Bohlt R200 elektrische vouwfiets 20 inch

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Fietsweb, Bol, Premiumbikes.
  • Bij fietsweb.nl kun je Bohlt elektrische vouwfiets R200 zwart kopen voor slechts €1.206,95 , wat 17% lager is dan de prijs opPremiumbikes (€1.449,00).
  • De laagste prijs van Bohlt R200 elektrische vouwfiets 20 inch Zwart 6V werd verkregen op 20 april 2024 22:32.

 1.206,95

Beste deal op: fietsweb.nlfietsweb.nl
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bohlt elektrische vouwfiets R200 zwart - €1.206,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bohlt elektrische vouwfiets R200 zwart
Laatste updates:
  • €1.206,95 - 16 april 2024
  • €1.418,64 - 19 maart 2024
Sinds: 19 maart 2024
  • Hoogste prijs: €1.418,64 - 19 maart 2024
  • Laagste prijs: €1.206,95 - 16 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 22:32
Bohlt R200 elektrische vouwfiets 20 inch
Bohlt R200 elektrische vouwfiets 20 inch

 1.206,95

Beschrijving

Bohlt R200 Elektrische Vouwfiets review: De Perfecte Reisgenoot

Als je op zoek bent naar de ideale elektrische vouwfiets voor je avontuurlijke uitstapjes, dan is de Bohlt R200 elektrische vouwfiets zeker het overwegen waard. Deze vouwfiets combineert draagbaarheid, prestaties en stijl op een indrukwekkende manier. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Bohlt R200 onder de loep nemen, van specificaties en prestaties tot design en gebruiksgemak.

Specificaties die Ertoe Doen

Om te beginnen, laten we eens kijken naar de specificaties van de Bohlt R200 elektrische vouwfiets. Deze vouwfiets wordt geleverd met 20-inch wielen en een gewicht van 24,3 kilogram, inclusief de accu. Dit maakt hem uiterst draagbaar en geschikt om mee te nemen op reis, of dat nu met de boot, camper of caravan is. Het compacte ontwerp van de Bohlt R200 maakt het gemakkelijk om hem op te vouwen en op te bergen, zodat je overal waar je gaat van een fijne fietstocht kunt genieten.

Een van de meest opvallende kenmerken van deze elektrische vouwfiets is de krachtige LG-accu met een capaciteit van 36V 7,8 Ah. Deze accu biedt voldoende energie om maximaal 45 kilometer te rijden op stand 1. Het opladen van de accu duurt ongeveer 5 uur, wat redelijk snel is gezien de prestaties die je ervoor terugkrijgt. Bovendien heeft de Bohlt R200 een indrukwekkend maximaal draaggewicht van 120 kilogram, wat betekent dat deze vouwfiets geschikt is voor een breed scala aan gebruikers.

Krachtige Shimano Versnellingen voor Soepel Rijden

Het versnellingssysteem van een vouwfiets speelt een cruciale rol in de algehele rijervaring, en de Bohlt R200 stelt niet teleur. Met 6 Shimano-versnellingen kun je eenvoudig schakelen tussen verschillende snelheden en terreinen, zodat je altijd comfortabel en efficiënt kunt rijden. Of je nu bergopwaarts gaat of over vlakke wegen rijdt, de Shimano-versnellingen zorgen voor een soepele en aangename rit.

Duurzaamheid en Stijl in één Pakket

Het frame van de Bohlt R200 is gemaakt van duurzaam aluminium, wat niet alleen zorgt voor een stevige constructie, maar ook bijdraagt aan het lichte gewicht van de fiets. Het zwarte frame heeft een tijdloos en elegant ontwerp dat zowel functioneel als stijlvol is. De framehoogte van 20 inch maakt deze vouwfiets geschikt voor een breed scala aan rijders, ongeacht hun lengte.

Een ander handig kenmerk van de Bohlt R200 is de kleine bagagedrager aan de achterkant van de fiets. Hiermee kun je eenvoudig je bagage meenemen, of het nu gaat om boodschappen, een rugzak of andere spullen die je nodig hebt tijdens je rit. Dit voegt extra bruikbaarheid toe aan deze al indrukwekkende vouwfiets.

Gemakkelijke Bediening en Onderhoud

De Bohlt R200 elektrische vouwfiets wordt geleverd met een meeloopfunctie, waardoor je hem gemakkelijk kunt voortbewegen, zelfs als de elektrische aandrijving niet wordt gebruikt. Dit is handig wanneer je de fiets bijvoorbeeld opbergt of als je een stukje moet lopen. Bovendien is de aandrijving van deze vouwfiets een beltdrive, wat betekent dat je geen last hebt van een ketting die gesmeerd moet worden of die vuil kan worden tijdens het rijden.

Bohlt R200 Elektrische Vouwfiets: Een Blickvanger in 2021

De Bohlt R200 is een indrukwekkende elektrische vouwfiets die in 2021 op de markt is gekomen. Hij combineert geavanceerde technologie met een strak en stijlvol ontwerp. Het merk Bohlt staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en prestaties, en de R200 is daarop geen uitzondering. Deze vouwfiets is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, waardoor hij een brede klantengroep aanspreekt.

Conclusie: De Bohlt R200 Elektrische Vouwfiets is de Ideale Reisgenoot

De Bohlt R200 elektrische vouwfiets is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische, krachtige en stijlvolle vouwfiets. Met zijn indrukwekkende specificaties, waaronder een krachtige LG-accu, duurzaam aluminium frame en soepele Shimano-versnellingen, biedt hij alles wat je nodig hebt voor een geweldige rijervaring. Of je nu op vakantie gaat met je boot, camper of caravan, of gewoon een handige vouwfiets wilt voor dagelijks gebruik, de Bohlt R200 staat voor je klaar. Met zijn aandacht voor detail en stijlvolle ontwerp is deze vouwfiets zeker een blikvanger, waar je ook gaat.

De Bohlt R200 elektrische vouwfiets biedt het perfecte evenwicht tussen prestaties, draagbaarheid en duurzaamheid, en is daarmee een van de beste keuzes in zijn categorie. Of je nu lange ritten wilt maken of gewoon wat extra gemak wilt tijdens je dagelijkse woon-werkverkeer, deze vouwfiets zal aan je verwachtingen voldoen en zelfs overtreffen. Kortom, de Bohlt R200 is de ideale reisgenoot voor avontuurlijke fietsliefhebbers.

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

9Expert Score
Bohlt R200 Elektrische Vouwfiets review: De Perfecte Reisgenoot Als je op zoek bent naar de ideale elektrische vouwfiets voor je avontuurlijke uitstapjes, dan is de Bohlt R200 elektrische vouwfiets zeker het overwegen waard. Deze vouwfiets combineert draagbaarheid, prestaties en stijl op een indrukwekkende manier. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Bohlt […]
Pluspunten
  • Draagbaarheid: De Bohlt R200 is gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen op reis, waardoor hij ideaal is voor avontuurlijke uitstapjes.
  • Krachtige LG-accu: Met een 36V 7,8 Ah LG-accu kun je tot 45 kilometer rijden op stand 1, wat indrukwekkend is voor een vouwfiets.
  • Duurzaam aluminium frame: Het frame is zowel stevig als lichtgewicht, waardoor de fiets duurzaamheid en draagbaarheid combineert.
  • Shimano-versnellingen: De 6 Shimano-versnellingen zorgen voor een soepele rijervaring, ongeacht het terrein.
  • Meeloopfunctie en beltdrive: Handige functies voor gemakkelijke bediening en onderhoud.
- Minpunten
  • Gewicht: Met 24,3 kilogram inclusief de accu is de Bohlt R200 niet de lichtste vouwfiets op de markt, wat invloed kan hebben op draagbaarheid.
  • Beperkte bagageruimte: Hoewel de fiets een kleine bagagedrager heeft, is deze mogelijk niet voldoende voor grote ladingen of boodschappen.

Extra informatie

Specificaties: Bohlt R200 elektrische vouwfiets 20 inch

Type fiets

Vouwfiets

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Framemaat

47

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

16

Product gewicht (kg)

24.30

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Type rem (voor)

Schijfremmen

Type rem (achter)

Schijfremmen

Fietsmotor

ION

Positie motor

Midden

Accupositie

In frame

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

3

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

0 tot 75 km

CE markering

Zichtbaar

Doelgroep

Kinderen en volwassenen

Gewicht (kg)

24.3

Inclusief bagagedrager

Ja

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Motorvermogen in Watt (W)

250

Speed Pedelec

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Krachtsensor

Type vering

Voorvorkvering

Verpakking breedte (cm)

72

Verpakking hoogte (cm)

42

Verpakking lengte (cm)

65.5

Vouwmaat breedte (cm)

91

Vouwmaat hoogte (cm)

43

Vouwmaat lengte (cm)

70

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bohlt elektrische vouwfiets R200 zwart
Laatste updates:
  • €1.206,95 - 16 april 2024
  • €1.418,64 - 19 maart 2024
Sinds: 19 maart 2024
  • Hoogste prijs: €1.418,64 - 19 maart 2024
  • Laagste prijs: €1.206,95 - 16 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bohlt R200 elektrische vouwfiets 20 inch”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart