BenQ – Full HD Beamer TH671ST

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.1
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol, Coolblue.
  • Bij bol.com kun je BenQ - Full HD Beamer TH671ST - 1080p - 3200 Lumen - DLP Home Entertainment-projector - Superior Short Throw - 5 W-stereoluidspreker - 3D kopen voor slechts €879,00 , wat 2% lager is dan de prijs opCoolblue (€900,00).
  • De laagste prijs van BenQ TH671ST werd verkregen op 12 april 2024 20:52.

 879,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BenQ - Full HD Beamer TH671ST - 1080p - 3200 Lumen - DLP Home Entertainment-projector - Superior Short Throw - 5 W-stereoluidspreker - 3D - €879,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BenQ - Full HD Beamer TH671ST - 1080p - 3200 Lumen - DLP Home Entertainment-projector - Superior Short Throw - 5 W-stereoluidspreker - 3D
Laatste updates:
  • €879,00 - 21 maart 2024
  • €929,95 - 19 maart 2024
  • €879,00 - 2 februari 2024
  • €934,67 - 8 januari 2024
  • €938,67 - 7 januari 2024
  • €879,00 - 28 november 2023
  • €846,80 - 8 november 2023
  • €809,10 - 2 november 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €938,67 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €809,10 - 2 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 12 april 2024 20:52
BenQ – Full HD Beamer TH671ST

 879,00

Beschrijving

BenQ – Full HD Beamer TH671ST: De Ultieme Thuisbioscoop- en Gamingervaring

De BenQ – Full HD Beamer TH671ST is een veelzijdige projector die zowel thuisbioscoopfans als gamers zal aanspreken. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een indrukwekkende helderheid van 3000 ANSI lumen, biedt deze beamer een adembenemende beeldkwaliteit. In dit uitgebreide review duiken we dieper in op de eigenschappen en voordelen van de BenQ TH671ST, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen voor je home entertainment setup.

Scherpe Full-HD Beeldkwaliteit

Een van de meest opvallende kenmerken van de BenQ TH671ST is zijn Full-HD resolutie. Met 1920 x 1080 pixels levert deze beamer een verbluffend scherp en helder beeld. Of je nu geniet van films, series of videogames, de TH671ST brengt elk detail tot leven op een groot scherm. Dankzij de Full-HD resolutie kun je genieten van beeldkwaliteit die vergelijkbaar is met moderne laptops en televisies, maar dan op een veel groter scherm. Met de mogelijkheid om beelden te projecteren tot wel 300 inch (ruim 7.5 meter), biedt deze beamer een meeslepende kijkervaring die je onderdompelt in je favoriete content.

Geschikt voor Elke Ruimte

De BenQ TH671ST is ontworpen met flexibiliteit in gedachten. Met een standaard formaat en de mogelijkheid om aan het plafond te worden gemonteerd of een vaste plek in een ruimte te krijgen, past deze beamer zich moeiteloos aan aan jouw behoeften. Wat deze projector echt opmerkelijk maakt, is zijn hoge lichtopbrengst van 3000 ANSI lumen. Dit betekent dat je de TH671ST zelfs in verlichte ruimtes kunt gebruiken zonder aan beeldkwaliteit in te boeten. Of je nu overdag van sportwedstrijden wilt genieten of ‘s avonds een film wilt kijken, deze beamer presteert altijd op zijn best.

3D-Compatibiliteit voor Bioscoopervaring

Voor liefhebbers van 3D-entertainment is de BenQ TH671ST de perfecte keuze. Deze projector ondersteunt 3D-weergave, waardoor je een authentieke bioscoopervaring kunt beleven in je eigen woonkamer. Breng je favoriete 3D-films tot leven en geniet van diepte en realisme zoals nooit tevoren. De TH671ST tilt thuisentertainment naar een geheel nieuw niveau, waardoor je kunt genieten van films en games zoals de makers ze bedoeld hebben.

Gaming op Groot Scherm

Gamers zullen dol zijn op de mogelijkheden die de BenQ TH671ST biedt. Met zijn levensgrote scherm en indrukwekkende beeldkwaliteit, dompelt deze projector je onder in de game-ervaring. De lage inputlag van slechts 16,67 ms zorgt ervoor dat elke game soepel en zonder vertraging wordt weergegeven. Of je nu een PlayStation, Xbox of Nintendo Switch gebruikt, de geavanceerde Low Input Lag-technologie van BenQ garandeert supersnelle reacties en urenlang probleemloos gamen. Met een hoge lichtopbrengst van 3000 ANSI lumen kun je zelfs overdag gamen zonder concessies te doen aan de beeldkwaliteit, waardoor deze beamer ideaal is voor heldere woonruimtes.

DLP-Technologie voor Verbeterde Beeldkwaliteit

De BenQ TH671ST maakt gebruik van DLP-technologie, wat resulteert in aanzienlijke voordelen op het gebied van beeldkwaliteit. De DLP-chip is compacter en lichter dan traditionele projectortechnologieën, waardoor de beamer draagbaar en gemakkelijk te installeren is. Bovendien zorgt DLP voor diepere zwartwaarden en een hoog contrast, wat resulteert in levendige en realistische beelden. Een ander voordeel van DLP is het minimale onderhoud dat nodig is, waardoor je kunt genieten van langdurige prestaties zonder veel gedoe.

Inbegrepen Accessoires

Bij de BenQ TH671ST worden verschillende handige accessoires meegeleverd, waardoor je direct aan de slag kunt. De standaard accessoires omvatten een afstandsbediening met batterij, een stroomkabel (aangepast aan je regio), een CD met gebruikershandleiding, een snelstarthandleiding, een garantiekaart (aangepast aan je regio), een VGA (D-sub 15-polige) kabel en zelfs een lenskap voor bescherming wanneer de beamer niet in gebruik is. BenQ heeft aan alles gedacht om je installatieproces zo eenvoudig mogelijk te maken.

Conclusie

De BenQ – Full HD Beamer TH671ST is een indrukwekkende thuisbioscoop- en gamingprojector die voldoet aan de verwachtingen van zowel film- en serie-liefhebbers als gamers. Met zijn Full-HD resolutie, 3D-mogelijkheden, lage inputlag en hoge lichtopbrengst biedt deze beamer de ultieme kijk- en speelervaring. Dankzij de geavanceerde DLP-technologie geniet je van prachtige beelden met diepe zwartwaarden en hoog contrast, terwijl het minimale onderhoud je gemoedsrust geeft. Kortom, de BenQ TH671ST is een geweldige toevoeging aan je home entertainment setup en biedt eindeloos plezier voor het hele gezin. Investeer in deze projector en transformeer je woonkamer in een thuisbioscoop of gameparadijs.

Bekijk meer beamers op bol.com

9.1Expert Score
BenQ – Full HD Beamer TH671ST: De Ultieme Thuisbioscoop- en Gamingervaring De BenQ – Full HD Beamer TH671ST is een veelzijdige projector die zowel thuisbioscoopfans als gamers zal aanspreken. Met een resolutie van 1920 x 1080 pixels en een indrukwekkende helderheid van 3000 ANSI lumen, biedt deze beamer een adembenemende beeldkwaliteit. In dit uitgebreide review […]
Pluspunten
  • Scherpe Full-HD resolutie (1920 x 1080 pixels).
  • Hoge helderheid van 3000 ANSI lumen.
  • Geschikt voor gebruik in verlichte ruimtes.
  • Ondersteunt 3D-weergave voor een bioscoopervaring.
  • Lage inputlag voor soepel gamen.
  • Geavanceerde DLP-technologie voor betere beeldkwaliteit.
  • Inclusief handige accessoires voor eenvoudige installatie.
- Minpunten
  • Niet geschikt voor 4K-resolutie, wat sommige gebruikers mogelijk missen.
  • Kan wat ventilatorgeluid produceren tijdens gebruik, maar dit is meestal niet storend.

Extra informatie

Specificaties: BenQ – Full HD Beamer TH671ST

Projectietechniek

DLP

Beeldschermresolutie

1920 x 1080

Beeldverhouding

16:09

Contrast ratio

10000:1

Short throw

Short throw

Type beamer

Standaard beamer

Minimale projectieafstand (m)

0.76

Maximale projectieafstand (m)

4.50

Zoom

1.2

WIFI

Geen Wi-Fi

Aantal 3,5mm mini-jack (AUX) ingangen

1

DVI-I

0

HDMI

2

Aantal RCA aansluitingen

Geen

Aantal USB 2.0 poorten

2

Aantal USB 3.0 poorten (USB 3.1 Gen 1 Type A)

0

Maximale levensduur lamp (uur)

4000

Luidsprekers

Nee

Vermogen (W)

240

Product breedte (cm)

29.60

Product hoogte (cm)

22.40

Product gewicht (kg)

0

Kleur

Wit

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Reparatie type

Pick-up en return

Merk

BenQ

Verpakkingsinhoud

Afstandsbediening Batterij VGA kabel Stroomkabel Snelstartgids

MPN (Manufacturer Part Number)

9H.JGY77.13E

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Informatie niet beschikbaar

Betaalde diensten vereist

Nee

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

ANSI Lumen (lm)

3000

Aantal USB-C poorten

Geen

Aantal ethernet-poorten rj45

0

Beamer aansluitingen

HDMI

Beamerlamp vervangbaar

Ja

Besturingssysteem beamer

Eigen besturingssysteem

Bluetooth

Nee

CE markering

Zichtbaar

Gaming

Ja

Gewicht (kg)

3.85

HDR

Ja

HDR ondersteuning

HDR10

Ingebouwde accu

Nee

Input lag beamer (milliseconde)

0

Input resolutie

1920 x 1980

Introductie

2017

Keystone correctie beamer

Verticaal

Keystone correctie graden

40

Lens shift

Geen

Maximaal geluidsniveau (dB)

34

Maximale beeldgrootte (inch)

280

Output resolutie

1920 x 1080

Product diepte (cm)

120

Taal handleiding

Universeel

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Val en waterschade

VGA poort

1

Verpakking breedte (mm)

340

Verpakking hoogte (mm)

168

Verpakking lengte (mm)

409

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BenQ - Full HD Beamer TH671ST - 1080p - 3200 Lumen - DLP Home Entertainment-projector - Superior Short Throw - 5 W-stereoluidspreker - 3D
Laatste updates:
  • €879,00 - 21 maart 2024
  • €929,95 - 19 maart 2024
  • €879,00 - 2 februari 2024
  • €934,67 - 8 januari 2024
  • €938,67 - 7 januari 2024
  • €879,00 - 28 november 2023
  • €846,80 - 8 november 2023
  • €809,10 - 2 november 2023
Sinds: 25 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €938,67 - 7 januari 2024
  • Laagste prijs: €809,10 - 2 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BenQ – Full HD Beamer TH671ST”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart