Corsair K55 RGB Pro – Gaming Toetsenbord – Membraam toetsen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Alternate, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Corsair K55 RGB Pro - Gaming Toetsenbord - Membraam toetsen - Qwerty Zwart kopen voor slechts €64,13 , wat 1% lager is dan de prijs opCoolblue (€65,00).
  • De laagste prijs van Corsair K55 RGB Pro Gaming Toetsenbord werd verkregen op 20 april 2024 08:41.

 64,13

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Corsair K55 RGB Pro - Gaming Toetsenbord - Membraam toetsen - Qwerty Zwart - €64,13
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Corsair K55 RGB Pro - Gaming Toetsenbord - Membraam toetsen - Qwerty Zwart
Laatste updates:
  • €64,13 - 17 april 2024
  • €69,99 - 16 april 2024
  • €47,90 - 1 april 2024
  • €52,99 - 31 maart 2024
  • €49,00 - 27 maart 2024
  • €49,90 - 20 maart 2024
  • €59,79 - 11 maart 2024
  • €52,99 - 9 maart 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €79,00 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €44,04 - 23 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:41
Corsair K55 RGB Pro – Gaming Toetsenbord – Membraam toetsen
Corsair K55 RGB Pro – Gaming Toetsenbord – Membraam toetsen

 64,13

Beschrijving

Corsair K55 RGB Pro Toetsenbord Review: De Ultieme Gaming-Ervaring

Ontdek de kracht van dynamische RGB-verlichting en een superieure gamingervaring met het Corsair K55 RGB Pro toetsenbord! In deze uitgebreide review duiken we diep in de kenmerken, plus- en minpunten en specificaties van dit bedrade QWERTY toetsenbord. Ontdek waarom dit toetsenbord een must-have is voor elke gamer en waarom het een perfecte aanvulling is op je gaming-setup.

Dynamische RGB-verlichting: Een Lichtspektakel op je Bureau

De Corsair K55 RGB Pro is een visueel spektakel op je bureau dankzij de dynamische RGB-verlichting. Met zes geïntegreerde verlichtingseffecten en de mogelijkheid om een kleur toe te wijzen aan elke verlichtingszone, kun je je toetsenbord personaliseren zoals nooit tevoren. De CORSAIR iCUE-software biedt nog meer mogelijkheden, waardoor je sprankelende verlichtingseffecten kunt programmeren in vijf RGB-verlichtingszones. Deze verlichtingsopties stellen je in staat om je toetsenbord perfect af te stemmen op je gaming-setup en de sfeer van je gaming-sessies naar een hoger niveau te tillen.

Zes Speciale Macrotoetsen: Vereenvoudig je Gameplay

Een van de sterke punten van de Corsair K55 RGB Pro zijn de zes speciale macrotoetsen. Met deze toetsen kun je functies, snelkoppelingen of toetsaanslagen activeren met slechts één beweging. Het is ook mogelijk om deze macro’s eenvoudig in te stellen via de CORSAIR iCUE-software. Wat dit toetsenbord nog specialer maakt, is de integratie met Elgato Stream Deck-software, waardoor je directe streamingcommando’s kunt gebruiken. Dit is vooral handig voor content creators en streamers die hun workflow willen optimaliseren en hun productiviteit willen verhogen.

Stof- en Morsbestendig: Gamers, vrees geen ongelukjes

Met de IP42-certificering is de Corsair K55 RGB Pro beschermd tegen stof en morsen. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over onvermijdelijke ongelukjes tijdens lange gaming-sessies. De duurzaamheid van dit toetsenbord wordt verder benadrukt door zijn vermogen om slijtage, scheuren en meer te weerstaan. Als extraatje is er ook een afneembare polssteun inbegrepen, die de hele dag comfort biedt, waardoor je zonder zorgen kunt gamen.

Speciale Volume- en Mediatoetsen: Game en Beheer je Media Tegelijk

De Corsair K55 RGB Pro biedt handige bediening voor het regelen van het afspelen van media en het nauwkeurig aanpassen van het volume. Met zeven speciale mediatoetsen, waaronder functies zoals afspelen/pauzeren, stoppen, volgende nummer, vorige nummer, mute, volume harder en volume zachter, heb je alle belangrijke bedieningselementen binnen handbereik. Dit betekent dat je je games kunt spelen en tegelijkertijd eenvoudig je muziek of video’s kunt beheren, zonder dat je jouw gaming-ervaring hoeft te onderbreken.

Stille en Responsieve Toetsen: Comfortabel Gamen en Typen

Of je nu aan het werken bent of aan het gamen, de Corsair K55 RGB Pro biedt stille en responsieve toetsen. Deze toetsen zijn comfortabel om langdurig te typen en bieden ook een voelbare bump voor responsieve gamingprestaties. Dit zorgt voor een soepele en nauwkeurige bediening, wat vooral cruciaal is tijdens intense gaming-sessies waar elke milliseconde telt.

Krachtige CORSAIR iCUE-software: Personaliseer je Ervaring

De iCUE-software van Corsair is een krachtige tool waarmee je je verlichting en macro’s kunt personaliseren. Het stelt je in staat om je gamingtoetsenbord aan te passen aan je voorkeuren en speelstijl. Bovendien biedt de software geavanceerde macroprogrammering en systeembrede verlichtingssynchronisatie. Dit betekent dat je niet alleen je Corsair K55 RGB Pro kunt aanpassen, maar ook andere iCUE-compatibele Corsair-apparaten in je systeem kunt synchroniseren voor een uniforme en meeslepende lichtshow.

Anti-ghosting met Selectieve Key Rollover: Geen Verloren Toetsaanslagen

Het toetsenbord is uitgerust met anti-ghosting en selectieve key rollover om ervoor te zorgen dat je toetsaanslagen altijd nauwkeurig worden geregistreerd, zelfs bij gelijktijdige toetsaanslagen. Dit is vooral belangrijk voor gamers, vooral in snelle first-person shooter (FPS) en MOBA-games waar elke toetsaanslag cruciaal kan zijn.

Speciale Windows-toetsvergrendeling: Geen Onderbrekingen tijdens het Gamen

Met de speciale Windows-toetsvergrendeling hoef je je nooit meer zorgen te maken dat je per ongeluk op Windows-toetsen of toetsen voor contextmenu’s drukt tijdens het gamen. Dit voorkomt onbedoelde onderbrekingen op cruciale momenten en zorgt ervoor dat je je volledig kunt richten op je gaming-ervaring.

Specificaties: Een Complete Gaming-Oplossing

De Corsair K55 RGB Pro heeft een uitgebreide full-size vormfactor en wordt geleverd met een 1,82 meter lang zwart kluwenvrij rubberen kabel. Het toetsenbord heeft een matrix met selectieve 12-key rollover, wat betekent dat het tot 12 gelijktijdige toetsaanslagen kan verwerken zonder problemen. De USB-rapportagesnelheid van 1.000 Hz zorgt voor een snelle en responsieve communicatie tussen het toetsenbord en je computer.

Conclusie: Corsair K55 RGB Pro – Een Geweldige Keuze voor Gamers

De Corsair K55 RGB Pro is zonder twijfel een geweldige keuze voor gamers die op zoek zijn naar een veelzijdig en stijlvol toetsenbord. Met zijn dynamische RGB-verlichting, zes speciale macrotoetsen, stof- en morsbestendigheid, en stille en responsieve toetsen, vinkt dit toetsenbord alle vakjes aan voor een ultieme gaming-ervaring. De krachtige iCUE-software biedt ongekende aanpassingsmogelijkheden, en de anti-ghosting en selectieve key rollover zorgen ervoor dat je nooit een toetsaanslag mist. Kortom, de Corsair K55 RGB Pro biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en zal zeker een geweldige aanvulling zijn op je gaming-setup.

Bekijk meer gaming toetsenborden op bol.com

9.6Expert Score
Corsair K55 RGB Pro Toetsenbord Review: De Ultieme Gaming-Ervaring Ontdek de kracht van dynamische RGB-verlichting en een superieure gamingervaring met het Corsair K55 RGB Pro toetsenbord! In deze uitgebreide review duiken we diep in de kenmerken, plus- en minpunten en specificaties van dit bedrade QWERTY toetsenbord. Ontdek waarom dit toetsenbord een must-have is voor elke […]
Pluspunten
  • Dynamische RGB-verlichting voor een visueel spektakel op je bureau.
  • Zes speciale macrotoetsen vereenvoudigen je gameplay en optimaliseren je workflow.
  • Stof- en morsbestendigheid zorgt voor zorgeloos gamen, zelfs tijdens lange sessies.
  • Afneembare polssteun biedt langdurig comfort tijdens het gamen.
  • Speciale volume- en mediatoetsen voor eenvoudige bediening van media tijdens het spelen.
- Minpunten
  • Bedrade connectiviteit kan een nadeel zijn
  • Mogelijk minder geschikt voor gamers die de voorkeur geven aan mechanische toetsen.

Extra informatie

Specificaties: Corsair K55 RGB Pro – Gaming Toetsenbord – Membraam toetsen

Merk

Corsair

MPN (Manufacturer Part Number)

CH-9226765-NA

Model

K55 RGB Pro

Kleur

Zwart

Toetsenbord indeling

QWERTY

Taal toetsenbordindeling

US Layout

Toetsenbord opties

Anti-Ghosting

Personage

Geen personage

Multimediasneltoetsen

Nee

Vlakke toetsen

Nee

Type toetsen

Membraan toetsen

Verlichting

Ja

Per toets apart verlicht

Ja

Numeriek keypad

Ja

Game platform

Windows

Type toetsenbord connectie

Bedraad

Systeemeisen

Geen

CE markering

Zichtbaar

Draadloos

Nee

Draadloos bereik (m)

0

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Gewicht (g)

1261

Instelbare verlichting

Ja

Kabellengte (m)

1.80

Met display

Nee

Oplaadbaar

Nee

Product breedte (cm)

48

Product gewicht (g)

810

Product hoogte (cm)

16.70

Product lengte (cm)

3.60

Reparatie type

Carry-in

Soort mechanische toetsen

Niet van toepassing

Speciaal voor gamen

Ja

Taal handleiding

Engels

Type input/output

USB

Type verlichting

RGB

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Schade

Verpakking breedte (mm)

199

Verpakking hoogte (mm)

55

Verpakking lengte (mm)

503

Voedingstype

USB

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Corsair K55 RGB Pro - Gaming Toetsenbord - Membraam toetsen - Qwerty Zwart
Laatste updates:
  • €64,13 - 17 april 2024
  • €69,99 - 16 april 2024
  • €47,90 - 1 april 2024
  • €52,99 - 31 maart 2024
  • €49,00 - 27 maart 2024
  • €49,90 - 20 maart 2024
  • €59,79 - 11 maart 2024
  • €52,99 - 9 maart 2024
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €79,00 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €44,04 - 23 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Corsair K55 RGB Pro – Gaming Toetsenbord – Membraam toetsen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart