Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Proshop NL, Conrad.
  • Bij bol.com kun je Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier - Voor gazons tot 500 m2 - Incl. laadstation en accessoires - Connected kopen voor slechts €776,00 , wat 17% lager is dan de prijs opConrad (€939,00).
  • De laagste prijs van Bosch Home and Garden INDEGO S+500 Robotmaaier Geschikt voor oppervlakte (max.) 500 m² werd verkregen op 14 juni 2024 23:21.

 776,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier - Voor gazons tot 500 m2 - Incl. laadstation en accessoires - Connected - €776,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier - Voor gazons tot 500 m2 - Incl. laadstation en accessoires - Connected
Laatste updates:
  • €776,00 - 17 april 2024
  • €749,00 - 16 april 2024
  • €699,00 - 15 april 2024
  • €639,00 - 2 april 2024
  • €769,00 - 31 maart 2024
  • €739,00 - 28 maart 2024
  • €719,00 - 27 maart 2024
  • €669,00 - 2 maart 2024
Sinds: 19 december 2023
  • Hoogste prijs: €776,00 - 17 april 2024
  • Laagste prijs: €625,00 - 22 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 18:12
Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier

 776,00

Beschrijving

Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier: Een Handige en Efficiënte Gazonoplossing

De Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier is een moderne en geavanceerde oplossing voor het maaien van gazons tot 500m2. Met zijn volledig geautomatiseerde bediening via een handige app biedt deze robotmaaier een probleemloze manier om je gazon netjes en verzorgd te houden. In dit uitgebreide review zullen we de verschillende functies en voordelen van de Bosch Indego S+ 500 bespreken, inclusief de mogelijkheid om de maaier op afstand te besturen, de Logicut intelligente navigatie, het mulchen voor een gezond gazon en het niet opvangen van het gemaaide gras.

Wat de reviewers zeggen over de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier:

Gemakkelijk en efficiënt gazononderhoud met enkele kanttekeningen

De reviewers prijzen de hoge kwaliteit en sterke motor van de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier, evenals het mooie maairesultaat dat het levert. Ze merken op dat de installatie wat precisie vereist, maar eenmaal correct geïnstalleerd, levert de maaier uitstekende resultaten. Sommige reviewers geven aan dat ze de perimeterdraad meerdere keren moesten aanpassen om ervoor te zorgen dat de maaier geen problemen ondervond. Ze waarderen de handige app waarmee de maaier op afstand kan worden bediend en het maaischema kan worden geprogrammeerd. Echter, er zijn ook opmerkingen over de trage en soms crashende app. Sommige reviewers melden dat de maaier af en toe stukken overslaat en dat de LogiCut-functie nog niet optimaal is in het maaien van het gazon in parallelle banen. Over het algemeen zijn de reviewers positief over de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier, maar benadrukken ze dat er nog ruimte is voor verbetering, met name wat betreft de app en de efficiëntie van het maaien.

Efficiënt en stil gazononderhoud met enkele verbeterpunten

De reviewers prijzen de duurzaamheid, het gebruiksgemak en de stille werking van de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier. Ze zijn tevreden over het gemak van installatie en het instellen van de maaier via de app. Het maairesultaat wordt als goed beoordeeld, met mooie rechte lijnen en aandacht voor randen. De reviewers waarderen ook de connectiviteit en de mogelijkheid om de maaier vanaf elke locatie te bedienen. Er zijn echter ook enkele negatieve opmerkingen. Sommige reviewers ervaren problemen met het koppelen van de maaier aan de app en de communicatieproblemen met Bosch-servers. Er wordt melding gemaakt van situaties waarin de maaier vastliep en handmatig opnieuw moest worden gestart. Ook wordt opgemerkt dat de maaier soms stukken van het gazon overslaat. Hoewel de reviewers over het algemeen tevreden zijn over de maaier, benadrukken ze dat er verbeteringen nodig zijn met betrekking tot de app en de efficiëntie van het maaien.

Tijdsbesparing en goed maairesultaat met enkele kanttekeningen

De reviewers zijn lovend over de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier vanwege de tijdsbesparing die het biedt en het goede maairesultaat. Ze waarderen het gebruiksgemak en de hoge bouwkwaliteit van de maaier. Het gemak van installatie en het instellen van de maaier via de app worden ook positief beoordeeld. De reviewers zijn tevreden over het feit dat de maaier zelfstandig kan werken en het gazon mooi en gelijkmatig maait. Ze merken op dat de maaier efficiënt is in het maaien van het gras en dat het resultaat er goed uitziet.

Verbeterpunten genoemd door reviewers

Echter, er zijn enkele kanttekeningen die genoemd worden door de reviewers. Een van de terugkerende punten is de trage en soms crashende app, wat voor frustratie kan zorgen bij het bedienen van de maaier. Sommige reviewers melden ook dat de maaier af en toe stukken van het gazon overslaat, wat betekent dat ze soms handmatig moeten ingrijpen om deze stukken bij te werken. Daarnaast zijn er opmerkingen over problemen bij het koppelen van de maaier aan de app en de communicatie met Bosch-servers, waardoor sommige functies niet direct beschikbaar waren.

Positieve beoordeling met aandachtspunten: Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier heeft potentie voor verbetering

Over het algemeen zijn de reviewers tevreden over de Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier vanwege de tijdsbesparing en het goede maairesultaat. Ze benadrukken echter dat er verbeteringen nodig zijn met betrekking tot de app, de efficiëntie van het maaien en de stabiliteit van de communicatie. Ondanks deze kanttekeningen zien ze de potentie van de maaier en hopen ze dat toekomstige updates en verbeteringen de ervaring met de maaier nog beter zullen maken.

Connected-functie: Bediening op Afstand en Optimalisatie

Met de Connected-functie van de Bosch Indego S+ 500 kun je de robotmaaier op afstand bedienen en profiteren van de nieuwste gegevens om het maaien te optimaliseren. Je kunt eenvoudig de app op je smartphone gebruiken om de maaier te starten, stoppen, pauzeren of programmeren. Daarnaast maakt de LogiCut-functie gebruik van intelligente navigatie om het gazon efficiënt in kaart te brengen en in parallelle banen te maaien, waardoor het maaien met maar liefst 40% wordt versneld. Zo is je gazon sneller weer vrij voor gebruik.

Mulchen voor een Gezond Gazon

Een van de grote voordelen van de Bosch Indego S+ 500 is het mulchsysteem. In plaats van het gemaaide gras op te vangen, wordt het fijne gras gelijkmatig verdeeld over het gazon. Dit heeft meerdere voordelen voor de gezondheid van je gazon. Ten eerste fungeert het gemaaide gras als een natuurlijke meststof, waardoor voedingsstoffen terugkeren naar de bodem. Dit stimuleert de groei van het gazon en zorgt voor een dichtere en gezondere grasmat. Bovendien voorkomt mulchen de vorming van ontsierende breedbladige grassen en de verspreiding van onkruidzaden, wat resulteert in een mooi en onkruidvrij gazon.

Geen Gedoe met Opvangbakken

Een ander voordeel van de Bosch Indego S+ 500 is dat het gemaaide gras niet hoeft te worden opgevangen in bakken. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je niet regelmatig de opvangbak hoeft te legen. Het gemaaide gras wordt gewoon fijn verspreid over het gazon, waar het zijn voedingsstoffen kan afgeven aan de bodem. Dit betekent dat je geen grasafval hoeft af te voeren en je gazon er altijd netjes en verzorgd uitziet.

Tips & Tricks voor een Gezond Gazon

Om het beste uit je gazon te halen, is het belangrijk om regelmatig te maaien. Des te vaker je maait, des te gezonder je gazon wordt. Maaien stimuleert de groei van nieuwe grassprietjes, onderdrukt de groei van breedbladig gras en voorkomt dat onkruid gaat bloeien en zich verspreidt in het gazon. Een handige tip is om elke keer in een andere richting en met een ander maai patroon te maaien. Hierdoor worden de grassprieten niet altijd in dezelfde richting geduwd en krijgt je gazon een gelijkmatigere uitstraling.

Onderhoud volgens Seizoensrichtlijnen

Om het hele jaar door een gezond gazon te behouden, is het belangrijk om rekening te houden met de seizoensgebonden behoeften van je gras. Bosch Indego S+ 500 biedt richtlijnen voor maaien op basis van normale weersomstandigheden. In maart kun je het gazon om de twee weken maaien, terwijl in april elke tien dagen aan te bevelen is. Tijdens de maanden mei tot en met augustus is het raadzaam om minstens eens per week te maaien om een optimale groei te stimuleren. In september tot en met oktober kun je weer terugschakelen naar eens per tien dagen maaien, en in november tot en met december alleen maaien bij zacht weer.

Veiligheid en Efficiëntie

De Bosch Indego S+ 500 is uitgerust met geavanceerde sensoren om de veiligheid en efficiëntie tijdens het maaien te waarborgen. Het heeft een automatische stopfunctie wanneer het apparaat wordt opgetild of gekanteld, waardoor eventuele ongelukken worden voorkomen. Bovendien detecteert het systeem obstakels op het gazon, zoals bomen, struiken of tuinmeubilair, en past het zijn route aan om botsingen te voorkomen. Dit zorgt ervoor dat de maaier efficiënt zijn werk kan doen zonder vast komen te zitten of schade te veroorzaken aan objecten in de tuin.

Installatie en Perimeterdraad

De installatie van de Bosch Indego S+ 500 is eenvoudig en snel. Het enige wat je hoeft te doen, is de perimeterdraad rondom je gazon plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de robotmaaier binnen de gewenste grenzen blijft en alleen het gazon maait. De perimeterdraad kan gemakkelijk in de grond worden geplaatst of worden vastgezet met bijgeleverde pinnen. Zodra de draad is geïnstalleerd en aangesloten op de maaier, kan de Bosch Indego S+ 500 zelfstandig beginnen met het maaien van je gazon.

Conclusie Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier

De Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een handige en probleemloze manier om hun gazon te onderhouden. Met de mogelijkheid om de maaier op afstand te besturen, de LogiCut intelligente navigatie voor efficiënt maaien, het mulchen voor een gezond gazon en het niet hoeven opvangen van het gemaaide gras, biedt deze robotmaaier vele voordelen. Met de Bosch Indego S+ 500 hoef je je geen zorgen te maken over het handmatig maaien van je gazon. Het volledig geautomatiseerde systeem zorgt ervoor dat je gazon altijd netjes en verzorgd blijft, zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen.

Bovendien zorgen de geavanceerde sensoren en veiligheidsfuncties ervoor dat de maaier efficiënt en veilig zijn werk kan doen. Je kunt erop vertrouwen dat de Bosch Indego S+ 500 obstakels detecteert en vermijdt, waardoor schade aan zowel de maaier als aan objecten in je tuin wordt voorkomen.

Bekijk meer robotmaaiers op bol.com

Bekijk de beste robotmaaiers

7.6Expert Score
Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier: Een Handige en Efficiënte Gazonoplossing De Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier is een moderne en geavanceerde oplossing voor het maaien van gazons tot 500m2. Met zijn volledig geautomatiseerde bediening via een handige app biedt deze robotmaaier een probleemloze manier om je gazon netjes en verzorgd te houden. In dit uitgebreide […]
Pluspunten
  • Geautomatiseerde bediening via handige app
  • LogiCut intelligente navigatie voor efficiënt maaien
  • Mulchsysteem zorgt voor gezond gazon
  • Geen gedoe met opvangbakken
  • Geavanceerde sensoren voor veiligheid en efficiëntie
- Minpunten
  • Trage en soms crashende app
  • Maaier kan stukken van het gazon overslaan
  • Problemen bij koppelen aan app en communicatie met Bosch-servers

Extra informatie

Specificaties: Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier

Merk

Bosch

Product gewicht (kg)

7.1

Maaibreedte (mm)

190

Mulchfunctie

Ja

Diefstalbeveiliging

Ja

Regensensor

Nee

Dockingstation

Ja

Accu-platform

Geen accu-platform

Rendement

500 m²

Product breedte (cm)

60

Product lengte (cm)

40

Product hoogte (cm)

32.1

Verpakking breedte (mm)

409

Verpakking hoogte (mm)

596

Verpakking lengte (mm)

330

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Bediening via mobiele app

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

7100

Smart Home Platform

Geen platform

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Verpakkingsinhoud

Bosch robotmaaier Indego S+ 500 (Indego S+ 500, basisstation, stroomkabel, 4 bevestigingsnagels, veiligheidssleutel, 150m begrenzingskabel, 200 bevestigingspinnen, 2 kabelverbinders, gebruiksaanwijzing.)

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier - Voor gazons tot 500 m2 - Incl. laadstation en accessoires - Connected
Laatste updates:
  • €776,00 - 17 april 2024
  • €749,00 - 16 april 2024
  • €699,00 - 15 april 2024
  • €639,00 - 2 april 2024
  • €769,00 - 31 maart 2024
  • €739,00 - 28 maart 2024
  • €719,00 - 27 maart 2024
  • €669,00 - 2 maart 2024
Sinds: 19 december 2023
  • Hoogste prijs: €776,00 - 17 april 2024
  • Laagste prijs: €625,00 - 22 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bosch Indego S+ 500 Robotmaaier”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart