CHiQ L40H7G – 40 inch Google TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je CHiQ L40H7G - 40 inch Google TV - Full HD 1080P - Randloos Ontwerp - kopen voor slechts €239,99
  • De laagste prijs van CHiQ L40H7G - 40 inch Google TV - Full HD 1080P - Randloos Ontwerp - werd verkregen op 20 april 2024 17:32.

 239,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CHiQ L40H7G - 40 inch Google TV - Full HD 1080P - Randloos Ontwerp - - €239,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CHiQ L40H7G - 40 inch Google TV - Full HD 1080P - Randloos Ontwerp -
Laatste updates:
  • €239,99 - 18 maart 2024
  • €229,99 - 28 februari 2024
  • €222,22 - 24 februari 2024
  • €229,99 - 20 februari 2024
  • €239,99 - 17 februari 2024
  • €304,80 - 16 februari 2024
  • €239,99 - 14 februari 2024
  • €306,20 - 13 februari 2024
Sinds: 13 november 2023
  • Hoogste prijs: €310,40 - 16 december 2023
  • Laagste prijs: €222,22 - 24 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 17:32
CHiQ L40H7G – 40 inch Google TV
CHiQ L40H7G – 40 inch Google TV

 239,99

Beschrijving

Review van de CHiQ L40H7G: Een Slimme 40-inch Google TV met Indrukwekkende Functies

De CHiQ L40H7G is een 40-inch smart TV die in 2023 is uitgebracht, en het belooft een indrukwekkende kijkervaring te bieden met zijn FHD-resolutie, Google TV-functies en verbeterde audiotechnologie. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de specificaties, functies en prestaties van deze televisie om te bepalen of het een goede keuze is voor jouw entertainmentbehoeften.

Verbluffende Beeldkwaliteit met FHD Resolutie

De CHiQ L40H7G beschikt over een indrukwekkende FHD-resolutie van 1920 x 1080 pixels. Dit resulteert in realistische beelden met scherpe details en levendige kleuren. In vergelijking met standaard HD TV’s biedt deze TV een kijkervaring die twee keer zo duidelijk is, waardoor je elk detail van je favoriete films, series en programma’s kunt waarderen. Met een 40-inch schermformaat en een brede kijkhoek van 170° kun je genieten van een comfortabele kijkervaring, ongeacht waar je in de kamer zit.

HDR10 en Breed Kleurengamma voor Levendige Beelden

De CHiQ L40H7G is uitgerust met HDR10-ondersteuning, wat betekent dat het in staat is om een breder dynamisch bereik te leveren, waardoor de helderheid en het contrast van beelden worden verbeterd. Dit resulteert in meer realistische en levendige beelden met diepere zwarttinten en helderdere hooglichten. Bovendien biedt deze TV een breed kleurengamma, wat betekent dat de kleuren rijk en natuurgetrouw worden weergegeven, wat de algehele kijkervaring nog aangenamer maakt.

Toegang tot een Wereld van Entertainment met Google TV

Een van de opvallende kenmerken van de CHiQ L40H7G is de integratie van Google TV. Hiermee heb je snel toegang tot meer dan 5.000+ apps via de Google Play Store. Populaire streamingdiensten zoals YouTube, Netflix en Disney+ zijn allemaal beschikbaar, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen je favoriete content. Of je nu op zoek bent naar films, series, games of gewoon online browsen, deze TV heeft het allemaal binnen handbereik.

Chromecast, Multi-Sharing en Smart Home Mobiele App

De CHiQ L40H7G ondersteunt Chromecast, waardoor je eenvoudig content van je smartphone of tablet naar de TV kunt streamen. Dit opent de deur naar een geheel nieuwe manier van delen en genieten van media. Bovendien maakt multi-sharing het mogelijk om content te delen met je gezin, zodat iedereen kan genieten van wat ze leuk vinden. Met de Smart Home mobiele app kun je de TV ook eenvoudig bedienen en aanpassen aan je voorkeuren.

Krachtige Interne Hardware voor Snelle Prestaties

De CHiQ L40H7G is niet alleen slim in termen van functies, maar ook in termen van prestaties. Deze TV is uitgerust met een quad-core processor en heeft 1.5GB RAM en 8GB ROM aan boord. Dit zorgt voor snelle en vloeiende navigatie tussen apps en een soepele algehele gebruikerservaring. Met 2.4G/5G WiFi-ondersteuning kun je profiteren van een stabiele draadloze verbinding, wat vooral belangrijk is voor het streamen van content in hoge kwaliteit.

Audio-ervaring van Hoge Kwaliteit

Naast indrukwekkende beeldprestaties biedt de CHiQ L40H7G ook een hoogwaardige audio-ervaring. Met dbx-tv, dat vier verschillende modi biedt (Nieuws, Films, Nacht en Muziek), kun je de audio aanpassen aan je kijkvoorkeuren. Of je nu een spannende film bekijkt of gewoon naar muziek luistert, deze TV kan de geluidsinstellingen optimaliseren voor de beste ervaring. Daarnaast is Dolby Audio-ondersteuning aanwezig, wat zorgt voor helder en meeslepend geluid. Met 2x8w kastluidsprekers is het geluid goed genoeg voor een kleine kamer of appartement. Als je echter nog meer verbetering van het geluid wilt, is er ook een HDMI ARC-ingang beschikbaar voor audioapparatuur.

Praktische Connectiviteitsopties

De CHiQ L40H7G is uitgerust met meerdere in- en uitgangen om aan al je connectiviteitsbehoeften te voldoen. De beschikbare aansluitingen zijn onder andere Oortelefoon1, CI1, USB2.01, AV1, Digitale audio uit1, ANT2, HDMI1.42 en LAN1. Dit geeft je de flexibiliteit om verschillende apparaten aan te sluiten, zoals gameconsoles, Blu-ray spelers en geluidssystemen. Bovendien ondersteunt deze TV Ethernet, USB, WiFi, draadloos, Bluetooth en HDMI, waardoor je talloze opties hebt om verbinding te maken met andere apparaten en het internet.

Elegant Design voor je Woonruimte

Niet alleen biedt de CHiQ L40H7G indrukwekkende prestaties, maar het heeft ook een elegant design dat een vleugje stijl aan elke kamer toevoegt. Met afmetingen van 898 x 180 x 560 mm met standaard en 898 x 87 x 515 mm zonder standaard, past deze TV gemakkelijk in verschillende woonruimtes. Bovendien ondersteunt het VESA-beugeltype MIS-F met een gatafstand van 20 x 20 cm, waardoor je de flexibiliteit hebt om de TV aan de muur te monteren. In de verpakking vind je een Bluetooth-afstandsbediening, gebruikershandleiding, kabel, schroeven, standaard en batterij.

Conclusie

De CHiQ L40H7G is een indrukwekkende 40-inch smart TV met tal van functies die je kijkervaring naar een hoger niveau tillen. Met zijn FHD-resolutie, HDR10-ondersteuning, Google TV-integratie en hoogwaardige audio-technologie, biedt deze TV veel waar voor je geld. De krachtige interne hardware zorgt voor vloeiende prestaties en snelle toegang tot je favoriete apps. Als je op zoek bent naar een betaalbare smart TV met uitstekende beeld- en geluidskwaliteit, dan is de CHiQ L40H7G zeker het overwegen waard. Kortom, het is een geweldige aanvulling op je home entertainment setup en zal je voorzien van urenlang kijkplezier.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
Review van de CHiQ L40H7G: Een Slimme 40-inch Google TV met Indrukwekkende Functies De CHiQ L40H7G is een 40-inch smart TV die in 2023 is uitgebracht, en het belooft een indrukwekkende kijkervaring te bieden met zijn FHD-resolutie, Google TV-functies en verbeterde audiotechnologie. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de specificaties, functies en […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende FHD-resolutie van 1920 x 1080 pixels voor scherp beeld.
  • HDR10-ondersteuning voor verbeterde helderheid en contrast.
  • Toegang tot meer dan 5.000+ apps via Google Play Store.
  • Chromecast en multi-sharing voor eenvoudig delen van content.
  • Krachtige interne hardware met quad-core processor en 1.5GB RAM.
  • Hoogwaardige audio met dbx-tv en Dolby Audio-ondersteuning.
  • Verscheidenheid aan connectiviteitsopties, waaronder WiFi, Bluetooth en HDMI.
  • Elegant design dat in verschillende woonruimtes past.
- Minpunten
  • Beperkt tot een 50 Hz verversingssnelheid, wat minder geschikt kan zijn voor gaming.
  • Geen vermelding van ondersteuning voor 4K-resolutie.
  • Kabels en beugel voor muurmontage niet inbegrepen in de verpakking.
  • Geluidskwaliteit kan beperkt zijn voor grotere ruimtes.
  • Beperkt aantal HDMI-poorten (slechts één HDMI 1.42-ingang).

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CHiQ L40H7G - 40 inch Google TV - Full HD 1080P - Randloos Ontwerp -
Laatste updates:
  • €239,99 - 18 maart 2024
  • €229,99 - 28 februari 2024
  • €222,22 - 24 februari 2024
  • €229,99 - 20 februari 2024
  • €239,99 - 17 februari 2024
  • €304,80 - 16 februari 2024
  • €239,99 - 14 februari 2024
  • €306,20 - 13 februari 2024
Sinds: 13 november 2023
  • Hoogste prijs: €310,40 - 16 december 2023
  • Laagste prijs: €222,22 - 24 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CHiQ L40H7G – 40 inch Google TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart