Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Beschermkap, Precisietrimmer, Reinigingsborsteltje | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren

 105,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Braun Series 5 51-R1200s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Met Precisietrimmer - Rood - €105,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Braun Series 5 51-R1200s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Met Precisietrimmer - Rood
Laatste updates:
  • €105,00 - 10 april 2024
  • €77,34 - 9 april 2024
  • €82,96 - 7 april 2024
  • €82,97 - 6 april 2024
  • €82,99 - 5 april 2024
  • €92,88 - 4 april 2024
  • €95,69 - 3 april 2024
  • €105,00 - 2 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €128,65 - 28 maart 2024
  • Laagste prijs: €77,34 - 9 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 15:42
Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat
Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat

 105,00

Beschrijving

Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat: Review en Specificaties

Het Braun Series 5 51-R1200s elektrisch scheerapparaat is ontworpen om mannen een eenvoudige, gladde scheerbeurt te geven. Dit scheerapparaat is voorzien van 3 flexibele mesjes die zich aan je gezichtscontouren aanpassen voor een efficiënte scheerbeurt, zelfs bij lastige baarden. De AutoSense-technologie leest de dichtheid van je baard en past zich eraan aan, zodat je bij elke scheerbeurt meer haar verwijdert.

Reviewers enthousiast over de Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat

Als het gaat om scheerapparaten is de Braun Series 5 51-R1200s een populaire keuze onder consumenten. De meeste reviewers zijn erg tevreden met het scheerapparaat en geven aan dat het apparaat zowel nat als droog kan worden gebruikt en een glad scheerresultaat oplevert zonder irritatie van de huid. Het is ook handig dat het apparaat gemakkelijk schoon te maken is en snel op te laden is. Er zijn echter ook een paar kleine nadelen, zoals het feit dat het apparaat niet geschikt is voor zware baardgroei en sommige reviewers vinden het moeilijk om het gebied tussen de kin en de nek te scheren.

Een aantal reviewers geven aan dat de Braun Series 5 51-R1200s het beste scheerapparaat is dat ze ooit hebben gebruikt. Ze zijn blij met het gladde scheerresultaat en het feit dat het apparaat geen huidirritatie veroorzaakt. De batterijduur is ook indrukwekkend en het apparaat kan snel worden opgeladen. Een aantal reviewers geven aan dat het apparaat gemakkelijk schoon te maken is en dat de bijgeleverde trimmer handig is.

Er zijn ook enkele reviewers die een paar kleine nadelen noemen. Sommige vinden het moeilijk om het gebied tussen de kin en de nek te scheren en vinden dat de mesjes niet goed in alle richtingen scheren. Anderen merken op dat de prijs van vervangende mesjes hoog is. Ondanks deze nadelen blijft het merendeel van de reviewers positief over de Braun Series 5 51-R1200s en beveelt het aan als een goed scheerapparaat voor dagelijks gebruik.

Al met al lijkt de Braun Series 5 51-R1200s een populair scheerapparaat te zijn onder consumenten en het scoort goed in reviews. Het is geschikt voor verschillende soorten baardgroei, kan zowel nat als droog worden gebruikt, en is gemakkelijk schoon te maken en snel op te laden. Hoewel er enkele kleine nadelen zijn, lijken de voordelen van het apparaat zwaarder te wegen.

Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar

Dit scheerapparaat is geschikt voor verschillende soorten baardgroei, of je nu een lichte, middelzware of zware baard hebt. De 3 flexibele mesjes passen zich aan je gezichtscontouren aan en zorgen voor een gladde scheerbeurt, zelfs bij lastige baarden. Met de precisietrimmer opzetstuk kun je je bakkebaarden en snor nauwkeurig bijwerken.

Snel laden functionaliteit

Met de Li-ionbatterij kun je tot 3 weken scheren (50 minuten). Als je scheerapparaat echter zonder stroom komt te zitten, kun je het in slechts 5 minuten snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken dat je zonder stroom komt te zitten tijdens het scheren.

Spoelbaar

Dit scheerapparaat is 100% waterbestendig en geschikt voor nat en droog scheren. Je kunt het scheerapparaat dus gebruiken onder de douche, met scheerschuim of -gel. Na gebruik kun je het scheerapparaat eenvoudig spoelen onder de kraan.

EasyClean-systeem

Het EasyClean-systeem maakt snelle en eenvoudige reiniging mogelijk zonder dat de scheerkop verwijderd hoeft te worden. Dit is vooral handig als je weinig tijd hebt of onderweg bent. Het reinigingsborsteltje dat wordt meegeleverd in de doos, maakt het gemakkelijk om alle haartjes en vuilresten uit het scheerapparaat te verwijderen.

Compatibel met EasyClick

Dit scheerapparaat is compatibel met EasyClick, wat betekent dat je je scheerapparaat kunt upgraden met extra opzetstukken. Zo kun je bijvoorbeeld een opzetstuk voor het trimmen van je baard toevoegen.

Conclusie Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat

Het Braun Series 5 51-R1200s elektrisch scheerapparaat voor mannen is een geweldige keuze voor mannen die op zoek zijn naar een gladde scheerbeurt zonder gedoe. Dit scheerapparaat is geschikt voor verschillende soorten baardgroei en is voorzien van 3 flexibele mesjes die zich aan je gezichtscontouren aanpassen voor een efficiënte scheerbeurt. Met de Li-ionbatterij kun je tot 3 weken scheren en in slechts 5 minuten snel opladen voor één volledige scheerbeurt. Bovendien is dit scheerapparaat 100% waterbestendig en geschikt voor zowel nat als droog scheren. Het EasyClean-systeem maakt het reinigen van het scheerapparaat snel en eenvoudig zonder dat de scheerkop verwijderd hoeft te worden.

Dit scheerapparaat wordt geleverd met een precisietrimmer opzetstuk, een beschermkapje en een reinigingsborsteltje. Bovendien is het compatibel met EasyClick, wat betekent dat je extra opzetstukken kunt toevoegen om je scheerapparaat te upgraden.

Als je op zoek bent naar een elektrisch scheerapparaat dat geschikt is voor verschillende soorten baardgroei en gemakkelijk te reinigen is, dan is de Braun Series 5 51-R1200s zeker de moeite waard om te overwegen. Met zijn efficiënte scheertechnologie en handige functies, zoals snel laden en spoelbaarheid, is dit scheerapparaat ideaal voor mannen die op zoek zijn naar een probleemloze scheerervaring.

Bekijk de beste scheerapparaten

De beste baardtrimmers

Bekijk meer scheerapparaten op bol.com

8.6Expert Score
Meegeleverd: Beschermkap, Precisietrimmer, Reinigingsborsteltje | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren
Pluspunten
  • Geschikt voor verschillende soorten baardgroei
  • Kan zowel nat als droog worden gebruikt
  • Snelle laadtijd
  • 100% waterbestendig en spoelbaar
  • EasyClean-systeem voor snelle en eenvoudige reiniging
  • Compatibel met EasyClick voor extra opzetstukken
- Minpunten
  • Niet geschikt voor zware baardgroei
  • Moeilijk om het gebied tussen de kin en de nek te scheren
  • Vervangende mesjes zijn prijzig

Extra informatie

Specificaties: Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat

Merk

Braun

Meegeleverde accessoires

Beschermkap, Precisietrimmer, Reinigingsborsteltje

Voedingstype

Accu

Met display

Ja

Kleur

Rood

Materiaal

Kunststof

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

1x Series 5 elektrisch scheerapparaat voor mannen, 1x baardtrimmer opzetstuk, 1x stoppelbaardtrimmeropzetstuk, 1x beschermkapje, 1x Smart plug voor automatische aanpassing aan 100-240 voltage, 1x Reinigingsborsteltje

Soort oplader

Oplaadstation

Geschikt voor lichaamsdeel

Gezicht

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Nee

Spoelbaar

Ja

Reinigingsstation

Nee

Schoonmaak indicator

Ja

Oplaadtijd (minuut)

1

Operatie duur (minuut)

50

Type scheren

Scheerkoppen

Materiaal messen

Roestvrij staal

Aantal mesjes / scheerringen

3

Flexibele scheerkop

Ja

Vervangingsindicator kop of blad

Ja

Verwisselbare scheerkoppen

Ja

Zelfslijpende messen

Nee

Geintegreerde precisietrimmer

Nee

Snel laden functionaliteit

Ja

Turbo feature

Nee

Verkoelend element

Nee

Batterij indicator

Ja

Draadloos opladen

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

394

MPN (Manufacturer Part Number)

51-R1200S

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

136

Verpakking hoogte (mm)

69

Verpakking lengte (mm)

251

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Braun Series 5 51-R1200s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Met Precisietrimmer - Rood
Laatste updates:
  • €105,00 - 10 april 2024
  • €77,34 - 9 april 2024
  • €82,96 - 7 april 2024
  • €82,97 - 6 april 2024
  • €82,99 - 5 april 2024
  • €92,88 - 4 april 2024
  • €95,69 - 3 april 2024
  • €105,00 - 2 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €128,65 - 28 maart 2024
  • Laagste prijs: €77,34 - 9 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Braun Series 5 51-R1200s – Elektrisch Scheerapparaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart