BrinQ Goods multistyler

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 3 cm | Automatische krultang | Volledig keramisch | Steam styler | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal – 3 – 4 cm | Haarklem: Nee | Koude luchtstroom stand

 49,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BrinQ Goods multistyler - fohnborstel - krultang 5 in 1 - 5 in 1 multistyler - haardroger met borstel - Nieuwste versie 2.0 april 2023 - €49,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BrinQ Goods multistyler - fohnborstel - krultang 5 in 1 - 5 in 1 multistyler - haardroger met borstel - Nieuwste versie 2.0 april 2023
Laatste updates:
  • €49,00 - 10 april 2024
  • €56,95 - 28 maart 2024
  • €54,99 - 8 maart 2024
  • €52,99 - 6 december 2023
  • €49,99 - 1 december 2023
  • €49,00 - 23 november 2023
  • €52,99 - 4 november 2023
  • €64,99 - 2 november 2023
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €64,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €49,00 - 23 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 03:54

Beschrijving

BrinQ Goods multistyler review: de ultieme stylingtool voor perfect haar

Als je op zoek bent naar een veelzijdige stylingtool die alles kan, dan is de BrinQ Goods multistyler de perfecte keuze. Met zijn ion technologie en keramische verwarmingselementen van Ø 3 cm, kun je je haar moeiteloos stijlen, drogen en krullen. Met zijn volledig keramische steam styler en afgeronde platen voor slag/krullen, is deze multistyler de perfecte combinatie van föhn, stijl- en krultang in één. Met zijn koude luchtstroomstand en max. Ø van 3-4 cm, krijgt je haar snel model en volume zonder te pluizen of droog te worden.

Wat reviewers vinden van de BrinQ Goods multistyler

De BrinQ Goods multistyler heeft veel positieve reviews gekregen van gebruikers. Veel gebruikers zijn tevreden over de veelzijdigheid van het apparaat. De 5 verschillende opzetstukken maken het mogelijk om verschillende haarstijlen te creëren en de föhnborstel zorgt voor een goede kracht en snelheid. Het apparaat is ook gemakkelijk in gebruik, waardoor het haar snel en gemakkelijk in model kan worden gebracht. Reviewers zijn ook te spreken over de prijs-kwaliteitverhouding van de multistyler. Het apparaat werkt even goed als de Dyson, maar is veel goedkoper.

Een ander positief aspect dat veel reviewers noemen is de snelle opwarmtijd van de BrinQ Goods multistyler. Hierdoor is het apparaat ideaal voor mensen die weinig tijd hebben om hun haar te stylen. Ook het 360 graden roterende snoer wordt gewaardeerd, omdat dit zorgt voor onbeperkte bewegingsvrijheid en het voorkomt kabelbreuken.

Reviewers zijn ook lovend over de kwaliteit van de BrinQ Goods multistyler. Het apparaat wordt netjes en snel geleverd en de opzetstukken zijn gemakkelijk verwisselbaar. Het apparaat voelt stevig aan en ziet er kwalitatief goed uit. Reviewers vinden het ook fijn dat de multistyler wordt geleverd met een mooie verpakking en dat er aandacht is besteed aan de service.

De voordelen van de BrinQ Goods multistyler

De BrinQ Goods multistyler heeft talloze voordelen die hem tot een van de beste stylingtools maken die er is. Ten eerste voorkomt de ionen technologie pluizen en geeft je haar een stralend en glanzend uiterlijk. Ten tweede geeft de multistyler je onbeperkte bewegingsvrijheid, omdat het snoer 360 graden kan draaien. Dit maakt het gebruik van de stylingtool supergemakkelijk en comfortabel. Ten derde wordt de multistyler geleverd met 5 verschillende opzetstukken die geschikt zijn voor verschillende haarstijlen, waardoor je moeiteloos kunt variëren met je look. Ten vierde beschikt de multistyler over de nieuwste technologie, waardoor je haar automatisch om de borstel draait. Dit bespaart tijd en moeite tijdens het stylen van je haar. Ten vijfde heeft de multistyler 3 temperatuurstanden, waardoor je de ideale temperatuur kunt kiezen voor jouw haartype. En ten slotte is de multistyler CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij uiterst veilig in gebruik is.

De 5 opzetstukken van de BrinQ Goods multistyler

De BrinQ Goods multistyler wordt geleverd met 5 unieke opzetstukken die geschikt zijn voor verschillende haartypes en stijlen. Elk opzetstuk zorgt voor een ander effect, waardoor je moeiteloos kunt variëren met je look. Of je nu je haar wilt kammen, stijlen, krullen of volume wilt geven, de Qlay föhnborstel kan het allemaal aan. Dit maakt het een uitstekende tool voor een snelle haarfixatie voordat je het huis verlaat, maar ook voor een uitgebreidere styling.

Bespaar tijd met de snelle opwarmtijd van de BrinQ Goods multistyler

Voor wie weinig tijd heeft, is de BrinQ Goods multistyler een uitstekende keuze. Met zijn snelle opwarmtijd kun je je haar in slechts enkele minuten stylen, of het nu vroeg in de ochtend is of net voor een avondje uit. Uitgerust met de nieuwste technologie, laat de BrinQ Goods multistyler je haar op natuurlijke wijze rond de borstel draaien, waardoor stylen een fluitje van een cent wordt. Dit bespaart niet alleen tijd, maar het zorgt ook voor minder schade aan je haar door overmatige hitte.

Het 360 graden roterende snoer van de BrinQ Goods multistyler

Een van de grootste voordelen van de BrinQ Goods multistyler is het 360 graden roterende snoer. Dit maakt het gebruik van de multistyler supergemakkelijk en comfortabel, omdat je nooit meer hoeft te worstelen met een in de knoop geraakt snoer. Het snoer beweegt soepel en vrijelijk, wat betekent dat je de multistyler kunt gebruiken zonder je zorgen te maken over het snoer dat in de weg zit of afbreekt.

CE-gecertificeerd en veilig in gebruik

De BrinQ Goods multistyler is CE-gecertificeerd, wat betekent dat hij uiterst veilig in gebruik is. Dit is een belangrijke eigenschap om op te letten bij het kiezen van een stylingtool, omdat je niet wilt dat deze schade aan je haar veroorzaakt of onveilig is om te gebruiken. Met de BrinQ Goods multistyler hoef je je daar geen zorgen over te maken, omdat hij is ontworpen en getest om veilig te zijn voor jouw haar en jouw gebruik.

Conclusie BrinQ Goods multistyler

De BrinQ Goods multistyler is een geweldige tool voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige stylingtool die alles kan. Met zijn ion technologie, keramische verwarmingselementen, afgeronde platen en 360 graden roterende snoer, is deze multistyler de perfecte combinatie van föhn, stijl- en krultang in één. Met zijn 5 opzetstukken en 3 temperatuurstanden, is de multistyler geschikt voor verschillende haarstijlen en haartypes. Bovendien bespaart de snelle opwarmtijd en automatische draaifunctie tijd en moeite tijdens het stylen van je haar. En last but not least, de multistyler is CE-gecertificeerd en veilig in gebruik, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over schade aan je haar of onveilig gebruik. Al met al is de BrinQ Goods multistyler een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een stylingtool die alles kan en die veilig en gemakkelijk in gebruik is.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Dyson Airwrap alternatief

Dyson Airwrap

8.6Expert Score
Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 3 cm | Automatische krultang | Volledig keramisch | Steam styler | Afgeronde platen voor slag/krullen | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal - 3 - 4 cm | Haarklem: Nee | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Veelzijdige stylingtool
  • Ion technologie voorkomt pluizen en geeft glanzend haar
  • 360 graden roterende snoer voor onbeperkte bewegingsvrijheid
  • Snelle opwarmtijd
  • 5 opzetstukken voor verschillende haarstijlen en haartypes
  • CE-gecertificeerd en veilig in gebruik

Extra informatie

Specificaties: BrinQ Goods multistyler

Type krultang

Automatische krultang

Diameter (cm)

3

Multistylerfunctie

Föhn, Krulborstel, Krultang, Stijlborstel, Stijltang

Minimum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Maximum diameter krultang

Normaal – 2 tot 3 cm

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Opzetborstel, Ronde krulborstel, Spiraalopzetstuk, Opzetkam

Kleur

Zwart, Grijs

Materiaal

Volledig keramisch

Merk

BrinQ Goods

Afgeronde platen

Ja

Verpakkingsinhoud

Stroomkabel 5 in 1 haarstyler Volume borstel Stijlborstel Haardroger Opzetstuk krullen linksom Opzetstuk krullen rechtsom Handleiding

Breedte van de platen

Standaard platen (2,5 tot 3,5 cm)

Extra brede platen

Nee

Flexibele platen

Ja

Lengte van de platen (cm)

10

Steam styler

Ja

Vorm platen

Gedraaide platen (Twister)

Haarklem

Nee

Minimale temperatuur

61 °C

Maximale temperatuur

140 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Toetsenvergrendeling

Nee

Aantal temperatuurstanden

3

Type haar

Alle haartypes

Opwarmtijd (seconde)

30

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Geheugenfunctie

Nee

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Turbo feature

Ja

Aantal warmtestanden

2

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

0

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

727

Intrekbare borstelpennen

Nee

Koord opslagruimte

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

6983450235878

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels

Verpakking breedte (mm)

233

Verpakking hoogte (mm)

61

Verpakking lengte (mm)

295

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BrinQ Goods multistyler - fohnborstel - krultang 5 in 1 - 5 in 1 multistyler - haardroger met borstel - Nieuwste versie 2.0 april 2023
Laatste updates:
  • €49,00 - 10 april 2024
  • €56,95 - 28 maart 2024
  • €54,99 - 8 maart 2024
  • €52,99 - 6 december 2023
  • €49,99 - 1 december 2023
  • €49,00 - 23 november 2023
  • €52,99 - 4 november 2023
  • €64,99 - 2 november 2023
Sinds: 24 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €64,99 - 2 november 2023
  • Laagste prijs: €49,00 - 23 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BrinQ Goods multistyler”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart