Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner - 200 ml kopen voor slechts €38,50
  • De laagste prijs van Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner - 200 ml werd verkregen op 29 februari 2024 00:21.

 38,50

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner - 200 ml - €38,50
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner - 200 ml
Laatste updates:
  • €38,50 - 29 februari 2024
  • €38,00 - 27 februari 2024
  • €37,50 - 25 februari 2024
  • €38,00 - 22 januari 2024
  • €37,95 - 21 januari 2024
  • €38,00 - 20 januari 2024
  • €37,95 - 19 januari 2024
  • €38,00 - 18 januari 2024
Sinds: 15 september 2023
  • Hoogste prijs: €39,95 - 19 september 2023
  • Laagste prijs: €36,00 - 15 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 00:21
Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml
Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml

 38,50

Beschrijving

Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner review

De Curasano Spraytan Express is een instant tanning spray dat een natuurlijke, egale zongebruinde teint belooft.

HOE GEBRUIKEN:

Het gebruik van de Curasano Spraytan Express is eenvoudig. Je gaat bij voorkeur poedelnaakt in de douche of voor een grote spiegel staan. Voordat je begint, is het aan te raden om je huid te scrubben zodat het product extra goed in de huid kan dringen. Schud de bus stevig heen en weer en spuit vanop een afstand van minimum dertig centimeter de zomerse gloed op je voeten voordat je langzaam naar boven gaat.

Het is even zoeken naar de juiste techniek en in het begin maak je misschien af en toe de fout te dicht bij de huid te spuiten waardoor er meteen donkere vlekken ontstaan. Met de bijgeleverde Spraytan Sentz handschoen kan je het product beter verspreiden waardoor het mogelijk is om vergissingen te corrigeren en toch een natuurlijk, egaal resultaat te verkrijgen.

RESULTAAT:

Na tien minuten sprayen zie je een sunkissed versie van jezelf in de spiegel en durf je het aan om een nevel hoogzomer op jouw gezicht te spuiten. Ook hier maak je misschien de beginnersfout door te dicht tegen het gezicht te spuiten waardoor je vreest er als een oranje Oompa Loompa de buitenwereld te moeten trotseren. Maar met de zachte handschoen kun je het product gelijkmatig over jouw gezicht verspreiden. De handschoen is trouwens ook bijzonder handig om bij de plekjes te raken waar je zelf niet zo goed bij kan. (zoals de rug)

Vervolgens geef je het product tien minuten de tijd om in te trekken en te drogen, dat proces kan met een haardroger versneld worden. Drie dagen later heb je, zelfs na de dagelijkse douchebeurt, nog steeds een kleurtje. Aangezien oefening ook in dit geval kunst baart, weet ik zeker dat hoe beter ik de spuittechniek onder de knie heb, hoe beter het resultaat zal zijn.

Een belangrijk aspect om rekening mee te houden, is dat het product de huid droogt en daarom is het belangrijk om de huid goed te hydrateren na gebruik. Ook is het aan te raden om de huid goed te scrubben voordat je begint met sprayen, zodat het product beter in de huid kan dringen.

CONCLUSIE: Curasano Spraytan Express Tanning Spray

De Curasano Spraytan Express is een handig systeem voor een snelle zongebruinde teint. Het is wel even oefenen om de juiste techniek onder de knie te krijgen, maar met de bijgeleverde handschoen is het mogelijk om fouten te corrigeren en een natuurlijk resultaat te verkrijgen. Ook de houdbaarheid van het kleurtje is indrukwekkend, zelfs na meerdere douchebeurten bleef het resultaat zichtbaar.

Bekijk meer tanning spray op bol.com

De beste dermaroller voor jouw huid

9.6Expert Score
Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner review De Curasano Spraytan Express is een instant tanning spray dat een natuurlijke, egale zongebruinde teint belooft. HOE GEBRUIKEN: Het gebruik van de Curasano Spraytan Express is eenvoudig. Je gaat bij voorkeur poedelnaakt in de douche of voor een grote spiegel staan. Voordat je begint, is het aan te […]
Pluspunten
  • Handig in gebruik
  • Goede prijs kwaliteit
  • Geen vlekken
  • Mooi natuurlijk bruin
- Minpunten
  • Duur

Extra informatie

Specificaties: Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

Allergeneninformatie

Vrij van Parabene

Allergeneninformatie beschikbaar

Nee

Antirimpel

Nee

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam, Gezicht

Gewicht (g)

255

Ingrediënten

INGREDIENTS: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Coco-Glucoside, Sodium Chloride, Polyglyceryl-10 Oleate, Decyl Glucoside, Hydrolyzed Vegetable Protein (plant keratin), Hydrolyzed wheat Protein, Pinus Sibirica Seed Oilwh (organic cedar oil), Novosieversia Glacialis Extract wh (organic arctic rose extract), Leontopodium Alpinum Flower/Leaf Extract (organic Edelweiss extract), Juniperus Sibirica Needle Extract wh (organic juniper extract), Pinus Sibirica Needle Extract wh (organic pine extract), Rosa Canina Fruit Oil (organic rose hip oil), Betula Alba Leaf Extract (organic Birch extract), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glyceryl Oleate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid, Parfum, Benzyl Salicylate, Coumarin, Hydroxycitronellal, Linalool.

Inhoud (ml)

200

Inhoud per dispenser (ml)

200

Kleurintensiteit

Medium

Parfumvrij

Ja

Signaalwoord

Niet van toepassing

Substantie

Olie

Type dispenser

Spray

Verpakking breedte (mm)

46

Verpakking hoogte (mm)

43

Verpakking lengte (mm)

221

Voorzorgsmaatregelen

huid goed schoonmaken

Waarschuwingen

1: Schud de fles goed voor het aanbrengen. 2: Houd de fles tijdens het spuiten op ongeveer 30 cm van het lichaam. 3a: Maak vloeiende S-bewegingen tijdens het spuiten en spuit van boven naar beneden. 3b: Maak indien nodig gebruik van onze speciaal ontworpen Curasano Spraytan Sentz® of Curasano Spraytan Sentz Mini® handschoen. Spray Curasano Spraytan® op de handschoen om het product gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen. 4: Laat het product ongeveer 10 minuten drogen. Het droogproces kan worden versneld door indien nodig een haardroger te gebruiken. Flacon onder druk: kan exploderen bij verhitting. Niet doorboren of verbranden na gebruik. Bescherm van zonlicht.

Watervast

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner - 200 ml
Laatste updates:
  • €38,50 - 29 februari 2024
  • €38,00 - 27 februari 2024
  • €37,50 - 25 februari 2024
  • €38,00 - 22 januari 2024
  • €37,95 - 21 januari 2024
  • €38,00 - 20 januari 2024
  • €37,95 - 19 januari 2024
  • €38,00 - 18 januari 2024
Sinds: 15 september 2023
  • Hoogste prijs: €39,95 - 19 september 2023
  • Laagste prijs: €36,00 - 15 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Curasano Spraytan Express Tanning Spray Zelfbruiner – 200 ml”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart