Daglichttherapie Lamp Silvergear

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

Door de daglichtlamp ervaar je een opeenvolging van positieve effecten. Het licht verbetert je stemming, waardoor je meer energie hebt. Dit heeft het fijne gevolg dat je ’s nachts beter slaapt en hierdoor word je  weer uitgeruster wakker. Dit bevordert opnieuw je stemming en energieniveau….

 39,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Silvergear® Daglichtlamp - Lichttherapielamp als Bureaulamp - 3 lichtstanden - Timerfunctie - 10.000 Lux - €39,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Daglichtlamp - Lichttherapielamp als Bureaulamp - 3 lichtstanden - Timerfunctie - 10.000 Lux
Laatste updates:
  • €39,99 - 11 april 2024
  • €34,99 - 14 maart 2024
  • €39,99 - 31 januari 2024
  • €44,98 - 24 januari 2024
  • €39,99 - 5 december 2023
  • €29,99 - 24 november 2023
  • €32,99 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €44,98 - 24 januari 2024
  • Laagste prijs: €29,99 - 24 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01
Daglichttherapie Lamp Silvergear

 39,99

Beschrijving

Daglichttherapie Lamp Silvergear: Verbeter je energieniveau en humeur

Als je op zoek bent naar een oplossing voor een dip in energie of winterblues, dan is de Silvergear daglichttherapie lamp misschien wel de oplossing voor jou. In deze review zal ik mijn ervaring delen met de Silvergear daglichttherapie lamp en wat het zo’n effectieve lichttherapie lamp maakt.

Voordelen van de Silvergear Daglichttherapie Lamp

De Silvergear daglichttherapie lamp is ontworpen om je lichaam te stimuleren door het nabootsen van natuurlijk daglicht. Dit kan je energieniveau en humeur verbeteren. Zodra je de lamp gebruikt, zul je meteen opmerken dat je je meer wakker en alert voelt. De lamp is ideaal voor mensen die moeite hebben met opstaan in de ochtend, of die een dip in energie ervaren in de middag. De lamp is ook zeer geschikt voor thuiswerkers en studenten die lange uren binnenshuis doorbrengen.

Een leuke extra manier om de lamp te gebruiken, is tijdens videogesprekken. Het daglicht dat de lamp uitstraalt is helder en wit, wat het perfect maakt om te gebruiken voor online video gesprekken of bij het maken van foto’s.

Ontwerp en Gebruik

De therapie lamp heeft een strak en minimalistisch ontwerp. Het is gemakkelijk in gebruik en wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing die duidelijk en eenvoudig te volgen is. Om de lamp te gebruiken, plaats je deze ongeveer 50 cm bij je gezicht vandaan en zet je hem aan. Vervolgens kun je een van de drie standen kiezen die je zelf het prettigst vindt – 30%, 60% of 100% intensiteit. Het wordt aanbevolen om de timer in te stellen op 20 minuten, zodat je optimaal kunt profiteren van de voordelen van de daglichttherapie. Het is belangrijk om op te merken dat je niet rechtstreeks in het licht moet kijken, net zoals je ook niet rechtstreeks in zonlicht kijkt. Gebruik de lamp dagelijks en je zult snel de voordelen ervaren!

De handleiding van de Silvergear daglichttherapie lamp is alleen beschikbaar in het Engels, wat een klein nadeel kan zijn voor sommige gebruikers. Het goede nieuws is dat de lamp heel eenvoudig te gebruiken is en de handleiding niet strikt noodzakelijk is om de lamp correct te kunnen gebruiken.

Kwaliteit en Duurzaamheid

De therapie lamp is gemaakt van hoogwaardige materialen en voelt stevig aan. De lamp is ontworpen om lang mee te gaan en is daardoor duurzaam. De lamp maakt gebruik van LED-technologie, waardoor het energiezuinig is en geen warmte afgeeft. Dit maakt het veilig om te gebruiken en het heeft geen invloed op de temperatuur in de kamer.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een effectieve en betaalbare manier om je humeur en energieniveau te verbeteren, dan is de Silvergear daglichttherapie lamp een uitstekende keuze. Het simuleert natuurlijk daglicht en kan je helpen om je wakker en alert te voelen. De lamp is ook handig in gebruik en heeft een strak en minimalistisch ontwerp. Het is ook duurzaam en energiezuinig, wat betekent dat het lang meegaat.

9.2Expert Score
Door de daglichtlamp ervaar je een opeenvolging van positieve effecten. Het licht verbetert je stemming, waardoor je meer energie hebt. Dit heeft het fijne gevolg dat je ’s nachts beter slaapt en hierdoor word je  weer uitgeruster wakker. Dit bevordert opnieuw je stemming en energieniveau....
Pluspunten
  • Simuleert natuurlijk daglicht
  • 3 Verschillende standen met verschillende intensiteitsniveaus
  • Ontwerp van de lamp is strak en minimalistisch
  • Zeer eenvoudig te gebruiken
  • Kan ook worden gebruikt om de verlichting voor videoconferenties te verbeteren
- Minpunten
  • Handleiding is geschreven in het Engels

Extra informatie

Specificaties: Daglichttherapie Lamp Silvergear

Therapie geschikt voor

Anti-stress, Anti winterblues, Tegen vermoeidheid, Stemmingsverbetering, Energieboost

CE gecertificeerd

Ja

Smart

Nee

Timer

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Snoerlengte (m)

1

Verpakkingsinhoud

1 x Silvergear Daglichtlamp – Lichttherapie Lamp

Merk

Silvergear

Gewicht (g)

653

Taal handleiding

Engels

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Automatisch uitschakelen

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Kleur

Wit

Kleur licht

Wit licht

MPN (Manufacturer Part Number)

1577

Materiaal

Plastic

Medisch hulpmiddel

Ja

Opslag condities

Droog

Reparatie type

Carry-in

Smart Home Platform

Geen platform

Type gezondheidsproduct

Medisch hulpmiddel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

geen

Verpakking breedte (mm)

219

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (mm)

253

Verstelbaar

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Silvergear® Daglichtlamp - Lichttherapielamp als Bureaulamp - 3 lichtstanden - Timerfunctie - 10.000 Lux
Laatste updates:
  • €39,99 - 11 april 2024
  • €34,99 - 14 maart 2024
  • €39,99 - 31 januari 2024
  • €44,98 - 24 januari 2024
  • €39,99 - 5 december 2023
  • €29,99 - 24 november 2023
  • €32,99 - 1 november 2023
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €44,98 - 24 januari 2024
  • Laagste prijs: €29,99 - 24 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Daglichttherapie Lamp Silvergear”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart