Bosch MFQ4980B Premium handmixer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Conrad.
  • Bij conrad.nl kun je Bosch Haushalt MFQ4980B Handmixer 850 W Zwart, Zilver kopen voor slechts €109,99
  • De laagste prijs van Bosch Haushalt MFQ4980B Handmixer 850 W Zwart, Zilver werd verkregen op 19 april 2024 06:01.

 109,99

Beste deal op: conrad.nlconrad.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch Haushalt MFQ4980B Handmixer 850 W Zwart, Zilver - €109,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch Haushalt MFQ4980B Handmixer 850 W Zwart, Zilver
Laatste updates:
  • €109,99 - 7 april 2024
  • €124,99 - 1 april 2024
  • €139,99 - 29 maart 2024
  • €109,99 - 21 december 2023
  • €129,99 - 15 december 2023
Sinds: 15 december 2023
  • Hoogste prijs: €139,99 - 29 maart 2024
  • Laagste prijs: €109,99 - 21 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:01
Bosch MFQ4980B Premium handmixer

 109,99

Beschrijving

Bosch Premium Handmixer MFQ4980B review: De Ultieme Mixervaring

De Bosch Premium handmixer, model MFQ4980B, biedt een indrukwekkende combinatie van vermogen, veelzijdigheid en comfort in één elegant ontworpen keukenhulpmiddel. Met een vermogen van 850 W en vijf verschillende snelheidsstanden levert deze handmixer een krachtige prestatie voor het roeren, kloppen en kneden van verschillende ingrediënten. Laten we dieper inzoomen op deze veelbelovende keukenpartner.

Vermogen en Prestaties: 850W voor Moeiteloze Mengervaring

De Bosch Premium handmixer wordt aangedreven door een robuuste 850W-motor die een ongeëvenaarde mixervaring mogelijk maakt. Of je nu beslag maakt voor heerlijke cakes, deeg kneedt voor vers brood of ingrediënten mengt voor smakelijke sauzen, dit apparaat biedt de kracht die nodig is voor een snel en consistent resultaat. Met vijf verschillende snelheidsstanden en een turbofunctie is er altijd een geschikte snelheid voor elk mengproces.

Ergonomisch Ontwerp voor Comfortabel Gebruik

Een opvallend kenmerk van de Bosch Premium handmixer is de ergonomisch gevormde soft-touch handgreep. Deze handgreep biedt maximaal comfort tijdens het mixen en is geschikt voor zowel rechtshandige als linkshandige gebruikers. Het lichte gewicht van de handmixer draagt bij aan het moeiteloos gebruik, zelfs bij langere mengsessies.

Uitschuifbare Helix-kabel voor Flexibiliteit

De Bosch MFQ4980B handmixer is uitgerust met een uitschuifbare helix-kabel, waardoor je maximale flexibiliteit hebt tijdens het mixen. Deze kabel zorgt ervoor dat je genoeg bewegingsvrijheid hebt in de keuken, zonder belemmerd te worden door een te korte kabel.

Accessoires voor Ongeëvenaarde Veelzijdigheid

De Bosch Premium handmixer wordt geleverd met een reeks accessoires die je in staat stellen om een breed scala aan culinaire creaties te bereiden. Deze accessoires omvatten kloppers/garde, een kneedhaak, een staafmixervoet en een hakmolen. Met deze variëteit aan accessoires kun je niet alleen mengen en kloppen, maar ook deeg kneden en ingrediënten pureren, hakken en malen.

FineCreamer Gardes voor Luchtige Resultaten

Een opvallend aspect van deze handmixer is de inbegrepen FineCreamer gardes. Deze garde-accessoires zijn voorzien van kleine balletjes die extra lucht aan je mix toevoegen. Hierdoor krijg je een ongeëvenaard luchtig resultaat, of je nu een perfecte cake, stevige eiwitten of romige room wilt bereiden. Deze gardes tillen je baksels naar een hoger niveau.

Meegeleverde Accessoires voor Meer Gemak

De Bosch Premium handmixer wordt geleverd met een assortiment aan handige accessoires, waaronder een RVS mixvoet, een mengbeker, een hakmolen, twee kneedhaken en twee kloppers. Deze accessoires zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op de handmixer via het gepatenteerde klikmechanisme. Dit zorgt voor een moeiteloze overgang tussen verschillende taken en bespaart kostbare tijd in de keuken.

Conclusie: Bosch Premium Handmixer MFQ4980B – Kracht, Comfort en Veelzijdigheid in Één

In conclusie biedt de Bosch Premium handmixer, model MFQ4980B, een indrukwekkende combinatie van vermogen, veelzijdigheid en comfort voor elke keukenliefhebber. Met een krachtige 850W-motor, ergonomische handgreep, uitschuifbare helix-kabel en een reeks hoogwaardige accessoires, stelt deze handmixer je in staat om met gemak heerlijke gerechten en baksels te bereiden. Of je nu een doorgewinterde chef-kok bent of gewoon plezier wilt hebben in de keuken, de Bosch Premium handmixer staat paraat om je culinaire reis naar nieuwe hoogten te tillen.

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en veelzijdige handmixer die moeiteloos presteert en comfortabel in gebruik is, is de Bosch Premium handmixer MFQ4980B absoluut een aanbeveling waard. Voeg dit krachtige keukenhulpmiddel toe aan je collectie en ervaar zelf de voordelen van professioneel mengen, kneden en kloppen binnen handbereik.

Bekijk meer mixers op bol.com

9Expert Score
Bosch Premium Handmixer MFQ4980B review: De Ultieme Mixervaring De Bosch Premium handmixer, model MFQ4980B, biedt een indrukwekkende combinatie van vermogen, veelzijdigheid en comfort in één elegant ontworpen keukenhulpmiddel. Met een vermogen van 850 W en vijf verschillende snelheidsstanden levert deze handmixer een krachtige prestatie voor het roeren, kloppen en kneden van verschillende ingrediënten. Laten we […]
Pluspunten
  • Krachtige 850W-motor voor moeiteloos mengen en kneden.
  • Vijf snelheidsstanden en turbofunctie voor veelzijdigheid.
  • Ergonomisch ontworpen soft-touch handgreep voor comfortabel gebruik.
  • Uitschuifbare helix-kabel biedt bewegingsvrijheid in de keuken.
  • Inclusief een reeks accessoires voor diverse culinaire creaties.
  • FineCreamer gardes zorgen voor luchtige en perfect gemengde resultaten.

Extra informatie

Specificaties: Bosch MFQ4980B Premium handmixer

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

5

Type snelheid

2 t/m 5 snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

850

Bodem met antislip

Ja

Kleur

Zwart, Zilver

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Knoppen

Materiaal stand

RVS

Verpakkingsinhoud

Roestvrijstalen mixvoet, Mengbeker, Hakmolen, Gebruiksaanwijzing, Handmixer, 2 kneedhaken, 2 kloppers

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Kloppers/garde, Kneedhaak, Staafmixervoet, Hakmolen

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

200

Product lengte (cm)

0

Product breedte (cm)

142

Product gewicht (kg)

2.1

Inhoud (l)

0

Snoerlengte (m)

1.40

Merk

Bosch

MPN (Manufacturer Part Number)

MFQ4980B

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Ja

Gewicht (g)

2044

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Ja

Model

MFQ4980B

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

X

Verpakking breedte (mm)

237

Verpakking hoogte (mm)

177

Verpakking lengte (mm)

321

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bosch Haushalt MFQ4980B Handmixer 850 W Zwart, Zilver
Laatste updates:
  • €109,99 - 7 april 2024
  • €124,99 - 1 april 2024
  • €139,99 - 29 maart 2024
  • €109,99 - 21 december 2023
  • €129,99 - 15 december 2023
Sinds: 15 december 2023
  • Hoogste prijs: €139,99 - 29 maart 2024
  • Laagste prijs: €109,99 - 21 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bosch MFQ4980B Premium handmixer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart