Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Premiumbikes.
  • Bij premiumbikes.nl kun je Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V Night Blue Matt kopen voor slechts €1.719,00
  • De laagste prijs van Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V Night Blue Matt werd verkregen op 20 april 2024 13:13.

 1.719,00

Beste deal op: premiumbikes.nlpremiumbikes.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V Night Blue Matt - €1.719,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V Night Blue Matt
Laatste updates:
  • €1.719,00 - 23 november 2023
  • €1.819,00 - 4 november 2023
Sinds: 4 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.819,00 - 4 november 2023
  • Laagste prijs: €1.719,00 - 23 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 13:13
Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V
Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V

 1.719,00

Beschrijving

Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V review

Als fietsliefhebber weet ik dat het vinden van de perfecte e-bike een uitdagende taak kan zijn. Gelukkig heb ik vandaag de mogelijkheid om een uitgebreide review te schrijven over de Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V. Dit model belooft een krachtige en comfortabele rit, maar maakt het deze belofte ook waar? Laten we dit samen ontdekken.

Stijlvol Design en Comfort

De Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V springt direct in het oog met zijn stijlvolle Night Blue Matt kleur en strak aluminium frame. Met framehoogtes van 50 en 57 cm is er voor iedereen een passende maat beschikbaar. De lage instap vergemakkelijkt het op- en afstappen, wat ideaal is voor degenen onder ons die niet zo lenig meer zijn. Daarnaast draagt de verende zadelpen en voorvork bij aan een comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen.

Krachtige Bafang Middenmotor

Het hart van deze e-bike is zonder twijfel de Bafang M420 middenmotor, die een vermogen van 250W en een indrukwekkende 80 Nm koppel levert. Deze middenmotor maakt gebruik van een combinatie van rotatie- en krachtsensor, wat resulteert in een natuurlijke fietservaring. Of je nu heuvels beklimt of lange afstanden aflegt, de Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V biedt voldoende ondersteuning.

Handige Functies en Specificaties

De Cortina E-Octa Plus is voorzien van diverse handige functies. De meeloopfunctie is bijzonder praktisch wanneer je met de fiets aan de hand moet lopen. Het Bafang C18 display toont je alle belangrijke informatie zoals snelheid, accuniveau, en afgelegde afstand. Verder is er een USB-oplaadmogelijkheid, wat altijd handig is voor het opladen van je smartphone of andere apparaten onderweg.

Accu en Actieradius

Qua accu zijn er meerdere opties beschikbaar: 450 Wh, 600 Wh en 750 Wh. Afhankelijk van de gekozen accu en de rijomstandigheden kan de actieradius aanzienlijk variëren. Met de grootste accu kan je echter verwachten dat de Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V je zonder problemen op langere tochten begeleidt.

Veiligheid en Verlichting

Veiligheid is uiteraard een belangrijke overweging. Deze e-bike is uitgerust met Shimano hydraulische schijfremmen voor en achter, waardoor je altijd tijdig tot stilstand komt. De AXA Victory ART slot biedt beveiliging tegen diefstal. Daarnaast is de fiets voorzien van krachtige AXA verlichting, aangedreven door de accu, om ervoor te zorgen dat je zowel overdag als ‘s nachts goed zichtbaar bent.

Versnellingen en Banden

Met 8 Shimano Nexus versnellingen heb je altijd de juiste trapfrequentie te pakken, of je nu een steile heuvel op rijdt of snelheid maakt op een vlakke weg. De Schwalbe Energizer banden met anti-leklaag bieden betrouwbare grip en verminderen de kans op lekke banden.

Conclusie

De Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V is een veelzijdige en krachtige e-bike, ideaal voor zowel dagelijks gebruik als langere tochten. Het stijlvolle design, de krachtige middenmotor en de diverse handige functies maken het een aantrekkelijke keuze voor een breed publiek. Of je nu op zoek bent naar comfort, kracht of betrouwbaarheid, deze e-bike heeft het allemaal te bieden.

Bekijk meer elektrische fietsen op bol.com

Bekijk de beste elektrische fiets

9.6Expert Score
Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V review Als fietsliefhebber weet ik dat het vinden van de perfecte e-bike een uitdagende taak kan zijn. Gelukkig heb ik vandaag de mogelijkheid om een uitgebreide review te schrijven over de Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V. Dit model belooft een krachtige en comfortabele rit, maar maakt het deze […]
Pluspunten
  • Stijlvol Design: Modern en aantrekkelijk uiterlijk.
  • Comfort: Lage instap en vering voor comfortabele ritten.
  • Krachtige Motor: Bafang M420 middenmotor biedt uitstekende ondersteuning.
  • Handige Functies: Meeloopfunctie, informatief display en USB-oplaadmogelijkheid.
  • Accuopties: Diverse accugroottes met goede actieradius.
  • Veiligheid: Sterke remmen, veilig slot en goede verlichting.
  • Veelzijdigheid: 8 versnellingen en anti-lekbanden voor alle terreinen.
- Minpunten
  • Gewicht: Aan de zwaardere kant met 29 kg.
  • Geen Jasbeschermer: Ontbrekende jasbeschermer.
  • Oplaadtijd: Langere oplaadtijd voor grotere accu’s.

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V Night Blue Matt
Laatste updates:
  • €1.719,00 - 23 november 2023
  • €1.819,00 - 4 november 2023
Sinds: 4 november 2023
  • Hoogste prijs: €1.819,00 - 4 november 2023
  • Laagste prijs: €1.719,00 - 23 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Cortina E-Octa Plus elektrische fiets 8V”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart