BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Ø 34 mm | Keramische coating | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal – 3 – 4 cm

 35,80

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler BAB26220E - Föhnborstel - 34MM Krulborstel - 2 snelheden - €35,80
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler BAB26220E - Föhnborstel - 34MM Krulborstel - 2 snelheden
Laatste updates:
  • €35,80 - 18 april 2024
  • €33,40 - 17 april 2024
  • €35,99 - 5 april 2024
  • €37,92 - 29 maart 2024
  • €44,95 - 27 maart 2024
  • €39,10 - 26 maart 2024
  • €37,50 - 25 maart 2024
  • €39,10 - 24 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,95 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €29,43 - 14 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 april 2024 18:21
BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler
BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler

 35,80

Beschrijving

BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler review

Ben jij op zoek naar een stylingtool die het haar snel en makkelijk in model kan brengen? Dan is de BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler wellicht iets voor jou. In deze review gaan we dieper in op de eigenschappen van deze warme luchtborstel.

Wat reviewers vinden van de BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler

Reviewers zijn over het algemeen tevreden met de BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler, een haarborstel en föhn in één. Gebruikers vinden het gemakkelijk om te gebruiken, en de borstel kan worden gebruikt om verschillende kapsels te creëren, zoals krullen, slag of volume. Sommige gebruikers hebben echter wel gemerkt dat de föhn na een jaar of zo kapot kan gaan of kuren kan vertonen. Gebruikers die van nature krullend haar hebben, merken op dat de föhn kan helpen om hun haar voller te laten lijken en te laten glanzen. Sommige gebruikers missen de koude stand op de föhn, terwijl anderen liever meerdere warmtestanden hadden gehad.

Een gebruiker merkt op dat de BaBylissPRO ideaal is voor het stylen van een bobkapsel. De borstel is gemakkelijk in gebruik en niet te zwaar. Een andere gebruiker vindt het apparaat perfect om volume aan het haar te geven en raadt aan om eerst wat mousse aan te brengen op nat haar voordat de föhn wordt gebruikt. Sommige gebruikers vinden dat de föhn te heet wordt, dus is het belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik ervan.

Over het algemeen is de BaBylissPRO een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een gemakkelijk te gebruiken haarborstel en föhn in één. Hoewel sommige gebruikers problemen hebben ondervonden met de duurzaamheid van het apparaat, zijn de meeste gebruikers tevreden met de resultaten die ze krijgen.

Meerdere blaassnelheden

De BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler beschikt over twee verschillende blaassnelheden, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel lucht er door de borstel heen gaat. Dit is handig als je bijvoorbeeld een deel van je haar wilt drogen zonder het meteen te stylen. Zo kun je het haar eerst rustig drogen voordat je het in model brengt.

Keramische warmteverdeling

Een ander belangrijk aspect van de air styler is de keramische warmteverdeling. Hierdoor wordt de warmte gelijkmatig verdeeld over de borstel en wordt het haar beschermd tegen de hitte. Dit voorkomt beschadiging aan het haar en zorgt voor een glanzend en gezond resultaat.

Meedraaiend snoer

De BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler heeft een meedraaiend snoer van 2.7 meter lang. Dit zorgt ervoor dat je alle kanten op kunt bewegen tijdens het stylen van je haar, zonder dat je snoer in de knoop raakt. Dit maakt het stylen van je haar een stuk makkelijker en comfortabeler.

Geen coolshot functie

Een nadeel van de BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler is dat het geen coolshot functie heeft om het haar te fixeren. Een coolshot functie zorgt ervoor dat het haar wordt afgekoeld, waardoor het beter in model blijft zitten. Bij deze luchtborstel moet je daarom zelf zorgen voor een finishing touch, bijvoorbeeld met haarspray.

Geen vervanger voor een föhn

Het is belangrijk om te weten dat de BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler een stylingtool is en geen vervanger voor een föhn. Het is dus belangrijk om het haar eerst voor 80% droog te föhnen voordat je de borstel gebruikt. Anders kan het zijn dat het stylen van je haar langer duurt en minder effectief is.

Conclusie BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler

De BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler is een handige stylingtool voor mensen die snel en makkelijk hun haar in model willen brengen. De borstel beschikt over meerdere blaassnelheden en een keramische warmteverdeling, waardoor het haar beschermd blijft tegen de warmte en het resultaat glanzend en gezond is. Het meedraaiend snoer maakt het stylen van het haar een stuk makkelijker en comfortabeler. Echter, het ontbreken van een coolshot functie kan een nadeel zijn voor sommige mensen. Het is belangrijk om te onthouden dat de BaBylissPRO een stylingtool is en geen vervanger voor een föhn. Het is dus belangrijk om het haar eerst voor 80% droog te föhnen voordat je de borstel gebruikt.

Al met al is de air styler een goede keuze voor mensen die op zoek zijn naar een snelle en gemakkelijke manier om hun haar in model te brengen. Met zijn handige functies en beschermende technologieën kan deze luchtborstel helpen om het haar er gezond en glanzend uit te laten zien, terwijl het meedraaiend snoer het stylen comfortabeler maakt. Hoewel het ontbreken van een coolshot functie een nadeel kan zijn, kan dit worden opgelost door het gebruik van haarspray of andere stylingproducten om het haar op zijn plaats te houden. Over het geheel genomen is de BaBylissPRO een goede investering voor iedereen die op zoek is naar een handige stylingtool voor dagelijks gebruik.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Dyson Airwrap

8.8Expert Score
Ø 34 mm | Keramische coating | Roterende borstel: Nee | Max. Ø: Normaal - 3 - 4 cm
Pluspunten
  • Gemakkelijk te gebruiken en kan verschillende kapsels creëren, zoals krullen, slag of volume.
  • Beschikt over twee verschillende blaassnelheden en een keramische warmteverdeling die het haar beschermt tegen de warmte.
  • Meedraaiend snoer van 2.7 meter lang zorgt voor meer bewegingsvrijheid tijdens het stylen.
- Minpunten
  • Na een jaar of zo kan de föhn kapot gaan of kuren vertonen.
  • Geen coolshot functie om het haar te fixeren.
  • Geen vervanger voor een föhn, want het is belangrijk om het haar eerst voor 80% droog te föhnen voordat je de borstel gebruikt.

Extra informatie

Specificaties: BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler

Diameter (mm)

34

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Kleur

Zwart

Materiaal

Keramische coating

Merk

BaBylissPRO

Snoerlengte (m)

2.7

Verpakkingsinhoud

garantiebewijs, handleiding, krulborstel

Vermogen (W)

700

Minimale temperatuur

0 °C

Ion technologie

Nee

Keramische verwarmingselementen

Nee

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Nee

Draadloos

Nee

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Nee

Aantal warmtestanden

1

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

1

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Geen

Reparatie type

Carry-in

Aantal snelheden

2

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Ja

Gewicht (g)

547

Intrekbare borstelpennen

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

BAB2620E

Materiaal borstelharen

Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Met display

Nee

Met evenredige luchtverplaatsing

Ja

Minimum diameter krulborstel

Normaal – 3 – 4 cm

Roterende borstel

Nee

Taal handleiding

Engels, Duits, Frans, Nederlands

Verpakking breedte (mm)

133

Verpakking hoogte (mm)

81

Verpakking lengte (mm)

422

Voltage (V)

230

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler BAB26220E - Föhnborstel - 34MM Krulborstel - 2 snelheden
Laatste updates:
  • €35,80 - 18 april 2024
  • €33,40 - 17 april 2024
  • €35,99 - 5 april 2024
  • €37,92 - 29 maart 2024
  • €44,95 - 27 maart 2024
  • €39,10 - 26 maart 2024
  • €37,50 - 25 maart 2024
  • €39,10 - 24 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €44,95 - 27 maart 2024
  • Laagste prijs: €29,43 - 14 december 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor BaBylissPRO Blue Lightning Air Styler

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Anneliese Vanderiet

    Na lang twijfelen heb ik uiteindelijk besloten om hem te kopen en wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb! De borstel is heel gemakkelijk in gebruik. Ik heb van nature krullend haar dat snel pluist. Voorheen kon ik het alleen fatsoeneren met een stijltang of door het nat te maken en meteen in een staart of knot te doen. Maar dat is nu verleden tijd. Mijn haar ziet er voller uit en het glanst. Ik kan er krullen mee maken of het redelijk steil krijgen (echt heel steil lukt niet, maar daarvoor heb ik mijn stijltang).

    De borstel heeft twee standen (hard of heel hard blazen) die ik wel gebruik. Alleen de koude stand mis ik wel voor mijn dochter. Zij vindt hem net te warm. Het blijft echter wel een borstel, dus je moet wel regelmatig de overtollige haren eruit halen.

    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart