Bohlt R160 elektrische vouwfiets

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Fietsweb, Premiumbikes.
  • Bij bol.com kun je Bohlt R160 - Zwart kopen voor slechts €1.064,00 , wat 7% lager is dan de prijs opPremiumbikes (€1.149,00).
  • De laagste prijs van Bohlt R160 elektrische vouwfiets Zwart werd verkregen op 26 februari 2024 17:06.

 1.064,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bohlt R160 - Zwart - €1.064,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bohlt R160 - Zwart
Laatste updates:
  • €1.064,00 - 24 februari 2024
  • €1.002,00 - 14 februari 2024
  • €1.003,00 - 13 februari 2024
  • €1.059,00 - 12 februari 2024
  • €1.003,00 - 31 januari 2024
  • €1.059,00 - 6 januari 2024
  • €1.053,70 - 3 januari 2024
  • €1.064,00 - 30 december 2023
Sinds: 14 september 2023
  • Hoogste prijs: €1.239,25 - 14 september 2023
  • Laagste prijs: €1.002,00 - 14 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 26 februari 2024 17:06
Bohlt R160 elektrische vouwfiets

 1.064,00

Beschrijving

Bohlt R160 Elektrische Vouwfiets review: Compact, Handig en Efficiënt

Op zoek naar een handige oplossing voor je dagelijkse woon-werkverkeer? De Bohlt R160 elektrische vouwfiets is wellicht de ideale metgezel voor jou. Met zijn compacte formaat, lichtgewicht ontwerp en krachtige elektrische aandrijving biedt deze fiets een perfecte mix van mobiliteit en efficiëntie. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de kenmerken en prestaties van de Bohlt R160 elektrische vouwfiets, en ontdekken we waarom deze fiets de aandacht verdient.

Compact en Draagbaar Design

Een van de eerste dingen die opvallen aan de Bohlt R160 elektrische vouwfiets is zijn compacte formaat. Met 16-inch wielen en een gewicht van slechts 17,5 kilo, inclusief de accu, is deze fiets bijzonder gemakkelijk te hanteren en te vervoeren. Of je nu met de trein, bus, of auto reist, deze vouwfiets past perfect in je kofferbak of kan zelfs naast je in het openbaar vervoer worden meegenomen. Het opvouwen van de fiets is een eenvoudige en snelle handeling, waardoor je kostbare tijd bespaart in je dagelijkse routine.

Krachtige Elektrische Aandrijving

De Bohlt R160 elektrische vouwfiets is uitgerust met een krachtige elektrische aandrijving die je moeiteloos door stedelijke omgevingen helpt. Met een volle accu op stand 1 kan je maximaal 35 kilometer afleggen voordat opladen nodig is. Deze fiets wordt geleverd met een hoogwaardige 36V 5,2 Ah LG accu, die in slechts 3 tot 4 uur volledig kan worden opgeladen. Dit betekent dat je gemakkelijk meerdere ritten op een dag kunt maken zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen van de accu. Met een maximaal draaggewicht van 120 kilogram is de Bohlt R160 geschikt voor verschillende gebruikers.

Stijlvol en Duurzaam Ontwerp

Het ontwerp van de Bohlt R160 elektrische vouwfiets is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol en duurzaam. Het frame is vervaardigd van hoogwaardig aluminium, wat niet alleen lichtgewicht is, maar ook bestand tegen de dagelijkse slijtage. De zwarte kleur geeft de fiets een tijdloze uitstraling die bij elke gelegenheid past. Bovendien heeft deze fiets een universeel frameontwerp, wat betekent dat hij geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het frame heeft een hoogte van 16 inch, wat een comfortabele en ergonomische zitpositie mogelijk maakt.

Geavanceerde Specificaties

De Bohlt R160 elektrische vouwfiets komt met een reeks geavanceerde specificaties die bijdragen aan zijn soepele prestaties. De aandrijving maakt gebruik van een beltdrive, wat niet alleen efficiënt is, maar ook zorgt voor een stille en onderhoudsarme werking. Met slechts één versnelling is deze fiets eenvoudig te bedienen, wat ideaal is voor stadsverkeer. De CST Palm Bay banden zijn voorzien van een anti-leklaag, waardoor je minder kans hebt op vervelende lekke banden tijdens je ritten. De vaste stuurpen biedt stabiliteit en controle, zodat je comfortabel kunt sturen, zelfs in drukke verkeerssituaties.

Bohlt R160 Elektrische Vouwfiets: Praktisch en Betaalbaar

De Bohlt R160 elektrische vouwfiets biedt niet alleen praktische mobiliteit, maar ook een betaalbare optie voor iedereen die op zoek is naar een handige manier om zich door de stad te verplaatsen. Met zijn competitieve prijsklasse is deze vouwfiets een uitstekende keuze voor zowel beginners als ervaren fietsers. Bovendien kan je met de elektrische aandrijving geld besparen op brandstof- en parkeerkosten, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan een milieuvriendelijker alternatief voor autovervoer.

Bohlt R160 Elektrische Vouwfiets: Perfect voor Woon-Werkverkeer

De Bohlt R160 elektrische vouwfiets is speciaal ontworpen met het oog op woon-werkverkeer. Het is de ideale metgezel voor forenzen die hun dagelijkse reis comfortabeler en efficiënter willen maken. Met zijn compacte ontwerp en krachtige elektrische aandrijving kan je moeiteloos door druk stadsverkeer navigeren en snel van A naar B komen. Het opvouwbare frame zorgt ervoor dat je de fiets gemakkelijk kunt meenemen en opbergen, of dat nu in je kofferbak, op kantoor, of in je appartement is. Kortom, de Bohlt R160 maakt woon-werkverkeer een stuk aangenamer.

Conclusie: Bohlt R160 Elektrische Vouwfiets Verandert je Mobiliteit

In dit uitgebreide review hebben we de Bohlt R160 elektrische vouwfiets onder de loep genomen en ontdekt dat deze fiets veel te bieden heeft. Met zijn compacte design, krachtige elektrische aandrijving, duurzame constructie en betaalbare prijs is het een uitstekende keuze voor woon-werkverkeer in de stad. Of je nu je dagelijkse reistijd wilt verkorten, geld wilt besparen op brandstofkosten, of gewoon een handige en milieuvriendelijke manier zoekt om je door de stad te bewegen, de Bohlt R160 elektrische vouwfiets staat voor je klaar. Met de mogelijkheid om maximaal 35 kilometer te rijden op een volle accu en een snelle oplaadtijd, zal deze fiets je zeker niet in de steek laten. Dus, waar wacht je nog op? Ontdek de vrijheid en flexibiliteit van de Bohlt R160 elektrische vouwfiets en maak je dagelijkse woon-werkverkeer een stuk aangenamer.

Met zijn compacte formaat, krachtige elektrische aandrijving en betaalbare prijs is de Bohlt R160 elektrische vouwfiets de ideale metgezel voor woon-werkverkeer in de stad. Ontdek de vrijheid en flexibiliteit van deze fiets en geniet van een moeiteloze reis van A naar B.

Bekijk meer elektrische vouwfietsen

Welke regels gelden voor mijn elektrische fiets (e-bike)? Lees meer

9.2Expert Score
Bohlt R160 Elektrische Vouwfiets review: Compact, Handig en Efficiënt Op zoek naar een handige oplossing voor je dagelijkse woon-werkverkeer? De Bohlt R160 elektrische vouwfiets is wellicht de ideale metgezel voor jou. Met zijn compacte formaat, lichtgewicht ontwerp en krachtige elektrische aandrijving biedt deze fiets een perfecte mix van mobiliteit en efficiëntie. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Compact formaat: Gemakkelijk te hanteren en te vervoeren.
  • Krachtige elektrische aandrijving: Moeiteloos navigeren door stedelijke omgevingen.
  • Korte oplaadtijd: Volledig opladen van de accu duurt slechts 3 tot 4 uur.
  • Duurzaam aluminium frame: Lichtgewicht en bestand tegen dagelijkse slijtage.
  • Universeel frameontwerp: Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
  • Anti-lek banden: Vermindert het risico op lekke banden tijdens het rijden.
  • Betaalbare prijsklasse: Toegankelijk voor verschillende budgetten.
  • Milieuvriendelijk alternatief: Bespaar geld op brandstof- en parkeerkosten en verminder je ecologische voetafdruk.
- Minpunten
  • Maximale afstand beperkt tot 35 km: Mogelijk niet geschikt voor lange afstanden zonder opladen.
  • Geen bagagedrager: Minder geschikt voor het vervoeren van bagage.
  • Vaste stuurpen: Beperkte aanpassingsmogelijkheden voor stuurhoogte.

Extra informatie

Specificaties: Bohlt R160 elektrische vouwfiets

Type fiets

Vouwfiets

Geslacht

Unisex

Kleur

Zwart

Framemaat

126.60

Materiaal frame

Aluminium

Wielmaat (Inch)

16

Product gewicht (kg)

17.50

Type aandrijving

Ketting

Aantal versnellingen

0

Type rem (voor)

Hydraulische velgrem

Type rem (achter)

Hydraulische velgrem

Fietsmotor

ION

Positie motor

Midden

Accupositie

In frame

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

1

Aantal ondersteuningsstanden (standen)

2

Accu

Uitneembare accu

Actieradius

0 tot 75 km

CE markering

Niet van toepassing

Doelgroep

Volwassenen

Gewicht (g)

20

Inclusief bagagedrager

Nee

Maximale snelheid

25 km/h

Maximale snelheid boven 25 km/h

Nee

Met trapondersteuning

Ja

Motorvermogen in Watt (W)

250

Speed Pedelec

Nee

Taal handleiding

Nederlands

Type fietsaccu

Lithium Ion

Type frame

Low Frame

Type sensor trapondersteuning

Krachtsensor

Type vering

Geen vering

Verpakking breedte (mm)

0

Verpakking hoogte (mm)

0

Verpakking lengte (mm)

0

Vouwmaat breedte (cm)

0

Vouwmaat hoogte (cm)

0

Vouwmaat lengte (cm)

0

eWaste

Ja

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bohlt R160 - Zwart
Laatste updates:
  • €1.064,00 - 24 februari 2024
  • €1.002,00 - 14 februari 2024
  • €1.003,00 - 13 februari 2024
  • €1.059,00 - 12 februari 2024
  • €1.003,00 - 31 januari 2024
  • €1.059,00 - 6 januari 2024
  • €1.053,70 - 3 januari 2024
  • €1.064,00 - 30 december 2023
Sinds: 14 september 2023
  • Hoogste prijs: €1.239,25 - 14 september 2023
  • Laagste prijs: €1.002,00 - 14 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bohlt R160 elektrische vouwfiets”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart