Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Beschermkap, Reinigingsborsteltje | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren

 68,53

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Braun Series 5 51-R1000s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Rood - €68,53
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Braun Series 5 51-R1000s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Rood
Laatste updates:
  • €68,53 - 18 april 2024
  • €78,35 - 17 april 2024
  • €81,00 - 13 april 2024
  • €79,32 - 12 april 2024
  • €83,28 - 8 april 2024
  • €85,00 - 1 april 2024
  • €74,39 - 26 maart 2024
  • €77,00 - 25 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €94,32 - 27 februari 2024
  • Laagste prijs: €54,99 - 15 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 12:01
Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat
Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat

 68,53

Beschrijving

Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat: een gedetailleerd review

Ben je op zoek naar een scheerapparaat dat efficiënt en eenvoudig te gebruiken is? Dan kan het Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat de perfecte keuze zijn. In deze review zullen we de verschillende kenmerken van dit scheerapparaat bespreken en ontdekken waarom het zo’n populaire keuze is onder mannen.

Reviews van de Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat: Wat denken gebruikers ervan?

Gebruikers van de Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat zijn in het algemeen zeer tevreden met hun aankoop. Het apparaat staat bekend om zijn efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het de perfecte keuze is voor mannen die op zoek zijn naar een snelle en effectieve scheerbeurt. Veel reviewers benadrukken de gladheid van de scheerbeurt zonder huidirritaties.

De AutoSense-technologie en de flexibele mesjes worden vaak genoemd als belangrijke kenmerken van het apparaat. De AutoSense-technologie past zich automatisch aan aan de dichtheid van de baard, waardoor het scheerapparaat meer haar verwijdert bij elke scheerbeurt. Hierdoor wordt de scheertijd aanzienlijk verkort. De flexibele mesjes passen zich aan aan de gezichtscontouren, waardoor zelfs de moeilijk bereikbare plaatsen zoals de nek en de kaaklijn gemakkelijk geschoren kunnen worden.

Een ander belangrijk aspect dat reviewers noemen, is de Li-ionbatterij. Deze batterij gaat tot wel drie weken mee en kan snel worden opgeladen voor één scheerbeurt. Dit is een handige functie voor reizigers die niet vaak toegang hebben tot een stopcontact. Ook het feit dat het apparaat 100% waterbestendig is en geschikt is voor nat scheren, wordt door veel reviewers gewaardeerd. Dit zorgt voor extra comfort en een gladdere scheerbeurt.

Tot slot, het EasyClean-systeem maakt snelle en eenvoudige reiniging mogelijk zonder dat je de scheerkop hoeft te verwijderen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat het scheerapparaat in topconditie blijft. Over het algemeen zijn gebruikers van de Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat zeer tevreden over de prestaties, de kwaliteit en de duurzaamheid van het apparaat.

Efficiënte scheerbeurt dankzij AutoSense-technologie

Het Braun Series 5 scheerapparaat is uitgerust met AutoSense-technologie, die zich automatisch aanpast aan de dichtheid van je baard. Dit betekent dat het scheerapparaat meer haar verwijdert bij elke scheerbeurt, zelfs bij lastige baarden. Dit kan een enorme tijdsbesparing opleveren, vooral als je een drukke levensstijl hebt en niet veel tijd hebt om te scheren.

3 flexibele mesjes voor een gladde scheerbeurt

Het scheerapparaat heeft ook 3 flexibele mesjes die zich aan je gezichtscontouren aanpassen. Dit zorgt voor een eenvoudige en gladde scheerbeurt, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen zoals de nek en de kaaklijn. Bovendien zijn de mesjes van hoge kwaliteit en duurzaam, waardoor ze langer meegaan.

Li-ionbatterij voor langdurig scheren

Een ander belangrijk kenmerk van het Braun Series 5 scheerapparaat is de Li-ionbatterij. Met deze batterij kun je tot 3 weken scheren voordat je hem moet opladen. Dit is een geweldige functie als je veel reist en geen toegang hebt tot een stopcontact. Bovendien heeft het scheerapparaat een snel oplaadfunctie, waardoor je het binnen 5 minuten kunt opladen voor één scheerbeurt.

100% waterbestendig en geschikt voor nat scheren

Het Braun Series 5 scheerapparaat is 100% waterbestendig, waardoor je het onder de douche of in bad kunt gebruiken. Dit is handig als je haast hebt en geen tijd hebt om apart te scheren en te douchen. Bovendien is het scheerapparaat ook geschikt voor nat scheren met scheerschuim of gel, wat zorgt voor extra comfort en een gladdere scheerbeurt.

EasyClean-systeem voor eenvoudige reiniging

Een ander groot voordeel van het Braun Series 5 scheerapparaat is het EasyClean-systeem. Dit systeem maakt snelle en eenvoudige reiniging mogelijk zonder dat je de scheerkop hoeft te verwijderen. Je kunt het scheerapparaat gewoon onder de kraan afspoelen en het is klaar voor gebruik. Dit bespaart niet alleen tijd, maar zorgt er ook voor dat het scheerapparaat in topconditie blijft.

Meegeleverde accessoires

Het Braun Series 5 scheerapparaat wordt geleverd met een beschermkapje om de scheerkop te beschermen wanneer je het scheerapparaat niet gebruikt. Dit is handig als je het scheerapparaat mee wilt nemen op reis of als je het thuis opbergt. Daarnaast wordt er ook een reinigingsborsteltje meegeleverd, waarmee je het scheerapparaat eenvoudig schoon kunt maken.

Geschikt voor verschillende soorten baardgroei

Het Braun Series 5 scheerapparaat is geschikt voor verschillende soorten baardgroei, van licht tot zwaar. Dankzij de AutoSense-technologie past het scheerapparaat zich aan de dichtheid van je baard aan, waardoor je een efficiënte en gladde scheerbeurt krijgt. Dit maakt het scheerapparaat geschikt voor mannen met verschillende soorten baardgroei.

Eenvoudig upgraden met EasyClick

Het Braun Series 5 scheerapparaat is ook compatibel met EasyClick, een systeem waarmee je het scheerapparaat kunt upgraden met verschillende accessoires. Zo kun je bijvoorbeeld een baardtrimmer of een tondeuse toevoegen, waardoor je meer controle hebt over je baardgroei en haarstijl. Dit maakt het Braun Series 5 scheerapparaat een veelzijdige keuze voor mannen die op zoek zijn naar een multifunctioneel scheerapparaat.

Conclusie Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat

Het Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat is een geweldige keuze voor mannen die op zoek zijn naar een efficiënt en veelzijdig scheerapparaat. Dankzij de AutoSense-technologie en de 3 flexibele mesjes krijg je een gladde en efficiënte scheerbeurt, zelfs bij lastige baarden. Daarnaast is het scheerapparaat 100% waterbestendig en geschikt voor nat scheren, waardoor het een geweldige keuze is voor mannen die haast hebben en geen tijd hebben om apart te scheren en te douchen. Het EasyClean-systeem maakt het ook eenvoudig om het scheerapparaat schoon te maken, wat ervoor zorgt dat het scheerapparaat in topconditie blijft. Kortom, het Braun Series 5 scheerapparaat is een geweldige investering voor mannen die op zoek zijn naar een multifunctioneel en duurzaam scheerapparaat.

Bekijk de beste scheerapparaten

De beste baardtrimmers

Bekijk meer scheerapparaten op bol.com

8.6Expert Score
Meegeleverd: Beschermkap, Reinigingsborsteltje | Type baardgroei: Licht, Middel, Zwaar | Snel laden functionaliteit | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren
Pluspunten
  • Efficiënte scheerbeurt dankzij AutoSense-technologie
  • 3 flexibele mesjes voor een gladde scheerbeurt
  • Li-ionbatterij voor langdurig scheren
  • 100% waterbestendig en geschikt voor nat scheren
  • EasyClean-systeem voor eenvoudige reiniging
  • Geschikt voor verschillende soorten baardgroei
  • Eenvoudig upgraden met EasyClick
- Minpunten
  • Scheert moeilijker onderaan je kin

Extra informatie

Specificaties: Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat

Merk

Braun

Meegeleverde accessoires

Beschermkap, Reinigingsborsteltje

Voedingstype

Accu

Met display

Ja

Kleur

Rood

Materiaal

Kunststof

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Verpakkingsinhoud

1x Series 5 elektrisch scheerapparaat voor mannen, 1x baardtrimmer opzetstuk, 1x stoppelbaardtrimmeropzetstuk, 1x beschermkapje, 1x Smart plug voor automatische aanpassing aan 100-240 voltage, 1x Reinigingsborsteltje

Soort oplader

Oplaadstation

Geschikt voor lichaamsdeel

Gezicht

Type baardgroei

Licht, Middel, Zwaar

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Nee

Spoelbaar

Ja

Reinigingsstation

Nee

Schoonmaak indicator

Ja

Oplaadtijd (minuut)

1

Operatie duur (minuut)

50

Type scheren

Scheerkoppen

Materiaal messen

Roestvrij staal

Aantal mesjes / scheerringen

3

Flexibele scheerkop

Ja

Vervangingsindicator kop of blad

Ja

Verwisselbare scheerkoppen

Ja

Zelfslijpende messen

Nee

Geintegreerde precisietrimmer

Nee

Snel laden functionaliteit

Ja

Turbo feature

Nee

Verkoelend element

Nee

Batterij indicator

Ja

Draadloos opladen

Ja

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

379

MPN (Manufacturer Part Number)

4210201430865

Taal handleiding

Engels, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

136

Verpakking hoogte (mm)

69

Verpakking lengte (mm)

250

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Braun Series 5 51-R1000s - Elektrisch Scheerapparaat Mannen - Rood
Laatste updates:
  • €68,53 - 18 april 2024
  • €78,35 - 17 april 2024
  • €81,00 - 13 april 2024
  • €79,32 - 12 april 2024
  • €83,28 - 8 april 2024
  • €85,00 - 1 april 2024
  • €74,39 - 26 maart 2024
  • €77,00 - 25 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €94,32 - 27 februari 2024
  • Laagste prijs: €54,99 - 15 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Braun Series 5 51-R1000s – Elektrisch Scheerapparaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart