Blaupunkt Bluebot XTREME – Robotstofzuiger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.2
Expert ScoreLees recensie

 304,15

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Blaupunkt Bluebot XTREME - Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Laadstation - Laser Navigatie - €304,15
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Blaupunkt Bluebot XTREME - Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Laadstation - Laser Navigatie
Laatste updates:
  • €304,15 - 27 april 2024
  • €307,11 - 26 april 2024
  • €281,82 - 25 april 2024
  • €359,00 - 21 april 2024
  • €295,28 - 20 april 2024
  • €359,00 - 9 april 2024
  • €395,00 - 4 april 2024
  • €347,60 - 1 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €419,00 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €225,21 - 26 februari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 1 mei 2024 05:42
Blaupunkt Bluebot XTREME – Robotstofzuiger
Blaupunkt Bluebot XTREME – Robotstofzuiger

 304,15

Beschrijving

De Blaupunkt Bluebot XTREME: een review van deze robotstofzuiger met dweilfunctie

Ben jij op zoek naar een robotstofzuiger die jouw huis super nauwkeurig en stil schoonmaakt? Dan is de Blaupunkt Bluebot XTREME VCBB1XTE wellicht een interessante optie. In deze review bespreken we de verschillende producteigenschappen, zoals de gebruikstijd, oplaadtijd, geluidsniveau en de inhoud van het stofreservoir. Daarnaast komen de verschillende productvoordelen aan bod, zoals de intuïtieve app met No-Go zones en het feit dat de robotstofzuiger over drempels tot 2 cm kan rijden. We bespreken ook hoe de Blaupunkt Bluebot XTREME omgaat met allergieën en hoe deze robotstofzuiger te bedienen is. Tot slot gaan we in op de klantenservice en garantie van Blaupunkt, en bespreken we de mogelijkheid om de robotstofzuiger te koppelen aan Google Home en Alexa.

Reviewers lovend over Blaupunkt Bluebot XTREME robotstofzuiger

De Blaupunkt Bluebot XTREME robotstofzuiger wordt door reviewers geprezen om zijn goede zuigkracht en stille werking. Ook vinden ze het handig dat je via de app precies kunt aangeven waar de robotstofzuiger wel en niet mag komen. Sommige reviewers vinden het dweilen wel minimaal, maar zijn toch tevreden met de prestaties van de robotstofzuiger.

Reviewers zijn ook blij met de lange batterijduur van de Blaupunkt Bluebot XTREME en de handige opties zoals het automatisch schoonmaken op instelbare dagen en tijden. Ook zijn ze tevreden dat de robotstofzuiger gebruik maakt van laser in plaats van camera’s om kaarten te maken en dat er geen data naar Chinese servers wordt gestuurd.

Sommige reviewers vinden het jammer dat de app niet helemaal intuïtief is en nog niet helemaal af lijkt te zijn. Ook vinden sommigen dat de HEPA11 filter onvoldoende is voor mensen met astma of COPD en missen ze een stofzuigerzak. Het stofbakje stuift nogal wanneer je het leegt en de stofzuiger kan vastlopen onder sommige meubelstukken.

Desondanks zijn reviewers over het algemeen zeer tevreden met de Blaupunkt Bluebot XTREME robotstofzuiger. Het apparaat maakt goed schoon en is handig in gebruik, al vereist het wel enige aanpassing van gewoontes. Reviewers zijn dan ook blij met hun aankoop en bevelen de robotstofzuiger aan.

Gebruikstijd, oplaadtijd en inhoud van het stofreservoir

De Blaupunkt Bluebot XTREME heeft een gebruikstijd van 230 minuten en een oplaadtijd van 6 uur. Met een geluidsniveau van slechts 56 dB maakt deze robotstofzuiger stil schoon. Het stofreservoir heeft een inhoud van 0.6 liter en is daarmee voldoende om een flinke oppervlakte schoon te maken. Let wel op dat deze robotstofzuiger alleen geschikt is voor laagpolige tapijten tot 2 cm.

Intuïtieve app met No-Go zones

De app van de Blaupunkt Bluebot XTREME is helemaal up-to-date voor 2023 en werkt zeer intuïtief. In de app kun je de robotstofzuiger bedienen, kamers indelen, schoonmaakschema’s maken en No-Go zones instellen. Met de No-Go zones kun je aangeven waar de robotstofzuiger niet mag komen. Zo voorkom je dat deze vastloopt of ergens tegenaan botst. Daarnaast is het mogelijk om zones te maken, waarmee je aangeeft welke ruimte schoongemaakt moet worden.

Voordelen van de Blaupunkt Bluebot XTREME

De Blaupunkt Bluebot XTREME heeft verschillende voordelen. Zo kun je met deze robotstofzuiger NO-GO zones instellen, waardoor je niet telkens kabels en meubels hoeft op te ruimen. Daarnaast maakt de robotstofzuiger slechts 56 dB geluid, waardoor je rustig kunt blijven werken of televisie kijken. Ook is de Blaupunkt Bluebot XTREME ideaal tegen allergieën, omdat deze is uitgerust met een primair stof filter, een spons-filter en een HEPA-filter. Bovendien maakt de robotstofzuiger tot wel 230m2 schoon en voorkomt de laser navigatie schade aan plinten en meubels.

Klantenservice en garantie

Blaupunkt biedt 2 jaar garantie op de robotstofzuigers en heeft een klantenservice die Nederlands, Engels en Duits spreekt. Mocht je vragen hebben of problemen ondervinden, dan kun je eenvoudig contact opnemen via support@blaupunktrobotics.eu. Zo ben je verzekerd van goede service.

Google Home en Alexa

De Blaupunkt Bluebot XTREME is te koppelen aan Google Home en Alexa. Zo kun je de robotstofzuiger eenvoudig via deze slimme apparaten aansturen. Dit biedt extra gemak en maakt het gebruik van de robotstofzuiger nog eenvoudiger.

Elektrische slimme dweilmodule

Een groot voordeel van de Blaupunkt Bluebot XTREME is de elektrische slimme dweilmodule. Hiermee kun je niet alleen stofzuigen, maar ook dweilen. De dweilmodule wordt elektrisch aangedreven, waardoor je zelf kunt instellen hoe nat de dweil moet zijn. Zo kun je precies dweilen zoals jij dat wilt. Let wel op dat je geen schoonmaakmiddel in de dweilmodule gebruikt, omdat dit de rubberen delen kan beschadigen.

Conclusie Blaupunkt Bluebot XTREME – Robotstofzuiger

De Blaupunkt Bluebot XTREME is een uitstekende robotstofzuiger met dweilfunctie. Dankzij de Smart 360° Laser-Radar met LDS én SLAM technologie maakt deze robot super nauwkeurig schoon zonder dat deze overal tegenaan botst. Met de app kun je eenvoudig No-Go zones instellen, kamers indelen en schoonmaakschema’s maken. Ook is de robotstofzuiger ideaal tegen allergieën en maakt deze tot wel 230m2 schoon. Dankzij de elektrische slimme dweilmodule kun je ook nog eens gemakkelijk dweilen. De Blaupunkt Bluebot XTREME biedt dus vele voordelen en is een aanrader voor wie op zoek is naar een slimme en effectieve robotstofzuiger.

Bekijk meer robotstofzuigers op bol.com

Beste kruimeldieven

9.2Expert Score
De Blaupunkt Bluebot XTREME: een review van deze robotstofzuiger met dweilfunctie Ben jij op zoek naar een robotstofzuiger die jouw huis super nauwkeurig en stil schoonmaakt? Dan is de Blaupunkt Bluebot XTREME VCBB1XTE wellicht een interessante optie. In deze review bespreken we de verschillende producteigenschappen, zoals de gebruikstijd, oplaadtijd, geluidsniveau en de inhoud van het […]
Pluspunten
  • Goede zuigkracht en stille werking
  • Intuïtieve app met No-Go zones
  • Lange batterijduur en handige opties zoals automatisch schoonmaken
  • Laser navigatie voorkomt schade aan plinten en meubels
  • Elektrische slimme dweilmodule voor stofzuigen en dweilen
- Minpunten
  • App niet helemaal intuïtief
  • HEPA11 filter onvoldoende voor mensen met astma of COPD
  • Stofbakje stuift bij legen en stofzuiger kan vastlopen onder sommige meubelstukken

Extra informatie

Specificaties: Blaupunkt Bluebot XTREME – Robotstofzuiger

Merk

Blaupunkt

Model

XTREME

Kleur

Zwart

Geluidsniveau (dB)

56

Capaciteit verzamel reservoir (l)

0.6

Hepa luchtfilter

Hepa

Operatie duur (minuut)

230

Airwatts

0

Oplaadtijd (uur)

6

Accu/batterij technologie

Li-Ion

Voltage (V)

14.4

Vorm

Rond

Gewicht (g)

5688

Afstandsbediening

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

Dweilfunctie

Stofzuiger met dweilfunctie

Navigatiemethode

Aan te sturen via app, Laser

Automatisch hervatten

Nee

Afgronddetectie

Nee

Smart Home Platform

Geen platform

Automatisch opladen

Ja

Inclusief stootrand

Nee

Instelbaar tijdschema

Ja

Vuildetectie

Nee

Ronddraaiende middenborstels

Ja

Zijborstel

Ja

Verpakkingsinhoud

1x Blaupunkt Bluebot robotstofzuiger, 1x oplaadstation, 1x adapter, 1x middenborstel in de V-vorm, 1x stofopvangbak van 600 ml met filter, 4x zijborstel, 2x HEPA- + sponsfilter (1x voorgeinstalleerd in de stofopvangbak), 1x afstandsbediening voor besturing (incl. 2x AAA batterij), 1x schoonmaaktool

MPN (Manufacturer Part Number)

BPK-VCBB1XTE

Product gewicht (kg)

3.35

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Delen van gebruikersgegevens vereist

Nee

Wifi vereist

Nee

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Compatibel met

Met meerdere apparaten, bekijk details in de productinformatie

Introductiejaar

2021

Introductiemaand

Februari

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Aanbevolen voor type vloer

Harde vloeren, Houten vloeren, Laagpolig tapijt

Anti-vastloop systeem

Nee

Bumper

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor tapijt

Ja

Leegt automatisch

Nee

Maximale drempelhoogte (cm)

2

Product breedte (cm)

35

Product hoogte (cm)

10

Product lengte (cm)

35

Type gebiedsafbakening

Geen gebiedsafbakening

Vermogen (W)

50

Verpakking breedte (mm)

409

Verpakking hoogte (mm)

135

Verpakking lengte (mm)

550

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Blaupunkt Bluebot XTREME - Robotstofzuiger met Dweilfunctie - Laadstation - Laser Navigatie
Laatste updates:
  • €304,15 - 27 april 2024
  • €307,11 - 26 april 2024
  • €281,82 - 25 april 2024
  • €359,00 - 21 april 2024
  • €295,28 - 20 april 2024
  • €359,00 - 9 april 2024
  • €395,00 - 4 april 2024
  • €347,60 - 1 april 2024
Sinds: 28 november 2023
  • Hoogste prijs: €419,00 - 28 november 2023
  • Laagste prijs: €225,21 - 26 februari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Blaupunkt Bluebot XTREME – Robotstofzuiger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart