Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Meegeleverd: Kam, Precisietrimmer, Trimmer opzetstuk, Opbergstandaard, USB lader, Gezichtsreinigingsborstel, Baardtrimmer | Type baardgroei: Licht, Zwaar, Middel | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren | Nat en droog te gebruiken | Zelfslijpende messen

 39,95

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Beeperfect® 5-in-1 Baardtrimmer Mannen - 5 Opzetstukken - Trimmer - Bodygroomer - Neus en Oortrimmer - 0.5-10MM - Gratis Baardkam - €39,95
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Beeperfect® 5-in-1 Baardtrimmer Mannen - 5 Opzetstukken - Trimmer - Bodygroomer - Neus en Oortrimmer - 0.5-10MM - Gratis Baardkam
Laatste updates:
  • €39,95 - 9 april 2024
  • €44,95 - 2 april 2024
  • €39,95 - 14 maart 2024
  • €49,95 - 26 februari 2024
  • €45,99 - 21 februari 2024
  • €39,95 - 24 januari 2024
  • €49,95 - 20 januari 2024
  • €32,00 - 19 januari 2024
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 29 oktober 2023
  • Laagste prijs: €32,00 - 19 januari 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 14:12
Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen
Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen

 39,95

Beschrijving

Review: Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen – De alles-in-één baardtrimmer voor een complete lichaamsverzorging

De Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen is een multifunctionele trimmer die ideaal is voor het bijwerken van je baard, neus- en oorhaar, lichaamshaar en zelfs het wegscheren van overtollige haartjes. In deze review zullen we dieper ingaan op de verschillende kenmerken en functies van deze baardtrimmer.

Reviewers zijn zeer tevreden over de veelzijdige Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen

Reviewers zijn zeer tevreden over de Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen. Verschillende reviewers zijn blij met de vele opzetstukken die bij de baardtrimmer geleverd worden. Hierdoor kan niet alleen de baard getrimd worden, maar ook andere zones van het lichaam, zoals neus- en oorhaar. Verder wordt de trimmer geprezen om zijn nauwkeurigheid en het feit dat de lengte gemakkelijk instelbaar is. De batterijduur wordt door de meeste reviewers als zeer goed ervaren. Ook zijn veel reviewers tevreden over de snelheid van de levering en de service van Beeperfect.

Een aantal reviewers geeft aan dat de baardtrimmer licht en comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk in onderhoud is. Ook wordt de zelfslijpende RVS-mesjes van de trimmer als positief ervaren. Een reviewer geeft wel aan dat het lastig kan zijn om de neus- en oortrimmer eraf te krijgen, maar dit lijkt een uitzondering te zijn. Verder wordt de trimmer als degelijk en robuust beschreven, en zijn reviewers positief over de diverse accessoires die bij de trimmer geleverd worden.

Al met al lijkt de Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen een zeer goede keuze te zijn voor mannen die op zoek zijn naar een nauwkeurige en veelzijdige baardtrimmer. De baardtrimmer wordt geroemd om zijn multifunctionaliteit, nauwkeurigheid, lange batterijduur, en de vele opzetstukken die worden meegeleverd.

Multifunctioneel en inclusief 5 opzetstukken

De Beeperfect baardtrimmer is een alles-in-één trimmer die wordt geleverd met vijf opzetstukken, waaronder een precisietrimmer, neus- en oortrimmer, scheerkop, lichaamstrimmer en een kam. Hierdoor kun je met deze trimmer je baard, snor, neushaar, oorhaar, lichaamshaar en zelfs overtollige haartjes bijwerken. Het meegeleverde borsteltje zorgt ervoor dat de opzetstukken gemakkelijk schoon te maken zijn.

Instelbare lengte en maximale controle

Met de precisiedraaiknop kun je gemakkelijk de gewenste lengte instellen tussen 0.1 en 10mm, met stappen van 0.5mm. Hierdoor kun je je baard volledig naar wens trimmen en dankzij de baardkam zie je precies welk overtollig haar weg mag. Door de fijne grip en het draadloos trimmen geniet je van optimaal comfort en maximale controle.

Krachtige accu tot 90 min trimmen

Met de krachtige accu van de Beeperfect baardtrimmer geniet je van een comfortabele trimbeurt tot wel 90 minuten lang op één lading. Op het lcd-display zie je het batterijpercentage en verschijnt er een icoontje wanneer het tijd is om de trimkop af te spoelen. Hierdoor weet je altijd precies wanneer je de baardtrimmer opnieuw moet opladen.

Spoelbaar en geschikt voor nat scheren

De opzetstukken zijn eenvoudig afspoelbaar, waardoor je de baardtrimmer gemakkelijk schoon kunt maken. Bovendien is de Beeperfect baardtrimmer geschikt voor nat en droog scheren, waardoor je de trimmer ook onder de douche kunt gebruiken.

Zelfslijpende mesjes en gratis baardkam

De mesjes van de Beeperfect baardtrimmer zijn gemaakt van RVS en zijn zelfslijpend, waardoor je altijd verzekerd bent van een scherpe trimbeurt. Bovendien wordt de trimmer geleverd met een gratis baardkam, waarmee je je baard nog gemakkelijker kunt trimmen en stylen.

Geen travelbag meegeleverd

Een nadeel van de Beeperfect baardtrimmer is dat er geen travelbag wordt meegeleverd. Hierdoor is het lastig om de baardtrimmer mee te nemen op reis, tenzij je deze los in je bagage stopt.

100% tevredenheidsgarantie

Bij Beeperfect staat jouw tevredenheid voorop. Daarom bieden zij een 100% tevredenheidsgarantie aan. Als er iets mis is met je bestelling, ben je verzekerd van een snelle en goede oplossing. De klantenservice is 24/7 bereikbaar en staat altijd klaar om je zo goed mogelijk te helpen. Bovendien kun je binnen 30 dagen kosteloos retourneren als je niet tevreden bent met de baardtrimmer.

Conclusie Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen

De Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen is een multifunctionele baardtrimmer die geschikt is voor het bijwerken van je baard, neus- en oorhaar, lichaamshaar en het wegscheren van overtollige haartjes. Door de meegeleverde opzetstukken en de precisiedraaiknop kun je gemakkelijk de gewenste lengte instellen en genieten van maximale controle. Bovendien is de baardtrimmer geschikt voor nat en droog scheren en heeft het zelfslijpende messen van RVS. Het nadeel is dat er geen travelbag wordt meegeleverd, waardoor het lastig is om de baardtrimmer mee te nemen op reis. Desalniettemin is de Beeperfect baardtrimmer een goede keuze voor mannen die op zoek zijn naar een alles-in-één baardtrimmer voor een complete lichaamsverzorging.

Bekijk meer baardtrimmers op Bol.com

De beste tondeuse van 2023

Beste baardtrimmer 2023

9Expert Score
Meegeleverd: Kam, Precisietrimmer, Trimmer opzetstuk, Opbergstandaard, USB lader, Gezichtsreinigingsborstel, Baardtrimmer | Type baardgroei: Licht, Zwaar, Middel | Spoelbaar | Geschikt voor nat scheren | Nat en droog te gebruiken | Zelfslijpende messen
Pluspunten
  • Multifunctioneel en inclusief 5 opzetstukken
  • Instelbare lengte en maximale controle
  • Krachtige accu tot 90 min trimmen
  • Spoelbaar en geschikt voor nat scheren
  • Zelfslijpende mesjes en gratis baardkam
  • 100% tevredenheidsgarantie
- Minpunten
  • Geen travelbag meegeleverd

Extra informatie

Specificaties: Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen

Merk

Beeperfect

Meegeleverde accessoires

Kam, Precisietrimmer, Trimmer opzetstuk, Opbergstandaard, USB lader, Gezichtsreinigingsborstel, Baardtrimmer

Baardlengte

1 mm, 1.1 – 3 mm, 3 – 5 mm, 5 tot 10 mm, Langer dan 10 mm, Stoppelbaard: 5 mm of korter

Voedingstype

USB

Type batterij

Lithium-ion

Kleur

Zwart, Blauw

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Defecten

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Verpakkingsinhoud

Baardtrimmer

Soort oplader

USB-lader

Aantal verschillende opzetstukken

7

Type baardgroei

Licht, Zwaar, Middel

Draadloos

Ja

Bruikbaar tijdens laden

Ja

Nat en droog te gebruiken

Ja

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (minuut)

120

Operatie duur (minuut)

90

Materiaal messen

Roestvrij staal

Zelfslijpende messen

Ja

Manier van lengte-instelling

Opzetbare kammen

Maximale verstelbare lengte (mm)

12

Minimale verstelbare lengte (mm)

3

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

3

Snel laden functionaliteit

Nee

Batterij indicator

Ja

Met opzuigsysteem

Nee

Met richtlaser

Nee

Werkt op batterijen

Nee

CE markering

Zichtbaar

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

526

Hybride trimmer

Nee

IP-certificering

IP00 (Geen bescherming)

MPN (Manufacturer Part Number)

B-790

Met geheugenfunctie

Nee

Minimale lengte instelling (mm)

1

Taal handleiding

Engels, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

183

Verpakking hoogte (mm)

75

Verpakking lengte (mm)

241

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Beeperfect® 5-in-1 Baardtrimmer Mannen - 5 Opzetstukken - Trimmer - Bodygroomer - Neus en Oortrimmer - 0.5-10MM - Gratis Baardkam
Laatste updates:
  • €39,95 - 9 april 2024
  • €44,95 - 2 april 2024
  • €39,95 - 14 maart 2024
  • €49,95 - 26 februari 2024
  • €45,99 - 21 februari 2024
  • €39,95 - 24 januari 2024
  • €49,95 - 20 januari 2024
  • €32,00 - 19 januari 2024
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 29 oktober 2023
  • Laagste prijs: €32,00 - 19 januari 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “Beeperfect 5-in-1 Baardtrimmer Mannen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart