BenQ – Full HD Beamer GS50 – Draadloos

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je BenQ - Full HD Beamer GS50 - Draadloos - Mini Beamer - Incl luidsprekers met Extra Bas - Wifi / HDMI / USB kopen voor slechts €799,00
  • De laagste prijs van BenQ - Full HD Beamer GS50 - Draadloos - Mini Beamer - Incl luidsprekers met Extra Bas - Wifi / HDMI / USB werd verkregen op 19 april 2024 23:32.

 799,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BenQ - Full HD Beamer GS50 - Draadloos - Mini Beamer - Incl luidsprekers met Extra Bas - Wifi / HDMI / USB - €799,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BenQ - Full HD Beamer GS50 - Draadloos - Mini Beamer - Incl luidsprekers met Extra Bas - Wifi / HDMI / USB
Laatste updates:
  • €799,00 - 18 januari 2024
  • €822,00 - 5 januari 2024
Sinds: 5 januari 2024
  • Hoogste prijs: €822,00 - 5 januari 2024
  • Laagste prijs: €799,00 - 18 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 19 april 2024 23:32
BenQ – Full HD Beamer GS50 – Draadloos
BenQ – Full HD Beamer GS50 – Draadloos

 799,00

Beschrijving

BenQ Beamer GS50 Review: Een Complete Entertainmentoplossing in Mini-formaat

De wereld van projectoren heeft een nieuwe ster aan het firmament: de BenQ GS50 Mini Smart Beamer. In dit uitgebreide review duiken we diep in de kenmerken en prestaties van deze compacte entertainmentpowerhouse. Van zijn indrukwekkende Full HD-resolutie tot zijn handige draagbaarheid, we laten geen enkel aspect onbesproken.

Indrukwekkende Full HD Resolutie voor een Scherp Beeld

Een van de meest opvallende kenmerken van de BenQ GS50 is zijn Full HD-resolutie van 1920×1080 pixels. Deze resolutie staat garant voor een haarscherp beeld met levendige kleuren en scherpe details. Of je nu van films, sportwedstrijden of games houdt, deze beamer biedt een indrukwekkende visuele ervaring die je volledig onderdompelt in je favoriete content. Met de GS50 geniet je van een beeldkwaliteit die je van een compacte beamer van dit formaat niet zou verwachten.

Helderheid en Duurzaamheid: 500 ANSI Lumen en Lange Levensduur

De BenQ GS50 is uitgerust met een krachtige LED-lichtbron die 500 ANSI lumen levert. Dit zorgt voor een heldere projectie, zelfs in verlichte omgevingen, waardoor je geen concessies hoeft te doen aan de beeldkwaliteit. Bovendien heeft de LED-lichtbron een levensduur van 20.000 tot 30.000 uur, wat betekent dat je vele jaren van kijkplezier zult hebben voordat je aan vervanging toe bent. Met de mogelijkheid om tot anderhalve meter breed te projecteren, kun je gemakkelijk een groot publiek vermaken met de GS50.

Geluid in Stijl: Bluetooth en 2.1-kanaals Speaker

De BenQ GS50 gaat verder dan alleen beeldkwaliteit. Met zijn tweewegs Bluetooth-connectiviteit kun je eenvoudig draadloze koptelefoons of speakers aansluiten voor een persoonlijke geluidservaring. Maar dat is nog niet alles; deze mini beamer is ook voorzien van een indrukwekkende ingebouwde 2.1-kanaals speaker. Dit geluidssysteem bestaat uit twee 5 Watt tweeters en een krachtige 10 Watt woofer, wat resulteert in een rijk en meeslepend geluid dat elke film, serie of muziekvideo tot leven brengt. Met de GS50 hoef je geen externe audioapparatuur aan te schaffen, want het geluid is al van topkwaliteit.

Android TV en Draadloze Opties voor Eindeloze Streaming

De GS50 wordt geleverd met een Android TV dongle, waardoor je direct toegang hebt tot populaire streamingdiensten, apps en games. Dit betekent dat je favoriete content kunt bekijken zonder dat je extra apparaten hoeft aan te sluiten. Bovendien ondersteunt de GS50 zowel Google Chromecast als Airplay, waardoor je moeiteloos content kunt casten vanaf je smartphone of tablet naar het grote scherm. Met deze functies wordt het delen van je foto’s, video’s en presentaties een fluitje van een cent.

Draadloos en Draagbaar: Ingebouwde Accu en IPX2-certificering

Een van de grootste troeven van de BenQ GS50 is de ingebouwde accu. Met een batterijduur tot 2,5 uur kun je draadloos projecteren, waar je maar wilt. Of je nu buiten bent voor een BBQ, kampeert in de natuur, of gewoon in je achtertuin wilt genieten van een filmavond, deze beamer staat altijd voor je klaar. De draagbaarheid wordt nog verder verbeterd door de IPX2-certificering, wat betekent dat de GS50 spetterbestendig en valbestendig is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over onverwachte regenbuien of kleine ongelukjes.

Gebruiksvriendelijk en Snel in Gebruik

De BenQ GS50 is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het aansluiten van externe apparaten is een fluitje van een cent dankzij de HDMI- en USB-C-poorten. Bovendien zorgt de autofocusfunctie ervoor dat je snel een scherp beeld krijgt, terwijl de automatische verticale keystone-correctie eventuele vervorming van het beeld corrigeert. Hierdoor hoef je geen tijd te verspillen aan het fijn afstellen van de beamer. De GS50 wordt geleverd met een handige draagtas die niet alleen de beamer beschermt, maar ook ruimte biedt voor accessoires zoals de afstandsbediening en kabels. Dit maakt het gemakkelijk om de GS50 overal mee naartoe te nemen en van elke locatie een bioscoop te maken.

Conclusie: De BenQ GS50 Mini Smart Beamer Overtreft de Verwachtingen

In dit uitgebreide review hebben we de BenQ GS50 Mini Smart Beamer vanuit alle hoeken bekeken. Met zijn indrukwekkende Full HD-resolutie, helderheid, en lange levensduur van de LED-lichtbron biedt deze mini beamer een uitstekende beeldkwaliteit. De toevoeging van Bluetooth-connectiviteit en een krachtig geluidssysteem maken de GS50 tot een veelzijdige entertainmentoplossing. Het gemak van Android TV, draadloze opties en de ingebouwde accu maken hem perfect voor zowel thuis als onderweg. Bovendien is de GS50 gebruiksvriendelijk en robuust gebouwd, waardoor hij geschikt is voor allerlei situaties.

Kortom, de BenQ GS50 overtreft de verwachtingen en biedt een complete entertainmentervaring in een compact formaat. Of je nu wilt genieten van films, sportevenementen, games, of zakelijke presentaties, deze mini beamer heeft alles in huis om indruk te maken. Als je op zoek bent naar een draagbare projector met topklasse prestaties, is de BenQ GS50 zeker het overwegen waard. Met dit kleine apparaat breng je de bioscoop naar je toe, waar je ook bent.

Bekijk meer beamers op bol.com

9.6Expert Score
BenQ Beamer GS50 Review: Een Complete Entertainmentoplossing in Mini-formaat De wereld van projectoren heeft een nieuwe ster aan het firmament: de BenQ GS50 Mini Smart Beamer. In dit uitgebreide review duiken we diep in de kenmerken en prestaties van deze compacte entertainmentpowerhouse. Van zijn indrukwekkende Full HD-resolutie tot zijn handige draagbaarheid, we laten geen enkel […]
Pluspunten
  • Indrukwekkende Full HD-resolutie
  • Hoge helderheid (500 ANSI Lumen)
  • Lange levensduur LED-lichtbron
  • Krachtig geluidssysteem met Bluetooth
  • Android TV en draadloos streamen
  • Ingebouwde accu (2,5 uur batterijduur)
  • Spetter- en valbestendig (IPX2)
  • Gebruiksvriendelijk (HDMI, USB-C, autofocus)
- Minpunten
  • Beperkte batterijduur
  • Iets groter dan sommige andere mini beamers
  • Geen ondersteuning voor 3D-content

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BenQ - Full HD Beamer GS50 - Draadloos - Mini Beamer - Incl luidsprekers met Extra Bas - Wifi / HDMI / USB
Laatste updates:
  • €799,00 - 18 januari 2024
  • €822,00 - 5 januari 2024
Sinds: 5 januari 2024
  • Hoogste prijs: €822,00 - 5 januari 2024
  • Laagste prijs: €799,00 - 18 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BenQ – Full HD Beamer GS50 – Draadloos”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart