BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.6
Expert ScoreLees recensie
  • Alle hierboven genoemde prijzen zijn in Euro.
  • Dit product is verkrijgbaar bij Bol.
  • Bij bol.com kun je BALZY BushBuster 3.0 - Trimmer - Scheerapparaat - Haartrimmer - Bodygroomer - SafeShave technologie - Waterdicht - Veilig scheren - Oplaadbaar - Vaderdag Cadeau kopen voor slechts €29,99
  • De laagste prijs van BALZY BushBuster 3.0 - Trimmer - Scheerapparaat - Haartrimmer - Bodygroomer - SafeShave technologie - Waterdicht - Veilig scheren - Oplaadbaar - Vaderdag Cadeau werd verkregen op 20 april 2024 00:53.

 29,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BALZY BushBuster 3.0 - Trimmer - Scheerapparaat - Haartrimmer - Bodygroomer - SafeShave technologie - Waterdicht - Veilig scheren - Oplaadbaar - Vaderdag Cadeau - €29,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BALZY BushBuster 3.0 - Trimmer - Scheerapparaat - Haartrimmer - Bodygroomer - SafeShave technologie - Waterdicht - Veilig scheren - Oplaadbaar - Vaderdag Cadeau
Laatste updates:
  • €29,99 - 12 april 2024
  • €44,95 - 26 maart 2024
  • €49,95 - 13 januari 2024
  • €44,47 - 5 januari 2024
  • €46,20 - 29 december 2023
  • €49,95 - 25 december 2023
  • €46,20 - 12 december 2023
Sinds: 12 december 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 12 april 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 00:53
BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat
BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat

 29,99

Beschrijving

Review van de BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat

Ontdek de ultieme oplossing voor een perfect getrimd lichaamshaar met de BALZY BushBuster 3.0!

Veilig trimmen met SafeShave™ technologie

De BALZY BushBuster 3.0 is een draadloze trimmer die speciaal is ontworpen voor het trimmen van delicate lichaamsdelen. Met de SafeShave™ technologie ben je verzekerd van een veilige trimervaring zonder wondjes of snijwonden. De trimmer is uitgerust met keramische messen die zorgen voor een nauwkeurig en moeiteloos trimresultaat. Of je nu je schaamhaar wilt trimmen, je ballen wilt scheren of zelfs je kont wilt ontharen, met de BushBuster 3.0 wordt dit klusje een eitje!

Krachtige motor & 100% waterdicht

De BushBuster 3.0 beschikt over een krachtige motor met een indrukwekkende snelheid van 6.000 RPM, waardoor het trimmen van je lichaamshaar snel en efficiënt verloopt. Bovendien is de trimmer 100% waterdicht, waardoor je hem zowel onder de douche als in bad kunt gebruiken. Dit maakt het trimmen van je lichaamshaar niet alleen gemakkelijk, maar ook nog eens comfortabel en hygiënisch.

Compact design voor moeilijk bereikbare plekken

Dankzij het compacte design van de BushBuster 3.0 ligt de trimmer comfortabel in de hand en kun je moeilijk bereikbare plekken probleemloos trimmen. De stevige grip zorgt ervoor dat je de trimmer altijd onder controle hebt, zelfs bij het scheren van gevoelige gebieden zoals je ballen. Met deze trimmer hoef je niet langer te worstelen met scheermesjes, scharen, pincetten of de lady-shave van je partner. De BushBuster 3.0 is dé oplossing voor een perfect getrimd lichaamshaar.

Vandaag besteld = Morgen kaal!

Bestel vandaag nog de BushBuster 3.0 en geniet morgen al van een perfect getrimd lichaamshaar! Met onze snelle levering ben je verzekerd van een razendsnelle service. We begrijpen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan met je nieuwe trimmer, en daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk kunt genieten van een glad en verzorgd resultaat.

De voordelen van een getrimd lichaamshaar

Wist je dat 96% van de partners onverzorgd lichaamshaar als een turn-off beschouwt? Uit onderzoek blijkt ook dat 85% van de partners de voorkeur geeft aan een man die getrimd is onder de gordel. Bovendien merkt 91% van de mannen een flinke boost in zelfvertrouwen na het trimmen van hun lichaamshaar. Met de BushBuster 3.0 kun jij ook profiteren van deze voordelen en je zelfvertrouwen een boost geven.

Veelgestelde vragen over de BushBuster 3.0

Hoe werkt de BushBuster 3.0? De BushBuster 3.0 is de perfecte trimmer voor het scheren, trimmen en bijwerken van je schaamhaar. Met de verschillende opzetstukjes kun je de trimmer aanpassen aan jouw specifieke behoeften.

Wat zit er in de doos? In de doos van de BushBuster 3.0 vind je de trimmer zelf, een SafeShave™ scheerkopje, twee opzetstukjes, een USB oplaadkabel, een schoonmaakborsteltje, een heldere uitleg en handleiding, en zelfs een persoonlijk bericht van ons. Alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te kunnen!

Waar kan ik de BushBuster 3.0 gebruiken? De BushBuster 3.0 is speciaal ontworpen voor alle lichaamsdelen onder de gordel. Of je nu je penis wilt scheren, je schaamhaar wilt trimmen, je balzak wilt scheren of zelfs je bilhaar en benen wilt bijwerken, deze trimmer is geschikt voor al je behoeften.

Voor wie is de BushBuster 3.0? De BushBuster 3.0 is geschikt voor iedereen die zijn lichaamshaar graag beter verzorgt. Partners hechten veel belang aan de staat van het haar in het gebied onder de gordel, dus het is tijd om daar iets aan te doen!

Maakt de BushBuster mijn ballen 100% glad? De BushBuster 3.0 is een trimmer en laat dus altijd korte haartjes achter. Met wat oefening kun je echter wel zorgen voor kale ballen en een perfect glad resultaat.

Kan ik de BushBuster 3.0 onder de douche gebruiken? Ja, de BushBuster 3.0 is volledig waterdicht, waardoor je hem veilig onder de douche kunt gebruiken. Dit maakt het trimmen van je lichaamshaar nog gemakkelijker en comfortabeler.

Conclusie: Trim je lichaamshaar moeiteloos met de BALZY BushBuster 3.0

De BALZY BushBuster 3.0 is de ultieme trimmer voor het scheren, trimmen en bijwerken van je lichaamshaar. Met de SafeShave™ technologie, krachtige motor, compact design en waterdichte eigenschappen is deze trimmer een must-have voor iedereen die zijn lichaam graag goed verzorgt. Profiteer van de voordelen van een getrimd lichaamshaar en bestel vandaag nog de BushBuster 3.0 voor een moeiteloze en professionele trimervaring. Met onze snelle levering geniet je morgen al van een perfect getrimd resultaat. Waar wacht je nog op? Bestel nu en ervaar zelf het verschil!

Bekijk meer scheerapparaten op bol.com

Bekijk de beste scheerapparaten

De beste baardtrimmers

8.6Expert Score
Review van de BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat Ontdek de ultieme oplossing voor een perfect getrimd lichaamshaar met de BALZY BushBuster 3.0! Veilig trimmen met SafeShave™ technologie De BALZY BushBuster 3.0 is een draadloze trimmer die speciaal is ontworpen voor het trimmen van delicate lichaamsdelen. Met de SafeShave™ technologie ben je verzekerd van […]
Pluspunten
  • Veilig trimmen met SafeShave™ technologie, voorkomt wondjes en snijwonden.
  • Krachtige motor met 6.000 RPM voor snel en efficiënt trimmen.
  • 100% waterdicht, kan veilig onder de douche gebruikt worden.
  • Compact design voor gemakkelijke toegang tot moeilijk bereikbare plekken.
  • Snelle levering, vandaag besteld = morgen in huis.
- Minpunten
  • Laat korte haartjes achter, niet geschikt voor een volledig glad resultaat.

Extra informatie

Specificaties: BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat

Merk

Balzy

Meegeleverde accessoires

Reinigingsborsteltje, Opzetstuk voor gevoelige huid, Scheeropzetstuk, Trimmer opzetstuk

Baardlengte

Langer dan 10 mm

Voedingstype

2-draads

Kleur

zwart

Materiaal

Plastic

Reparatie type

Carry-in

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Volledige fabrieksgarantie.

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Verpakkingsinhoud

BushBuster 3.0 trimmer 3/4 mm. opzetstukje 5/6 mm. opzetstukje Gebruikershandleiding Producthandleiding USB-kabel

Soort oplader

USB-lader

Aantal verschillende opzetstukken

2

Geschikt voor lichaamsdeel

Lichaam

Type baardgroei

Zwaar, Licht, Middel

Nat en droog te gebruiken

Ja

Spoelbaar

Ja

Oplaadtijd (minuut)

90

Operatie duur (minuut)

20

Type scheren

Scheerkoppen

Aantal mesjes / scheerringen

1

Verstelbare kammen

Ja

Maximale verstelbare lengte (cm)

2

Minimale verstelbare lengte (cm)

2

Tussenstappen lengte-instelling (mm)

2

Trimmersetfunctie

Bodygroomer

Snel laden functionaliteit

Nee

CE markering

Zichtbaar

Docking station

Nee

Geschikt voor nat scheren

Ja

Gewicht (g)

1

IP-certificering

IPX7 (Stofdichtheid nvt, dompeldicht)

MPN (Manufacturer Part Number)

ZP-5012

Minimale lengte instelling (mm)

1

Taal handleiding

Engels

Type kapsel

Kaal: korter dan 1 mm, Gemillimeterd haar: 1 – 3 mm, Kort haar: 3 – 15 mm, Langer haar: langer dan 15 mm

Verpakking breedte (mm)

86

Verpakking hoogte (mm)

65

Verpakking lengte (mm)

180

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BALZY BushBuster 3.0 - Trimmer - Scheerapparaat - Haartrimmer - Bodygroomer - SafeShave technologie - Waterdicht - Veilig scheren - Oplaadbaar - Vaderdag Cadeau
Laatste updates:
  • €29,99 - 12 april 2024
  • €44,95 - 26 maart 2024
  • €49,95 - 13 januari 2024
  • €44,47 - 5 januari 2024
  • €46,20 - 29 december 2023
  • €49,95 - 25 december 2023
  • €46,20 - 12 december 2023
Sinds: 12 december 2023
  • Hoogste prijs: €49,95 - 25 december 2023
  • Laagste prijs: €29,99 - 12 april 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BALZY BushBuster 3.0 – Trimmer – Scheerapparaat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart