus 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 23 september 2023 07:31
De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco
De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco

 490,99

Beschrijving

De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco review: Een stille en krachtige oplossing voor het reguleren van de temperatuur in je woning

De De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco is een veelzijdige en efficiënte airconditioningoplossing die ervoor zorgt dat je altijd de juiste temperatuur hebt in je huis. Met zijn vermogen van 10.000 BTU is deze mobiele airco geschikt voor ruimtes tot 33 m². Of je nu een slaapkamer, woonkamer of kantoor wilt koelen, deze airco kan het aan.

Eenvoudig verplaatsbaar dankzij zwenkwielen

Een van de handige kenmerken van de De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco is dat hij voorzien is van zwenkwielen. Hierdoor kun je de airco eenvoudig verplaatsen van de ene naar de andere kamer, afhankelijk van waar je op dat moment verkoeling nodig hebt. Of je nu wilt genieten van een koele nachtrust of comfortabel wilt werken in een gekoelde omgeving, deze mobiele airco maakt het mogelijk.

Ontvochtigingsfunctie voor een gezond binnenklimaat

Naast het bieden van verkoeling heeft de De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco ook een handige ontvochtigingsfunctie. Met een ontvochtigingscapaciteit van 32 liter per dag kan deze airco overtollig vocht uit de lucht verwijderen, waardoor je een gezonder binnenklimaat creëert. Een te hoge luchtvochtigheid kan leiden tot schimmelvorming, meubelbeschadiging en gezondheidsproblemen. Met deze airco kun je deze problemen effectief aanpakken.

Eenvoudige bediening en afstandsbediening inbegrepen

De De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco is ontworpen voor gebruiksgemak. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je alle functies van het apparaat bedienen, zoals de temperatuur, ventilatorsnelheid, timer en koelfunctie. Dit betekent dat je de airco gemakkelijk kunt aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren, zonder dat je op hoeft te staan van je stoel of bed. De 24-uurs elektronische timer en thermostaat zorgen ervoor dat je de airco kunt programmeren om automatisch in- en uit te schakelen op de gewenste tijden, wat handig is voor energiebesparing.

Stil en energiezuinig

De’Longhi heeft bij het ontwerp van de Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco rekening gehouden met geluidsproductie. Met een maximaal geluidsniveau van 62 dB is deze airco relatief stil in vergelijking met andere modellen op de markt. Dit betekent dat je kunt genieten van een koele en stille omgeving zonder storende geluiden. Bovendien heeft de airco een energie-efficiëntieniveau van A+, wat betekent dat hij energiezuinig is en je kunt helpen bij het verlagen van je energieverbruik.

Enkele overwegingen

Hoewel de De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco veel voordelen biedt, zijn er enkele punten waar je rekening mee moet houden. Ten eerste heeft deze airco geen online functies, wat betekent dat je hem niet kunt bedienen via een mobiele app. Als je op zoek bent naar een airco met slimme functies, zoals de mogelijkheid om hem op afstand te bedienen via je smartphone, dan voldoet dit model niet aan die eisen. Daarnaast heeft de airco geen verwarmingsfunctie, dus je kunt hem alleen gebruiken voor koeling en ontvochtiging.

Conclusie

De De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco is een betrouwbare en efficiënte oplossing om de temperatuur in je huis te reguleren. Met zijn krachtige koelcapaciteit van 10.000 BTU, ontvochtigingsfunctie en eenvoudige bediening biedt deze airco veel comfort en gemak. Het feit dat hij verrijdbaar is, maakt het nog gemakkelijker om hem te verplaatsen naar de gewenste ruimte. Hoewel het ontbreken van online functies en een verwarmingsfunctie enkele nadelen zijn, wegen de voordelen van deze airco zwaarder. Als je op zoek bent naar een stille, krachtige en gebruiksvriendelijke mobiele airco, is de De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent zeker het overwegen waard.

Let op: Dit review is gebaseerd op de beschikbare informatie en kenmerken van de De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco tot aan mijn kennisbesnijdenis in september 2021. Het is altijd raadzaam om de meest recente informatie en specificaties te controleren voordat je een aankoop doet.

Beste CO2 meters van 2023

De Beste Thermostaat

Bekijk meer mobile airco’s op bol.com

9Expert Score
De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco review: Een stille en krachtige oplossing voor het reguleren van de temperatuur in je woning De De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco is een veelzijdige en efficiënte airconditioningoplossing die ervoor zorgt dat je altijd de juiste temperatuur hebt in je huis. Met zijn vermogen van […]
Pluspunten
  • Stil in gebruik met een maximaal geluidsniveau van 62 dB
  • Krachtige koelcapaciteit van 10.000 BTU voor ruimtes tot 33 m²
  • Handige ontvochtigingsfunctie van 32 liter per dag voor een gezond binnenklimaat
  • Eenvoudige bediening en afstandsbediening inbegrepen
  • Verrijdbaar dankzij zwenkwielen
  • Energie-efficiënt met een A+ energieverbruiksniveau
- Minpunten
  • Geen online functies, niet te bedienen via mobiele app
  • Geen verwarmingsfunctie, alleen koeling en ontvochtiging

Extra informatie

Specificaties: De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco

Merk

De'Longhi

Kleur

Wit

Type airconditioning

Mobiele airco

Geschikt voor ruimte tot

33 m²

Koelvermogen btu

10000

Energieverbruik niveau

A+

Vermogen (W)

780

Gewicht (kg)

30

Snoerlengte (m)

1.50

Verstelbare luchtuitlaat

Nee

Adjustable Thermostat

Ja

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Ingebouwd of verplaatsbaar

Vrijstaand

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Indicatielampje

Ja

Timer

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Afstandsbediening

Ja

Klimaatbeheersingsfunctie

Ontvochtigingsfunctie, Verkoelingsfunctie

Verpakkingsinhoud

De'Longhi Airco, Afstandsbediening, Vensterkit, Handleiding

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal warmtestanden

0

CE markering

Zichtbaar

Diameter afvoerpijp (mm)

130

Energieverbruik (W)

0.94

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Filter

Ja

Geschikt voor aantal kubieke meters

85 m³

Inclusief raamafdichtingskit

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Lengte afvoerslang (cm)

110

Luchtreinigingsfunctie

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

PAC EL92

Maximale geluidsproductie (dB)

62

Model

Pinguino PAC EL92 Silent

Ontvochtigingsfunctie

Ja

Product breedte (cm)

44.90

Product gewicht (kg)

30

Product hoogte (cm)

75

Product lengte (cm)

44.90

Reparatie type

On-site repair

Scherm

Soft Touch LED controlepaneel

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (cm)

50

Verpakking hoogte (cm)

46

Verpakking lengte (cm)

90

Verrijdbaar

Ja

Verwarmingsfunctie

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor De'Longhi Pinguino PAC EL92 Silent - Mobiele Airco - Wit
Laatste updates:
  • €490,99 - 23 september 2023
  • €478,00 - 22 september 2023
  • €490,99 - 20 september 2023
  • €478,00 - 19 september 2023
  • €497,46 - 16 september 2023
  • €478,00 - 15 september 2023
  • €497,46 - 9 september 2023
  • €478,00 - 8 september 2023
Sinds: 11 juni 2023
  • Hoogste prijs: €549,00 - 13 juni 2023
  • Laagste prijs: €449,00 - 23 augustus 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “De’Longhi Pinguino PAC EL92 Silent – Mobiele Airco”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart