Brother J14S – Naaimachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Brother J14S - Naaimachine kopen voor slechts €109,00
  • De laagste prijs van Brother J14S - Naaimachine werd verkregen op 20 april 2024 05:14.

 109,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Brother J14S - Naaimachine - €109,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Brother J14S - Naaimachine
Laatste updates:
  • €109,00 - 20 april 2024
  • €117,50 - 11 april 2024
  • €125,00 - 28 maart 2024
  • €117,20 - 26 maart 2024
  • €129,00 - 26 januari 2024
  • €134,39 - 23 januari 2024
  • €116,23 - 22 januari 2024
  • €156,70 - 20 januari 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €156,80 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €109,00 - 20 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 05:14
Brother J14S – Naaimachine

 109,00

Beschrijving

Review: Brother J14S – Een Ideale Instapnaaimachine voor Beginners

De Brother J14S is een elektrische naaimachine die perfect is voor beginners die graag willen leren naaien. Met zijn eenvoudige bediening en basisfuncties biedt deze machine alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het maken van kleding. In dit uitgebreide review zullen we de belangrijkste kenmerken en specificaties van de Brother J14S bespreken, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen bij het kopen van deze naaimachine.

Groot assortiment steken voor verschillende stoffen

Een van de voordelen van de Brother J14S is het brede scala aan steken dat beschikbaar is. Met 14 steekprogramma’s kun je eenvoudig de juiste steek kiezen voor verschillende soorten stof. Of je nu werkt met dunne stoffen zoals chiffon of dikkere materialen zoals denim, deze naaimachine heeft de geschikte steek voor elke klus.

Verlichting en vrije arm voor nauwkeurig naaiwerk

De Brother J14S is uitgerust met led-verlichting boven het naaioppervlak, waardoor je altijd een goed zicht hebt op de naald en het stof tijdens het naaien. Dit zorgt voor nauwkeurigheid en voorkomt vermoeidheid aan de ogen. Bovendien heeft de machine een vrije arm, waardoor je gemakkelijk kunt naaien aan lastige plaatsen zoals mouwen en broekspijpen.

Gemakkelijk knoopsgaten maken in vier fasen

Het maken van knoopsgaten kan soms een uitdaging zijn, vooral voor beginners. De Brother J14S maakt dit proces echter eenvoudig met het knoopsgatprogramma in vier fasen. Hiermee kun je op een gecontroleerde en nauwkeurige manier knoopsgaten maken, waardoor je kledingstukken een professionele afwerking krijgen.

Handige horizontale spoelplaatsing en eenvoudig inrijgen

Het spoeltje met onderdraad van de Brother J14S wordt horizontaal geplaatst, waardoor het eenvoudig is om de draad in te rijgen en het spoeltje te bevestigen. Het inrijgen van de draad is dus een moeiteloze taak. Bovendien is het spoelhuis voorzien van een transparant plaatje, waardoor je in één oogopslag kunt zien hoeveel draad er nog op de spoel zit.

Stabiliteit en minder geluid dankzij het aluminium chassis

De Brother J14S heeft een stevig aluminium chassis, waardoor de machine stabiel op tafel staat tijdens het naaien. Dit zorgt voor een betere controle en voorkomt trillingen. Bovendien vermindert het aluminium chassis het geluidsniveau, waardoor je in alle rust kunt werken.

Voorgeprogrammeerde steeklengte en -breedte voor gemakkelijk gebruik

De Brother J14S is voorzien van voorgeprogrammeerde steeklengte en -breedte, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het instellen van deze parameters. Dit is vooral handig voor beginners die net beginnen met naaien en nog niet bekend zijn met de verschillende instellingen. De bovendraadspanning kan echter wel handmatig worden aangepast voor optimale resultaten.

Eenvoudige basisfuncties en meegeleverde accessoires

De Brother J14S blinkt uit in zijn eenvoudige bediening en basisfuncties. Het is een ideale instapnaaimachine voor beginners die willen leren naaien zonder overweldigd te raken door ingewikkelde functies. Bovendien wordt de machine geleverd met een set handige accessoires, waaronder een zig-zag voet, knoopsgatenvoet, stopvoet, spoeltjes, naalden, schroevendraaier en voetpedaal. Hiermee heb je alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan met je naaiprojecten.

Conclusie

De Brother J14S is een uitstekende keuze voor beginners die willen leren naaien. Met zijn eenvoudige bediening, basisfuncties en diverse steekprogramma’s is deze naaimachine ideaal voor het maken van kleding en andere naaiprojecten. De verlichting, vrije arm en knoopsgatprogramma in vier fasen zorgen voor nauwkeurigheid en gemak tijdens het naaien. Bovendien biedt het horizontale spoelhuis en eenvoudige draadinrijgsysteem extra gebruiksgemak. Met de Brother J14S kun je met vertrouwen en plezier je naaivaardigheden ontwikkelen.

Bekijk meer naaimachines op bol.com

Beste naaimachines

9.6Expert Score
Review: Brother J14S – Een Ideale Instapnaaimachine voor Beginners De Brother J14S is een elektrische naaimachine die perfect is voor beginners die graag willen leren naaien. Met zijn eenvoudige bediening en basisfuncties biedt deze machine alles wat je nodig hebt om aan de slag te gaan met het maken van kleding. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Breed scala aan steken voor verschillende stoffen.
  • Verlichting en vrije arm voor nauwkeurig naaiwerk.
  • Gemakkelijk knoopsgaten maken in vier fasen.
  • Horizontale spoelplaatsing en eenvoudig inrijgen.
  • Stabiliteit en minder geluid dankzij het aluminium chassis.
  • Voorgeprogrammeerde steeklengte en -breedte voor gemakkelijk gebruik.
  • Eenvoudige bediening en meegeleverde accessoires.
- Minpunten
  • Geen automatische naaldstop of draadinrijger.
  • Geen elektronisch regelbare snelheid.
  • Geen automatische draadsnijder of draadspanning.
  • Geen start/stop-toets of permanent achteruit naaien.
  • Geen verstelbare naaivoetdruk of onderdraadsensor.

Extra informatie

Specificaties: Brother J14S – Naaimachine

Merk

Brother

Model

J14S

Kleur

Wit

Product gewicht (kg)

7

Vermogen (W)

50

Aan-uit schakelaar

Ja

Koord opslagruimte

Nee

Type naaimachine

Elektrisch

Aantal steken

17

Geheugenfunctie

Nee

Scherm

NVT

Tweelingnaald mogelijk

Ja

Variabele steekbreedte

Ja

Variabele steeklengte

Ja

Regelbare naaivoetdruk

Nee

Automatische draadafrijger

Nee

Automatische draadinrijger

Nee

Automatische naaldstop

Nee

Start stop toets

Nee

Alfabet

Nee

Onderdraadsensor

Nee

Elektronisch regelbare snelheid

Ja

Knoopsgat

4-fase

Geschikt voor type stof

Dunne stof, Gordijnen

Gewicht (kg)

5.82

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Taal handleiding

Universeel

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

onkundig gebruik

Verpakkingsinhoud

Zig-zag voet Knoopsgatenvoet Stopvoet Spoeltjes Naalden Schroevendraaier Voetpedaal

Met stofhoes

Ja

Aanschuiftafel

Nee

Met Accessoirebakje

Ja

Aantal steken per minuut

600

Automatische bovenspanning

Nee

CE markering

Zichtbaar

DFT systeem

Nee

Ingebouwd naailicht

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

J14S

Product breedte (cm)

37

Product hoogte (cm)

31

Product lengte (cm)

15

Snoerlengte (m)

1.50

USB aansluiting

0

Verpakking breedte (mm)

354

Verpakking hoogte (mm)

198

Verpakking lengte (mm)

442

Vrije arm

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Brother J14S - Naaimachine
Laatste updates:
  • €109,00 - 20 april 2024
  • €117,50 - 11 april 2024
  • €125,00 - 28 maart 2024
  • €117,20 - 26 maart 2024
  • €129,00 - 26 januari 2024
  • €134,39 - 23 januari 2024
  • €116,23 - 22 januari 2024
  • €156,70 - 20 januari 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €156,80 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €109,00 - 20 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Brother J14S – Naaimachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart