CHiQ L32H7G – 32 inch HD Google TV

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je CHiQ L32H7G - 32 inch HD Google TV - Randloos Ontwerp - Google Assistent kopen voor slechts €175,99
  • De laagste prijs van CHiQ L32H7G - 32 inch HD Google TV - Randloos Ontwerp - Google Assistent werd verkregen op 20 april 2024 17:14.

 175,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: CHiQ L32H7G - 32 inch HD Google TV - Randloos Ontwerp - Google Assistent - €175,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor CHiQ L32H7G - 32 inch HD Google TV - Randloos Ontwerp - Google Assistent
Laatste updates:
  • €175,99 - 16 maart 2024
  • €167,19 - 20 februari 2024
  • €175,99 - 1 februari 2024
  • €167,19 - 10 januari 2024
  • €175,99 - 9 januari 2024
  • €262,70 - 29 december 2023
  • €264,00 - 28 december 2023
  • €250,20 - 27 december 2023
Sinds: 13 november 2023
  • Hoogste prijs: €264,30 - 23 december 2023
  • Laagste prijs: €167,19 - 16 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 17:14
CHiQ L32H7G – 32 inch HD Google TV

 175,99

Beschrijving

CHiQ L32H7G Review: Een Betaalbare 32 Inch Smart TV met Google TV

De CHiQ L32H7G is een 32 inch smart TV met indrukwekkende specificaties en functionaliteiten die hem onderscheiden van de concurrentie. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze televisie, van het beeld en geluid tot de slimme functies en connectiviteitsopties. Lees verder om te ontdekken of de CHiQ L32H7G een goede keuze is voor jouw entertainmentbehoeften.

Beeldkwaliteit van de CHiQ L32H7G

Een van de meest cruciale aspecten van elke televisie is natuurlijk de beeldkwaliteit. De CHiQ L32H7G stelt hier zeker niet teleur. Met een hoge definitie van 1366×768 pixels (HD klaar) en een 16:9 schermverhouding, biedt deze TV een scherpe en levendige weergave van al je favoriete content. Bovendien ondersteunt hij HDR10, wat resulteert in een breder kleurenbereik en verbeterde helderheid. Of je nu naar films, sport of gewoon dagelijkse programma’s kijkt, de beeldkwaliteit zal je zeker imponeren.

Google TV: Toegang tot een Wereld van Entertainment

Een van de meest opvallende kenmerken van de CHiQ L32H7G is de integratie van Google TV. Met deze slimme TV heb je snel toegang tot meer dan 5.000+ apps via de Google Play Store. Populaire streamingdiensten zoals YouTube, Netflix en Disney+ zijn allemaal binnen handbereik, waardoor je eindeloze entertainmentopties hebt. Bovendien biedt de TV ondersteuning voor Chromecast en multi-sharing, waardoor je content eenvoudig kunt delen met je familie en vrienden.

Krachtige Interne Specificaties

De CHiQ L32H7G wordt aangedreven door een quad-core processor en beschikt over 1.5GB RAM en 8GB ROM, wat zorgt voor een vlotte en responsieve gebruikerservaring. Met zowel 2.4G als 5G WiFi-opties kun je genieten van snelle internetverbindingen voor het streamen van content en surfen op het web. Daarnaast biedt deze TV een scala aan aansluitingsmogelijkheden, waaronder HDMI, USB, CI, en meer, waardoor je verschillende apparaten kunt aansluiten zonder gedoe.

Audio van Topkwaliteit

Naast het indrukwekkende beeld biedt de CHiQ L32H7G ook hoogwaardige audio. Met dbx-tv en vier verschillende audio-modi (Nieuws, Films, Nacht, Muziek) kun je de audioweergave aanpassen aan je voorkeur en het type content dat je bekijkt. Dolby Audio zorgt voor een meeslepende geluidservaring, en de 2x8w kastluidsprekers bieden voldoende geluidsvermogen voor een kleine kamer of appartement. Bovendien is er een HDMI ARC-ingang beschikbaar voor het aansluiten van externe audioapparatuur voor nog beter geluid.

Design en Installatie

De CHiQ L32H7G heeft een slank en modern ontwerp dat elegantie toevoegt aan elke ruimte. Met afmetingen van 724 x 180 x 471 mm (met standaard) en 724 x 80 x 442.5 mm (zonder standaard) past deze TV gemakkelijk in verschillende opstellingen. Bovendien ondersteunt hij het VESA-beugeltype MIS-F met een gatafstand van 20 x 20 cm, wat betekent dat je hem indien gewenst aan de muur kunt bevestigen. De TV wordt geleverd met een Bluetooth-afstandsbediening, gebruikershandleiding, kabels, schroeven, een standaard en een batterij voor een probleemloze installatie.

Conclusie

De CHiQ L32H7G is een betaalbare 32 inch smart TV met indrukwekkende beeld- en geluidskwaliteit, ondersteuning voor Google TV en een reeks handige functies. Of je nu van films en series houdt, graag online streamt of gewoon je favoriete apps wilt gebruiken, deze TV biedt het allemaal. Met krachtige interne specificaties en een elegant design is de CHiQ L32H7G zeker een aanrader voor diegenen die op zoek zijn naar een budgetvriendelijke maar toch hoogwaardige televisie-ervaring.

In dit review hebben we de verschillende aspecten van de CHiQ L32H7G belicht, van zijn beeld- en geluidskwaliteit tot zijn slimme functies en installatiemogelijkheden. Kortom, deze smart TV biedt veel waar voor je geld en verdient zeker een plekje op je lijst met potentiële aankopen. Met Google TV als kers op de taart kun je genieten van een uitgebreid en gevarieerd entertainmentaanbod. Kortom, de CHiQ L32H7G is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een betaalbare en veelzijdige smart TV.

Bekijk meer televisies op bol.com

9.2Expert Score
CHiQ L32H7G Review: Een Betaalbare 32 Inch Smart TV met Google TV De CHiQ L32H7G is een 32 inch smart TV met indrukwekkende specificaties en functionaliteiten die hem onderscheiden van de concurrentie. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de verschillende aspecten van deze televisie, van het beeld en geluid tot de slimme […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende beeldkwaliteit met HD-resolutie en HDR10-ondersteuning.
  • Toegang tot meer dan 5.000 apps via Google TV en ondersteuning voor populaire streamingdiensten.
  • Krachtige interne specificaties met quad-core processor en 2.4G/5G WiFi.
  • Hoogwaardige audio-ervaring met dbx-tv en Dolby Audio.
  • Slank en modern design met optie voor wandmontage.
- Minpunten
  • Beperkte schermgrootte voor wie op zoek is naar een groter scherm.
  • HD-resolutie in plaats van Full HD of 4K, wat kan resulteren in minder scherpte bij het bekijken van gedetailleerde content.
  • Mogelijk beperkte connectiviteitsopties voor wie meerdere apparaten wil aansluiten.
  • Geen vermelding van specifieke smart home integraties, wat voor sommige gebruikers relevant kan zijn.

Extra informatie

Specificaties: CHiQ L32H7G – 32 inch HD Google TV

Schermdiagonaal

32 inch (81 cm)

Maximale resolutie stand

HD ready

Type LED-LCD

QLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Ja

Local dimming

Ja

Type Backlight

Direct-led

HDMI

2

HDMI versie

HDMI 2.1

USB aansluiting

2

Koptelefoonaansluiting

Nee

Optische uitgang poort

Ja

Composiet aansluiting

Nee

Antenne aansluiting (Coax)

Ja

WIFI

Ja

Bluetooth

Ja

Smart TV

Ja

Smart TV Platform

Google TV

Spraakbesturing

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android

Aantal luidsprekers speaker

2

Subwoofer

Nee

Ambilight

Nee

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Nee

Sleep timer

Ja

Waarde energielabel nieuw 2021

F

Energie besparing

Ja

Merk

chiq

Kleur

zwart

Landcode

Europees model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

VESA 200mm x 200mm

Taal handleiding

Nederlands

Introductiejaar

2023

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

tegen verkeerd gebruik

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T2, DVB-T

Common interface

Ja, CI+ v1.3

Verpakking hoogte (cm)

12

Verpakking lengte (cm)

79

Verpakking breedte (cm)

49

Gewicht (kg)

5

Type scherm

LED-LCD

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor CHiQ L32H7G - 32 inch HD Google TV - Randloos Ontwerp - Google Assistent
Laatste updates:
  • €175,99 - 16 maart 2024
  • €167,19 - 20 februari 2024
  • €175,99 - 1 februari 2024
  • €167,19 - 10 januari 2024
  • €175,99 - 9 januari 2024
  • €262,70 - 29 december 2023
  • €264,00 - 28 december 2023
  • €250,20 - 27 december 2023
Sinds: 13 november 2023
  • Hoogste prijs: €264,30 - 23 december 2023
  • Laagste prijs: €167,19 - 16 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “CHiQ L32H7G – 32 inch HD Google TV”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart