Braun HM3135WH Handmixer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Proshop NL, Bol, Ep, Expert.
  • Bij proshop.nl kun je Braun Handmixer HM 3135 WH - 500 W kopen voor slechts €54,46 , wat 9% lager is dan de prijs opBol (€59,95).
  • De laagste prijs van Braun MultiMix 3 - HM 3135 WH - Handmixer - Wit werd verkregen op 20 april 2024 02:44.

 54,46

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Braun Handmixer HM 3135 WH - 500 W - €54,46
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Braun Handmixer HM 3135 WH - 500 W
Laatste updates:
  • €54,46 - 18 april 2024
  • €49,36 - 13 april 2024
  • €49,43 - 30 maart 2024
  • €52,96 - 27 maart 2024
  • €54,80 - 14 maart 2024
  • €53,75 - 13 maart 2024
  • €52,86 - 9 februari 2024
  • €52,20 - 20 januari 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €60,90 - 20 december 2023
  • Laagste prijs: €49,36 - 13 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 02:44

Beschrijving

Braun HM3135WH Handmixer: De Ultieme Mixervaring voor Bakliefhebbers

Bakken is een kunst die precisie en liefde vereist, en de juiste keukenapparatuur kan het verschil maken tussen een gewoon baksel en een meesterwerk. De Braun HM3135WH Handmixer is een meesterwerk op zich, dat met zijn unieke ergonomische ontwerp en krachtige prestaties de ultieme mixervaring biedt aan bakliefhebbers van elk niveau. Deze handmixer is ontworpen om niet alleen sneller en effectiever te mixen, maar ook om gemakkelijker vast te houden en een gevarieerder scala aan gebruiksmogelijkheden te bieden.

Vijf Snelheidsstanden voor Ongeëvenaarde Controle

Een van de opvallende kenmerken van de Braun HM3135WH Handmixer is het aanbod van maar liefst vijf verschillende snelheidsstanden. Dit betekent dat je de controle hebt over de consistentie en textuur van je mengsels, of je nu luchtige slagroom wilt kloppen of stevig deeg wilt kneden. De turboknop voegt een extra dimensie van kracht toe, waardoor zelfs de meest veeleisende mixtaken moeiteloos worden uitgevoerd. Of je nu een beginnende bakker bent of een doorgewinterde professional, deze handmixer past zich aan aan jouw behoeften.

Geavanceerd Ergonomisch Ontwerp voor Optimaal Comfort

Het ergonomische ontwerp van de Braun HM3135WH Handmixer is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel. De handgreep ligt comfortabel in de hand, waardoor vermoeidheid tijdens langere mengsessies wordt verminderd. Dit is van cruciaal belang voor bakkers die veel tijd besteden aan het creëren van de perfecte consistentie in hun beslag en deeg. De mixer is ontworpen met het oog op jouw comfort en gemak, zodat je zonder afleidingen kunt focussen op het bereiken van de beste resultaten.

Diverse Accessoires voor Uitgebreide Mogelijkheden

De Braun HM3135WH Handmixer wordt geleverd met een reeks handige accessoires die je bakervaring naar een hoger niveau tillen. De meegeleverde hakmolenkom heeft een capaciteit van 0,5 liter, wat ideaal is voor het snel hakken van ingrediënten zoals noten, kruiden of groenten. De set bevat ook deeghaken en een garde, waardoor je moeiteloos kunt schakelen tussen verschillende bereidingstechnieken. Of je nu op zoek bent naar luchtige texturen of stevige consistenties, deze accessoires maken het mogelijk.

Vaatwasserbestendige Onderdelen voor Gemakkelijke Reiniging

Niemand houdt van opruimen na het bakken, en de Braun HM3135WH Handmixer begrijpt dat. Alle onderdelen van deze handmixer zijn vaatwasserbestendig, wat betekent dat je minder tijd besteedt aan schoonmaken en meer tijd hebt om van je creaties te genieten. Dit praktische kenmerk maakt de handmixer geschikt voor zowel snelle dagelijkse recepten als uitgebreidere bakprojecten.

Stijlvol Ontwerp in Klassiek Wit

Naast indrukwekkende prestaties en functionaliteit is de Braun HM3135WH Handmixer ook een esthetische toevoeging aan elke keuken. Met zijn klassieke witte kleur en gestroomlijnde vormgeving past hij moeiteloos in elke keukeninrichting. Of je nu een moderne of traditionele keuken hebt, deze handmixer voegt een vleugje stijl toe aan je culinaire ruimte.

Conclusie: De Perfecte Mixpartner voor Elke Bakuitdaging

In het kort, de Braun HM3135WH Handmixer is een uitzonderlijke keuze voor iedereen die serieus is over bakken. Met zijn krachtige prestaties, vijf snelheidsstanden, ergonomisch ontwerp en diverse accessoires, is deze handmixer een ware mixpartner die je helpt om perfecte resultaten te bereiken. Of je nu bezig bent met het kloppen van ingrediënten voor een luchtige taart of het kneden van deeg voor versgebakken brood, deze handmixer staat voor je klaar om elke bakuitdaging aan te gaan.

Bekijk meer mixers op bol.com

8.8Expert Score
Braun HM3135WH Handmixer: De Ultieme Mixervaring voor Bakliefhebbers Bakken is een kunst die precisie en liefde vereist, en de juiste keukenapparatuur kan het verschil maken tussen een gewoon baksel en een meesterwerk. De Braun HM3135WH Handmixer is een meesterwerk op zich, dat met zijn unieke ergonomische ontwerp en krachtige prestaties de ultieme mixervaring biedt aan […]
Pluspunten
  • Vijf snelheidsstanden voor nauwkeurige controle over de mengconsistentie.
  • Turboknop voor extra krachtige mixprestaties.
  • Ergonomisch ontwerp voor comfort tijdens lange mengsessies.
  • Inclusief hakmolen, deeghaken en garde voor veelzijdige bereidingsmogelijkheden.
  • Vaatwasserbestendige onderdelen vereenvoudigen het schoonmaken.
  • Stijlvol wit ontwerp past bij elke keukeninrichting.
- Minpunten
  • Geen meegeleverde opbergbox voor accessoires.

Extra informatie

Specificaties: Braun HM3135WH Handmixer

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

5

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

500

Bodem met antislip

Nee

Kleur

wit

Koord opslagruimte

Nee

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Knoppen

Materiaal kom

Kunststof

Materiaal kopje

Kunststof

Materiaal stand

Kunststof

Aanvullende functies

EasyClick ejectknop voor koppelen van accessoires

Verpakkingsinhoud

Braun Handmixer, Accessoires en Handleiding

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Hakmolen, Kloppers/garde, Staafmixervoet

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

16

Product lengte (cm)

21

Product breedte (cm)

8

Product gewicht (kg)

1.8

Inhoud (l)

0.60

Snoerlengte (m)

1.25

Merk

Braun Sda

Introductie

0

MPN (Manufacturer Part Number)

HM3135WH

Taal handleiding

Universeel

Aantal consumenteneenheden (CE)

0

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Nee

Gewicht (g)

1884

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Nee

Model

HM 3135

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

260

Verpakking hoogte (mm)

188

Verpakking lengte (mm)

277

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Braun Handmixer HM 3135 WH - 500 W
Laatste updates:
  • €54,46 - 18 april 2024
  • €49,36 - 13 april 2024
  • €49,43 - 30 maart 2024
  • €52,96 - 27 maart 2024
  • €54,80 - 14 maart 2024
  • €53,75 - 13 maart 2024
  • €52,86 - 9 februari 2024
  • €52,20 - 20 januari 2024
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €60,90 - 20 december 2023
  • Laagste prijs: €49,36 - 13 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Braun HM3135WH Handmixer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart