CleanDays Robotstofzuiger D2-007

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je CleanDays Robotstofzuiger D2-007 met Dweilfunctie - Met Laadstation - Dweilrobot - Huisdieren - Robot Stofzuiger - Stofzuiger Robot - Moederdag cadeau! kopen voor slechts €155,00
  • De laagste prijs van CleanDays Robotstofzuiger D2-007 met Dweilfunctie - Met Laadstation - Dweilrobot - Huisdieren - Robot Stofzuiger - Stofzuiger Robot - Moederdag cadeau! werd verkregen op 18 juni 2024 22:12.

 155,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CleanDays Robotstofzuiger D2-007 met Dweilfunctie - Met Laadstation - Dweilrobot - Huisdieren - Robot Stofzuiger - Stofzuiger Robot - Moederdag cadeau! - €155,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CleanDays Robotstofzuiger D2-007 met Dweilfunctie - Met Laadstation - Dweilrobot - Huisdieren - Robot Stofzuiger - Stofzuiger Robot - Moederdag cadeau!
Laatste updates:
  • €155,00 - 17 april 2024
  • €139,95 - 13 maart 2024
  • €139,00 - 4 maart 2024
  • €155,00 - 1 februari 2024
  • €139,99 - 23 januari 2024
  • €149,00 - 11 januari 2024
Sinds: 11 januari 2024
  • Hoogste prijs: €155,00 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €139,00 - 4 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 16:41
CleanDays Robotstofzuiger D2-007

 155,00

Beschrijving

Review van de CleanDays Robotstofzuiger D2-007: Jouw Ultieme Schoonmaakmaatje

Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger die jouw dagelijkse schoonmaakklusjes uit handen neemt, dan is de CleanDays Robotstofzuiger D2-007 de ideale keuze. Met zijn indrukwekkende functies en geavanceerde technologieën zorgt deze slimme robotstofzuiger ervoor dat jouw ruimte altijd blinkend schoon is. In dit uitgebreide review zullen we alle belangrijke eigenschappen van de CleanDays D2-007 bespreken, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Schoner dan ooit: Sterke zuigkracht en innovatieve functies

De CleanDays Robotstofzuiger D2-007 is uitgerust met een plat mondstuk, een ruim stofreservoir en een indrukwekkende zuigkracht van 2000PA. Hierdoor kan de robotstofzuiger tot wel 99% van alle stofjes op het oppervlak verwijderen. Zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals onder tafels en banken, worden grondig gereinigd. Huisdierharen, pollen en vuilresten behoren tot het verleden, waardoor jouw huis schoner is dan ooit tevoren.

Daarnaast beschikt de CleanDays D2-007 over een klimfunctie tot 15º, waardoor drempels tot 1.8 cm geen obstakel vormen voor deze krachtige robotstofzuiger. Of je nu harde vloeren, tapijten of een combinatie van beide hebt, de CleanDays D2-007 zorgt voor een systematische schoonmaakroute, zodat geen enkel plekje wordt overgeslagen.

3-in-1 functionaliteit: Stofzuigen, vegen en dweilen

Wat de CleanDays Robotstofzuiger D2-007 nog specialer maakt, is het feit dat hij niet alleen kan stofzuigen, maar ook kan vegen en dweilen. Deze veelzijdige robotstofzuiger wordt geleverd met een ruim reservoir en een katoenen dweil, waarmee water goed wordt vastgehouden en gelijkmatig wordt verspreid. Voor een extra schoon effect kun je 75% alcoholoplossing of desinfectiemiddel aan het waterreservoir toevoegen.

Met de CleanDays D2-007 hoef je niet langer verschillende apparaten te gebruiken voor verschillende taken. Deze slimme robotstofzuiger neemt al het werk voor zijn rekening, zodat jij meer tijd overhoudt voor andere bezigheden.

Slimme sensoren en handige functies

De CleanDays Robotstofzuiger D2-007 is voorzien van geavanceerde infrarood sensoren, waardoor hij efficiënt en veilig kan navigeren in jouw huis. Deze sensoren bieden uitstekende bescherming tegen bots- en valbeschadiging, waardoor je de robotstofzuiger zorgeloos zijn werk kunt laten doen.

De voordelen van de CleanDays D2-007 beperken zich echter niet tot zijn reinigingscapaciteiten. Deze robotstofzuiger heeft een muisstille motor, waardoor je kunt genieten van een schone ruimte zonder vervelende geluiden. Bovendien kun je de robotstofzuiger bedienen met behulp van de afstandsbediening of zelfs met je stem, dankzij de compatibiliteit met Amazon Alexa en Google Assistant.

Verschillende functies naar jouw wensen

De CleanDays Robotstofzuiger D2-007 biedt diverse reinigingsfuncties die volledig kunnen worden afgestemd op jouw behoeften. Of je nu een vaste doorloop- en begintijd wilt instellen, kiest voor het automatische reinigingsprogramma, randen en hoeken wilt laten reinigen, of een specifieke plek of kamer wilt laten schoonmaken, deze robotstofzuiger kan het allemaal.

Met de CleanDays D2-007 kun je zelf bepalen hoe en wanneer jouw ruimte wordt schoongemaakt, zonder dat je er zelf iets voor hoeft te doen. Programmeer een begintijd, ga zorgeloos op pad en geniet bij thuiskomst van een schoon gestofzuigd huis.

Langdurige batterij en gebruiksvriendelijkheid

De CleanDays Robotstofzuiger D2-007 is uitgerust met een krachtige batterij met een capaciteit van 4400 mAh, waardoor hij 90 tot 120 minuten kan schoonmaken voordat hij weer moet worden opgeladen. Met een oplaadtijd van 5 tot 6 uur is de robotstofzuiger snel weer klaar voor gebruik. Mocht de batterij tijdens het schoonmaken toch leegraken, dan keert de robotstofzuiger automatisch terug naar het oplaadpunt wanneer het batterijpercentage lager is dan 20%.

Bovendien is de CleanDays D2-007 ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met een geluidsniveau van slechts 55 dB kun je ongestoord genieten van je weekend, terwijl de robotstofzuiger zijn werk doet. Daarnaast kun je de robotstofzuiger eenvoudig bedienen vanuit je luie stoel met behulp van Amazon Alexa of Google Assistant voice control.

Specificaties en klanttevredenheidsgarantie

De CleanDays Robotstofzuiger D2-007 heeft een werkingsduur van 90 tot 120 minuten, een oplaadduur van 5 tot 6 uur, een inhoud van 180 ml voor het waterreservoir en 600 ml voor het afvalreservoir. Met een vacuümkracht van 1800 PA en een afmeting van 32 x 32 x 7.8 cm is deze robotstofzuiger geschikt voor verschillende oppervlaktes en ruimtes.

Bij de aanschaf van de CleanDays D2-007 hoef je je geen zorgen te maken. Het product wordt geleverd met een 30 dagen retourtermijn, zodat je tevredenheid gegarandeerd is. Als je tegen problemen aanloopt of niet tevreden bent met je aankoop, staat CleanDays klaar om je verder te helpen en krijg je het aankoopbedrag terug.

Bestel jouw CleanDays Robotstofzuiger D2-007 vandaag nog!

Al met al is de CleanDays Robotstofzuiger D2-007 een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en efficiënte robotstofzuiger. Met zijn sterke zuigkracht, 3-in-1 functionaliteit, slimme sensoren en handige functies biedt deze robotstofzuiger alles wat je nodig hebt om jouw huis schoon te houden.

Wacht niet langer en bestel jouw CleanDays Robotstofzuiger D2-007 vandaag nog. Geniet van een brandschone kamer zonder enige moeite, dankzij dit ultieme schoonmaakmaatje!

Bekijk meer robotstofzuigers op bol.com

Beste kruimeldieven

8Expert Score
Review van de CleanDays Robotstofzuiger D2-007: Jouw Ultieme Schoonmaakmaatje Als je op zoek bent naar een robotstofzuiger die jouw dagelijkse schoonmaakklusjes uit handen neemt, dan is de CleanDays Robotstofzuiger D2-007 de ideale keuze. Met zijn indrukwekkende functies en geavanceerde technologieën zorgt deze slimme robotstofzuiger ervoor dat jouw ruimte altijd blinkend schoon is. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Sterke zuigkracht van 2000PA verwijdert tot 99% van alle stofjes.
  • 3-in-1 functionaliteit: stofzuigen, vegen en dweilen.
  • Geavanceerde infrarood sensoren voor efficiënte en veilige navigatie.
  • Muisstille motor zorgt voor een rustige schoonmaakervaring.
  • Compatibel met Amazon Alexa en Google Assistant voor eenvoudige bediening.
- Minpunten
  • Oplaadtijd van 5-6 uur kan als lang worden ervaren.
  • Inhoud van het waterreservoir is 180 ml, wat mogelijk regelmatig bijgevuld moet worden bij intensief dweilen.
  • Hoewel het geluidsniveau laag is met 55 dB, is er nog steeds sprake van geluid tijdens het schoonmaken.

Extra informatie

Specificaties: CleanDays Robotstofzuiger D2-007

Merk

CleanDays

Model

D2-007

Kleur

Zwart

Geluidsniveau (dB)

55

Capaciteit verzamel reservoir (l)

0.6

Hepa luchtfilter

Hepa

Operatie duur (minuut)

120

Airwatts

29

Oplaadtijd (uur)

5

Accu/batterij technologie

Lithium

Voltage (V)

7.2

Vorm

Rond

Gewicht (g)

2950

Afstandsbediening

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Navigatiemethode

Laser

Automatisch hervatten

Ja

Afgronddetectie

Ja

Smart Home Platform

Alexa Amazon, Google Assistant

Automatisch opladen

Ja

Inclusief stootrand

Ja

Instelbaar tijdschema

Ja

Vuildetectie

Nee

Ronddraaiende middenborstels

Ja

Zijborstel

Ja

Verpakkingsinhoud

1× Robotstofzuiger 1×Oplaadstation 1×Adapter 1×Stofbak 1×Watertank 4×Zijborstel 1×HEPA-filter 1×Afstandsbediening (excl. batterijen) 1×Gebruikershandleiding 1xDweildoek 1xVeegdoek

MPN (Manufacturer Part Number)

007

Product gewicht (kg)

2.10

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Engels, Nederlands, Duits

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Batterij, 6 maanden garantie

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS, Windows

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

September

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Aanbevolen voor type vloer

Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

Anti-vastloop systeem

Ja

Bumper

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor tapijt

Ja

Leegt automatisch

Nee

Maximale drempelhoogte (cm)

1.8

Product breedte (cm)

32

Product hoogte (cm)

7.80

Product lengte (cm)

32

Type gebiedsafbakening

Via app, Virtuele muur

Vermogen (W)

25

Verpakking breedte (mm)

353

Verpakking hoogte (mm)

145

Verpakking lengte (mm)

402

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CleanDays Robotstofzuiger D2-007 met Dweilfunctie - Met Laadstation - Dweilrobot - Huisdieren - Robot Stofzuiger - Stofzuiger Robot - Moederdag cadeau!
Laatste updates:
  • €155,00 - 17 april 2024
  • €139,95 - 13 maart 2024
  • €139,00 - 4 maart 2024
  • €155,00 - 1 februari 2024
  • €139,99 - 23 januari 2024
  • €149,00 - 11 januari 2024
Sinds: 11 januari 2024
  • Hoogste prijs: €155,00 - 1 februari 2024
  • Laagste prijs: €139,00 - 4 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CleanDays Robotstofzuiger D2-007”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart