CuisiNoon IJsmachine

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9.7
Expert ScoreLees recensie

Zelf vriezend | Hard ijs, Softijs, Sorbetijs, Yoghurtijs | Bereidingstijd: 48 minuten

 179,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CuisiNoon® - IJsmachine Zelf vriezend - Inclusief Luxe ijsschep - 8 Soorten Hard en Zacht ijs - €179,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CuisiNoon® - IJsmachine Zelf vriezend - Inclusief Luxe ijsschep - 8 Soorten Hard en Zacht ijs
Laatste updates:
  • €179,95 - 17 januari 2024
  • €146,20 - 8 december 2023
  • €179,95 - 6 december 2023
  • €149,95 - 28 november 2023
  • €169,95 - 18 oktober 2023
Sinds: 18 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €179,95 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €146,20 - 8 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 16:32

Beschrijving

CuisiNoon IJsmachine review

De CuisiNoon Ijsmachine is een geweldige aanwinst voor iedereen die van ijs houdt. Met deze ijsmachine kun je oneindig experimenteren met diverse ingrediënten en zelf ijs maken dat precies aan jouw smaakvoorkeur voldoet.

Eenvoudig gebruik

De ijsmachine is zeer eenvoudig in gebruik. Je vermengt de gekozen ingrediënten en giet deze in het roer-gedeelte van de ijsmachine. Vervolgens kies je schepijs (86 minuten) of softijs (48 minuten) en stel je de ijsdikte/dichtheid in (4 niveaus). Vervolgens laat je de ijsmachine het werk doen. Zo heb je binnen no-time een verse ijscoupe op tafel staan.

Gezond ijs maken

In tegenstelling tot de ijssalon of winkel waar altijd extreem veel suiker aan ijs wordt toegevoegd, kun je de samenstelling van het ijs dankzij de CuisiNoon – Ijsmachine vanaf nu volledig zelf bepalen. Zo kun je de hoeveelheid suiker aanpassen of deze eventueel helemaal vervangen voor iets anders. Zo kun je heerlijk genieten van je ijsje zonder je druk te maken over de extra kilo’s.

Pauze-functie, ijs blijft gekoeld

Moet je tijdens het ijs-bewerkingsproces onverwachts de deur uit? Of komt je visite later dan verwacht? De Ijsmachine bevat een handige pauze-functie. Zo kun je het bewerkingsproces tussendoor op pauze zetten. Het ijs in de machine blijft gekoeld en het proces kan erna gemakkelijk hervat worden.

Premium kwaliteit

De CuisiNoon – Ijsmachine heeft een robuust en tijdloos design. Hij is verkrijgbaar in zilver en rood en heeft een geavanceerde display. Na gebruik wordt het systeem automatisch uitgeschakeld om onnodig stroomverbruik tegen te gaan. Zo bespaar je op dure energiekosten en draag je bij aan een schoner milieu.

Voordelen CuisiNoon IJsmachine

De CuisiNoon Ijsmachine biedt veel voordelen voor ijs-liefhebbers.

  • Oneindige experimenteer mogelijkheden: Met de CuisiNoon Ijsmachine kun je oneindig experimenteren met diverse ingrediënten en zelf ijs maken dat precies aan jouw smaakvoorkeur voldoet. Van nootjes, chocolade, verse vruchten, specerijen, oliën, likeuren, boter, bloemen, snoep, gebak, ontbijtgranen, koffie, wijn, thee tot bier, de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • Gezond ijs maken: In tegenstelling tot de ijssalon of ijs uit de winkel, waar altijd extreem veel suiker aan ijs wordt toegevoegd, kun je de samenstelling van het ijs dankzij de CuisiNoon – Ijsmachine vanaf nu volledig zelf bepalen. Zo kun je de hoeveelheid suiker aanpassen of deze eventueel helemaal vervangen voor iets anders. Zo kun je heerlijk genieten van je ijsje zonder je druk te maken over de extra kilo’s.
  • Eenvoudig gebruik: De ijsmachine is zeer eenvoudig in gebruik. Je vermengt de gekozen ingrediënten en giet deze in het roer-gedeelte van de ijsmachine. Vervolgens kies je schepijs (86 minuten) of softijs (48 minuten) en stel je de ijsdikte/dichtheid in (4 niveaus). Vervolgens laat je de ijsmachine het werk doen. Zo heb je binnen no-time een verse ijscoupe op tafel staan.
  • Pauze-functie: Moet je tijdens het ijs-bewerkingsproces onverwachts de deur uit? Of komt je visite later dan verwacht? De Ijsmachine bevat een handige pauze-functie. Zo kun je het bewerkingsproces tussendoor op pauze zetten. Het ijs in de machine blijft gekoeld en het proces kan erna gemakkelijk hervat worden.
  • Premium kwaliteit: De CuisiNoon – Ijsmachine heeft een robuust en tijdloos design. Hij is verkrijgbaar in zilver en rood en heeft een geavanceerde display. Na gebruik wordt het systeem automatisch uitgeschakeld om onnodig stroomverbruik tegen te gaan. Zo bespaar je op dure energiekosten en draag je bij aan een schoner milieu.
  • Voel je een echte Gelato expert: Wil je ijs maken en serveren als een echt Italiaanse Gelato expert? Thuis ijs maken was nog nooit zo eenvoudig! Bij de aanschaf van de CuisiNoon Ijsmaker krijg je gratis recepten en tips voor het maken van de lekkerste ijssoorten. Zo kun je de smaak en textuur van professioneel ijs benaderen en indruk maken op je familie en vrienden.
  • Perfect voor gezelligheid: Of je nu een feestje geeft, visite hebt of gewoon een warme zomerdag wilt afkoelen, de CuisiNoon Ijsmachine is perfect voor gezelligheid. Door zelf ijs te maken, kun je de smaken aanpassen aan de smaakvoorkeur van jouw gasten en hen verrassen met unieke smaken.

Conclusie CuisiNoon IJsmachine

De CuisiNoon Ijsmachine is een fantastisch apparaat voor ijs-liefhebbers die op zoek zijn naar een eenvoudige en veelzijdige manier om zelf ijs te maken. De mogelijkheden zijn eindeloos en de kwaliteit van het ijs is vergelijkbaar met dat van een professionele ijssalon. De pauze-functie is handig voor onverwachte situaties en het design is robuust en tijdloos. Bovendien is het energiezuinig en wordt het systeem automatisch uitgeschakeld na gebruik. Als je van ijs houdt, is de CuisiNoon Ijsmachine een aanrader.

Bekijk meer ijsmachines op Bol.com

De Beste Koffiemachine

Beste Broodbakmachine 2023

9.7Expert Score
Zelf vriezend | Hard ijs, Softijs, Sorbetijs, Yoghurtijs | Bereidingstijd: 48 minuten
Pluspunten
  • Oneindige experimenteer mogelijkheden
  • Gezond ijs maken
  • Eenvoudig gebruik
  • Pauze-functie
  • Premium kwaliteit en energiezuinig
  • Voel je een echte Gelato expert
  • Perfect voor gezelligheid
  • Gratis recepten en tips voor het maken van de lekkerste ijssoorten
- Minpunten
  • Prijs

Extra informatie

Specificaties: CuisiNoon IJsmachine

Kleur

Silver

Bereidingstijd

48

Type ijs

Hard ijs, Softijs, Sorbetijs, Yoghurtijs

Freeze duur (minuut)

48

Koeling tijd in koelkast

0

Doorzichtige deksel

Ja

Aantal programma's

8

Aantal snelheden

1

Bodem met antislip

Ja

BPA-vrij

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Timer

Ja

Indicatie afgerond

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Waarschuwingssignaal

Ja

Scherm

Digitaal LED

Gewicht (g)

11171

Vermogen (W)

155

Materiaal behuizing

Plastic

Snoerlengte (m)

1.10

Extra koeling container

Nee

Inclusief kookboek

Ja

Vaatwasser veilig

Nee

Aanvullende functies

De IJsmachine van CuisiNoon geeft u de mogelijkheid om zowel softijs als hard schepijs te maken. Daarnaast zijn er per soort ijs vier niveaus die kunnen worden ingesteld welke de dichtheid van het ijs bepaald. Daarnaast bevat de ijsmachine ook een pauzefunctionaliteit.

MPN (Manufacturer Part Number)

ICM-25A

Bediening

Knoppen met display

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (maanden)

2

Inhoud (l)

0.60

Introductie

1

Met automatische programma's

Ja

Met maatverdeling

Ja

Met nakoelfunctie

Nee

Model

ICM-25A

Product breedte (cm)

28.5

Product gewicht (kg)

10.05

Product hoogte (cm)

31

Product lengte (cm)

39

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Nederlands

Type ijsmaker

Zelf vriezend

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Normale slijtage, Onjuist gebruik (overbelasting van het toestel, gebruik van niet-goedgekeurde accessoires etc), gebruik van geweld/schade van buitenaf, schade door onjuist gebruik gebruiksaanwijzing

Verpakking breedte (mm)

371

Verpakking hoogte (mm)

289

Verpakking lengte (mm)

575

Verpakkingsinhoud

– IJsmachine met netsnoer, – IJs scoop, – Gebruikershandleiding;

Vulopening voor extra ingredient

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CuisiNoon® - IJsmachine Zelf vriezend - Inclusief Luxe ijsschep - 8 Soorten Hard en Zacht ijs
Laatste updates:
  • €179,95 - 17 januari 2024
  • €146,20 - 8 december 2023
  • €179,95 - 6 december 2023
  • €149,95 - 28 november 2023
  • €169,95 - 18 oktober 2023
Sinds: 18 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €179,95 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €146,20 - 8 december 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor CuisiNoon IJsmachine

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Julia van Dijk

    Fantastisch! Kinderen zijn dolgelukkig met dit cadeau! Ze hebben er zelfs de hele klas over verteld. Nu nemen ze elke dag een vriendje mee om het te proeven! Het is zo vertederend om te zien. Absoluut een aanrader, zeker de prijs waard!

    Nuttig(1) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart