CHiQ TV LED L32G5W – 32 Inch

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

 127,39

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CHiQ TV LED L32G5W - 32 Inch - Non smart - Dolby Audio - Triple Tuner (DVB-T/T2/C/S/S2) - HDMI/USB/CI - €127,39
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CHiQ TV LED L32G5W - 32 Inch - Non smart - Dolby Audio - Triple Tuner (DVB-T/T2/C/S/S2) - HDMI/USB/CI
Laatste updates:
  • €127,39 - 3 april 2024
  • €97,65 - 21 maart 2024
  • €98,57 - 20 maart 2024
  • €104,97 - 18 maart 2024
  • €107,66 - 15 maart 2024
  • €109,45 - 13 maart 2024
  • €111,28 - 9 maart 2024
  • €112,16 - 8 maart 2024
Sinds: 6 januari 2024
  • Hoogste prijs: €209,40 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €97,65 - 21 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Tags: ,
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:31
CHiQ TV LED L32G5W – 32 Inch

 127,39

Beschrijving

CHiQ TV LED L32G5W – Een Gedetailleerde Review

In de wereld van televisies is er een overvloed aan keuzes, variërend van high-end smart TV’s tot meer betaalbare opties zonder alle toeters en bellen. De CHiQ TV LED L32G5W valt in de laatste categorie en biedt een eenvoudige maar effectieve kijkervaring voor degenen die op zoek zijn naar een basis-tv zonder geavanceerde smart functionaliteiten. In deze uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en prestaties van de CHiQ TV LED L32G5W en ontdekken of het een goede keuze is voor jouw behoeften.

Productbeschrijving

De CHiQ TV LED L32G5W is een 32-inch televisie met een reeks handige aansluitmogelijkheden. Met HDMI, USB, AV, CI, RF, LNB en een digitale audio-uitgang biedt deze TV een scala aan poorten voor verschillende gebruiksscenario’s. Of je nu je favoriete films wilt bekijken via een USB-stick, een gameconsole wilt aansluiten via HDMI of traditionele AV-apparaten wilt gebruiken, deze TV heeft de aansluitingen die je nodig hebt. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor verschillende entertainmentbehoeften.

Een opvallend kenmerk van de CHiQ TV LED L32G5W is het vermogen om 16,7 miljoen kleuren weer te geven. Dit zorgt voor een indrukwekkende kleurweergave en beeldkwaliteit, vooral gezien de prijsklasse van deze televisie. Of je nu geniet van kleurrijke animaties, spannende actiescènes of subtiele nuances in een drama, deze TV levert heldere en levendige beelden.

Om de kijkervaring verder te verbeteren, beschikt de TV over professionele beeldregeling en ruisonderdrukkingstechnologie. Dit betekent dat zelfs oudere films en lagere resolutie inhoud er scherper en gedetailleerder uitzien. De kleuren blijven nauwkeurig en het beeld blijft helder, zelfs in omstandigheden met weinig licht.

Wat betreft het geluid, de CHiQ TV LED L32G5W is uitgerust met Dolby Audio-ondersteuning. Dit betekent dat je kunt genieten van een meeslepende audiokwaliteit die de kijkervaring naar een hoger niveau tilt. Of je nu geniet van een filmavond of een spannende game speelt, het geluid van deze TV zal je niet teleurstellen.

Een ander aspect dat het vermelden waard is, is de stroomvoorziening. De TV is ontworpen om efficiënt te zijn met een stroomverbruik in stand-by van minder dan 0,5 W. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over hoge energierekeningen, zelfs als de TV niet actief in gebruik is. Het biedt niet alleen een stabiele prestatie, maar is ook energiebesparend.

Ultradunne Rand voor Breed Kijkgebied

Een esthetisch aspect dat meteen opvalt bij de CHiQ TV LED L32G5W is de ultradunne rand rondom het scherm. Deze rand minimaliseert afleiding en maximaliseert het kijkgebied, waardoor je een groter visueel veld krijgt en een immersievere kijkervaring kunt ervaren. Of je nu naar een spannende sportwedstrijd kijkt of je favoriete serie binge-watched, de slanke rand draagt bij aan de algehele aantrekkelijkheid van de TV.

Geen Smart Functionaliteiten

Het is belangrijk op te merken dat de CHiQ TV LED L32G5W geen smart functionaliteiten heeft. Dit betekent dat de TV niet rechtstreeks toegang heeft tot apps zoals Netflix, YouTube of Amazon Prime Video. Als je op zoek bent naar een TV met ingebouwde smart functies, moet je misschien elders kijken. Echter, als je al over externe streamingapparaten zoals een Roku, Apple TV of Amazon Fire TV beschikt, kun je deze eenvoudig aansluiten op de CHiQ TV LED L32G5W en genieten van je favoriete streamingdiensten.

Conclusie

Al met al biedt de CHiQ TV LED L32G5W een aantrekkelijke optie voor degenen die op zoek zijn naar een betaalbare televisie zonder alle geavanceerde smart functionaliteiten. Met een scala aan aansluitmogelijkheden, indrukwekkende kleurweergave, professionele beeldregeling en Dolby Audio-ondersteuning, levert deze TV solide prestaties op het gebied van zowel beeld als geluid. De ultradunne rand draagt bij aan de esthetiek en de energie-efficiëntie is een extra bonus.

Het enige belangrijke nadeel is het gebrek aan smart functionaliteiten, maar dit kan worden opgelost door externe streamingapparaten toe te voegen. Als dit geen probleem voor je is, is de CHiQ TV LED L32G5W zeker het overwegen waard. Het biedt waar voor je geld en levert een solide kijkervaring voor al je entertainmentbehoeften.

In conclusie, de CHiQ TV LED L32G5W is een betaalbare en solide keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een basis-tv met goede beeld- en geluidskwaliteit. De veelzijdige aansluitmogelijkheden en energiebesparende functies maken het een aantrekkelijke optie voor verschillende gebruiksscenario’s. Hoewel het ontbreekt aan smart functionaliteiten, kunnen externe streamingapparaten dit tekort gemakkelijk aanvullen. Over het algemeen biedt de CHiQ TV LED L32G5W waar voor je geld en een bevredigende kijkervaring.

Bekijk meer televisies op bol.com

8.6Expert Score
CHiQ TV LED L32G5W – Een Gedetailleerde Review In de wereld van televisies is er een overvloed aan keuzes, variërend van high-end smart TV’s tot meer betaalbare opties zonder alle toeters en bellen. De CHiQ TV LED L32G5W valt in de laatste categorie en biedt een eenvoudige maar effectieve kijkervaring voor degenen die op zoek […]
Pluspunten
  • Veelzijdige aansluitmogelijkheden met HDMI, USB, AV, CI, RF, LNB en digitale audio-uitgang.
  • Indrukwekkende kleurweergave met ondersteuning voor 16,7 miljoen kleuren.
  • Professionele beeldregeling en ruisonderdrukking voor scherpere beelden.
  • Dolby Audio-ondersteuning voor meeslepend geluid.
  • Energie-efficiënt met stroomverbruik in stand-by van <0,5 W.
  • Ultradunne rand voor een groter kijkgebied.
- Minpunten
  • Geen ingebouwde smart functionaliteiten, vereist externe streamingapparaten voor toegang tot apps zoals Netflix en YouTube.

Extra informatie

Specificaties: CHiQ TV LED L32G5W – 32 Inch

Schermdiagonaal

32 inch (81 cm)

Maximale resolutie stand

HD ready

Type LED-LCD

LED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Nee

Local dimming

Nee

Type Backlight

Direct-led

Input Lag (milliseconde)

8

HDMI

2

USB aansluiting

1

Ethernet verbinding

Geen

Koptelefoonaansluiting

Ja

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Ja

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Geen Wi-Fi

Bluetooth

Nee

Smart TV

Nee

Smart TV Platform

Geen Smart TV

Inclusief Game Mode

Nee

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Aantal luidsprekers speaker

2

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Ja

Energieverbruik (W)

26

Waarde energielabel nieuw 2021

E

Energie besparing

Ja

Energieverbruik in stand -by modus

0.5

Merk

chiq

Kleur

zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 75mm x 75mm

Taal handleiding

Nederlands

Introductiejaar

2022

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard

3.8

Gewicht inclusief standaard

5.1

Afmetingen inclusief voet

731*180*481mm

Afmetingen zonder voet

731*80*435mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Pick-up en return

Uitzonderingen fabrieksgarantie

tegen verkeerd gebruik

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

50

Verpakking lengte (cm)

78

Verpakking breedte (cm)

12

Gewicht (kg)

7

Verpakkingsinhoud

TV, Remote, Manual

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CHiQ TV LED L32G5W - 32 Inch - Non smart - Dolby Audio - Triple Tuner (DVB-T/T2/C/S/S2) - HDMI/USB/CI
Laatste updates:
  • €127,39 - 3 april 2024
  • €97,65 - 21 maart 2024
  • €98,57 - 20 maart 2024
  • €104,97 - 18 maart 2024
  • €107,66 - 15 maart 2024
  • €109,45 - 13 maart 2024
  • €111,28 - 9 maart 2024
  • €112,16 - 8 maart 2024
Sinds: 6 januari 2024
  • Hoogste prijs: €209,40 - 9 januari 2024
  • Laagste prijs: €97,65 - 21 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CHiQ TV LED L32G5W – 32 Inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart