Bosch WQG233D5NL – Serie 6 – Warmtepompdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Bosch WQG233D5NL Serie 6 - Wasdroger - Warmtepompdroger - A+++ kopen voor slechts €749,00
  • De laagste prijs van Bosch WQG233D5NL Serie 6 - Wasdroger - Warmtepompdroger - A+++ werd verkregen op 14 juni 2024 21:45.

 749,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch WQG233D5NL Serie 6 - Wasdroger - Warmtepompdroger - A+++ - €749,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch WQG233D5NL Serie 6 - Wasdroger - Warmtepompdroger - A+++
Laatste updates:
  • €749,00 - 19 april 2024
  • €779,00 - 12 april 2024
  • €799,00 - 8 april 2024
  • €699,00 - 7 april 2024
  • €799,00 - 3 april 2024
  • €988,99 - 1 april 2024
  • €699,00 - 25 maart 2024
  • €749,00 - 11 maart 2024
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €988,99 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €699,00 - 6 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:16
Bosch WQG233D5NL – Serie 6 – Warmtepompdroger
Bosch WQG233D5NL – Serie 6 – Warmtepompdroger

 749,00

Beschrijving

Bosch WQG233D5NL Warmtepompdroger Review: Een Zuinige En Efficiënte Keuze

Energie-efficiëntie en praktische functionaliteit komen samen in de Bosch WQG233D5NL warmtepompdroger. Met zijn A+++ energielabel en een laadvermogen van 8 kg, belooft deze droger zuinigheid en voldoende ruimte voor je wasgoed. Maar laten we dieper in de details duiken om te zien of dit apparaat echt aan je verwachtingen voldoet.

Energie-efficiëntie (A+++): Zuinigheid Voorop

De Bosch WQG233D5NL valt op door zijn indrukwekkende energie-efficiëntie met een A+++ label. Dit maakt het een van de meest zuinige drogers op de markt. Als je op zoek bent naar een apparaat dat niet alleen je kleding effectief droogt, maar ook je energierekening verlaagt, dan is deze warmtepompdroger zeker het overwegen waard. Met de stijgende energieprijzen en de groeiende bezorgdheid over het milieu, is het kiezen voor een energiezuinig apparaat een verstandige keuze voor de lange termijn.

Stil En Stabiel Drogen

Een ander positief aspect van de Bosch WQG233D5NL is het relatief stille geluidsniveau van 64 dB. Drogers kunnen soms behoorlijk luidruchtig zijn, wat storend kan zijn, vooral als je de droger in de buurt van woonruimtes plaatst. Met deze Bosch-droger hoef je je daar geen zorgen over te maken, want hij blijft discreet op de achtergrond terwijl hij zijn werk doet. Dit is vooral handig als je de droger ‘s nachts wilt laten draaien.

Bovendien zorgt de AntiVibration-wand ervoor dat de droger stabiel staat en minder trillingen veroorzaakt. Dit draagt niet alleen bij aan de algehele prestaties, maar vermindert ook het geluidsniveau, waardoor je een rustigere en aangenamere droogervaring krijgt.

Innovatieve Drogingsfuncties

De Bosch WQG233D5NL is uitgerust met enkele innovatieve drogingsfuncties die de prestaties en de kwaliteit van je kleding verbeteren. Het AutoDry-systeem maakt gebruik van speciale sensoren om de temperatuur en vochtigheid in de droger te regelen. Hierdoor wordt je was nooit oververhit of ongelijkmatig gedroogd. Dit is niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor je energieverbruik, omdat het onnodig lange droogcycli voorkomt.

Daarnaast biedt het SensitiveDrying-systeem een betere bescherming voor je kleding. De warme lucht wordt gelijkmatig in de trommel verspreid en zachtjes rondgedraaid met behulp van soft-meenemers, waardoor je kleding niet plat op de trommel ligt en kreukvrij blijft. Dit is vooral belangrijk als je delicate kledingstukken hebt die extra zorg nodig hebben.

Snel Droogprogramma Voor Tijdsbesparing

De Bosch WQG233D5NL heeft ook een handig superKort40-programma, waarmee je je wasgoed in slechts 40 minuten kunt drogen. Dit is ideaal voor wanneer je snel schone kleding nodig hebt, en het kan een geweldige tijdsbesparing zijn in drukke huishoudens. Het feit dat deze droger dezelfde snelheid kan bieden als sommige wasmachines, is indrukwekkend en maakt het een veelzijdig apparaat voor allerlei droogbehoeften.

Speciaal Programma Voor Sportkleding

Als je regelmatig sportkleding moet drogen, zul je blij zijn met het sportkleding droogprogramma van deze Bosch-droger. Dit programma droogt je sportkleding op lage temperaturen, wat zorgt voor zacht en nauwkeurig drogen. De droogsensoren meten de vochtigheid van de kleding om de beste droogprestaties te garanderen en tegelijkertijd je kleding te beschermen. Het is een extra functie die de veelzijdigheid van deze droger vergroot.

Efficiënte En Stille Werking Met EcoSilence Drive

De Bosch WQG233D5NL is voorzien van een EcoSilence Drive-motor, die niet alleen stiller is, maar ook efficiënter werkt en minder energie verbruikt. De motor werkt zonder borstels, waardoor het geluid tot een minimum wordt beperkt. Dit betekent dat je kunt genieten van een vredige omgeving terwijl je droger hard aan het werk is, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over lawaaioverlast.

DUO-tronic Voor Optimaal Droogresultaat

Het DUO-tronic systeem van de Bosch WQG233D5NL meet regelmatig het vochtniveau met behulp van slimme sensoren, waardoor je kleding nooit langer dan nodig wordt gedroogd. Dit draagt bij aan een efficiënter gebruik van energie, water en tijd. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over verspilling, en je kunt erop vertrouwen dat je kleding altijd perfect droog is.

Handige Kenmerken En Programma’s

De Bosch WQG233D5NL is uitgerust met verschillende handige kenmerken en programma’s om aan al je droogbehoeften te voldoen. Enkele van de opvallende kenmerken zijn het superKort 40-programma, Anti-kreukfase, Half Load optie, TouchControl met LED indicatie, eindtijduitstel, EasyClean filter, softDial, kinderbeveiliging, Signaal einde programma en beladingsadvies. Deze functies zorgen ervoor dat je de droger gemakkelijk kunt aanpassen aan je specifieke behoeften.

Diverse Programma’s Voor Verschillende Materialen

De Bosch WQG233D5NL biedt een breed scala aan programma’s voor verschillende soorten kleding en materialen. Standaard programma’s zoals Katoen en Kreukherstellend zijn beschikbaar, evenals speciale programma’s zoals Katoen, Overhemden, Cotton Eco, Dons, Fijne was, Handdoeken, Mix, Wol finish en nog veel meer. Hierdoor kun je altijd het juiste programma kiezen om je kleding optimaal te drogen en te verzorgen.

Conclusie

In conclusie is de Bosch WQG233D5NL warmtepompdroger een uitstekende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een energiezuinige en efficiënte droger. Met zijn A+++ energielabel, stille werking, innovatieve drogingsfuncties en handige programma’s, biedt deze droger alles wat je nodig hebt om je wasgoed snel en effectief te drogen. Bovendien zorgen de extra’s zoals het sportkleding droogprogramma en de EcoSilence Drive-motor voor extra waarde. Over het algemeen is de Bosch WQG233D5NL een betrouwbare en duurzame keuze die je kleding en je energierekening zal beschermen. Als je op zoek bent naar een hoogwaardige warmtepompdroger, is dit model zeker een overweging waard.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

9.6Expert Score
Bosch WQG233D5NL Warmtepompdroger Review: Een Zuinige En Efficiënte Keuze Energie-efficiëntie en praktische functionaliteit komen samen in de Bosch WQG233D5NL warmtepompdroger. Met zijn A+++ energielabel en een laadvermogen van 8 kg, belooft deze droger zuinigheid en voldoende ruimte voor je wasgoed. Maar laten we dieper in de details duiken om te zien of dit apparaat echt […]
Pluspunten
  • Energie-efficiëntie met A+++ label
  • Relatief stil met een geluidsniveau van 64 dB
  • Ruim laadvermogen van 8 kg
  • Innovatieve AutoDry en SensitiveDrying functies
  • SuperKort40 programma voor snelle droging
  • Stabiele werking met AntiVibration-wand
  • Speciaal sportkleding droogprogramma
  • EcoSilence Drive voor efficiëntie en stilte
  • DUO-tronic voor optimale droging
  • Diverse handige kenmerken en programma's
- Minpunten
  • Geen stoomfunctie
  • Vereist ruimte voor installatie

Extra informatie

Specificaties: Bosch WQG233D5NL – Serie 6 – Warmtepompdroger

Merk

Bosch

Model

WQG233D5NL

MPN (Manufacturer Part Number)

Taal bedieningspaneel

Nederlands

Taal handleiding

Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Niet van toepassing

Extra garantie

Geen extra garantie

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Bosch wasdroger, condensafvoersysteem, handleiding

Energieverbruik niveau

A+++

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

176

Energie besparing

Ja

Type droger

Warmtepompdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

8

Geluidsniveau drogen (dB)

64

Type condensafvoer

Met slang via waterafvoer, Opvang in reservoir

Programmaduur katoen maximale belading

165

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Ja

Digitale indicator resterende tijd

Ja

Geluidssignaal einde wasbeurt

Ja

Tumbler heeft verlichting

Nee

Slimme functie

Vochtigheidssensor, Beladingssensor

Bediening via mobiele app

Nee

Aantal instellingen

22

Programma's voor delicate stoffen

Nee

Type droogprogramma

Dons, Handdoeken, Katoen, Kort, Kreukherstellend, Mix, Overhemden, Sportkleding, Wol

Kleur

Wit

Stand display

Gekanteld

Materiaal tuimelaar

RVS

Type wasdrogerdeur

Dichte deur

Positie deur scharnier

Rechts

Deur scharnier switch mogelijkheid

Nee

Snoerlengte (m)

1.45

Gewicht (kg)

70

Product gewicht (kg)

57.40

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.80

Product hoogte (cm)

84.20

Product lengte (cm)

61.30

Verpakking breedte (cm)

69

Verpakking hoogte (cm)

88

Verpakking lengte (cm)

68

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bosch WQG233D5NL Serie 6 - Wasdroger - Warmtepompdroger - A+++
Laatste updates:
  • €749,00 - 19 april 2024
  • €779,00 - 12 april 2024
  • €799,00 - 8 april 2024
  • €699,00 - 7 april 2024
  • €799,00 - 3 april 2024
  • €988,99 - 1 april 2024
  • €699,00 - 25 maart 2024
  • €749,00 - 11 maart 2024
Sinds: 18 december 2023
  • Hoogste prijs: €988,99 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €699,00 - 6 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bosch WQG233D5NL – Serie 6 – Warmtepompdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart