Chipolo One – Bluetooth Tracker

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Chipolo One - Bluetooth Tracker - Keyfinder Sleutelvinder - 1-Pack - Zwart kopen voor slechts €24,99
  • De laagste prijs van Chipolo One - Bluetooth Tracker - Keyfinder Sleutelvinder - 1-Pack - Zwart werd verkregen op 19 mei 2024 15:34.

 24,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Chipolo One - Bluetooth Tracker - Keyfinder Sleutelvinder - 1-Pack - Zwart - €24,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Chipolo One - Bluetooth Tracker - Keyfinder Sleutelvinder - 1-Pack - Zwart
Laatste updates:
  • €24,99 - 1 april 2024
  • €21,00 - 25 maart 2024
  • €24,99 - 6 december 2023
Sinds: 6 december 2023
  • Hoogste prijs: €24,99 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €21,00 - 25 maart 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 13:22
Chipolo One – Bluetooth Tracker

 24,99

Beschrijving

Review van de Chipolo One: De ultieme Bluetooth GPS Tracker voor het vinden van je spullen

Vind je spullen gemakkelijk terug met de Chipolo One Keyfinder

Raak jij altijd alles kwijt? Super vervelend! Maar dat is vanaf nu verleden tijd! De Chipolo One is dé Bluetooth GPS Tracker die jou helpt om je spullen terug te vinden, waardoor jij nooit meer lang hoeft te zoeken. Met de Chipolo One Keyfinder wordt zoeken een eitje!

Eenvoudige werking van de Chipolo One

De Chipolo One maakt gebruik van een gratis app, waarmee je de afstand tot het verloren item kunt zien. Via de app kun je ook de Bluetooth GPS Tracker een luid geluid laten maken, zodat je deze makkelijk terug kunt vinden. Het zoeken naar je spullen was nog nooit zo eenvoudig!

Vind je telefoon terug met de Chipolo One

Ben je jouw telefoon kwijt? Geen probleem! Druk gewoon twee keer op de Chipolo One en je telefoon zal afgaan, zelfs als deze op stil staat. Hierdoor hoef je nooit meer te vragen of iemand jou even kan bellen. De Chipolo One is jouw redder in nood wanneer je je telefoon kwijt bent.

Push notificaties voor extra gemak

Een nieuwe premium functie op de Chipolo One is de mogelijkheid om push notificaties te ontvangen wanneer de connectie tussen de app en de Chipolo verbreekt. Dit geeft je een waarschuwing om te voorkomen dat je jouw spullen kwijtraakt. Zo kun je snel actie ondernemen en je verloren item terugvinden voordat het te laat is.

Automatische locatie registratie voor efficiënt zoeken

De handige Chipolo app registreert automatisch de locatie waar de app en de Chipolo het laatste contact hebben gehad. Dus als je iets kwijt bent, weet je waar je het eerst moet zoeken. Dit bespaart je kostbare tijd en frustratie bij het zoeken naar je waardevolle spullen.

De Chipolo One bespaart je geld en tijd

De Chipolo One is niet alleen handig, maar kan je ook geld en tijd besparen. Denk eens aan het verliezen van je autosleutels, wat al snel €420 kan kosten om te vervangen. Of het kwijtraken van je portemonnee met daarin je ID, rijbewijs en bankpasjes, wat gemiddeld €120 kost. En wat te denken van de gemiddelde waarde van €400 aan spullen in een vrouwelijke handtas? Daarnaast zoeken we gemiddeld 10 minuten per dag naar onze spullen, wat zonde is van onze kostbare tijd. Met de Chipolo One kun je deze kosten en verloren tijd voorkomen.

Chipolo Lost and Found community voor extra hulp

Ben je echt je Chipolo Bluetooth GPS Tracker kwijt? Geen paniek! De Chipolo app heeft een functie waarmee je andere Chipolo gebruikers om hulp kunt vragen. Zij kunnen onbewust op zoek gaan naar je verloren Chipolo, waardoor de kans op herstel nog groter wordt. Samen staan we sterker!

Voordelen van de Chipolo One

De Chipolo One biedt diverse voordelen die ervoor zorgen dat je nooit meer lang hoeft te zoeken naar je spullen. De gratis app met push notificaties en automatische locatie registratie maakt het gebruik van de Chipolo One nog gemakkelijker. Bovendien is de Chipolo One de beste bluetooth keyfinder op de markt en is hij waterdicht en stofbestendig. Daarnaast krijg je toegang tot de Chipolo Lost and Found community, waardoor je extra hulp kunt krijgen bij het vinden van je verloren spullen.

Handig om te weten

De Chipolo app is eenvoudig te installeren op je smartphone, tablet of Apple Watch. Hij is compatibel met apparaten die draaien op iOS 10 en Android 5 en latere versies. Dit betekent dat de Chipolo One geschikt is voor de meeste moderne apparaten, waardoor je er gemakkelijk gebruik van kunt maken.

Stop met zoeken en start met vinden! Bestel nu jouw Chipolo One en zeg vaarwel tegen het eindeloos zoeken naar je waardevolle spullen. Met de Chipolo One ben je altijd in staat om snel en eenvoudig je verloren items terug te vinden. Investeer in gemak en gemoedsrust met de Chipolo One Bluetooth GPS Tracker!

Bekijk meer bluetooth trackers op bol.com

Bekijk de beste gps tracker koffer

8.6Expert Score
Review van de Chipolo One: De ultieme Bluetooth GPS Tracker voor het vinden van je spullen Vind je spullen gemakkelijk terug met de Chipolo One Keyfinder Raak jij altijd alles kwijt? Super vervelend! Maar dat is vanaf nu verleden tijd! De Chipolo One is dé Bluetooth GPS Tracker die jou helpt om je spullen terug […]
Pluspunten
  • Eenvoudige werking met de gratis app.
  • Mogelijkheid om je telefoon terug te vinden.
  • Push notificaties bij verbreken van de connectie.
  • Automatische locatie registratie voor efficiënt zoeken.
  • Bespaart geld en tijd bij het vinden van verloren spullen.
  • Toegang tot de Chipolo Lost and Found community.
- Minpunten
  • Geen vermelding van batterijduur of batterijvervanging.
  • Compatibiliteit beperkt tot apparaten met iOS 10 en Android 5 en later.

Extra informatie

Specificaties: Chipolo One – Bluetooth Tracker

Merk

Chipolo

Indicatie range outdoors (m)

60

Kleur

Chipolo One Zwart

Materiaal

Plastic

IP-certificering

IPX5 (Stofdichtheid nvt, sproeiwaterdicht)

Gewicht (g)

39

Verpakkingsinhoud

Chipolo One 1x

Geschikt voor type apparaat

Laptop, Smartphone, Smartwatch

Aantal stuks in verpakking

1 stuk(s)

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

MPN (Manufacturer Part Number)

CH-C19M-BK-R

Maximale batterijduur (jaar)

2

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Type tracker

Bluetooth tracker

Verpakking breedte (mm)

107

Verpakking hoogte (mm)

10

Verpakking lengte (mm)

108

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Chipolo One - Bluetooth Tracker - Keyfinder Sleutelvinder - 1-Pack - Zwart
Laatste updates:
  • €24,99 - 1 april 2024
  • €21,00 - 25 maart 2024
  • €24,99 - 6 december 2023
Sinds: 6 december 2023
  • Hoogste prijs: €24,99 - 6 december 2023
  • Laagste prijs: €21,00 - 25 maart 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Chipolo One – Bluetooth Tracker”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart