Beko DA8012GA – Luchtafvoer droogkast

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken

 399,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beko DA8012GA - Luchtafvoerdroger - €399,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Beko DA8012GA - Luchtafvoerdroger
Laatste updates:
  • €399,00 - 24 maart 2024
  • €379,00 - 22 maart 2024
  • €398,99 - 21 maart 2024
  • €379,00 - 20 maart 2024
  • €398,99 - 19 maart 2024
  • €399,00 - 16 maart 2024
  • €398,99 - 14 maart 2024
  • €385,08 - 2 maart 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €369,95 - 15 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 30 april 2024 17:16
Beko DA8012GA – Luchtafvoer droogkast
Beko DA8012GA – Luchtafvoer droogkast

 399,00

Beschrijving

Beko DA8012GA Luchtafvoerdroger review: Efficiënt en Zorgzaam voor Je Wasgoed

De Beko DA8012GA luchtafvoerdroger is een indrukwekkende toevoeging aan het assortiment huishoudelijke apparaten van Beko. Met een laadvermogen van 8 kg en een reeks handige functies, biedt deze droger het gemak en de efficiëntie die je nodig hebt om je wasgoed snel en effectief te drogen. In dit uitgebreide review zullen we alle aspecten van de Beko DA8012GA verkennen, inclusief de plus- en minpunten, de AquaWave®-technologie, de verschillende droogprogramma’s en meer. Lees verder om erachter te komen waarom deze luchtafvoerdroger het overwegen waard is voor jouw huishouden.

Plus- en Minpunten van de Beko DA8012GA

Laten we beginnen met een overzicht van de plus- en minpunten van de Beko DA8012GA luchtafvoerdroger:

Voordelen:

  1. AquaWave®-technologie: Een unieke trommelbeweging die je kleding voorzichtig behandelt en de levensduur ervan verlengt.
  2. 15 programma’s: Een breed scala aan droogprogramma’s voor verschillende soorten kleding en stoffen.
  3. Startuitstel: Stel het drogen van je wasgoed uit tot een geschikter moment.
  4. Veiligheidsfuncties: Inclusief kinderslot, waterniveau indicator en waarschuwingen voor het reinigen van het filter en het legen van het reservoir van de condensor.

Nadelen:

  1. Niet-verwisselbare deur draairichting: De draairichting van de deur kan niet worden aangepast aan de indeling van je wasruimte.

Productbeschrijving van de Beko DA8012GA

De Beko DA8012GA luchtafvoerdroger is ontworpen om je wasgoed snel en efficiënt te drogen met een laadvermogen van 8 kg. Dit betekent dat je grote hoeveelheden wasgoed in één keer kunt drogen, wat handig is voor drukke huishoudens. Wat deze droger echt onderscheidt, is de Optimale droognauwkeurigheid. De machine meet de vochtigheidsgraad van je wasgoed tot op de dichtstbijzijnde graad, waardoor deze automatisch wordt uitgeschakeld zodra het textiel de gewenste droogte heeft bereikt. Dit bespaart energie en voorkomt overdrogen, wat kan leiden tot krimp of beschadiging van kleding.

De AquaWave®-trommel van de Beko DA8012GA is een opvallende eigenschap. Deze trommel heeft een deur van gebogen glas en speciaal ontworpen peddels die het wasgoed in de trommel zachtjes laten bewegen in een golvende beweging. Hierdoor wordt je kleding met de grootste zorg behandeld, waardoor slijtage wordt verminderd en je kleding langer meegaat. Bovendien draagt deze technologie bij aan een efficiënter droogproces, wat resulteert in minder energieverbruik.

Een ander handig kenmerk van de Beko DA8012GA is de sensor gestuurde werking. Hierdoor past de droger automatisch de droogtijd aan op basis van de vochtigheid van je wasgoed, wat resulteert in een gelijkmatige droging zonder overmatig verbruik van energie. Het startuitstel van maximaal 9 uur geeft je de flexibiliteit om de droger te laten draaien op een tijdstip dat het beste bij je schema past.

Bovendien wordt het programmaverloop duidelijk weergegeven op het display van de machine, zodat je altijd op de hoogte bent van de status van je droogcyclus. De Beko DA8012GA heeft ook een antikreukfase van 60 minuten na het einde van de cyclus, waardoor je kleding gemakkelijker te strijken is en er langer fris uitziet.

AquaWave®-technologie: Zorgzaam voor je Kleding

Een van de meest opvallende kenmerken van de Beko DA8012GA luchtafvoerdroger is de AquaWave®-technologie. Deze innovatieve technologie zorgt voor een zachte en effectieve behandeling van je kleding tijdens het droogproces. De deur van de trommel is gemaakt van gebogen glas, wat helpt om de wrijving tussen de kledingstukken en de trommelwand te verminderen. Bovendien zijn de peddels in de trommel speciaal ontworpen om een golvende beweging te creëren, vergelijkbaar met de beweging van golven in water.

Deze golvende beweging zorgt ervoor dat je kleding gelijkmatiger wordt verdeeld in de trommel en minder snel in elkaar verstrengeld raakt. Dit resulteert in een zachte behandeling van je kledingstukken, waardoor slijtage en beschadiging worden verminderd. In tegenstelling tot sommige drogers die je kleding ruw kunnen behandelen, biedt de Beko DA8012GA dus een zachtere en zorgzamere aanpak.

Een ander voordeel van de AquaWave®-technologie is dat het helpt om je kleding gelijkmatiger te drogen. Door de golvende beweging worden lucht en warmte gelijkmatiger over je wasgoed verdeeld, wat resulteert in een efficiënter droogproces. Dit vertaalt zich in kortere droogtijden en minder energieverbruik, wat gunstig is voor zowel je portemonnee als het milieu.

Verschillende Droogprogramma’s voor Diverse Behoeften

De Beko DA8012GA biedt een indrukwekkend scala aan 15 verschillende droogprogramma’s om aan al je droogbehoeften te voldoen. Of je nu delicate stoffen wilt drogen of stevige handdoeken en beddengoed, deze droger heeft een programma dat bij je past. Hier is een overzicht van enkele beschikbare programma’s:

  • Daily express: Snel drogen voor je dagelijkse kleding.
  • Delicaat: Zachte droging voor delicate stoffen zoals zijde en kant.
  • Hygiene+: Grondige droging om bacteriën en allergenen te verwijderen.
  • Mix: Voor gemengde ladingen met verschillende stofsoorten.
  • Outdoor/Sport: Speciaal programma voor sportkleding en buitensportuitrusting.
  • Jeans: Voor het behoud van de pasvorm en kleur van je favoriete spijkerbroeken.
  • GentleCare/Hemden: Zachtjes drogen van overhemden en blouses om kreukels te verminderen.
  • Strijkdroog (katoen): Kleding klaarmaken om te strijken.
  • Eco (katoen): Energiezuinig drogen van katoenen kleding.
  • Kastdroog (katoen): Klaar om in de kast te hangen.
  • Extra droog (katoen): Voor extra droogheid van katoenen kleding.
  • Strijkdroog (synthetisch): Voor synthetische stoffen die gestreken moeten worden.
  • Kastdroog (synthetisch): Synthetische kleding klaarmaken voor de kast.
  • Timer: Handmatig instelbare droogtijd voor specifieke behoeften.

Deze diverse selectie van droogprogramma’s maakt de Beko DA8012GA geschikt voor allerlei soorten wasgoed, van dagelijkse kleding tot speciale stoffen en kledingstukken. Je kunt altijd het juiste programma kiezen om de beste resultaten te bereiken.

Veiligheid en Gemak

Veiligheid staat voorop bij de Beko DA8012GA luchtafvoerdroger. Het ingebouwde kinderslot voorkomt onbedoeld gebruik door nieuwsgierige handen. Bovendien houdt de waterniveau-indicator je op de hoogte van de status van het waterreservoir, zodat je op tijd kunt legen. Ook is er een waarschuwingssysteem voor het reinigen van het filter, wat essentieel is voor de optimale werking van de droger.

Conclusie

De Beko DA8012GA luchtafvoerdroger is een indrukwekkende keuze voor huishoudens die op zoek zijn naar een efficiënte en zorgzame manier om hun wasgoed te drogen. Met de AquaWave®-technologie, een breed scala aan droogprogramma’s en handige functies zoals startuitstel en veiligheidsvoorzieningen, biedt deze droger alles wat je nodig hebt voor een probleemloze droogervaring. Hoewel het energielabel C aangeeft dat het niet de meest zuinige optie is, wordt dit gecompenseerd door de efficiënte droogresultaten en de zorgvuldige behandeling van je kleding. Over het algemeen is de Beko DA8012GA een uitstekende keuze voor gezinnen en individuen die op zoek zijn naar kwaliteit en gemak in hun wasroutine.

Bekijk meer droogkasten op bol.com

Extra informatie

Specificaties: Beko DA8012GA – Luchtafvoer droogkast

Merk

Beko

Model

DA8012GA

MPN (Manufacturer Part Number)

DA8012GA

Taal bedieningspaneel

Frans, Nederlands

Taal handleiding

Frans, Nederlands

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

nvt

Extra garantie

Geen extra garantie

Reparatie type

On-site repair

Verpakkingsinhoud

Handleiding, afvoerslang, aanvoerslang

Energieverbruik niveau

C

Jaarlijks energieverbruik in kWh (kWh)

577.1

Energie besparing

Nee

Type droger

Luchtafvoerdroger

Laadvermogen wasdroger (kg)

8

Geluidsniveau drogen

67

Type condensafvoer

Luchtafvoer naar buiten

Programmaduur katoen maximale belading

160

Vochtigheid sensor

Ja

Heeft anti-kreuk fase

Ja

Digitale indicator resterende tijd

Nee

Geluidssignaal einde wasbeurt

Ja

Tumbler heeft verlichting

Nee

Slimme functie

Beladingssensor

Bediening via mobiele app

Nee

Smart Home Platform

Geen platform

Aantal instellingen

15

Programma's voor delicate stoffen

Ja

Type droogprogramma

Katoen, Synthetisch, Delicate stoffen, Jeans, Outdoor, Kort

Kleur

Wit

Stand display

Recht

Materiaal tuimelaar

RVS

Deur maat (cm)

36.5

Type wasdrogerdeur

Dichte deur

Positie deur scharnier

Links

Deur scharnier switch mogelijkheid

Nee

Snoerlengte (m)

1.5

Gewicht (g)

33500

Product gewicht (g)

31.5

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

App werkt op besturingssyteem

Niet van toepassing

Delen van gebruikersgegevens vereist

Niet van toepassing

Wifi vereist

Niet van toepassing

Bluetooth vereist

Niet van toepassing

Mobiele data verbinding mogelijk

Niet van toepassing

Betaalde diensten vereist

Niet van toepassing

Compatibel met

Niet van toepassing

Introductiejaar

2019

Introductiemaand

Maart

Ondersteuning met updates

Niet van toepassing

CE markering

Zichtbaar

Indicatielampje

Ja

Kinderslot

Ja

Product breedte (cm)

59.70

Product hoogte (cm)

85.60

Product lengte (cm)

58.40

Verpakking breedte (cm)

65

Verpakking hoogte (cm)

89

Verpakking lengte (cm)

60

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Beko DA8012GA - Luchtafvoerdroger
Laatste updates:
  • €399,00 - 24 maart 2024
  • €379,00 - 22 maart 2024
  • €398,99 - 21 maart 2024
  • €379,00 - 20 maart 2024
  • €398,99 - 19 maart 2024
  • €399,00 - 16 maart 2024
  • €398,99 - 14 maart 2024
  • €385,08 - 2 maart 2024
Sinds: 21 november 2023
  • Hoogste prijs: €399,00 - 21 november 2023
  • Laagste prijs: €369,95 - 15 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Beko DA8012GA – Luchtafvoer droogkast”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart