Chesto Beamer FULL HD

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 10.000 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi kopen voor slechts €169,95
  • De laagste prijs van Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 10.000 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 169,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 10.000 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi - €169,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 10.000 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi
Laatste updates:
  • €169,95 - 11 maart 2024
  • €179,95 - 1 februari 2024
  • €169,95 - 28 december 2023
  • €179,95 - 13 december 2023
  • €165,95 - 17 november 2023
  • €169,95 - 8 november 2023
  • €189,95 - 2 november 2023
  • €199,95 - 26 oktober 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €199,95 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €165,95 - 17 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32

Beschrijving

Chesto Beamer FULL HD: De Ultieme Bioscoopervaring in je Woonkamer

Ervaar de magie van bioscoopkwaliteit in je eigen woonkamer met de Chesto FullHD beamer. Met een indrukwekkende lichtopbrengst van 9500 lumen en een fysieke resolutie van 1920x1080P, is deze beamer de perfecte metgezel voor filmavonden, game sessies en presentaties. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de kenmerken, voordelen en mogelijkheden van de Chesto Beamer FULL HD.

Oogvriendelijk en Kristalhelder Beeld

Een van de meest opvallende eigenschappen van de Chesto Beamer FULL HD is het gebruik van een exclusief innovatief optisch systeem. De lens van deze beamer is samengesteld uit meerdere glazen lenzen met een hoge brekingsindex, wat resulteert in een nauwkeurige focus die zowel het midden als de randen van het geprojecteerde beeld 100% scherp maakt. Dit zorgt voor een oogvriendelijke kijkervaring, zelfs bij langdurig gebruik. De beamer minimaliseert vermoeidheid van de ogen, wat vooral belangrijk is bij uitgebreide filmavonden of presentaties.

Eenvoudig Streamen vanaf je Smartphone

Een ander opvallend kenmerk van de Chesto Beamer FULL HD is de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf je smartphone. Met deze functie kun je moeiteloos je smartphone verbinden met de beamer en je scherm delen zonder gedoe met kabels. Of je nu je favoriete films, video’s of foto’s wilt delen, deze beamer maakt het mogelijk en handig.

Native 1920x1080P Resolutie voor Ongeëvenaarde Beeldkwaliteit

De Chesto Beamer FULL HD onderscheidt zich door zijn echte fysieke resolutie van 1920x1080P. Dit betekent dat elke pixel van het beeld kristalhelder is en geen enkel detail verloren gaat. In vergelijking met beeldprojectoren met lagere resoluties, zoals 1080x720P, biedt de Chesto Beamer FULL HD een verbluffende beeldkwaliteit die 400% gedetailleerder is. Bovendien ondersteunt deze beamer ook 4K-signaalinvoer, wat resulteert in een weergave die rijk is aan details en kleuren.

Native Resolutie vs. Ondersteunde Resolutie: Wat is het Verschil?

Het is belangrijk om het verschil te begrijpen tussen de “native” resolutie en de “ondersteunde” resolutie bij beamer-specificaties.

Native Resolutie:

Dit verwijst naar de werkelijke en echte fysieke resolutie van de Chesto Beamer FULL HD. Met een native resolutie van 1920x1080P ben je verzekerd van de hoogst mogelijke beeldkwaliteit.

Ondersteunde Resolutie:

Dit verwijst naar het ingangssignaal dat wordt gebruikt wanneer je een extern apparaat, zoals een laptop of gameconsole, verbindt met de beamer. De Chesto Beamer FULL HD ondersteunt een breed scala aan resoluties, waardoor je flexibel bent in het aansluiten van verschillende apparaten.

Ingebouwde HI-FI Speakers voor Een Meeslepend Geluid

Naast verbluffend beeld biedt de Chesto Beamer FULL HD ook een hoogwaardige audiokwaliteit dankzij de ingebouwde 5W speakers. Deze krachtige speakers zorgen voor een meeslepend geluid dat perfect past bij de adembenemende beeldkwaliteit van de beamer. Dit betekent dat je kunt genieten van je favoriete films, tv-shows of games met indrukwekkend geluid zonder dat je externe luidsprekers nodig hebt.

Indrukwekkende Specificaties

De specificaties van de Chesto Beamer FULL HD maken deze beamer tot een krachtige en veelzijdige keuze voor thuisentertainment en zakelijk gebruik:

  • Resolutie: 1920 x 1080P voor haarscherpe beelden.
  • Lichtopbrengst: Met 9500 lumen biedt de beamer heldere en levendige projecties, zelfs in goed verlichte ruimtes.
  • Contrast ratio: 12000:1 voor diepe zwarttinten en heldere witte kleuren.
  • Levensduur lamp: De lamp heeft een indrukwekkende levensduur van 50.000 uur, wat betekent dat je jarenlang kunt genieten van je beamer zonder je zorgen te maken over vervanging.
  • Projectieafstand: De Chesto Beamer FULL HD kan projecteren op afstanden variërend van 1 tot 8 meter, waardoor je flexibiliteit hebt bij het plaatsen van de beamer.
  • Projectiegrootte: De beamer kan schermen creëren variërend van 32 tot 250 inch, waardoor je kunt kiezen voor de ideale schermgrootte voor je behoeften.
  • Aansluitingen: De beamer is uitgerust met 2x USB-poorten, 2x HDMI-poorten en 1x 3,5 mm audio-aansluiting, waardoor je tal van apparaten kunt aansluiten, van laptops tot gameconsoles.
  • Compact design: Met afmetingen van 26×20,5×10 cm is de Chesto Beamer FULL HD compact en gemakkelijk te verplaatsen, wat handig is als je de beamer wilt gebruiken in verschillende ruimtes.

Inclusief Alles Wat je Nodig Hebt

De Chesto Beamer FULL HD wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan:

  • 1x Chesto beamer
  • 1x Afstandsbediening voor gemakkelijke bediening van de beamer.
  • 1x Handleiding om je te begeleiden bij de installatie en bediening.
  • 1x HDMI-kabel voor het aansluiten van externe apparaten.
  • 1x Powerkabel om de beamer van stroom te voorzien.

Conclusie

Kortom, de Chesto Beamer FULL HD biedt een indrukwekkende combinatie van beeldkwaliteit, gebruiksgemak en veelzijdigheid. Met zijn native 1920x1080P resolutie, hoge lichtopbrengst, uitstekende contrastverhouding en ingebouwde HI-FI speakers, brengt deze beamer de bioscoop naar je woonkamer. Bovendien maakt de mogelijkheid om draadloos te streamen vanaf je smartphone het gemakkelijk om content te delen met vrienden en familie. Of je nu films wilt kijken, games wilt spelen of professionele presentaties wilt geven, de Chesto Beamer FULL HD staat garant voor een meeslepende en hoogwaardige ervaring. Met zijn compacte formaat en uitgebreide connectiviteitsopties is deze beamer een waardevolle aanvulling op elke thuisbioscoop of vergaderruimte. Kies voor de Chesto Beamer FULL HD en geniet van ongeëvenaarde beeld- en geluidskwaliteit in het comfort van je eigen huis. Upgrade vandaag nog je kijkervaring!

Bekijk meer beamers op bol.com

9.8Expert Score
Chesto Beamer FULL HD: De Ultieme Bioscoopervaring in je Woonkamer Ervaar de magie van bioscoopkwaliteit in je eigen woonkamer met de Chesto FullHD beamer. Met een indrukwekkende lichtopbrengst van 9500 lumen en een fysieke resolutie van 1920x1080P, is deze beamer de perfecte metgezel voor filmavonden, game sessies en presentaties. In dit uitgebreide review gaan we […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende lichtopbrengst van 9500 lumen voor heldere beelden, zelfs in goed verlichte ruimtes.
  • Echte fysieke resolutie van 1920x1080P voor ongeëvenaarde beeldkwaliteit.
  • Innovatief optisch systeem zorgt voor scherp en oogvriendelijk beeld.
  • Draadloos streamen vanaf je smartphone voor gemakkelijke contentdeling.
  • Ingebouwde HI-FI speakers voor hoogwaardig geluid.
  • Lange levensduur van de lamp (50.000 uur) minimaliseert vervangingskosten.
  • Uitgebreide connectiviteitsopties met meerdere USB- en HDMI-poorten.
  • Compact en draagbaar ontwerp voor gebruik in verschillende ruimtes.
- Minpunten
  • Afstandsbediening zou geavanceerdere functies kunnen bieden.

Extra informatie

Specificaties: Chesto Beamer FULL HD

Projectietechniek

LED

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

13000:1

Short throw

Short throw

Type beamer

Standaard beamer

Minimale projectieafstand (m)

1

Maximale projectieafstand (m)

8

Zoom

100

WIFI

Ja

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

HDMI

2

Aantal USB 2.0 poorten

2

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Maximale levensduur lamp (uur)

50000

Luidsprekers

Ja

Vermogen (W)

85

Product breedte (cm)

26

Product hoogte (cm)

10

Product gewicht (kg)

2.25

Kleur

Wit

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Reparatie type

Carry-in

Merk

Chesto

Verpakkingsinhoud

1x Chesto Beamer 1x Afstandsbediening 1x Handleiding 1x HDMI kabel 1x Power kabel

MPN (Manufacturer Part Number)

72738123912

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2022

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

ANSI Lumen (lm)

300

Beamer aansluitingen

3,5mm mini-jack AUX, HDMI, USB

Beamerlamp vervangbaar

Ja

Besturingssysteem beamer

Android TV (9.0)

Bluetooth

Ja

CE markering

Zichtbaar

Functionaliteit

Screen mirroring

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

2.53

HDR

Nee

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

10

Input resolutie

3840 x 2160

Introductie

04.2022

Keystone correctie beamer

Verticaal en horizontaal

Keystone correctie graden

25

Lens shift

Horizontaal en verticaal

Maximaal geluidsniveau (dB)

95

Maximale beeldgrootte (inch)

200

Minimale beeldgrootte (inch)

40

Output resolutie

1920 x 1080

Product diepte (cm)

20.5

Taal handleiding

Duits, Engels

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Als het product beschadigd is door verkeerd gebruik

Verpakking breedte (mm)

267

Verpakking hoogte (mm)

137

Verpakking lengte (mm)

364

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Chesto Beamer FULL HD (4K-Ondersteuning) - 10.000 Lumen - Streamen vanaf je telefoon met wifi
Laatste updates:
  • €169,95 - 11 maart 2024
  • €179,95 - 1 februari 2024
  • €169,95 - 28 december 2023
  • €179,95 - 13 december 2023
  • €165,95 - 17 november 2023
  • €169,95 - 8 november 2023
  • €189,95 - 2 november 2023
  • €199,95 - 26 oktober 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €199,95 - 26 oktober 2023
  • Laagste prijs: €165,95 - 17 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Chesto Beamer FULL HD”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart