Crafts&Co Mini Pocket Printer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Crafts&Co Mini Pocket Printer - Sticker Printer - Mobiele Fotoprinter - Kerstcadeau - Incl 3x Rollen kopen voor slechts €29,99
  • De laagste prijs van Crafts&Co Mini Pocket Printer - Sticker Printer - Mobiele Fotoprinter - Kerstcadeau - Incl 3x Rollen werd verkregen op 13 juli 2024 22:34.

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Crafts&Co Mini Pocket Printer - Sticker Printer - Mobiele Fotoprinter - Kerstcadeau - Incl 3x Rollen - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Crafts&Co Mini Pocket Printer - Sticker Printer - Mobiele Fotoprinter - Kerstcadeau - Incl 3x Rollen
Laatste updates:
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €24,99 - 27 maart 2024
  • €27,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 15 maart 2024
  • €32,99 - 24 februari 2024
  • €34,98 - 8 februari 2024
  • €29,99 - 3 februari 2024
  • €32,99 - 1 februari 2024
Sinds: 31 januari 2024
  • Hoogste prijs: €34,98 - 8 februari 2024
  • Laagste prijs: €24,99 - 27 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tag:
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
Crafts&Co Mini Pocket Printer

 29,99

Beschrijving

Review van de Crafts&Co Mini Pocket Printer

In deze uitgebreide review gaan we diep in op de Crafts&Co Mini Pocket Printer, een compacte thermische printer met talloze creatieve mogelijkheden. Deze innovatieve pocketprinter maakt gebruik van thermische technologie, wat betekent dat je geen dure inktcartridges meer nodig hebt. Met de Mini Pocket Printer kun je foto’s, stickers, notities, labels en nog veel meer afdrukken, rechtstreeks vanaf je smartphone of tablet. In deze review bespreken we de belangrijkste kenmerken, de gebruiksvriendelijkheid, de creatieve mogelijkheden en nog veel meer. Lees verder om alles te ontdekken over deze handige gadget.

Thermische Technologie: Geen Inkt Nodig!

Een van de meest opvallende kenmerken van de Crafts&Co Mini Pocket Printer is het gebruik van thermische technologie. In plaats van traditionele inkt, maakt deze printer gebruik van hitte om afbeeldingen en tekst op papier te drukken. Dit betekent dat je nooit meer inktcartridges hoeft te kopen, wat niet alleen geld bespaart, maar ook milieuvriendelijker is. Thermische technologie wordt normaal gesproken gebruikt in bijvoorbeeld restaurants voor het afdrukken van bonnetjes, maar met deze Mini Pocket Printer kun je nu ook creatieve projecten afdrukken.

Perfect Voor Sinterklaas: Groot in Het Speelgoedboek

De Crafts&Co Mini Pocket Printer heeft dit jaar een welverdiende plek veroverd in het Grote Speelgoedboek. Dit maakt het tot een gewild cadeau voor Sinterklaas, vooral voor kinderen. Met zijn compacte formaat en gebruiksgemak is het een gadget die zowel kinderen als volwassenen aanspreekt.

Eenvoudig Printen Vanaf Je Telefoon

Een van de grootste voordelen van deze mini printer is het gemak waarmee je kunt printen vanaf je telefoon of tablet. Dankzij de gratis bijbehorende app, Luck Jingle, kun je in een handomdraai de leukste creaties afdrukken. Het is een intuïtieve app die het hele printproces probleemloos maakt.

Inclusief Gratis Printpapier

Bij de Crafts&Co Mini Pocket Printer ontvang je maar liefst 3 gratis rollen printpapier ter waarde van €9,99. Deze rollen bevatten verschillende soorten papier, waaronder wit printpapier, roze printpapier en wit stickerpapier. Hierdoor kun je direct aan de slag met je printprojecten, zonder extra kosten.

Krachtige Batterij voor Langdurig Gebruik

De Mini Pocket Printer is uitgerust met een krachtige oplaadbare batterij. Slechts 1,5 uur opladen via de meegeleverde USB-kabel zorgt voor maar liefst 24 uur printplezier. Dit betekent dat je de printer de hele dag kunt gebruiken zonder je zorgen te hoeven maken over een lege batterij. Met zijn handige formaat van 8,7 cm bij 8,1 cm past hij gemakkelijk in je tas of broekzak, zodat je hem overal kunt gebruiken.

Veelzijdigheid in Printmogelijkheden

De Crafts&Co Mini Pocket Printer biedt een breed scala aan printmogelijkheden. Hier zijn enkele van de dingen die je kunt afdrukken:

  • Foto’s en afbeeldingen
  • Labels en stickers
  • Notities met emoticons en leuke afbeeldingen
  • Templates zoals to-do lijsten en sticky notes
  • Teksteditor om snel tekst te typen en af te drukken met de keuze uit verschillende lettertypen en lettergroottes
  • Banners met verticale letters
  • Prints met een vaste lengte
  • Documenten, inclusief mobiele documenten, Word/PDF-bestanden en tekst
  • Websitepagina’s
  • Icoontjes

Met deze veelzijdige printer zijn de mogelijkheden eindeloos. Of je nu bezig bent met scrapbooking, kaarten maken, studiemateriaal organiseren, boodschappenlijstjes maken, of zelfs kunst en journaling, de Mini Pocket Printer kan het allemaal aan.

Creatieve Mogelijkheden Ontgrendeld

Laten we eens kijken naar enkele van de creatieve mogelijkheden die de Crafts&Co Mini Pocket Printer biedt:

Scrapbooking en Journal Art

De Mini Pocket Printer is de perfecte metgezel voor iedereen die van scrapbooking of journaling houdt. Je kunt je planner, notitieboek, bullet journal of kunstjournaal versieren met de leukste accenten. Je kunt ook zwart-wit tekeningen afdrukken om in te kleuren, waardoor je een persoonlijke touch aan je creaties kunt geven.

Studiemateriaal en Labels Printen

Als student kun je snel afbeeldingen van je studieboeken maken en deze afdrukken om bij je aantekeningen te voegen. Daarnaast is het handig voor het maken van boodschappenlijstjes, het afdrukken van labels en het organiseren van je kruidenrek. Met de Mini Pocket Printer ben je altijd georganiseerd en efficiënt.

Inclusief Handige Accessoires

Bij de Crafts&Co Mini Pocket Printer ontvang je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan. In de verpakking vind je:

  • 1x Mini Pocket Printer
  • 1x USB-oplaadkabel
  • 1x Handleiding
  • 1x Printpapier Wit
  • 1x Printpapier Roze
  • 1x Stickerpapier Wit

Dit betekent dat je geen extra accessoires hoeft aan te schaffen om met je printprojecten te beginnen.

Conclusie

De Crafts&Co Mini Pocket Printer is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke thermische printer met talloze creatieve mogelijkheden. Of je nu graag scrapbookt, notities maakt, labels print, of gewoon foto’s wilt afdrukken, deze pocketprinter kan het allemaal. Met zijn compacte formaat en krachtige batterij is hij perfect voor onderweg. Bovendien bespaar je geld en het milieu doordat je geen inktcartridges meer nodig hebt. Al met al is de Crafts&Co Mini Pocket Printer een geweldige aanvulling op je creatieve toolkit. Bestel de jouwe vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die deze handige gadget te bieden heeft.

Bekijk meer printers op bol.com

8Expert Score
Review van de Crafts&Co Mini Pocket Printer In deze uitgebreide review gaan we diep in op de Crafts&Co Mini Pocket Printer, een compacte thermische printer met talloze creatieve mogelijkheden. Deze innovatieve pocketprinter maakt gebruik van thermische technologie, wat betekent dat je geen dure inktcartridges meer nodig hebt. Met de Mini Pocket Printer kun je foto’s, […]
Pluspunten
  • Gebruikt thermische technologie, geen inktcartridges nodig
  • Perfect cadeau voor Sinterklaas, zowel voor kinderen als volwassenen
  • Gemakkelijk printen vanaf je telefoon of tablet via de Luck Jingle app
  • Inclusief 3 gratis rollen printpapier
  • Krachtige oplaadbare batterij voor langdurig gebruik
  • Veelzijdige printmogelijkheden, van foto's tot labels en notities
  • Ideaal voor scrapbooking, studiemateriaal en labels printen
  • Wordt geleverd met handige accessoires
- Minpunten
  • Geen mogelijkheid om zelfstandig met internet te verbinden
  • Kan geen WiFi gebruiken
  • Moet verbinding maken via Bluetooth met een ander apparaat
  • Niet compatibel met alle besturingssystemen, beperkt tot Android, iOS en Windows
  • Delen van gebruikersgegevens vereist bij het aanmaken van een account bij de app

Extra informatie

Specificaties: Crafts&Co Mini Pocket Printer

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS, Windows

Betaalde diensten vereist

Nee

Bluetooth vereist

Ja

CE markering

Zichtbaar

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

316

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

April

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Kleur

Wit – Crafts en Co Pocket Printer Alternatief Action Fichero Pocket Printer

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Duits, Frans, Engels, Nederlands, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Verpakking breedte (mm)

120

Verpakking hoogte (mm)

50

Verpakking lengte (mm)

126

Wifi vereist

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Crafts&Co Mini Pocket Printer - Sticker Printer - Mobiele Fotoprinter - Kerstcadeau - Incl 3x Rollen
Laatste updates:
  • €29,99 - 1 april 2024
  • €24,99 - 27 maart 2024
  • €27,99 - 25 maart 2024
  • €29,99 - 15 maart 2024
  • €32,99 - 24 februari 2024
  • €34,98 - 8 februari 2024
  • €29,99 - 3 februari 2024
  • €32,99 - 1 februari 2024
Sinds: 31 januari 2024
  • Hoogste prijs: €34,98 - 8 februari 2024
  • Laagste prijs: €24,99 - 27 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Crafts&Co Mini Pocket Printer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart