Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Premiumbikes.
  • Bij bol.com kun je Bohlt X200 zwart elektrische vouwfiets kopen voor slechts €1.711,88 , wat 10% lager is dan de prijs opPremiumbikes (€1.899,00).
  • De laagste prijs van Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch Zwart 6V werd verkregen op 12 april 2024 22:36.

 1.711,88

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bohlt X200 zwart elektrische vouwfiets - €1.711,88
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bohlt X200 zwart elektrische vouwfiets
Laatste updates:
  • €1.711,88 - 2 maart 2024
  • €1.958,00 - 25 februari 2024
  • €1.937,00 - 24 februari 2024
  • €1.711,88 - 13 januari 2024
  • €1.711,48 - 12 januari 2024
  • €1.711,88 - 6 januari 2024
  • €1.696,70 - 5 januari 2024
  • €1.688,30 - 4 januari 2024
Sinds: 16 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €1.958,00 - 25 februari 2024
  • Laagste prijs: €1.578,44 - 21 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 22:36
Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V
Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V

 1.711,88

Beschrijving

Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V: De ultieme oplossing voor woon-werkverkeer en recreatieve avonturen

In de wereld van elektrische vouwfietsen is de Bohlt X200 een opvallende verschijning. Deze sportief ogende, zwarte vouwfiets combineert comfort en functionaliteit op een indrukwekkende manier. Met een 20-inch wielmaat en een krachtige 6-speed Shimano versnellingssysteem biedt de Bohlt X200 een soepele en efficiënte rijervaring, zowel op vlak terrein als op heuvelachtige wegen. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de kenmerken en voordelen van de Bohlt X200 elektrische vouwfiets, inclusief specificaties, prestaties, batterijduur en nog veel meer. Of je nu dagelijks pendelt naar je werk of gewoon op zoek bent naar een handige fiets voor recreatieve uitstapjes, de Bohlt X200 heeft veel te bieden.

Kenmerken en specificaties

De Bohlt X200 is een elektrische fiets die is uitgerust met diverse kenmerken en specificaties die hem onderscheiden van de concurrentie. Hier zijn enkele van de belangrijkste aspecten van deze opmerkelijke vouwfiets:

  • Shimano 6-speed versnellingen: Een van de hoogtepunten van de Bohlt X200 is het Shimano 6-speed versnellingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om de mate van trapondersteuning aan te passen aan je behoeften en het terrein waarop je rijdt. Of je nu snelheid wilt maken op een rechte weg of moeiteloos heuvelop wilt fietsen, deze versnellingen bieden de flexibiliteit om je rit aan te passen.
  • Achtervering voor extra comfort: De X200 is voorzien van achtervering, wat zorgt voor een soepele en comfortabele rit, zelfs op hobbelige wegen. Deze vering absorbeert schokken en trillingen, waardoor vermoeidheid wordt verminderd en je langer kunt genieten van je fietstochten.
  • Krachtige schijfremmen: Veiligheid staat voorop bij Bohlt, en daarom is de X200 uitgerust met schijfremmen. Deze remmen bieden uitstekende stopkracht en betrouwbare prestaties, ongeacht de wegomstandigheden. Je kunt erop vertrouwen dat je snel en veilig tot stilstand kunt komen wanneer dat nodig is.
  • Verwijderbare accu voor extra gemak: De Bohlt X200 wordt geleverd met een verwijderbare 36V 9,6 Ah accu. Dit betekent dat je de accu eenvoudig kunt verwijderen en thuis kunt opladen, wat het opladen nog handiger maakt. Met een volle accu kun je maximaal 50-60 km rijden op stand 1 van de trapondersteuning, wat ideaal is voor dagelijkse pendelritten en recreatieve avonturen.
  • Snel opladen: Het opladen van de accu duurt ongeveer 4-5 uur, zodat je snel weer op pad kunt na een lange rit. Dit snelle oplaadproces maakt de Bohlt X200 nog praktischer voor dagelijks gebruik.
  • Indrukwekkend draagvermogen: Met een maximaal draaggewicht van 120 kg is de Bohlt X200 geschikt voor een breed scala aan rijders, ongeacht hun lichaamsgewicht. Dit maakt de fiets toegankelijk voor de meeste mensen en biedt de mogelijkheid om bagage mee te nemen tijdens je ritten.

Elegant ontwerp en duurzaamheid

Het ontwerp van de Bohlt X200 is niet alleen functioneel, maar ook elegant. De zwarte kleur geeft de fiets een moderne uitstraling, en het frame is gemaakt van hoogwaardig magnesium, wat niet alleen lichtgewicht is, maar ook duurzaam en bestand tegen de dagelijkse slijtage. Met een framehoogte van 20 inch past de X200 goed bij een breed scala aan rijders, van kort tot lang.

Gemak en gebruiksvriendelijkheid

De Bohlt X200 is ontworpen met het oog op gemak en gebruiksvriendelijkheid. Het vouwmechanisme van de fiets is eenvoudig te bedienen en maakt het mogelijk om de fiets snel en moeiteloos op te vouwen tot een compact formaat. Dit maakt de fiets perfect voor forenzen die de trein of bus moeten nemen en weinig opbergruimte hebben. Het compacte formaat van de gevouwen fiets maakt het ook handig om mee te nemen in de kofferbak van je auto voor uitstapjes naar verschillende locaties.

Voor wie is de Bohlt X200 geschikt?

De Bohlt X200 elektrische vouwfiets is geschikt voor een breed publiek. Of je nu een forens bent die dagelijks naar het werk pendelt, een student die de fiets gebruikt om de campus te doorkruisen, of gewoon iemand die graag recreatieve fietstochten maakt, deze fiets kan aan al je behoeften voldoen.

De Shimano 6-speed versnellingen maken het mogelijk om de trapondersteuning aan te passen aan je persoonlijke voorkeur en het terrein waarop je rijdt. Dit maakt de Bohlt X200 geschikt voor zowel stedelijke als landelijke omgevingen. Of je nu snelheid wilt maken op vlakke wegen of de heuvels wilt trotseren, deze fiets kan het allemaal aan.

Het verwijderbare accuontwerp is ook handig voor forenzen, omdat je de accu gemakkelijk kunt meenemen en thuis kunt opladen. Dit betekent dat je geen speciale oplaadinfrastructuur op je werkplek nodig hebt.

Conclusie

De Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V is een indrukwekkende combinatie van stijl, prestaties en gebruiksgemak. Met zijn Shimano 6-speed versnellingen, achtervering, schijfremmen en verwijderbare accu, biedt deze fiets alles wat je nodig hebt voor zowel dagelijkse pendelritten als recreatieve avonturen.

Het elegante ontwerp en de duurzame constructie maken de X200 aantrekkelijk voor een breed scala aan rijders, terwijl het compacte vouwmechanisme het gemakkelijk maakt om de fiets op te bergen en mee te nemen.

Of je nu op zoek bent naar een milieuvriendelijk alternatief voor woon-werkverkeer of gewoon wilt genieten van ontspannende fietstochten, de Bohlt X200 is een uitstekende keuze. Met een indrukwekkende batterijduur en de mogelijkheid om snel op te laden, biedt deze fiets zowel beginners als ervaren fietsers een geweldige rijervaring. Kortom, de Bohlt X200 is een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige elektrische vouwfiets. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar het gemak en plezier van fietsen met de Bohlt X200.

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

Extra informatie

Specificaties: Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V

Type fiets

Vouwfiets

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Framemaat

16

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

20

Product gewicht (kg)

20

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

1

Type rem (voor)

Mechanische schijfrem

Type rem (achter)

Mechanische schijfrem

Uitvoering crankstel

Single

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht (g)

20

Type frame

Driewieler

Type vering

Achtervering

Verpakking breedte (mm)

400

Verpakking hoogte (mm)

600

Verpakking lengte (mm)

650

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bohlt X200 zwart elektrische vouwfiets
Laatste updates:
  • €1.711,88 - 2 maart 2024
  • €1.958,00 - 25 februari 2024
  • €1.937,00 - 24 februari 2024
  • €1.711,88 - 13 januari 2024
  • €1.711,48 - 12 januari 2024
  • €1.711,88 - 6 januari 2024
  • €1.696,70 - 5 januari 2024
  • €1.688,30 - 4 januari 2024
Sinds: 16 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €1.958,00 - 25 februari 2024
  • Laagste prijs: €1.578,44 - 21 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bohlt X200 elektrische vouwfiets 20 inch 6V”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart