Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie

Inhoud: 3.5 l | Inclusief: Automatisch kookprogramma | Warmhoud functionaliteit | Droogkoken veiligheid

 27,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker - 3.5 Liter - 180 Watt - Warmhoudfunctie - Keramische Uitneembare Binnenpan - Zwart - €27,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker - 3.5 Liter - 180 Watt - Warmhoudfunctie - Keramische Uitneembare Binnenpan - Zwart
Laatste updates:
  • €27,99 - 12 april 2024
  • €24,99 - 1 februari 2024
  • €29,99 - 20 januari 2024
  • €34,99 - 9 januari 2024
  • €29,99 - 15 december 2023
  • €48,00 - 14 december 2023
  • €47,00 - 13 december 2023
  • €29,99 - 12 december 2023
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €48,00 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €24,99 - 8 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 17:02
Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker

 27,99

Beschrijving

Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker review

De Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker is een veelzijdige keukenhulp die je helpt bij het eenvoudig en snel bereiden van heerlijke gerechten. Deze slowcooker is ideaal voor het bereiden van soepen, sauzen, stoofschotels en nog veel meer. In deze uitgebreide review bespreken we de belangrijkste kenmerken en voordelen van de Daewoo Slowcooker en geven we je alle informatie die je nodig hebt om een weloverwogen keuze te maken.

Elegant ontwerp en uitneembare kookpan

Het chique mat zwarte ontwerp van de Daewoo Slowcooker zorgt ervoor dat deze in elke keuken past. De slowcooker heeft een uitneembare kookpan met anti-aanbaklaag, waardoor het schoonmaken een fluitje van een cent is. De kookpan heeft een ruime inhoud van 3,5 liter, waardoor het apparaat geschikt is voor maximaal vier personen.

Glazen deksel en indicatieverlichting

Een handige functie van de Daewoo Slowcooker is het glazen deksel waarmee je het kookproces kunt volgen zonder het deksel op te tillen. Dit helpt om de warmte vast te houden en zorgt voor een gelijkmatige garing van je gerechten. De indicatieverlichting laat je zien welke stand is ingesteld, zodat je altijd weet wat er in de slowcooker gebeurt.

Eenvoudige bediening met één draaiknop

De Daewoo Slowcooker is zeer eenvoudig te bedienen met slechts één draaiknop. Hiermee kies je de gewenste warmtestand (Low, High of Warm) en stel je het apparaat in. De drie warmtestanden geven je veel flexibiliteit bij het bereiden van je gerechten en zorgen ervoor dat je altijd de juiste temperatuur hebt.

Automatisch kookprogramma en droogkoken veiligheid

De Daewoo Slowcooker is uitgerust met een automatisch kookprogramma dat je helpt bij het bereiden van je gerechten. Dit programma zorgt ervoor dat de slowcooker automatisch overschakelt naar de Warm-stand wanneer het koken voltooid is. Daarnaast heeft het apparaat een droogkoken veiligheidsfunctie, waardoor het apparaat zichzelf uitschakelt als er geen vocht meer in de pan zit.

Gemakkelijk schoonmaken en onderhoud

Het onderhouden van de Daewoo Slowcooker is eenvoudig dankzij de uitneembare binnenpan met anti-aanbaklaag. Hierdoor kun je de pan gemakkelijk schoonmaken en heb je minder kans op aangekoekte etensresten. Bovendien is het glazen deksel vaatwasmachinebestendig, waardoor je het snel en gemakkelijk kunt reinigen.

Conclusie: Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker

De Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker biedt tal van voordelen voor iedereen die graag heerlijke, gezonde en smaakvolle gerechten wil bereiden zonder al te veel moeite. Met zijn veelzijdige functies, gebruiksgemak en elegant ontwerp is dit apparaat een uitstekende toevoeging aan je keuken.

Het grote voordeel van de Daewoo Slowcooker is de mogelijkheid om ingrediënten langzaam te garen, waardoor smaken en voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Dit resulteert in smaakvolle en voedzame maaltijden die zowel lekker als gezond zijn.

Bovendien bespaart de slowcooker je tijd en moeite, omdat je de ingrediënten simpelweg in de pan plaatst, de gewenste stand instelt en het apparaat het werk laat doen. Terwijl je druk bezig bent met andere dingen, bereidt de slowcooker je maaltijd zonder dat je er naar hoeft om te kijken.

De veiligheidsfuncties, zoals het automatisch kookprogramma en de droogkoken beveiliging, geven je extra gemoedsrust bij het gebruik van het apparaat. Je kunt er zeker van zijn dat je maaltijden veilig en op de juiste manier worden bereid, zonder het risico van oververhitting of droogkoken.

Kortom, de Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een handige, veelzijdige en stijlvolle keukenhulp. Met zijn ruime inhoud, eenvoudige bediening en praktische functies biedt dit apparaat alles wat je nodig hebt om heerlijke, gezonde en smaakvolle maaltijden te bereiden. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of iemand die net begint met koken, de Daewoo Slowcooker is een onmisbaar hulpmiddel in elke keuken.

Bekijk meer slowcookers op Bol.com

Beste pizzaoven voor buiten

Beste Slowcookers 2023

8.5Expert Score
Inhoud: 3.5 l | Inclusief: Automatisch kookprogramma | Warmhoud functionaliteit | Droogkoken veiligheid
Pluspunten
  • Ruime inhoud van 3,5 liter
  • Eenvoudige bediening met één draaiknop
  • Automatisch kookprogramma en droogkoken veiligheid
  • Glazen deksel en indicatieverlichting
  • Uitneembare kookpan met anti-aanbaklaag
  • Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden
- Minpunten
  • Geen programmeerbare timer
  • Geen uitgestelde startfunctie

Extra informatie

Specificaties: Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker

Kleur

Mat Zwart

Cool touch handgreep

Ja

Verwijderbare kom

Ja

Bodem met antislip

Ja

Aantal programma's

3

Warmhoud functionaliteit

Ja

Gewicht (g)

4260

Vermogen (W)

200

Product hoogte (cm)

24

Product breedte (cm)

33

Product lengte (cm)

26.5

Verpakkingsinhoud

Daewoo Slowcooker, Keramische Binnenpan, Glazen Deksel

Inclusief kookboek

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

DSLCOOK35

Automatisch kookprogramma

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

BPA-vrij

Ja

Bediening

Draaisysteem

CE markering

Zichtbaar

Cool wall

Ja

Diameter pan bovenzijde (cm)

25

Diameter pan onderzijde (cm)

25

Doorzichtige deksel

Ja

Droogkoken veiligheid

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Indicatie afgerond

Ja

Materiaal behuizing

Aluminium

Materiaal binnenpan

Keramisch

Materiaal deksel

Glas

Model

DSLCOOK35

Overhittingsbeveiliging

Ja

Product gewicht (kg)

3.7

Reparatie type

Carry-in

Roerfunctie

Nee

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands, Universeel, Duits

Temperatuur instellingen

Nee

Type anti-aanbaklaag

Standaard

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Gebruikssporen

Vaatwasser veilig

Ja

Verpakking breedte (mm)

282

Verpakking hoogte (mm)

217

Verpakking lengte (mm)

370

Volume in liters (l)

3.5

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker - 3.5 Liter - 180 Watt - Warmhoudfunctie - Keramische Uitneembare Binnenpan - Zwart
Laatste updates:
  • €27,99 - 12 april 2024
  • €24,99 - 1 februari 2024
  • €29,99 - 20 januari 2024
  • €34,99 - 9 januari 2024
  • €29,99 - 15 december 2023
  • €48,00 - 14 december 2023
  • €47,00 - 13 december 2023
  • €29,99 - 12 december 2023
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €48,00 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €24,99 - 8 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Daewoo DSLCOOK35 Slowcooker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart