BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E

Uw recensie toevoegen
Toevoegen aan vergelijken
8.8
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 50 mm | Nylon, Everzwijnhaar, Keramische coating | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Groot – 4 cm of groter | Koude luchtstroom stand

 50,00

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E - Roterend met 2 draairichtingen - Ø 50mm - €50,00
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E - Roterend met 2 draairichtingen - Ø 50mm
Laatste updates:
  • €50,00 - 25 maart 2024
  • €56,00 - 24 maart 2024
  • €50,00 - 23 maart 2024
  • €56,00 - 22 maart 2024
  • €55,00 - 20 maart 2024
  • €52,00 - 19 maart 2024
  • €45,90 - 10 maart 2024
  • €50,00 - 5 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €58,95 - 6 februari 2024
  • Laagste prijs: €42,62 - 15 november 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 20 april 2024 06:41
BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E
BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E

 50,00

Beschrijving

BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E review

Als je op zoek bent naar een föhnborstel die je haar hydrateert, pluisvrij maakt en zorgt voor een luxueuze glans, dan is de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E de perfecte keuze. Met zijn geavanceerde plasmatechnologie en ionische functie zorgt deze roterende föhnborstel voor een gladde en natuurlijke look, terwijl keramische verwarmingselementen je haar beschermen. In deze review zullen we dieper ingaan op de verschillende functies en voordelen van de BaByliss Fohnborstel, evenals enkele mogelijke nadelen.

Wat reviewers zeggen over de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E

De BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E heeft over het algemeen positieve reviews van gebruikers ontvangen. Veel reviewers geven aan dat het even wennen is als je het product nog niet eerder hebt gebruikt, maar dat het resultaat prachtig haar met volume en glans is. Veel gebruikers merken op dat hun haar na gebruik van de borstel zacht aanvoelt en minder pluizig is. De roterende functie van de borstel wordt over het algemeen als makkelijk in gebruik ervaren en zorgt voor glad en glanzend haar. Sommige gebruikers merken op dat de borstel iets zwaarder is dan andere modellen, maar over het algemeen wordt de kwaliteit van het product als goed ervaren.

Een ander positief aspect van de BaByliss Fohnborstel is dat het ionensysteem met positieve en negatieve ionen het haar beschermt en zachter doet uitzien met minder pluis. Dit wordt door veel gebruikers als een groot pluspunt gezien, vooral voor mensen met dun of pluizig haar. Sommige gebruikers merken op dat ze eerder al andere modellen van BaByliss hebben geprobeerd en dat dit model hen ook bevalt vanwege het lagere wattage (700W), wat geschikt is voor dun haar. Het automatische systeem om het haar in te draaien wordt ook als handig ervaren, vooral door gebruikers met lang haar.

Hoewel de meeste reviews positief zijn, zijn er ook enkele opmerkingen over het gewicht van de borstel en het feit dat het even kan duren om te wennen aan de bediening van de knoppen. Sommige gebruikers merken op dat een iets kleinere borstel handiger zou zijn voor kort haar, maar dat het toch mogelijk is om volume te krijgen met deze borstel. Over het algemeen wordt de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel echter als een goede aankoop beschouwd en wordt het resultaat van prachtig haar met volume en glans gewaardeerd door gebruikers.

Hydrateert je haar met positieve én negatieve ionen

Een van de grootste voordelen van de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E is de geavanceerde plasmatechnologie die positieve én negatieve ionen combineert om je haar te hydrateren. Dit dubbele ionensysteem herstelt de vochtbalans van je haar, waardoor het zijdezacht en verzorgd aanvoelt. De ionische functie zorgt er ook voor dat je haar pluisvrij wordt terwijl je het droogt en stylet, wat resulteert in een gladde en glanzende finish.

Evenredige luchtverdeling en roterende borstel voor professionele resultaten

De BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E heeft een evenredige luchtverdeling over de hele borstel, waardoor je haar gelijkmatig wordt gedroogd en gestyled. De roterende borstel heeft een diameter van 50 mm en is voorzien van een keramische coating en een mix van nylon, everzwijnhaar en polijstende borstelharen. Deze combinatie zorgt voor een professionele stylingervaring, waarbij je haar wordt getemd, glanzend wordt gemaakt en een mooie slag krijgt in de haarpunten. De borstelharen zijn zacht en vriendelijk voor je haar, waardoor het haarbreuk minimaliseert.

Flexibel in gebruik en gebruiksvriendelijk

De BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E is heel flexibel in gebruik dankzij het lange 2,5 meter meedraaiende kogelsnoer. Dit snoer zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het stylen van je haar, zonder dat het in de knoop raakt. Bovendien heeft de föhnborstel drie temperatuurinstellingen en twee snelheden, zodat je de warmte en snelheid kunt aanpassen aan je haartype en gewenste stylingresultaat. De coolshot-functie is handig om je haar af te sluiten met koude lucht, waardoor je haar langer blijft zitten en extra glans krijgt. Het afneembare filter maakt het gemakkelijk om pluis en vuil te verwijderen en zo de levensduur van de föhnborstel te verlengen.

Nadelen

Natuurlijk zijn er ook enkele mogelijke nadelen aan de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E. Ten eerste is de prijs aan de hogere kant, wat een overweging kan zijn voor budgetbewuste consumenten. Daarnaast is de föhnborstel vrij groot en zwaar, wat het gebruik wat vermoeiend kan maken, vooral als je lang haar hebt en het stylen langer duurt. Het kan ook wat oefening vergen om de roterende borstel goed te gebruiken en het gewenste stylingresultaat te bereiken, vooral als je niet gewend bent aan het gebruik van een föhnborstel.

Conclusie BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E

Al met al is de BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E een innovatieve en geavanceerde föhnborstel die veel voordelen biedt voor het hydrateren, pluisvrij maken en stylen van je haar. Met zijn professionele resultaten, flexibele gebruik en gebruiksvriendelijke functies is het een goede keuze voor wie op zoek is naar een föhnborstel van hoge kwaliteit. Als je bereid bent te investeren in een premium föhnborstel en op zoek bent naar een zijdezachte en glanzende blow-dry, kan de BaByliss Fohnborstel een uitstekende keuze zijn.

Bekijk meer föhnborstels op bol.com

Dyson Airwrap

De beste Dyson Airwrap alternatieven

8.8Expert Score
Ion technologie | Keramische verwarmingselementen | Ø 50 mm | Nylon, Everzwijnhaar, Keramische coating | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Groot - 4 cm of groter | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Hydrateert het haar met positieve én negatieve ionen, waardoor het zijdezacht en verzorgd aanvoelt.
  • Evenredige luchtverdeling en roterende borstel zorgen voor professionele resultaten, met gelijkmatig gedroogd en gestyled haar.
  • Flexibel in gebruik dankzij het lange 2,5 meter meedraaiende kogelsnoer, waardoor veel bewegingsvrijheid tijdens het stylen van het haar.
- Minpunten
  • De borstel kan als zwaar worden ervaren door sommige gebruikers.
  • Het kan even wennen zijn aan de bediening van de knoppen.
  • Sommige gebruikers merken op dat een iets kleinere borstel handiger zou zijn voor kort haar.

Extra informatie

Specificaties: BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E

Diameter (mm)

50

Meegeleverde accessoires

Geen meegeleverde accessoires

Kleur

Icey Blue, Silver Chrome Accents

Materiaal

Nylon, Everzwijnhaar, Keramische coating

Merk

BaByliss

Snoerlengte (m)

2.5

Verpakkingsinhoud

Föhnborstel, beschermde hoes voor de borstel, garantiebewijs, gebruiksaanwijzing

Vermogen (W)

700

Minimale temperatuur

0 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Ja

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Draadloos

Nee

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Aantal warmtestanden

3

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

n.v.t

Reparatie type

Carry-in

Aantal snelheden

2

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Nee

Gewicht (g)

871

Intrekbare borstelpennen

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

AS773E

Materiaal borstelharen

Kunststof, Everzwijnhaar

Maximum diameter krulborstel

Groot – 4 cm of groter

Met display

Nee

Met evenredige luchtverplaatsing

Ja

Minimum diameter krulborstel

Groot – 4 cm groter

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

168

Verpakking hoogte (mm)

96

Verpakking lengte (mm)

401

Voltage (V)

230

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E - Roterend met 2 draairichtingen - Ø 50mm
Laatste updates:
  • €50,00 - 25 maart 2024
  • €56,00 - 24 maart 2024
  • €50,00 - 23 maart 2024
  • €56,00 - 22 maart 2024
  • €55,00 - 20 maart 2024
  • €52,00 - 19 maart 2024
  • €45,90 - 10 maart 2024
  • €50,00 - 5 maart 2024
Sinds: 23 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €58,95 - 6 februari 2024
  • Laagste prijs: €42,62 - 15 november 2023

Beoordelingen (0)

User Reviews

0.0 uit 5
0
0
0
0
0
Write a review

Er zijn nog geen recensies.

Plaats de eerste recensie voor “BaByliss Hydro Fushion Fohnborstel AS773E”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Review Hoek
Logo
Nieuwe Account Aanmaken
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
Shopping cart