BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine - 600W - 30cm - incl. 30 liter opvangbak kopen voor slechts €79,99
  • De laagste prijs van BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine - 600W - 30cm - incl. 30 liter opvangbak werd verkregen op 29 februari 2024 00:21.

 79,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine - 600W - 30cm - incl. 30 liter opvangbak - €79,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine - 600W - 30cm - incl. 30 liter opvangbak
Laatste updates:
  • €79,99 - 14 februari 2024
  • €89,99 - 23 januari 2024
  • €92,65 - 11 oktober 2023
  • €103,00 - 9 oktober 2023
  • €92,65 - 7 oktober 2023
  • €95,85 - 10 september 2023
  • €48,05 - 9 september 2023
  • €95,85 - 6 september 2023
Sinds: 5 september 2023
  • Hoogste prijs: €103,00 - 9 oktober 2023
  • Laagste prijs: €48,05 - 9 september 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 29 februari 2024 00:21
BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine
BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine

 79,99

Beschrijving

BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine review: Een Krachtige en Handige Partner voor Jouw Gazon

De BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine is een elektrische verticuteerder die perfect is voor kleine en middelgrote gazons. Met zijn compacte formaat en krachtige 600 Watt motor biedt deze machine een geweldige balans tussen prestaties en gemak. In dit uitgebreide review bekijken we de plus- en minpunten van de BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine, de technische specificaties en wat gebruikers te zeggen hebben. Als e-commerce specialist willen we ervoor zorgen dat je goed geïnformeerd bent over deze verticuteermachine en dat je de beste beslissing kunt nemen voor jouw gazononderhoud.

Plus- en minpunten

Laten we beginnen met de pluspunten van de BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine:

  1. Compact formaat, gemakkelijk op te bergen: De GD300-QS is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Het compacte formaat zorgt ervoor dat je de machine gemakkelijk kunt opbergen na gebruik, wat handig is voor mensen met beperkte opslagruimte.
  2. Geschikt voor kleine tot middelgrote gazons: Met een verticuteerbreedte van 30 cm is deze machine ideaal voor gazons van verschillende afmetingen, variërend van klein tot middelgroot.
  3. Ruime 30 liter opvangbak: De verticuteermachine is uitgerust met een royale 30 liter opvangbak, waardoor je langer kunt werken zonder onderbrekingen om de bak te legen.

Nu de minpunten:

  1. Geen snoerloze vrijheid: Houd er rekening mee dat deze verticuteermachine een elektrisch model is, wat betekent dat je altijd een stopcontact in de buurt moet hebben en beperkt bent tot de lengte van het snoer.

Productbeschrijving

De BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine is uitgerust met een 600 Watt motor en een verticuteerbreedte van 30 cm. Hierdoor is hij geschikt voor kleine en middelgrote gazons. De machine heeft drie hoogtestanden met een centrale hoogte-instelling, waardoor je het hele jaar door optimaal kunt verticuteren. Deze verticuteermachine is ontworpen om bladeren op te vegen, mos te verwijderen en je gazon te beluchten, wat zal leiden tot een perfect grastapijt.

Voordelen

Laten we dieper ingaan op de voordelen van de BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine:

  1. Compacte machine met 30 cm maaibreedte: Het compacte ontwerp maakt het manoeuvreren gemakkelijk, terwijl de 30 cm maaibreedte efficiënt werkt op verschillende gazonformaten.
  2. Krachtige 600 Watt motor en metalen messen: De sterke motor zorgt voor betrouwbare prestaties, terwijl de metalen messen duurzaamheid en precisie bieden tijdens het verticuteren.
  3. Ruime 30 liter opvangbak: De grote opvangbak minimaliseert het aantal onderbrekingen tijdens het werk, waardoor je langer kunt doorwerken.
  4. 3 hoogtestanden, centraal instelbaar: De verschillende hoogtestanden geven je de flexibiliteit om de verticuteerdiepte aan te passen aan de behoeften van je gazon, terwijl de centrale hoogte-instelling het aanpassen gemakkelijk maakt.
  5. Compact formaat, gemakkelijk op te bergen: Zoals eerder vermeld, is het compacte formaat ideaal voor mensen met beperkte opslagruimte.

Wat reviewers zeggen

Uit de reviews van gebruikers blijkt dat de BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine over het algemeen positief wordt ontvangen. Enkele opmerkingen die naar voren komen, zijn:

  1. Korte snoerlengte: Een gebruiker merkte op dat het vermelde snoer van 1000 cm niet klopt en dat het snoer in werkelijkheid slechts 30 cm lang is vanaf de machine. Dit kan een beperking zijn, maar het is belangrijk om te onthouden dat het een elektrische verticuteermachine is en dat je altijd een verlengsnoer kunt gebruiken om meer bewegingsvrijheid te krijgen.
  2. Regelmatig legen van de opvangbak: De 30 liter opvangbak wordt gewaardeerd, maar sommige gebruikers gaven aan dat deze snel vol raakt, vooral bij het verwijderen van veel mos. Dit is echter afhankelijk van de grootte van je gazon en kan variëren.
  3. Effectieve werking: De meeste gebruikers waren tevreden over de prestaties van de machine, vooral bij het verwijderen van mos en bladeren. Het verticuteren van klaver kan enige herhaalde inspanning vergen, maar over het algemeen levert de machine goede resultaten op.

Conclusie

De BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine is een krachtige en handige partner voor jouw gazononderhoud. Met zijn compacte formaat, 30 cm maaibreedte en ruime 30 liter opvangbak biedt deze verticuteermachine een uitstekende prijs-prestatieverhouding. Hoewel het een elektrisch model is, biedt het nog steeds efficiënte prestaties voor kleine tot middelgrote gazons. Het is een betrouwbare machine voor het verwijderen van mos, bladeren en beluchten van je gazon. Als je op zoek bent naar een betaalbare verticuteermachine met goede prestaties, is de BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine zeker het overwegen waard.

Bekijk meer verticuteermachines op bol.com

8.8Expert Score
BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine review: Een Krachtige en Handige Partner voor Jouw Gazon De BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine is een elektrische verticuteerder die perfect is voor kleine en middelgrote gazons. Met zijn compacte formaat en krachtige 600 Watt motor biedt deze machine een geweldige balans tussen prestaties en gemak. In dit uitgebreide review bekijken we de plus- […]
Pluspunten
  • Compact formaat, gemakkelijk op te bergen
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote gazons
  • Ruime 30 liter opvangbak
- Minpunten

Extra informatie

Specificaties: BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine

Merk

BLACK+DECKER

Draadloos

Nee

Snoerlengte (m)

1

Elektrisch

Ja

Product gewicht (kg)

7

Maaibreedte

30

Met opvangbak

Ja

Hoogte instelbaar

Ja

Aandrijving

Elektrisch

Voltage (V)

0

Vermogen (W)

600

Geluidsniveau (dB)

96

Aantal standen

3

Rendement

50 m²

Product breedte (cm)

24.50

Product lengte (cm)

51

Product hoogte (cm)

56.20

Verpakking breedte (mm)

500

Verpakking hoogte (mm)

250

Verpakking lengte (mm)

570

Aantal meegeleverde accu's/batterijen

Geen

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (kg)

4.78

Inhoud opvangbak (l)

30

Taal handleiding

Universeel

Verpakkingsinhoud

GD300-QS Verticuteermachine, handleiding

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine - 600W - 30cm - incl. 30 liter opvangbak
Laatste updates:
  • €79,99 - 14 februari 2024
  • €89,99 - 23 januari 2024
  • €92,65 - 11 oktober 2023
  • €103,00 - 9 oktober 2023
  • €92,65 - 7 oktober 2023
  • €95,85 - 10 september 2023
  • €48,05 - 9 september 2023
  • €95,85 - 6 september 2023
Sinds: 5 september 2023
  • Hoogste prijs: €103,00 - 9 oktober 2023
  • Laagste prijs: €48,05 - 9 september 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BLACK+DECKER GD300-QS Verticuteermachine”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart