Bestron mobiele airco 9.000 BTU

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.7
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Bestron mobiele airco, airconditioning voor ruimtes tot 31m², koelvermogen 2,6 kW, met CFC vrije koelmiddel, 9.000 BTU/h, kleur: wit kopen voor slechts €249,64
  • De laagste prijs van Bestron mobiele airco, airconditioning voor ruimtes tot 31m², koelvermogen 2,6 kW, met CFC vrije koelmiddel, 9.000 BTU/h, kleur: wit werd verkregen op 20 april 2024 08:51.

 249,64

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Bestron mobiele airco, airconditioning voor ruimtes tot 31m², koelvermogen 2,6 kW, met CFC vrije koelmiddel, 9.000 BTU/h, kleur: wit - €249,64
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Bestron mobiele airco, airconditioning voor ruimtes tot 31m², koelvermogen 2,6 kW, met CFC vrije koelmiddel, 9.000 BTU/h, kleur: wit
Laatste updates:
  • €249,64 - 20 april 2024
  • €275,68 - 19 april 2024
  • €250,63 - 18 april 2024
  • €271,95 - 17 april 2024
  • €287,96 - 16 april 2024
  • €233,08 - 15 april 2024
  • €243,21 - 14 april 2024
  • €257,60 - 13 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €295,00 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €209,00 - 23 oktober 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:51
Bestron mobiele airco 9.000 BTU

 249,64

Beschrijving

Bestron Mobiele Airco 9.000 BTU: Creëer het hele jaar door een aangename sfeer in elke ruimte

Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing om de temperatuur in je huis te regelen? De Bestron mobiele airco met een koelvermogen van 9.000 BTU is een uitstekende keuze. Of het nu gaat om verkoelen, verwarmen, ventileren of ontvochtigen, deze airconditioner biedt veelzijdige functies om het hele jaar door een aangename sfeer te creëren. In dit uitgebreide review zullen we dieper ingaan op de functies en voordelen van deze Bestron airco.

Krachtige prestaties voor ruimtes tot 31 m²

Met een koelcapaciteit van 2,6 kW is deze Bestron mobiele airco geschikt voor ruimtes tot 31 m². Of het nu gaat om je slaapkamer, woonkamer of kantoor, deze airconditioner kan de gewenste temperatuur gemakkelijk bereiken. Het energieverbruik van deze airco is geclassificeerd als niveau A, wat betekent dat hij energiezuinig is en je energierekening laag houdt. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Geluidsarme werking voor ongestoorde rust

Niets is zo vervelend als een airconditioner die veel lawaai maakt. Gelukkig heeft de Bestron mobiele airco een geluidsniveau van slechts 65 dB(A), waardoor je ongestoord kunt genieten van je rust. Dit maakt hem ideaal voor gebruik in slaapkamers en studeerkamers. Je kunt een aangename temperatuur behouden zonder gestoord te worden door storende geluiden.

Meerdere toepassingen voor alle seizoenen

Deze Bestron airco biedt niet alleen verkoeling in de zomer, maar heeft ook verwarmingsmogelijkheden voor de koudere maanden. Met een temperatuurbereik van 16-31 °C kun je de ideale omgevingstemperatuur kiezen die bij je behoeften past. Daarnaast heeft deze airco een ventilatiefunctie met twee snelheden, waardoor je de luchtcirculatie in de kamer kunt verbeteren. Wil je de luchtvochtigheid verminderen? Geen probleem, deze airco kan ook worden gebruikt als ontvochtiger met een capaciteit van 1,0 liter per uur.

Handig en gebruiksvriendelijk ontwerp

De Bestron mobiele airco is ontworpen met jouw gemak in gedachten. Dankzij de 4 robuuste wielen kun je de airconditioner eenvoudig verplaatsen naar elke gewenste locatie. Met een hoogte van 73 cm en een gewicht van 19 kg is hij compact en neemt hij niet te veel ruimte in beslag. De meegeleverde afstandsbediening stelt je in staat om de airco comfortabel vanaf de bank of het bed te bedienen. Bovendien heeft deze airco een handige 24-uurs timerfunctie, zodat je hem kunt programmeren om automatisch in- of uit te schakelen op de gewenste tijden.

Efficiënte werking en milieuvriendelijkheid

De Bestron mobiele airco is uitgerust met een raamuitlaatsysteem en een wasbaar luchtfilter voor optimale prestaties. Het raamuitlaatsysteem zorgt voor een efficiënte afvoer van warme lucht naar buiten, terwijl het luchtfilter stof en andere deeltjes opvangt, waardoor de luchtkwaliteit in de kamer wordt verbeterd. Bovendien maakt deze airco gebruik van het milieuvriendelijke koelmiddel R290, wat bijdraagt aan een duurzamere keuze voor jouw huishouden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een mobiele airco die betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk is, dan is de Bestron mobiele airco met een koelvermogen van 9.000 BTU de perfecte keuze. Met zijn krachtige prestaties, geluidsarme werking, meerdere toepassingen en handige functies biedt deze airco alles wat je nodig hebt om het hele jaar door een aangename sfeer te creëren. Profiteer van zijn efficiënte werking en milieuvriendelijkheid en geniet van het comfort dat deze airco biedt. Bestel de Bestron mobiele airco vandaag nog en geniet van de voordelen die hij te bieden heeft.

Bekijk meer mobile airco’s op bol.com

Bekijk de beste ventilatoren

8.7Expert Score
Bestron Mobiele Airco 9.000 BTU: Creëer het hele jaar door een aangename sfeer in elke ruimte Ben je op zoek naar een efficiënte oplossing om de temperatuur in je huis te regelen? De Bestron mobiele airco met een koelvermogen van 9.000 BTU is een uitstekende keuze. Of het nu gaat om verkoelen, verwarmen, ventileren of […]
Pluspunten
  • Krachtige koelcapaciteit van 2,6 kW voor ruimtes tot 31 m²
  • Energiezuinig met niveau A energieverbruik
  • Geluidsarm met een geluidsniveau van slechts 65 dB(A)
  • Meerdere toepassingen: koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen
  • Handig en compact ontwerp met 4 wielen voor eenvoudige verplaatsing
  • Inclusief afstandsbediening en 24-uurs timerfunctie
  • Efficiënte werking met raamuitlaatsysteem en wasbaar luchtfilter
  • Milieuvriendelijk koelmiddel R290

Extra informatie

Specificaties: Bestron mobiele airco 9.000 BTU

Merk

Bestron

Kleur

Wit, 31m²

Type airconditioning

Mobiele airco

Geschikt voor ruimte tot

31 m²

Koelvermogen btu

9000

Energieverbruik niveau

A

Vermogen (W)

1010

Gewicht (g)

26420

Snoerlengte (m)

1.5

Verstelbare luchtuitlaat

Ja

Adjustable Thermostat

Ja

Beweegbaar

Ja

Met wielen

Ja

Automatisch uitschakelen

Ja

Ingebouwd of verplaatsbaar

Vrijstaand

Muur montage

Nee

Aan-uit schakelaar

Ja

Indicatielampje

Ja

Timer

Ja

Bediening via mobiele app

Nee

Afstandsbediening

Ja

Klimaatbeheersingsfunctie

Ontvochtigingsfunctie, Verkoelingsfunctie

Verpakkingsinhoud

1 x Bestron Airco 9000BTU

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2020

Introductiemaand

Mei

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

Aantal warmtestanden

0

CE markering

Zichtbaar

Diameter afvoerpijp (mm)

150

Energieverbruik (kW)

2.1

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

5

Filter

Ja

Geschikt voor aantal kubieke meters

50 m³

Inclusief raamafdichtingskit

Nee

Koord opslagruimte

Ja

Lengte afvoerslang (cm)

150

Luchtreinigingsfunctie

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

AAC9000

Maximale geluidsproductie (dB)

65

Model

AAC9000

Ontvochtigingsfunctie

Ja

Product breedte (cm)

37

Product gewicht (kg)

23

Product hoogte (cm)

32

Product lengte (cm)

77

Reparatie type

Carry-in

Scherm

Ja, LED

Taal handleiding

Duits, Engels, Frans, Nederlands, Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Verpakking breedte (mm)

360

Verpakking hoogte (mm)

420

Verpakking lengte (mm)

910

Verrijdbaar

Ja

Verwarmingsfunctie

Nee

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Bestron mobiele airco, airconditioning voor ruimtes tot 31m², koelvermogen 2,6 kW, met CFC vrije koelmiddel, 9.000 BTU/h, kleur: wit
Laatste updates:
  • €249,64 - 20 april 2024
  • €275,68 - 19 april 2024
  • €250,63 - 18 april 2024
  • €271,95 - 17 april 2024
  • €287,96 - 16 april 2024
  • €233,08 - 15 april 2024
  • €243,21 - 14 april 2024
  • €257,60 - 13 april 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €295,00 - 6 november 2023
  • Laagste prijs: €209,00 - 23 oktober 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Bestron mobiele airco 9.000 BTU”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart