Brother Innovis A16 – Naaimachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.7
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Brother Innovis A16 - Naaimachine kopen voor slechts €399,00
  • De laagste prijs van Brother Innovis A16 - Naaimachine werd verkregen op 21 mei 2024 10:51.

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Brother Innovis A16 - Naaimachine - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Brother Innovis A16 - Naaimachine
Laatste updates:
  • €399,00 - 1 mei 2024
  • €409,00 - 25 april 2024
  • €399,99 - 24 april 2024
  • €414,00 - 20 april 2024
  • €419,00 - 19 april 2024
  • €414,00 - 17 april 2024
  • €415,00 - 16 april 2024
  • €399,00 - 14 april 2024
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €429,00 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €398,99 - 31 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 08:13
Brother Innovis A16 – Naaimachine

 399,00

Beschrijving

Brother Innovis A16 review – Een Gebruiksvriendelijke Naaimachine

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke naaimachine met basisfuncties en een aantal handige extra’s? Dan is de Brother Innovis A16 misschien wel wat voor jou. Met 16 ingebouwde steken, waaronder 3 automatische knoopsgaten, kun je direct aan de slag. In dit review bespreken we de verschillende naaifuncties en handige extra’s van deze elektrische naaimachine.

Reviews van de Brother Innovis A16 – Naaimachine: wat vinden gebruikers?

Ben je benieuwd naar wat andere gebruikers vinden van de Brother Innovis A16 naaimachine? We hebben een aantal reviews voor je op een rij gezet. Over het algemeen zijn de reviewers positief over de naaimachine. De machine is gebruiksvriendelijk, maakt weinig geluid en heeft handige extra’s zoals de automatische draadinrijger en automatische aan-/afhechte-functie.

Sommige reviewers vinden de handleiding wel wat onduidelijk door de kleine afbeeldingen, maar vinden het handig dat er een “stripverhaal” op de machine zelf staat met instructies. Ook raden sommige reviewers aan om eerst een tutorial op YouTube te bekijken voordat je met de handleiding aan de slag gaat.

De Brother Innovis A16 is volgens verschillende reviewers een fijne naaimachine voor beginners én gevorderden. Het instellen van de snelheid wordt als prettig ervaren en de machine heeft voldoende steken om diverse projecten mee te maken. Wel geven sommige reviewers aan dat de vrije arm wat smaller had mogen zijn voor het stikken van mouwen.

Al met al zijn de reviews positief en raden gebruikers de Brother Innovis A16 aan. Vanwege de gebruiksvriendelijkheid, handige extra’s en goede prijs-kwaliteitverhouding is het volgens hen een goede keuze voor zowel beginners als gevorderden.

Naaifuncties

Op het lcd-scherm van de Brother Innovis A16 kun je eenvoudig de steeklengte en -breedte instellen. De maximale steeklengte is 5 mm en de maximale steekbreedte is 7 mm. De draadspanningsregelaar zorgt voor regelmatige steken en met de geavanceerde draadinsteker heb je de draad snel ingestoken. Ook het vervangen van de spoel is eenvoudig door de spoelplaatsing bovenop de machine.

Met de vlakstelknop behoud je je naad, zelfs bij stoffen van ongelijke dikte. Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door dikkere stoffen. De verzinkbare transporteur helpt je bij het repareren van gaten en naaien uit de vrije hand. De naaldstop onder/boven gebruik je bij het nauwkeurig naaien en draaien van de stof. De snelheidsregelaar gebruik je om de snelheid goed te doseren. Met de start/stoptoets kun je lange banen naaien zonder het voetpedaal te gebruiken. Naaien met een tweelingnaald is mogelijk, en de naaimachine heeft een automatische aan-/afhechte-functie.

Handige extra’s

De Brother Innovis A16 heeft een vrije arm, waardoor je gemakkelijk mouwen en broekspijpen kunt naaien. Daarnaast is de naaimachine voorzien van led-verlichting, wat zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. Zo kun je ook bij minder goed verlichte ruimtes prettig naaien.

Bij de aanschaf van de Brother Innovis A16 ontvang je 6 naaivoeten, een voetpedaal met snelheidsregeling en een stofhoes. Hiermee kun je direct aan de slag en ben je voorbereid op verschillende naaiprojecten.

Conclusie Brother Innovis A16 – Naaimachine

De Brother Innovis A16 is een gebruiksvriendelijke naaimachine met basisfuncties en een aantal handige extra’s. De 16 ingebouwde steken, automatische knoopsgaten en verschillende naaifuncties maken deze machine geschikt voor verschillende naaiprojecten. Door de elektronische snelheidsregeling naai je gemakkelijk door dikkere stoffen, en de automatische aan-/afhechte-functie zorgt voor een nette afwerking. De vrije arm en led-verlichting maken deze machine geschikt voor het naaien van diverse kledingstukken en projecten. Al met al is de Brother Innovis A16 een fijne naaimachine voor zowel beginners als gevorderden.

Beste naaimachines

Bekijk meer naaimachines op bol.com

9.7Expert Score
Brother Innovis A16 review – Een Gebruiksvriendelijke Naaimachine Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijke naaimachine met basisfuncties en een aantal handige extra’s? Dan is de Brother Innovis A16 misschien wel wat voor jou. Met 16 ingebouwde steken, waaronder 3 automatische knoopsgaten, kun je direct aan de slag. In dit review bespreken we de verschillende […]
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Automatische draadinrijger en aan-/afhechte-functie
  • Elektronische snelheidsregeling
  • Vrije arm en led-verlichting
- Minpunten
  • Handleiding heeft kleine afbeeldingen
  • Vrije arm kan te breed zijn voor het stikken van mouwen

Extra informatie

Specificaties: Brother Innovis A16 – Naaimachine

Merk

Brother

Model

Innovis A16

Kleur

wit

Product gewicht (kg)

6.4

Vermogen (W)

70

Aan-uit schakelaar

Ja

Koord opslagruimte

Ja

Type naaimachine

Elektrisch

Aantal steken

16

Geheugenfunctie

Ja

Scherm

ja

Tweelingnaald mogelijk

Ja

Variabele steekbreedte

Ja

Variabele steeklengte

Ja

Regelbare naaivoetdruk

Nee

Automatische draadafrijger

Nee

Automatische draadinrijger

Ja

Automatische naaldstop

Ja

Start stop toets

Ja

Alfabet

Nee

Onderdraadsensor

Nee

Elektronisch regelbare snelheid

Ja

Knoopsgat

1-fase

Geschikt voor type stof

Denim, Dunne stof, Gordijnen

Gewicht (g)

8978

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Taal handleiding

Nederlands

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie (jaar)

3

Verpakkingsinhoud

Brother Innovis A16 + bijbehorende accessoires

Met stofhoes

Ja

Aanschuiftafel

Nee

Met Accessoirebakje

Ja

Aantal steken per minuut

800

Automatische bovenspanning

Nee

CE markering

Zichtbaar

DFT systeem

Nee

Ingebouwd naailicht

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

4977766789370

Product breedte (cm)

40

Product hoogte (cm)

30

Product lengte (cm)

38

Snoerlengte (m)

1

USB aansluiting

0

Verpakking breedte (mm)

376

Verpakking hoogte (mm)

288

Verpakking lengte (mm)

533

Vrije arm

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Brother Innovis A16 - Naaimachine
Laatste updates:
  • €399,00 - 1 mei 2024
  • €409,00 - 25 april 2024
  • €399,99 - 24 april 2024
  • €414,00 - 20 april 2024
  • €419,00 - 19 april 2024
  • €414,00 - 17 april 2024
  • €415,00 - 16 april 2024
  • €399,00 - 14 april 2024
Sinds: 30 november 2023
  • Hoogste prijs: €429,00 - 14 december 2023
  • Laagste prijs: €398,99 - 31 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Brother Innovis A16 – Naaimachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart