Beurer FB50 Voetenbad

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Beurer FB 50 Voetenbad - XXL - Voetmassage - Trillings-en bubbelmassage - Infraroodlicht punten - Verwarming - Voetreflex rollers - 3 Pedicure opzetstukken - Timer - Snoeropwinder - Tot schoenmaat 46 - 400 Watt kopen voor slechts €159,00
  • De laagste prijs van Beurer FB 50 Voetenbad - XXL - Voetmassage - Trillings-en bubbelmassage - Infraroodlicht punten - Verwarming - Voetreflex rollers - 3 Pedicure opzetstukken - Timer - Snoeropwinder - Tot schoenmaat 46 - 400 Watt werd verkregen op 19 april 2024 06:33.

 159,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beurer FB 50 Voetenbad - XXL - Voetmassage - Trillings-en bubbelmassage - Infraroodlicht punten - Verwarming - Voetreflex rollers - 3 Pedicure opzetstukken - Timer - Snoeropwinder - Tot schoenmaat 46 - 400 Watt - €159,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Beurer FB 50 Voetenbad - XXL - Voetmassage - Trillings-en bubbelmassage - Infraroodlicht punten - Verwarming - Voetreflex rollers - 3 Pedicure opzetstukken - Timer - Snoeropwinder - Tot schoenmaat 46 - 400 Watt
Laatste updates:
  • €159,00 - 6 april 2024
  • €144,99 - 5 april 2024
  • €139,00 - 4 april 2024
  • €126,99 - 2 april 2024
  • €134,00 - 23 maart 2024
  • €133,09 - 20 maart 2024
  • €134,00 - 15 maart 2024
  • €133,09 - 14 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €169,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €126,99 - 2 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 06:33

Beschrijving

Beurer FB50 Voetenbad Review: Ultieme Ontspanning en Voetverzorging

Het Beurer FB50 Voetenbad is een geweldige toevoeging aan je zelfverzorgingsroutine, vooral als je gestreste voeten hebt die wel wat ontspanning en verzorging kunnen gebruiken. Dit voetenbad is ontworpen om je voeten een heerlijke behandeling te geven met zijn diverse functies en opzetstukken. In deze review bespreken we de plus- en minpunten, de unieke kenmerken en de gebruiksvriendelijkheid van dit voetenbad, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen voor een ontspannen en verzorgde ervaring.

Pluspunten van het Beurer FB50 Voetenbad

  1. Diverse Voetverzorgingsopzetstukken: Het voetenbad wordt geleverd met 3 uitwisselbare pedicureaccessoires. Deze opzetstukken zorgen ervoor dat je voeten de juiste verzorging krijgen en geven je de mogelijkheid om specifieke behoeften aan te pakken, zoals het behandelen van eelt of het masseren van drukpunten.
  2. Meerdere Functies voor Ontspanning: De FB50 biedt 3 functies: vibratiemassage, bubbelmassage en een 5-peil waterverwarming, instelbaar tussen 35°C en 48°C. Hierdoor kun je je voeten verwennen met verschillende massagetechnieken en de watertemperatuur aanpassen aan je voorkeur.
  3. Verzachtende Infrarode Lichtspots: Een bijzondere feature van dit voetenbad is de infrarode lichttherapie. Dit kan helpen om de doorbloeding te verbeteren en eventuele spanning in de voeten te verminderen.
  4. Magnetische Veldtoepassing: Het voetenbad is uitgerust met 6 geïntegreerde magneten die helpen bij de toepassing van magnetische velden. Magnetische therapie wordt soms gebruikt om pijn en ontstekingen te verminderen, en dit voetenbad biedt deze optie voor extra voetverzorging.
  5. Dubbelwandig Ontwerp: Het voetenbad is dubbelwandig ontworpen, waardoor het een betere warmte-isolatie heeft. Dit zorgt ervoor dat het water langer warm blijft en je langer van je voetbehandeling kunt genieten.

Minpunten van het Beurer FB50 Voetenbad

  1. Niet Inklapbaar: Houd er rekening mee dat dit voetenbad niet inklapbaar is, dus het neemt wat ruimte in beslag in je badkamer of opbergruimte.

Productbeschrijving van het Beurer FB50 Voetenbad

Het Beurer FB50 Voetenbad is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar eenvoudige en effectieve voetverzorging in het comfort van hun eigen huis. Met een duidelijk LED-display en intuïtieve bediening is het gebruik van dit voetenbad een fluitje van een cent. De timerfunctie stelt je in staat om de duur van je voetbehandeling in te stellen, zodat je volledig kunt ontspannen zonder je zorgen te maken over de tijd.

Naast het verwennen van je voeten met vibratiemassage en bubbels, heeft de FB50 een optie voor warmtetherapie met 5 verschillende waterverwarmingsniveaus. Hierdoor kun je de perfecte watertemperatuur kiezen die het beste bij je past en de voetenbehandeling op maat maken voor een optimaal comfort.

Het voetenbad beschikt over verzachtende infrarode lichtspots die gericht zijn op de voetzolen. Dit kan helpen bij het verlichten van spanning en het bevorderen van de bloedcirculatie in je voeten, wat bijdraagt ​​aan een gevoel van algehele ontspanning.

De toevoeging van 6 magneten in het voetenbad biedt een interessante mogelijkheid voor magnetische therapie. Deze therapie kan helpen bij het verminderen van pijn en ontstekingen in de voeten, wat vooral gunstig kan zijn voor mensen die last hebben van vermoeide en pijnlijke voeten.

Het Beurer FB50 Voetenbad wordt geleverd met 3 uitwisselbare pedicureaccessoires die automatisch roteren wanneer je druk uitoefent op de middenconsole. Hierdoor kun je specifieke problemen, zoals eelt, effectief aanpakken en je voeten de beste verzorging geven.

Bovendien zijn er rolbevestigingen voor voetreflexzonemassage inbegrepen, wat een extra dimensie van ontspanning en welzijn aan je voetbehandeling toevoegt. Het voetenbad beschikt ook over massagedouches op de voetsteun, waardoor je voeten ook droog gemasseerd kunnen worden voor een veelzijdige ervaring.

Met de spatbescherming hoef je je geen zorgen te maken over morsen tijdens je voetbehandeling, en de antislip rubberen voetjes zorgen voor een veilige en stabiele positie van het voetenbad tijdens gebruik. De snoerwikkelaar maakt het gemakkelijk om het snoer netjes op te bergen wanneer het voetenbad niet in gebruik is.

Conclusie

In conclusie is het Beurer FB50 Voetenbad een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een voetenbad met veel functies en verzorgingsmogelijkheden. Met zijn diverse opzetstukken, warmte-instellingen en magnetische therapie-optie biedt dit voetenbad een veelzijdige en ontspannende ervaring. Het gebruiksgemak en de effectieve voetverzorging maken de FB50 tot een geweldige investering voor je welzijn. Hoewel het niet inklapbaar is en enige ruimte in beslag neemt, zijn de voordelen en de algehele kwaliteit van het Beurer FB50 Voetenbad onmiskenbaar.

Bekijk meer voetbaden op bol.com

8.6Expert Score
Beurer FB50 Voetenbad Review: Ultieme Ontspanning en Voetverzorging Het Beurer FB50 Voetenbad is een geweldige toevoeging aan je zelfverzorgingsroutine, vooral als je gestreste voeten hebt die wel wat ontspanning en verzorging kunnen gebruiken. Dit voetenbad is ontworpen om je voeten een heerlijke behandeling te geven met zijn diverse functies en opzetstukken. In deze review bespreken […]
Pluspunten
  • Diverse voetverzorgingsopzetstukken: 3 uitwisselbare pedicureaccessoires voor gepersonaliseerde behandelingen.
  • Meerdere functies voor ontspanning: Vibratiemassage, bubbelmassage en 5-peil waterverwarming (35°C - 48°C).
  • Verzachtende infrarode lichtspots: Verbeterde doorbloeding en verminderde voetspanning.
  • Magnetische veldtoepassing: 6 geïntegreerde magneten voor magnetische therapie.
  • Dubbelwandig ontwerp: Langdurige warmte-isolatie voor een uitgebreide voetbehandeling.
- Minpunten
  • Niet inklapbaar: Neemt wat ruimte in beslag bij opbergen.

Extra informatie

Specificaties: Beurer FB50 Voetenbad

Kleur

Wit/Zilver

Model

FB 50

Aantal warmtestanden

5

Timer

Nee

Koord opslagruimte

Ja

Gewicht (kg)

4.88

Verpakkingsinhoud

Voetenbad, accessoires en handleiding

Aantal instellingen

3

CE markering

Zichtbaar

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Geschikt voor zout en olieen

Nee

Introductie

0

MPN (Manufacturer Part Number)

FB 50

Materiaal

Kunststof

Product breedte (cm)

58

Product gewicht (g)

5.2

Product hoogte (cm)

39

Product lengte (cm)

44

Reparatie type

Carry-in

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

418

Verpakking hoogte (mm)

264

Verpakking lengte (mm)

513

Voetenbad functies

Bubbel, Massage, Warmte

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Beurer FB 50 Voetenbad - XXL - Voetmassage - Trillings-en bubbelmassage - Infraroodlicht punten - Verwarming - Voetreflex rollers - 3 Pedicure opzetstukken - Timer - Snoeropwinder - Tot schoenmaat 46 - 400 Watt
Laatste updates:
  • €159,00 - 6 april 2024
  • €144,99 - 5 april 2024
  • €139,00 - 4 april 2024
  • €126,99 - 2 april 2024
  • €134,00 - 23 maart 2024
  • €133,09 - 20 maart 2024
  • €134,00 - 15 maart 2024
  • €133,09 - 14 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €169,00 - 29 november 2023
  • Laagste prijs: €126,99 - 2 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Beurer FB50 Voetenbad”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart