BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Keramiek | Koude luchtstroom stand

 28,90

Beste deal op: proshop.nlProshop NL
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: Babyliss Haardroger Turbo Smooth 2200: Turbo Glad 2200 - 2200 W - €28,90
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor Babyliss Haardroger Turbo Smooth 2200: Turbo Glad 2200 - 2200 W
Laatste updates:
  • €28,90 - 17 juni 2024
  • €30,86 - 15 juni 2024
  • €30,92 - 11 juni 2024
  • €30,86 - 8 juni 2024
  • €30,92 - 31 mei 2024
  • €30,86 - 16 mei 2024
  • €30,82 - 14 mei 2024
  • €30,90 - 8 mei 2024
Sinds: 30 december 2023
  • Hoogste prijs: €33,00 - 26 januari 2024
  • Laagste prijs: €28,90 - 17 juni 2024
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 18 juni 2024 22:31
BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE
BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE

 28,90

Beschrijving

BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE Review

De BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE is een krachtige föhn met ionische anti-frizz functie. Deze föhn maakt gebruik van ion technologie en keramische verwarmingselementen om je haar glad en glanzend te maken. In deze review gaan we dieper in op de verschillende kenmerken en voordelen van deze föhn.

BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE: wat vinden reviewers?

Als je overweegt om de BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE aan te schaffen, dan wil je waarschijnlijk ook weten wat anderen ervan vinden. We hebben enkele reviews op een rij gezet om je te helpen bij je beslissing.

Over het algemeen zijn de reviewers zeer tevreden over de föhn. Ze vinden hem krachtig en gemakkelijk in gebruik. De verschillende standen stellen je in staat om de föhn aan te passen aan je haartype en stylingbehoeften. Ook de ion technologie wordt geprezen omdat het zorgt voor een glad en glanzend eindresultaat zonder pluis.

Een aantal reviewers heeft wel opmerkingen over het gewicht van de föhn. Sommigen vinden hem te zwaar en daardoor minder gebruiksvriendelijk. Anderen zijn juist wel tevreden over het gewicht en vinden het niet storend.

Ten slotte zijn er enkele opmerkingen over de handleiding en het bevestigen van de diffuser. Een reviewer had bijvoorbeeld moeite om de diffuser erop te krijgen en vroeg om hulp.

Al met al zijn de meeste reviewers zeer tevreden over de BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE. Het is een krachtige föhn met verschillende functies en stylingopties. Het ionische filter zorgt voor een glad en glanzend resultaat zonder pluis. Het enige nadeel lijkt het gewicht te zijn voor sommigen.

Krachtige föhn met 2 snelheden en 3 temperatuurinstellingen

De BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE is een krachtige föhn met een DC-motor en een blaassnelheid van 90 km/uur. Met de 2 snelheden en 3 temperatuurinstellingen kun je de föhn aanpassen aan je haartype en stylingbehoeften. De föhn is geschikt voor alle haartypes en maakt het drogen en stylen van je haar gemakkelijk.

Ion technologie voor anti-frizz functie

De ion technologie is een van de belangrijkste kenmerken van deze föhn. Het keramische filter aan de achterkant van de föhn zorgt ervoor dat er meer ionen gegenereerd kunnen worden en vrijkomen. Ionen zijn negatief statisch geladen deeltjes die je haar anti-statisch, pluisvrij, glad en glanzend maken. Dit maakt de BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE perfect voor mensen met statisch haar en pluizig haar.

Keramische verwarmingselementen voor een gelijkmatige warmteverdeling

De keramische verwarmingselementen van de BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling en beschermen je haar tegen oververhitting. Dit helpt bij het voorkomen van beschadiging van je haar tijdens het drogen en stylen.

Inclusief grote diffuser voor meer volume en natuurlijke krullen

De BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE wordt geleverd met een grote diffuser van 15 mm. Hiermee kun je je krullen mooi laten drogen of meer volume creëren. De blaasmond van 13 x 75 mm is perfect voor het stylen van je haar met een borstel of voor het preciezer werken, bijvoorbeeld bij het stylen van je pony.

Conclusie BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE

De BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE is een krachtige föhn met verschillende handige functies. De ion technologie en keramische verwarmingselementen zorgen ervoor dat je haar glad en glanzend wordt zonder pluis. De grote diffuser en blaasmond zijn perfect voor het creëren van volume en het stylen van je haar. Het snoer dat niet meedraait is ook een handige eigenschap van deze föhn. Al met al is deze föhn een goede keuze voor iedereen die opzoek is naar een hoogwaardige föhn met een anti-frizz functie en verschillende stylingopties.

TIP: Gebruik de föhn op een lage temperatuur om beschadiging van je haar te voorkomen en de levensduur van de föhn te verlengen. Gebruik daarnaast een hittebeschermende spray om je haar te beschermen tegen de hitte van de föhn.

De BaByliss Turbo Smooth 2200W Föhn D572DE wordt geleverd met een garantie van 3 jaar. Dit geeft je gemoedsrust en vertrouwen in de kwaliteit van het product. De föhn is ook relatief lichtgewicht, wat het gemakkelijker maakt om te hanteren en te gebruiken gedurende langere perioden.

Bekijk meer föhns op bol.com

De beste föhnborstel van 2023

Dyson Airwrap

9Expert Score
Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Keramiek | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Krachtige föhn met 2 snelheden en 3 temperatuurinstellingen
  • Ion technologie voor anti-frizz functie
  • Keramische verwarmingselementen voor een gelijkmatige warmteverdeling
  • Inclusief grote diffuser voor meer volume en natuurlijke krullen
  • Snoer draait niet mee
  • Geleverd met garantie van 3 jaar
  • Geschikt voor alle haartypes
- Minpunten
  • Föhn kan als zwaar worden ervaren door sommige reviewers
  • Handleiding en bevestiging van diffuser kunnen voor verwarring zorgen bij sommige gebruikers

Extra informatie

Specificaties: BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Diffuser

Aantal blaasmonden

1

Kleur

Zwart, Zilver

Materiaal

Keramiek

Merk

BaByliss

Snoerlengte (m)

1.95

Verpakkingsinhoud

Föhn, blaasmond, diffuser, gebruiksaanwijzing en garantiebewijs

Type föhn motor

DC-motor

Vermogen (W)

2200

Maximale snelheid

90 km/h

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Draadloos

Nee

Flexibel roterend koord

Nee

Ophangbaar

Ja

Koude lucht positie

Ja

Aantal snelheden

2

Aantal warmtestanden

3

Inklapbare handgreep

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

3

Uitzonderingen fabrieksgarantie

n.v.t.

Reparatie type

Pick-up en return

CE markering

Zichtbaar

Gewicht (g)

974

Inclusief volume diffuser

Ja

MPN (Manufacturer Part Number)

D572DE

Overhittingsbeveiliging

Ja

Taal handleiding

Nederlands

Verpakking breedte (mm)

235

Verpakking hoogte (mm)

107

Verpakking lengte (mm)

286

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor Babyliss Haardroger Turbo Smooth 2200: Turbo Glad 2200 - 2200 W
Laatste updates:
  • €28,90 - 17 juni 2024
  • €30,86 - 15 juni 2024
  • €30,92 - 11 juni 2024
  • €30,86 - 8 juni 2024
  • €30,92 - 31 mei 2024
  • €30,86 - 16 mei 2024
  • €30,82 - 14 mei 2024
  • €30,90 - 8 mei 2024
Sinds: 30 december 2023
  • Hoogste prijs: €33,00 - 26 januari 2024
  • Laagste prijs: €28,90 - 17 juni 2024

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BaByliss Turbo Smooth 2200W Fohn D572DE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart