Dahua LM27-E230C – Curved Full HD VA Gaming Monitor – 27 inch – 165hz – 1ms

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Dahua LM27-E230C - Curved Full HD VA Gaming Monitor - 27 inch - 165hz - 1ms kopen voor slechts €169,00
  • De laagste prijs van Dahua LM27-E230C - Curved Full HD VA Gaming Monitor - 27 inch - 165hz - 1ms werd verkregen op 20 april 2024 03:54.

 169,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Dahua LM27-E230C - Curved Full HD VA Gaming Monitor - 27 inch - 165hz - 1ms - €169,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Dahua LM27-E230C - Curved Full HD VA Gaming Monitor - 27 inch - 165hz - 1ms
Laatste updates:
  • €169,00 - 6 april 2024
  • €222,60 - 5 april 2024
  • €222,50 - 4 april 2024
  • €169,00 - 1 april 2024
  • €159,00 - 25 maart 2024
  • €169,00 - 7 december 2023
  • €159,00 - 27 november 2023
  • €149,00 - 18 november 2023
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €347,90 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €149,00 - 18 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:54
Dahua LM27-E230C – Curved Full HD VA Gaming Monitor – 27 inch – 165hz – 1ms
Dahua LM27-E230C – Curved Full HD VA Gaming Monitor – 27 inch – 165hz – 1ms

 169,00

Beschrijving

Dahua LM27-E230C Curved Gaming Monitor Review

Als fervent gamer ben je voortdurend op zoek naar manieren om je gamingervaring te verbeteren en te optimaliseren. De Dahua LM27-E230C Curved Gaming Monitor belooft een revolutionaire stap voorwaarts te zijn in de wereld van gaming-monitors. Met een schermgrootte van 27 inch, Full HD-resolutie, VA-paneel, 165 Hz refreshrate en een verbazingwekkende responstijd van slechts 1 milliseconde, zijn de specificaties op papier indrukwekkend. In deze uitgebreide review duiken we dieper in op de functies, prestaties en voordelen van deze gaming monitor, en ontdekken we waarom de Dahua LM27-E230C een serieuze overweging waard is voor elke gamer.

Meeslepende Gaming Ervaring met Curved Design

Het eerste dat opvalt bij de Dahua LM27-E230C is het gebogen scherm van 1500R. Dit gebogen ontwerp creëert een meeslepende kijkervaring en dompelt je onder in je games. De gebogen vorm van het scherm zorgt voor een bredere kijkhoek en een natuurlijker gezichtsveld, waardoor je helemaal wordt opgezogen in de virtuele werelden van je favoriete games.

Indrukwekkende Beeldkwaliteit en Vloeiende Gameplay

De combinatie van een Full HD-resolutie van 1920 x 1080, een VA-paneel en een refreshrate van 165 Hz zorgt voor verbluffende beeldkwaliteit en vloeiende gameplay. De kleuren zijn levendig en nauwkeurig, terwijl diepe zwarttinten de details in schaduwrijke scènes naar voren brengen. De snelle responstijd van slechts 1 milliseconde minimaliseert motion blur, wat vooral belangrijk is tijdens intense en snelle gaming-sessies.

Adaptive Sync en DCR Intelligent Processing voor Vloeiende Gameplay

De Dahua LM27-E230C is uitgerust met Adaptive Sync-technologie, die de verversingssnelheid van de monitor synchroniseert met de framesnelheid van je grafische kaart. Hierdoor worden haperingen en tearing verminderd, wat resulteert in een vloeiendere gameplay-ervaring. Bovendien zorgt de DCR intelligent processing voor dynamische aanpassingen van helderheid en contrast, wat bijdraagt aan een nog betere kijkervaring.

Verbluffende Kleurweergave en Hoog Contrast

Met een breed kleurengamma van 99% sRGB biedt de LM27-E230C levendige en nauwkeurige kleurweergave. Dit is essentieel voor het ervaren van games en media zoals de makers bedoelden. Het contrast van 4000:1 zorgt ervoor dat zowel donkere als heldere tinten levensechter worden weergegeven, waardoor de visuele details nog meer opvallen.

Gebruiksvriendelijke Connectiviteit

De Dahua LM27-E230C biedt een reeks handige aansluitmogelijkheden voor verschillende apparaten. Met 2 HDMI 1.4-poorten, 1 DisplayPort 1.2-poort en een audio-poort, kun je moeiteloos schakelen tussen je gaming-pc, spelconsole en andere apparaten.

Dahua’s Erfgoed en Betrouwbaarheid

Een ander interessant aspect van de LM27-E230C is de associatie met het merk Dahua. Als een van ‘s werelds grootste leveranciers van videobewakingsapparatuur, heeft Dahua een reputatie opgebouwd op het gebied van technologische expertise en klanttevredenheid. Dit vertaalt zich naar hun gaming monitor, waarbij jarenlange ervaring wordt ingezet om een optimale productkwaliteit en ondersteuning te bieden.

Samenvatting: Een Must-Have voor Gamers

Kortom, de Dahua LM27-E230C Curved Gaming Monitor belooft een ongeëvenaarde gamingervaring te bieden. Met zijn indrukwekkende gebogen ontwerp, haarscherpe beelden, hoge verversingssnelheid en intelligente technologieën zoals Adaptive Sync en DCR processing, is deze monitor een krachtige toevoeging aan de uitrusting van elke gamer. Of je nu graag in snelle first-person shooters duikt of geniet van de visuele pracht van openwereldgames, deze monitor biedt een meeslepende en indrukwekkende kijkervaring die je naar nieuwe hoogten zal brengen.

Specificaties Overzicht:

  • Schermgrootte: 27 inch
  • Resolutie: 1920 x 1080 (Full HD)
  • Paneel: VA
  • Refreshrate: 165 Hz
  • Responstijd: 1 ms
  • Curved Design: 1500R
  • Kleurengamma: 99% sRGB
  • Contrastverhouding: 4000:1
  • Aansluitingen: 2x HDMI 1.4, 1x DisplayPort 1.2, 1x Audio-poort
  • Gewicht: 4 kg
  • Garantie: 3 jaar

Met de Dahua LM27-E230C Curved Gaming Monitor til je je gamingervaring naar een geheel nieuw niveau. De combinatie van het gebogen scherm, haarscherpe beelden, hoge verversingssnelheid en geavanceerde technologieën maakt dit een topkeuze voor elke serieuze gamer. Aarzel niet om deze monitor toe te voegen aan je gaming-setup en dompel jezelf onder in de virtuele werelden met een ongeëvenaarde helderheid en dynamiek.

Bekijk meer gaming monitoren op bol.com

8.8Expert Score
Dahua LM27-E230C Curved Gaming Monitor Review Als fervent gamer ben je voortdurend op zoek naar manieren om je gamingervaring te verbeteren en te optimaliseren. De Dahua LM27-E230C Curved Gaming Monitor belooft een revolutionaire stap voorwaarts te zijn in de wereld van gaming-monitors. Met een schermgrootte van 27 inch, Full HD-resolutie, VA-paneel, 165 Hz refreshrate en […]
Pluspunten
  • Meeslepend 1500R curved design voor diepere kijkervaring.
  • Indrukwekkende Full HD-beeldkwaliteit met 165 Hz refreshrate.
  • Snelste 1 ms responstijd voor minimaliseren van motion blur.
  • Adaptive Sync en DCR processing voor vloeiende gameplay.
  • Levendige kleurweergave met 99% sRGB en hoog contrast.
- Minpunten
  • Geen hoogwaardige HDR-ondersteuning.
  • Beperkte verstelbaarheid van het scherm.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Dahua LM27-E230C - Curved Full HD VA Gaming Monitor - 27 inch - 165hz - 1ms
Laatste updates:
  • €169,00 - 6 april 2024
  • €222,60 - 5 april 2024
  • €222,50 - 4 april 2024
  • €169,00 - 1 april 2024
  • €159,00 - 25 maart 2024
  • €169,00 - 7 december 2023
  • €159,00 - 27 november 2023
  • €149,00 - 18 november 2023
Sinds: 6 november 2023
  • Hoogste prijs: €347,90 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €149,00 - 18 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Dahua LM27-E230C – Curved Full HD VA Gaming Monitor – 27 inch – 165hz – 1ms”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart