BBQ collection Smokerbarbecue

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
7.4
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je BBQ collection Smokerbarbecue - BBQ Smoker - met Aparte Smoker - Instelbare Schoorsteen - 104 x 58 x 114 cm kopen voor slechts €122,99
  • De laagste prijs van BBQ collection Smokerbarbecue - BBQ Smoker - met Aparte Smoker - Instelbare Schoorsteen - 104 x 58 x 114 cm werd verkregen op 20 april 2024 08:51.

 122,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BBQ collection Smokerbarbecue - BBQ Smoker - met Aparte Smoker - Instelbare Schoorsteen - 104 x 58 x 114 cm - €122,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BBQ collection Smokerbarbecue - BBQ Smoker - met Aparte Smoker - Instelbare Schoorsteen - 104 x 58 x 114 cm
Laatste updates:
  • €122,99 - 4 april 2024
  • €129,99 - 17 februari 2024
  • €136,99 - 16 februari 2024
  • €129,99 - 29 januari 2024
  • €132,99 - 15 januari 2024
  • €119,99 - 3 januari 2024
  • €120,99 - 24 december 2023
  • €99,99 - 23 december 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €136,99 - 16 februari 2024
  • Laagste prijs: €99,99 - 3 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 08:51
BBQ collection Smokerbarbecue

 122,99

Beschrijving

De BBQ collection Smokerbarbecue: Een Perfecte 2-in-1 Aanwinst voor je Buitenkeuken

Als je een echte barbecuefan bent, is de 2-in-1 Barbecue en smoker van BBQ collection een absolute must-have voor je buitenkeuken. Met deze smoker barbecue kun je genieten van het barbecuen op zijn Amerikaans, compleet met die heerlijke authentieke rooksmaak. Of je nu vlees, vis of groenten wilt bereiden, deze BBQ smoker biedt je de mogelijkheid om een geleidelijk garingsproces te creëren en je gerechten een unieke smaak te geven. Bovendien kan deze veelzijdige barbecue ook als gewone grill worden gebruikt. Met een hoogte van 114 cm inclusief deksel is de BBQ collection Smokerbarbecue een indrukwekkende aanwinst voor elke buitenkeuken.

Geleidelijk Garingsproces voor Perfect Resultaat

Een smokerbarbecue bestaat uit twee gedeeltes: het grillgedeelte en het smokergedeelte. Het smokergedeelte zorgt ervoor dat je vlees en andere gerechten langzaam kunnen garen door de rook die vrijkomt. Dit roken kan wel 3 tot 12 uur duren. Het geleidelijke garingsproces maakt het mogelijk om het vlees mals te houden en te voorkomen dat het te veel krimpt of verbrandt. Je hoeft niet constant bij de barbecue te blijven; af en toe controleren onder het deksel is voldoende om ervoor te zorgen dat alles goed verloopt.

Hittebestendige Laag voor Veilig Gebruik

De BBQ collection Smokerbarbecue is ontworpen met veiligheid en duurzaamheid in gedachten. De barbecue is uitgerust met een hittebestendige laag op de zware deksels, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over verbranding of beschadiging van de barbecue. Bovendien is de barbecue voorzien van een aparte smoker en een instelbare schoorsteen, zodat je de rookontwikkeling naar wens kunt reguleren. Met de meegeleverde roosters heb je voldoende ruimte om verschillende gerechten tegelijkertijd te bereiden. Het handige houten tafeltje/werkblad en het opbergrek onderaan bieden extra functionaliteit en opbergruimte. De BBQ collection Smokerbarbecue is ook gemakkelijk te verplaatsen dankzij de twee grote wielen.

Specificaties van de BBQ collection Smokerbarbecue

  • Hoogte: 114 cm inclusief deksel
  • Instelbare schoorsteen voor het reguleren van de rookontwikkeling
  • Aparte smoker voor langzaam garen van gerechten
  • Twee grote wielen voor eenvoudige verplaatsing
  • Verschillende roosters voor het bereiden van meerdere gerechten
  • Handig houten tafeltje/werkblad voor extra functionaliteit
  • Opbergrek onderaan voor het opbergen van barbecueaccessoires
  • Hittebestendige laag op de zware deksels voor veilig gebruik

Conclusie: Een Must-have voor de Echte Barbecuefan

De BBQ collection Smokerbarbecue biedt de perfecte combinatie van een barbecue en een smoker, waardoor je kunt genieten van de authentieke smaak van gerookte gerechten. Het geleidelijke garingsproces zorgt ervoor dat je vlees mals blijft en niet verbrandt, terwijl de hittebestendige laag op de deksels voor veiligheid en duurzaamheid zorgt. Met de instelbare schoorsteen en de aparte smoker kun je de rookontwikkeling naar wens reguleren. Het handige houten tafeltje/werkblad en het opbergrek bieden extra functionaliteit en opbergruimte. Kortom, de BBQ collection Smokerbarbecue is een onmisbare aanwinst voor elke buitenkeuken. Bereid je voor op een unieke smoke-sensatie met deze veelzijdige barbecue en geniet van de heerlijke smaken die je ermee kunt creëren.

Met de BBQ collection Smokerbarbecue haal je een hoogwaardige barbecue in huis die je gegarandeerd vele smaakvolle momenten in de buitenlucht zal bezorgen. Aarzel niet langer en voeg deze 2-in-1 barbecue en smoker toe aan je collectie van barbecue-accessoires.

Bekijk meer barbeques op bol.com

Bekijk De Beste Pizzaovens

7.4Expert Score
De BBQ collection Smokerbarbecue: Een Perfecte 2-in-1 Aanwinst voor je Buitenkeuken Als je een echte barbecuefan bent, is de 2-in-1 Barbecue en smoker van BBQ collection een absolute must-have voor je buitenkeuken. Met deze smoker barbecue kun je genieten van het barbecuen op zijn Amerikaans, compleet met die heerlijke authentieke rooksmaak. Of je nu vlees, […]
Pluspunten
  • 2-in-1 barbecue en smoker voor veelzijdig gebruik
  • Geleidelijk garingsproces zorgt voor mals vlees zonder verbranding
  • Hittebestendige laag op de deksels voor veiligheid
  • Instelbare schoorsteen voor het reguleren van rookontwikkeling
  • Handig houten tafeltje/werkblad en opbergrek voor extra functionaliteit
  • Gemakkelijk te verplaatsen met de twee grote wielen
- Minpunten
  • Niet geschikt voor lang buiten stallen

Extra informatie

Specificaties: BBQ collection Smokerbarbecue

Kleur

Zwart

Geschikt voor locatie

Tuin

Materiaal

Staal

Type houtskoolbarbecue

Smokerbarbecue

Inclusief hoes

Nee

Diameter kookoppervlak (cm)

0

Product breedte (cm)

104

Product lengte (cm)

45

Product hoogte (cm)

114

Product gewicht (kg)

16

Lengte grilloppervlak (cm)

104

Met handgreep / handgrepen

Ja

Inclusief deksel

Ja

Inclusief wielen

Ja

Vet collector

Nee

Inclusief thermometer

Nee

Inclusief verwijderbare aslade

Nee

Inclusief luchtrooster

Nee

Inclusief onderstel

Ja

Inclusief slang

Nee

Met zijbrander

Ja

Met zijtafel

Ja

Aantal branders

2

Verpakkingsinhoud

1x Barbecue/smoker (in onderdelen, zelf te monteren)

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Aanvullende functies

Verrijdbaar – planken voor extra werkplek

Breedte grilloppervlak (cm)

56

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

16000

Indicatielampje

Nee

Met drukregelaar

Nee

Taal handleiding

Engels, Duits, Frans, Nederlands

Timer

Nee

Type barbecue

Houtskoolbarbecue

Verpakking breedte (mm)

1030

Verpakking hoogte (mm)

330

Verpakking lengte (mm)

340

Verwarming tijd (minuut)

0

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BBQ collection Smokerbarbecue - BBQ Smoker - met Aparte Smoker - Instelbare Schoorsteen - 104 x 58 x 114 cm
Laatste updates:
  • €122,99 - 4 april 2024
  • €129,99 - 17 februari 2024
  • €136,99 - 16 februari 2024
  • €129,99 - 29 januari 2024
  • €132,99 - 15 januari 2024
  • €119,99 - 3 januari 2024
  • €120,99 - 24 december 2023
  • €99,99 - 23 december 2023
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €136,99 - 16 februari 2024
  • Laagste prijs: €99,99 - 3 december 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BBQ collection Smokerbarbecue”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart