CITYSPORTS loopband

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie

 169,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CITYSPORTS loopband, elektrische loopband, afstandsbediening, Bluetooth en LED, 1-6KM/H, voor thuisgebruik, voor gebruik op kantoor, diverse kleuren - €169,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CITYSPORTS loopband, elektrische loopband, afstandsbediening, Bluetooth en LED, 1-6KM/H, voor thuisgebruik, voor gebruik op kantoor, diverse kleuren
Laatste updates:
  • €169,00 - 2 februari 2024
  • €152,10 - 6 januari 2024
Sinds: 6 januari 2024
  • Hoogste prijs: €169,00 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €152,10 - 6 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 21 maart 2024 15:22

Beschrijving

Review van de CITYSPORTS Loopband: Perfect voor Thuisgebruik

Als je op zoek bent naar een betrouwbare en compacte loopband voor thuisgebruik, dan is de CITYSPORTS loopband wellicht precies wat je nodig hebt. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, Bluetooth-audio, LED-display en andere handige functies, biedt deze loopband een geweldige trainingservaring in het comfort van je eigen huis. In dit uitgebreide review bespreken we alle aspecten van de CITYSPORTS loopband, van zijn specificaties en functies tot de voordelen en eventuele nadelen.

Specificaties en Technische Details

Laten we beginnen met een overzicht van de technische specificaties van de CITYSPORTS loopband:

  • Max. belastbaar gewicht: 110 kg
  • Hartslagfunctie: Niet beschikbaar
  • Programma’s: 6 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma’s
  • Maximale snelheid: 6 km/h
  • Motorvermogen: 440W
  • Snelheidsbereik: 1-6 km/h
  • Bedieningswijze: Afstandsbediening en bedieningspaneel
  • Kleuropties: Zwart, wit, zwart-groen, zwart-rood

Deze specificaties geven je een goed beeld van wat de CITYSPORTS loopband te bieden heeft. Met een solide maximaal belastbaar gewicht, verschillende snelheidsinstellingen en handige bedieningsmogelijkheden, is het een geschikte keuze voor diverse gebruikers.

Hi-Fi Bluetooth-audio & Afstandsbediening

Een van de opvallende kenmerken van de CITYSPORTS loopband is de ingebouwde Hi-Fi Bluetooth-audiofunctionaliteit. Hiermee kun je eenvoudig je mobiele telefoon koppelen en genieten van hoogwaardig geluid terwijl je aan het hardlopen bent. Dit is ideaal voor diegenen die graag naar hun favoriete muziek luisteren tijdens het sporten, en het voegt zeker een extra laag plezier toe aan je workout.

De bijgeleverde afstandsbediening is een handige toevoeging. Hiermee kun je de snelheid van de loopband regelen en de machine in- en uitschakelen zonder dat je je training hoeft te onderbreken. Het verborgen ontwerp van de afstandsbediening zorgt ervoor dat je deze niet snel zult kwijtraken en dat het er mooi uitziet wanneer niet in gebruik.

LED-display voor Realtime Gegevens

Een ander handig aspect van de CITYSPORTS loopband is het LED-display. Dit display biedt een overzichtelijke weergave van je trainingsgegevens, waaronder de trainingstijd, snelheid, afstand en calorieverbranding. Dit stelt je in staat om je voortgang tijdens je workout gemakkelijk bij te houden, en het zorgt ervoor dat je altijd goed geïnformeerd bent over je prestaties.

Stille Motor voor Onbezorgd Gebruik

Een veelvoorkomende zorg bij het gebruik van loopbanden thuis is het geluidsniveau. Met de CITYSPORTS loopband hoef je je daar echter geen zorgen over te maken. De loopband is uitgerust met een geavanceerde geluidsarme gelijkstroommotor, wat betekent dat je kunt trainen zonder anderen te storen, zelfs als je vroeg in de ochtend of laat in de avond traint. Dit is vooral belangrijk als je in een appartement woont of andere mensen in huis hebt.

Schokdemping en Hoge Belastbaarheid

Comfort en veiligheid zijn essentieel tijdens het hardlopen op een loopband. De CITYSPORTS loopband heeft een brede transportband van 380 x 1065 mm met vijf lagen voor extra slijtvastheid en comfort tijdens het lopen. Bovendien is de loopband uitgerust met een dubbel schokabsorptiesysteem, waardoor de impact op je gewrichten wordt verminderd en je een soepele en comfortabele loopervaring hebt.

Het frame van de loopband is gemaakt van hoogwaardig staal, wat zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg is deze loopband geschikt voor de meeste gebruikers, en je kunt erop vertrouwen dat hij je trainingssessies veilig ondersteunt.

Gemakkelijk Opvouwbaar en Op Te Bergen

Een ander voordeel van de CITYSPORTS loopband is het compacte en opvouwbare ontwerp. Na je training kun je de loopband eenvoudig opvouwen en opbergen, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt. Met een opgevouwen afmeting van minder dan 0,12 vierkante meter kun je hem in een hoek van de kamer plaatsen of zelfs onder een bed bewaren. Dit maakt het ideaal voor huishoudens met beperkte ruimte.

Klantenservice

CITYSPORTS is toegewijd aan het bieden van een bevredigende winkelervaring aan al zijn klanten. Het team staat klaar om professionele diensten te verlenen en eventuele problemen op te lossen. Dit is geruststellend, omdat goede klantenservice altijd belangrijk is bij de aankoop van fitnessapparatuur.

Conclusie

Al met al biedt de CITYSPORTS loopband een uitstekende optie voor thuisgebruikers die op zoek zijn naar een betrouwbare en handige manier om in vorm te blijven. Met Bluetooth-audio, een LED-display, stille motor, schokdempingstechnologie en een compact ontwerp, heeft deze loopband veel te bieden.

Hoewel de maximale snelheid van 6 km/h voor sommige gebruikers wellicht wat aan de lage kant is, is deze loopband ideaal voor wandelen en lichte hardloopsessies. De toegevoegde voordelen van Bluetooth-audio en een handige afstandsbediening maken het een aantrekkelijke keuze voor degenen die graag multitasken tijdens hun workouts.

Over het algemeen is de CITYSPORTS loopband een waardevolle investering in je gezondheid en fitness. Het is een apparaat dat gemakkelijk in je dagelijkse routine past en je helpt om actief te blijven, ongeacht je drukke levensstijl. Als je op zoek bent naar een betaalbare en betrouwbare loopband voor thuisgebruik, overweeg dan zeker de CITYSPORTS loopband als een serieuze optie.

Bekijk meer loopbanden op bol.com

9.1Expert Score
Review van de CITYSPORTS Loopband: Perfect voor Thuisgebruik Als je op zoek bent naar een betrouwbare en compacte loopband voor thuisgebruik, dan is de CITYSPORTS loopband wellicht precies wat je nodig hebt. Met een maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, Bluetooth-audio, LED-display en andere handige functies, biedt deze loopband een geweldige trainingservaring in het comfort […]
Pluspunten
  • Maximaal belastbaar gewicht van 110 kg, geschikt voor de meeste gebruikers.
  • Hi-Fi Bluetooth-audio voor entertainment tijdens het hardlopen.
  • Handige afstandsbediening voor snelheidsregeling en bediening.
  • LED-display voor realtime trainingsgegevens.
  • Stille motor voor ongestoord gebruik, zelfs 's avonds laat.
  • Schokdemping en hoogwaardige loopband voor comfort en veiligheid.
  • Compact en opvouwbaar ontwerp, ideaal voor kleine ruimtes.
  • Duurzaam frame van hoogwaardig staal.
  • Uitstekende klantenservice van CITYSPORTS.
- Minpunten
  • Maximale snelheid van 6 km/h kan te laag zijn voor ervaren hardlopers.
  • Beperkt aantal voorgeprogrammeerde trainingsprogramma's (6 stuks).
  • Geen hartslagfunctie beschikbaar op de loopband.

Extra informatie

Specificaties: CITYSPORTS loopband

Breedte loopvlak (cm)

38

Product breedte (cm)

38

Max. belastbaar gewicht (kg)

110

Maximale snelheid

6 km/h

Motorvermogen piek

440 metric hp

Motorvermogen continu

440 metric hp

Aantal programma's

6

Inclusief trainingscomputer

Nee

Aantal trainingsniveaus

6

Hartslagfunctie

Nee

Kleur

Blauwgroen

Model

WP6-blue

Taal handleiding

Universeel

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Inklapbaar

Nee

Product gewicht (kg)

20

Regelmatigheid van gebruik

Regelmatig

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CITYSPORTS loopband, elektrische loopband, afstandsbediening, Bluetooth en LED, 1-6KM/H, voor thuisgebruik, voor gebruik op kantoor, diverse kleuren
Laatste updates:
  • €169,00 - 2 februari 2024
  • €152,10 - 6 januari 2024
Sinds: 6 januari 2024
  • Hoogste prijs: €169,00 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €152,10 - 6 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CITYSPORTS loopband”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart