Beko DF7412PA1W – RecycledDry – Warmtepompdroger

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.5
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je Beko DF7412PA1W - RecycledDry™ - Warmtepompdroger - Wit kopen voor slechts €499,00
  • De laagste prijs van Beko DF7412PA1W - RecycledDry™ - Warmtepompdroger - Wit werd verkregen op 20 april 2024 16:01.

 499,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beko DF7412PA1W - RecycledDry™ - Warmtepompdroger - Wit - €499,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Beko DF7412PA1W - RecycledDry™ - Warmtepompdroger - Wit
Laatste updates:
  • €499,00 - 12 april 2024
  • €549,00 - 11 maart 2024
  • €479,00 - 6 maart 2024
  • €549,00 - 4 maart 2024
  • €449,00 - 19 februari 2024
  • €499,00 - 14 februari 2024
  • €519,00 - 13 februari 2024
  • €549,00 - 2 februari 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €549,00 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €439,00 - 20 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 16:01
Beko DF7412PA1W – RecycledDry – Warmtepompdroger
Beko DF7412PA1W – RecycledDry – Warmtepompdroger

 499,00

Beschrijving

Beko DF7412PA1W: Een Energieslimme Warmtepompdroger voor Kleine Huishoudens

De Beko DF7412PA1W is een warmtepompdroger die speciaal is ontworpen voor kleine huishoudens. Met een laadvermogen van 7 kg en een energielabel A++, biedt deze droger efficiënte droogprestaties zonder een aanslag op je energierekening. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten van de Beko DF7412PA1W, de innovatieve technologieën die deze droger biedt, en waarom dit apparaat een goede keuze kan zijn voor jouw huishouden.

Pluspunten van de Beko DF7412PA1W

1. RecycledTub™: Duurzaamheid voorop

Een van de opvallende pluspunten van de Beko DF7412PA1W is het gebruik van gerecycled plastic in meerdere onderdelen van de droger. Beko’s RecycledTub™-technologie zet gerecyclede plastic flessen om in sterke en duurzame materialen voor de kuip van de droger. Hiermee draagt Beko bij aan het verminderen van plasticafval en het schoonhouden van onze oceanen. Voor elk apparaat worden maar liefst 60 PET-flessen hergebruikt. Als duurzaamheid hoog op jouw prioriteitenlijst staat, is de Beko DF7412PA1W een milieuvriendelijke keuze.

2. AquaWave® Technologie: Delicaat Drogen

Een van de grootste zorgen bij het drogen van kleding is dat het proces de stof kan beschadigen. Met de AquaWave® technologie van de Beko DF7412PA1W behoort dit probleem tot het verleden. Deze technologie omvat een deur van gebogen glas en speciaal ontworpen peddels in de trommel, die zorgen voor een golvende beweging van het wasgoed. Hierdoor wordt je kleding veel voorzichtiger behandeld tijdens het droogproces. Niet alleen blijft je kleding langer mooi, maar het droogresultaat is ook beter dan ooit tevoren.

3. EcoGentle™ Technologie: Kleurvast Drogen

Niemand wil dat zijn favoriete kledingstukken vervagen tijdens het drogen. Met de EcoGentle™ technologie van Beko hoef je je hier geen zorgen meer over te maken. Deze innovatieve droogtechnologie zorgt ervoor dat je kleding hun oorspronkelijke kleur behouden, ongeacht hoe vaak je ze in de droger stopt. In tegenstelling tot standaard condensdrogers, werkt de Beko DF7412PA1W samen met een airconditioningsysteem om kleding voorzichtiger te drogen, wat resulteert in een energiezuinige en kleurvaste droogcyclus.

4. Veelzijdige Droogprogramma’s

De Beko DF7412PA1W biedt maar liefst 15 verschillende droogprogramma’s om aan al je behoeften te voldoen. Enkele opmerkelijke programma’s zijn:

  • Delicate stoffen: Ideaal voor kwetsbare stoffen met lagere temperaturen en langzamere trommelbewegingen.
  • Katoen: Een standaard programma voor katoenen wasgoed.
  • Jeans: Speciaal ontworpen om je favoriete jeans te drogen zonder de pasvorm aan te tasten.
  • Synthetisch textiel: Geschikt voor diverse synthetische kledingvezels zoals fleece, polyester of elastan.

Met deze veelzijdigheid kun je ervoor zorgen dat al je kledingstukken de juiste behandeling krijgen tijdens het drogen.

5. ProSmart™ Invertermotor: Slim en Stil

De Beko DF7412PA1W is uitgerust met een ProSmart™ invertermotor, die niet alleen slim omgaat met je was, maar ook met je energierekening. Dankzij het borstelloze motorontwerp is de droger niet alleen energiezuinig, maar ook opvallend stil. Je kunt dus zuinig en zonder geluidsoverlast genieten van schone, droge kleding.

6. Veiligheidsfuncties

Veiligheid staat voorop bij de Beko DF7412PA1W. Deze warmtepompdroger is voorzien van een kinderslot, een waterniveau indicator, een waarschuwing voor het reinigen van het filter en een waarschuwing voor het legen van het reservoir van de condensor. Dit zorgt ervoor dat je met gemoedsrust de droger kunt gebruiken, zelfs in een huishouden met kinderen.

Minpunten van de Beko DF7412PA1W

1. Niet-Verwisselbare Draairichting van de Deur

Een van de nadelen van de Beko DF7412PA1W is dat de draairichting van de deur niet verwisselbaar is. Dit kan een beperking zijn als de indeling van je wasruimte vereist dat de deur aan een specifieke kant opent. Het is belangrijk om hier rekening mee te houden bij het plannen van de plaatsing van de droger.

Conclusie

De Beko DF7412PA1W is een energiezuinige en milieuvriendelijke warmtepompdroger die uitblinkt in het behoud van de kwaliteit van je kleding. Met innovatieve technologieën zoals AquaWave® en EcoGentle™, kun je erop vertrouwen dat je kleding voorzichtig en kleurvast wordt gedroogd. Het brede scala aan droogprogramma’s, de ProSmart™ invertermotor en de ingebouwde veiligheidsfuncties maken deze droger geschikt voor kleine huishoudens.

Hoewel de niet-verwisselbare draairichting van de deur een klein nadeel kan zijn, wegen de vele voordelen van de Beko DF7412PA1W zwaarder. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en energie-efficiënte warmtepompdroger, is de Beko DF7412PA1W zeker het overwegen waard. Kies voor duurzaamheid, kwaliteit en gebruiksgemak met deze indrukwekkende droger van Beko.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

8.5Expert Score
Beko DF7412PA1W: Een Energieslimme Warmtepompdroger voor Kleine Huishoudens De Beko DF7412PA1W is een warmtepompdroger die speciaal is ontworpen voor kleine huishoudens. Met een laadvermogen van 7 kg en een energielabel A++, biedt deze droger efficiënte droogprestaties zonder een aanslag op je energierekening. In dit uitgebreide review gaan we dieper in op de plus- en minpunten […]
Pluspunten
  • RecycledTub™: Duurzaamheid voorop
  • AquaWave® Technologie: Delicaat Drogen
  • EcoGentle™ Technologie: Kleurvast Drogen
  • Veelzijdige Droogprogramma's
  • ProSmart™ Invertermotor: Slim en Stil
  • Veiligheidsfuncties
- Minpunten
  • Niet-Verwisselbare Draairichting van de Deur

Extra informatie

Specificaties: Beko DF7412PA1W – RecycledDry – Warmtepompdroger

Merk

Beko

Model

DF7412PA1W

MPN (Manufacturer Part Number)

111548

Taal bedieningspaneel

Nederlands, Frans

Taal handleiding

Frans, Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Extra garantie

10 jaar garantie op de motor

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Beko DF7412PA1W, handleiding

Energieverbruik niveau

A++

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

212

Energie besparing

Ja

Type droger

Warmtepompdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

7

Geluidsniveau drogen (dB)

64

Type condensafvoer

Met slang via waterafvoer

Programmaduur katoen maximale belading

169

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Nee

Digitale indicator resterende tijd

Ja

Geluidssignaal einde wasbeurt

Ja

Tumbler heeft verlichting

Nee

Slimme functie

Startuitstel

Bediening via mobiele app

Nee

Aantal instellingen

15

Programma's voor delicate stoffen

Ja

Type droogprogramma

Katoen, Delicate stoffen, Hygiëne, Jeans, Kort, Koud, Mix, Outdoor, Synthetisch, Verfrissen, Overhemden

Kleur

Wit

Stand display

Recht

Materiaal tuimelaar

RVS

Deur maat (cm)

34

Type wasdrogerdeur

Dichte deur

Positie deur scharnier

Rechts

Deur scharnier switch mogelijkheid

Nee

Snoerlengte (m)

1.5

Gewicht (g)

40000

Product gewicht (kg)

39.5

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.70

Product hoogte (cm)

84.60

Product lengte (cm)

55

Verpakking breedte (cm)

25

Verpakking hoogte (cm)

88.50

Verpakking lengte (cm)

65

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Beko DF7412PA1W - RecycledDry™ - Warmtepompdroger - Wit
Laatste updates:
  • €499,00 - 12 april 2024
  • €549,00 - 11 maart 2024
  • €479,00 - 6 maart 2024
  • €549,00 - 4 maart 2024
  • €449,00 - 19 februari 2024
  • €499,00 - 14 februari 2024
  • €519,00 - 13 februari 2024
  • €549,00 - 2 februari 2024
Sinds: 20 november 2023
  • Hoogste prijs: €549,00 - 2 februari 2024
  • Laagste prijs: €439,00 - 20 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Beko DF7412PA1W – RecycledDry – Warmtepompdroger”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart