Bosch MFQ36400 Handmixer

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je Bosch MFQ36400 ErgoMixx - Mixer - Wit kopen voor slechts €38,96
  • De laagste prijs van Bosch MFQ36400 ErgoMixx Handmixer werd verkregen op 13 juli 2024 12:11.

 38,96

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch MFQ36400 ErgoMixx - Mixer - Wit - €38,96
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch MFQ36400 ErgoMixx - Mixer - Wit
Laatste updates:
  • €38,96 - 1 april 2024
  • €38,99 - 31 maart 2024
  • €38,96 - 29 maart 2024
  • €39,99 - 8 maart 2024
  • €41,99 - 21 februari 2024
  • €39,99 - 20 februari 2024
  • €43,80 - 17 februari 2024
  • €43,70 - 14 februari 2024
Sinds: 15 januari 2024
  • Hoogste prijs: €51,86 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €31,90 - 30 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 04:43

Beschrijving

Bosch MFQ36400 Handmixer review: De Ultieme Keukenpartner voor Optimaal Mixen en Koken

Of je nu een gepassioneerde thuisbakker bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare handmixer om je kookvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, de Bosch MFQ36400 Handmixer is een onmisbare aanvulling voor elke keuken. Met een indrukwekkend vermogen van 450 W en een scala aan handige functies, belooft deze handmixer om je culinaire ervaring te verbeteren.

Kracht en Snelheid: Ontdek de Verschillende Prestatiestanden

De Bosch MFQ36400 Handmixer schittert met zijn veelzijdigheid en vermogen. Met niet minder dan vijf verschillende snelheidsstanden, variërend van een rustige roerstand tot een turbo-aandrijving, heb je volledige controle over je mixproces. Of je nu delicate beslagsoorten mengt of stevige deegsamenstellingen bereidt, de handmixer past zich aan aan jouw behoeften. De innovatieve motortechniek van de handmixer zorgt voor een krachtige prestatie zonder veel geluid, wat betekent dat je kunt mixen zonder de rust in de keuken te verstoren.

Ergonomisch Ontwerp: Comfort en Gebruiksgemak

De Bosch MFQ36400 Handmixer is niet alleen krachtig, maar ook uiterst comfortabel in gebruik. De ergonomische handgreep ligt perfect in de hand, waardoor vermoeidheid tijdens langere mixsessies wordt verminderd. De handmixer is ontworpen om licht en evenwichtig te zijn, zodat je moeiteloos kunt mixen en kloppen. De grote, eenvoudig te bedienen knoppen met soft-touch maken het instellen van de gewenste snelheid een fluitje van een cent, zelfs tijdens het mixen.

Accessoires voor Perfecte Resultaten: Kneedhaken en Roergardes

De Bosch MFQ36400 Handmixer wordt geleverd met een set van 2 stabiele kneedhaken en 2 roergardes, waardoor je diverse bereidingen met gemak kunt uitvoeren. Of je nu brooddeeg kneedt, cakebeslag mengt of eiwitten opklopt voor luchtige mousses, deze accessoires zijn je betrouwbare metgezellen voor een optimaal klop- en roerresultaat. Bovendien beschikt de handmixer over een aparte uitwerptoets voor de gardes en kneedhaken, waardoor het wisselen van accessoires snel en moeiteloos verloopt.

Praktisch en Ruimtebesparend: Innovatieve Opbergmogelijkheden

De Bosch MFQ36400 Handmixer is niet alleen een genot om mee te werken, maar ook om op te bergen. De handmixer is voorzien van een praktische snoeropberging, waardoor je keuken netjes en georganiseerd blijft zonder dat draden in de weg zitten. Bovendien heeft de handmixer een slimme aansluitmogelijkheid voor een staafmixervoet. Dit betekent dat je in een handomdraai kunt schakelen tussen mixen, kloppen en pureren, en dat alles binnen enkele seconden.

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp: Een Aanwinst voor elke Keuken

Naast zijn indrukwekkende prestaties en functionaliteit, heeft de Bosch MFQ36400 Handmixer ook een esthetisch aantrekkelijk ontwerp. De combinatie van wit en lichtgrijs geeft de handmixer een moderne uitstraling die moeiteloos in elke keukenstijl past. Het duurzame ontwerp garandeert langdurig gebruik en betrouwbare prestaties, waardoor het een investering is die zich keer op keer uitbetaalt in heerlijke gerechten en baksels.

Conclusie: Bosch MFQ36400 Handmixer Verhoogt je Culinaire Mogelijkheden

In een wereld waar snelheid, precisie en veelzijdigheid essentieel zijn in de keuken, is de Bosch MFQ36400 Handmixer een absolute must-have. Met krachtige prestaties, een scala aan snelheidsstanden, ergonomisch comfort en handige accessoires, stelt deze handmixer je in staat om met vertrouwen en gemak te mixen, kloppen en kneden. De innovatieve functies, zoals de aparte uitwerptoets voor accessoires en de aansluitmogelijkheid voor een staafmixervoet, maken het een handige en ruimtebesparende keuze. Bovendien voegt het stijlvolle ontwerp een vleugje elegantie toe aan je keuken. Kortom, de Bosch MFQ36400 Handmixer opent de deur naar eindeloze culinaire mogelijkheden en is een waardevolle aanvulling voor zowel beginnende koks als ervaren bakliefhebbers.

Bekijk meer mixers op bol.com

8.8Expert Score
Bosch MFQ36400 Handmixer review: De Ultieme Keukenpartner voor Optimaal Mixen en Koken Of je nu een gepassioneerde thuisbakker bent of gewoon op zoek bent naar een betrouwbare handmixer om je kookvaardigheden naar een hoger niveau te tillen, de Bosch MFQ36400 Handmixer is een onmisbare aanvulling voor elke keuken. Met een indrukwekkend vermogen van 450 W […]
Pluspunten
  • Indrukwekkend vermogen van 450 W voor krachtige mixprestaties.
  • Vijf verschillende snelheidsstanden voor diverse bereidingen.
  • Ergonomische handgreep en licht ontwerp voor comfortabel gebruik.
  • Set van 2 kneedhaken en 2 roergardes voor optimaal mix- en klopresultaat.
  • Handige snoeropberging en aansluitmogelijkheid voor staafmixervoet.
  • Stijlvol ontwerp in wit en lichtgrijs, geschikt voor elke keukenstijl.

Extra informatie

Specificaties: Bosch MFQ36400 Handmixer

Automatisch uitschakelen

Nee

Vaatwasser veilig

Ja

Aantal snelheden

5

Type snelheid

Meerdere snelheden

Continu of puls actie

Ja

Turbo feature

Ja

Vermogen (W)

450

Bodem met antislip

Nee

Kleur

Grijs

Koord opslagruimte

Ja

Materiaal behuizing

Kunststof

Bediening

Draaisysteem

Materiaal kom

Kunststof

Materiaal kopje

Kunststof

Materiaal stand

Kunststof

Aanvullende functies

5 snelheden, Turbo feature

Verpakkingsinhoud

Bosch Handmixer MFQ36400, 2 x Turbo-klopper, 2 x kneedarm in roestvrij staal

Inclusief kookboek

Nee

Inclusief mix accessoire

Staafmixervoet, Hakmolen

Opbergbox accessoires

Nee

Product hoogte (cm)

15.40

Product lengte (cm)

7.40

Product breedte (cm)

20.80

Product gewicht (g)

1.12

Snoerlengte (m)

1.30

Merk

Bosch

Introductie

0

MPN (Manufacturer Part Number)

MFQ36400

Taal handleiding

Universeel

Aantal consumenteneenheden (CE)

0

Afleesbare display

Nee

BPA-vrij

Ja

CE markering

Zichtbaar

Ergonomische handgreep

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Geschikt voor anti-aanbaklaag

Nee

Gewicht (g)

1218

Handmatig

Ja

Licht in de hand

Ja

Model

MFQ36470

Reparatie type

Carry-in

Softstart

Nee

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

224

Verpakking hoogte (mm)

106

Verpakking lengte (mm)

232

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bosch MFQ36400 ErgoMixx - Mixer - Wit
Laatste updates:
  • €38,96 - 1 april 2024
  • €38,99 - 31 maart 2024
  • €38,96 - 29 maart 2024
  • €39,99 - 8 maart 2024
  • €41,99 - 21 februari 2024
  • €39,99 - 20 februari 2024
  • €43,80 - 17 februari 2024
  • €43,70 - 14 februari 2024
Sinds: 15 januari 2024
  • Hoogste prijs: €51,86 - 15 januari 2024
  • Laagste prijs: €31,90 - 30 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bosch MFQ36400 Handmixer”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart