CHiQ U55G7LX – 55 Inch 4K Android Smart TV – UHD

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

 360,92

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CHiQ U55G7LX - 55 Inch 4K Android Smart TV - UHD - Dolby Vision - Google Assistant - €360,92
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CHiQ U55G7LX - 55 Inch 4K Android Smart TV - UHD - Dolby Vision - Google Assistant
Laatste updates:
  • €360,92 - 17 maart 2024
  • €363,16 - 16 maart 2024
  • €365,39 - 15 maart 2024
  • €367,63 - 13 maart 2024
  • €340,95 - 13 februari 2024
  • €343,83 - 12 februari 2024
  • €346,71 - 11 februari 2024
  • €399,00 - 22 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 1 januari 2024
  • Laagste prijs: €340,95 - 13 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 17:31
CHiQ U55G7LX – 55 Inch 4K Android Smart TV – UHD
CHiQ U55G7LX – 55 Inch 4K Android Smart TV – UHD

 360,92

Beschrijving

CHiQ U55G7LX Review: Haarscherp Beeld en Slimme Functionaliteiten

De CHiQ U55G7LX is een indrukwekkende 55-inch 4K UHD Android-tv die een groot kijkvlak combineert met haarscherp beeld en een scala aan slimme functionaliteiten. Met zijn Android TV-besturingssysteem, Chromecast Built-in, Dolby Audio, HDR10-ondersteuning en nog veel meer, belooft deze televisie een meeslepende kijkervaring te bieden. In dit uitgebreide review bespreken we de verschillende aspecten van de CHiQ U55G7LX om je te helpen beslissen of dit de perfecte tv is voor jouw entertainmentbehoeften.

Full-screen 4K UHD Android-tv

De CHiQ U55G7LX biedt een indrukwekkend groot kijkvlak en levert haarscherpe 4K UHD-beelden. Met zijn full-screen ontwerp en dunne randen word je ondergedompeld in je favoriete films, tv-programma’s en games. Het frameloze scherm zorgt ervoor dat je niet wordt afgeleid door storende zwarte randen en geeft je een echt meeslepende kijkervaring.

Android TV: Duizenden Apps binnen Handbereik

Een van de opvallende kenmerken van de CHiQ U55G7LX is het Android TV-besturingssysteem. Hiermee krijg je toegang tot een uitgebreide appstore met meer dan 4000 apps om uit te kiezen. Of je nu wilt streamen, gamen, trainen of gewoon ontspannen, deze tv heeft alles wat je nodig hebt. Bovendien zijn veel populaire Nederlandse apps zoals Ziggo Go, Kijk, Videoland en NPO gratis beschikbaar, waardoor je eenvoudig toegang hebt tot Nederlandse content zonder extra kosten.

HDR10 en Dolby Audio: Realistisch Beeld en Geluid

De CHiQ U55G7LX maakt gebruik van HDR10-technologie, waardoor de beelden op het scherm zeer realistisch en levendig zijn. Of je nu naar actiefilms kijkt of natuurdocumentaires, je zult versteld staan van de details en kleuren op deze tv. Daarnaast biedt Dolby Audio een indrukwekkende geluidssensatie met 3D surround-effecten, waardoor je je midden in de actie waant.

Krachtige Hardware: 64-bits CPU en Triple Core GPU

Deze Android-tv is uitgerust met een 64-bits A55 CPU die geavanceerde nanoscale-technologie gebruikt. Dit resulteert in snelle decodering en korte responstijden, zelfs bij het afspelen van verschillende mediabestandsformaten. Met een ruim geheugen van 8 GB kun je talloze apps installeren en houd je nog steeds ruimte over. De Triple Core Mail 470 GPU zorgt ervoor dat zelfs veeleisende games soepel en met verbluffende kleurweergave kunnen worden gespeeld.

Eenvoudige Bediening met Spraakbesturing

De CHiQ U55G7LX maakt gebruik van spraakbesturing, waardoor het gebruik van de tv nog eenvoudiger wordt. Je kunt de spraakassistent vertellen welke film je wilt kijken of welke app je wilt openen, en de tv zal real-time reageren. Daarnaast zijn er sneltoetsen op de afstandsbediening waarmee je direct kunt schakelen naar populaire apps zoals Netflix en YouTube, waardoor je nog sneller toegang hebt tot je favoriete content.

Screencast-technologie: Groot Scherm Entertainment

Met de ingebouwde screencast-technologie kun je eenvoudig games en video’s vanaf een apparaat met een kleiner scherm projecteren naar het grote scherm van de CHiQ U55G7LX. Dit maakt het mogelijk om content te delen en te genieten van entertainment met vrienden en familie op een groter en beter scherm.

Kortom, de CHiQ U55G7LX is een all-in-one entertainmentoplossing die indruk maakt met zijn haarscherpe 4K UHD-beelden, Dolby Audio-geluid, Android TV-besturingssysteem en krachtige hardware. Of je nu van films, series, games of apps houdt, deze tv biedt alles wat je nodig hebt voor een meeslepende kijkervaring. Met de toegevoegde gemakken van spraakbesturing en screencasting wordt het gebruik van deze tv nog handiger. Als je op zoek bent naar een televisie die voldoet aan al je entertainmentbehoeften, is de CHiQ U55G7LX zeker het overwegen waard.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
CHiQ U55G7LX Review: Haarscherp Beeld en Slimme Functionaliteiten De CHiQ U55G7LX is een indrukwekkende 55-inch 4K UHD Android-tv die een groot kijkvlak combineert met haarscherp beeld en een scala aan slimme functionaliteiten. Met zijn Android TV-besturingssysteem, Chromecast Built-in, Dolby Audio, HDR10-ondersteuning en nog veel meer, belooft deze televisie een meeslepende kijkervaring te bieden. In dit […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend groot kijkvlak van 55 inch met haarscherp 4K UHD-beeld.
  • Android TV-besturingssysteem met toegang tot meer dan 4000 apps, inclusief Nederlandse apps zoals Ziggo Go en Videoland.
  • HDR10-ondersteuning voor realistische beelden en Dolby Audio voor meeslepend geluid.
  • Krachtige 64-bits CPU en Triple Core GPU voor snelle prestaties en vloeiende games.
  • Handige spraakbesturing en sneltoetsen voor snelle toegang tot favoriete apps.
  • Screencast-technologie voor het delen van content op een groter scherm.
- Minpunten
  • Geen specifieke vermelding van HDMI-poorten en andere aansluitmogelijkheden in de verstrekte informatie.
  • Geen vermelding van specifieke smart home-integraties of ondersteuning voor spraakassistenten zoals Google Assistant of Amazon Alexa.
  • Geen informatie over de beschikbaarheid van software-updates en lange termijn software-ondersteuning.

Extra informatie

Specificaties: CHiQ U55G7LX – 55 Inch 4K Android Smart TV – UHD

Schermdiagonaal

55 inch (140 cm)

Maximale resolutie stand

Ultra HD/4K

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Type High Dynamic Range

HDR10

Local dimming

Ja

Type Backlight

Direct-led

Input Lag (milliseconde)

8

HDMI

3

USB aansluiting

2

Ethernet verbinding

1

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Android TV

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Ja

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android

Totaal uitgangsvermogen (W)

20

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0

Merk

chiq

Kleur

BLACK

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Nederlands

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

November

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard

9100

Gewicht inclusief standaard

9100

Afmetingen inclusief voet

123.1 x 27.5 x 76.8cm

Afmetingen zonder voet

123 x 8.8 x 71.3 cm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Pick-up en return

Uitzonderingen fabrieksgarantie

tegen verkeerd gebruik

Type TV tuner

DVB-C

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

83

Verpakking lengte (cm)

133

Verpakking breedte (cm)

13

Gewicht (kg)

12.50

Verpakkingsinhoud

55 inch LED TV,Remote,Warranty card,Manual

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CHiQ U55G7LX - 55 Inch 4K Android Smart TV - UHD - Dolby Vision - Google Assistant
Laatste updates:
  • €360,92 - 17 maart 2024
  • €363,16 - 16 maart 2024
  • €365,39 - 15 maart 2024
  • €367,63 - 13 maart 2024
  • €340,95 - 13 februari 2024
  • €343,83 - 12 februari 2024
  • €346,71 - 11 februari 2024
  • €399,00 - 22 januari 2024
Sinds: 1 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 1 januari 2024
  • Laagste prijs: €340,95 - 13 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CHiQ U55G7LX – 55 Inch 4K Android Smart TV – UHD”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart