BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E

(1 klantbeoordeling)
Toevoegen aan vergelijken
9
Expert ScoreLees recensie

Ion technologie | Ø 80 mm | Everzwijnhaar, Synthetisch haar | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Groot – 4 cm of groter | Koude luchtstroom stand

 58,99

Beste deal op: bol.combol.com
KOOP VOOR DE BESTE PRIJS
Stel Laagste Prijs Melding In
×
Breng mij op de hoogte, wanneer de prijs daalt
Stel Notificatie voor Product in: BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E - Roterend met 4 opzetstukken - 2 draairichtingen - €58,99
Prijsgeschiedenis
×
Prijsgeschiedenis voor BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E - Roterend met 4 opzetstukken - 2 draairichtingen
Laatste updates:
  • €58,99 - 23 maart 2024
  • €59,00 - 19 maart 2024
  • €58,99 - 17 maart 2024
  • €47,50 - 16 maart 2024
  • €58,99 - 10 maart 2024
  • €54,40 - 9 maart 2024
  • €59,00 - 25 februari 2024
  • €54,60 - 24 februari 2024
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €77,99 - 20 januari 2024
  • Laagste prijs: €46,90 - 21 december 2023
Aan verlanglijstje toevoegenToegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Laatst bijgewerkt op 13 april 2024 04:23
BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E
BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E

 58,99

Beschrijving

BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E review

Als je op zoek bent naar een veelzijdig stylingapparaat dat je haar een natuurlijke look geeft, dan is de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E de perfecte keuze. Deze krachtige föhnborstelset heeft alles wat je nodig hebt om je haar te drogen, volumiseren, polijsten en steilen, terwijl het een pluisvrij resultaat garandeert. In dit artikel bespreken we de vele functies en voordelen van dit prachtige apparaat, zodat je precies weet wat je kunt verwachten.

Ervaringen van gebruikers: De BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E

De BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E heeft veel positieve recensies ontvangen van gebruikers die het apparaat hebben geprobeerd. Veel mensen zijn tevreden over het vermogen van de föhnborstel om volume en een mooie slag in het haar te creëren. Sommige gebruikers met halflang of kort haar waren aanvankelijk sceptisch, maar ontdekten dat de borstel ook geschikt is voor hun haartype, vooral als het gaat om het naar binnen föhnen of het creëren van een lichte slag. Ze merkten op dat hun haar minder pluizig werd en mooi naar binnen viel.

Ondanks de relatief hoge prijs, zijn veel gebruikers van mening dat de prijs-kwaliteitsverhouding van het product goed is. Ze merken op dat ze met de föhnborstel een professioneel uitziend resultaat kunnen bereiken dat vergelijkbaar is met een bezoek aan de kapper, waardoor ze uiteindelijk geld besparen op kapperskosten. Gebruikers geven aan dat het enige tijd kan duren om handigheid te krijgen in het gebruik van de roterende borstel, maar na enige oefening vinden ze het gemakkelijk en snel om te gebruiken.

Hoewel veel gebruikers tevreden zijn met hun aankoop, zijn er enkele gemengde opmerkingen over de bijgeleverde accessoires en de kwaliteit van de motor. Sommige gebruikers vinden dat het product met slechts één roterende kop minder veelzijdig is dan ze zouden willen, en ze geven de voorkeur aan een goedkopere föhnborstel met meer opties. Anderen merken op dat de kwaliteit van het opbergetui en de beschermkap voor de borstelharen minder luxe en stevig is dan bij eerdere versies van het product. Desondanks raden de meeste gebruikers de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E aan en zijn ze blij met de resultaten die ze met het apparaat kunnen bereiken.

Complete styling met verwisselbare opzetstukken

De BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel onderscheidt zich door zijn 4 verwisselbare opzetstukken. Je krijgt twee ronde borstels van verschillende formaten (50 mm en 20 mm), een straightening opzetstuk en een blaasmond. Deze opzetstukken zorgen voor een veelzijdige stylingervaring, zodat je met één apparaat je haar kunt drogen, volumiseren, polijsten en steilen.

Ionische anti-frizz functie voor pluisvrij haar

Een van de belangrijkste kenmerken van de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel is de ionische anti-frizz functie. Deze technologie zorgt ervoor dat je haar pluisvrij, glad en glanzend wordt. Ionen zijn negatief statisch geladen deeltjes die je haar mooier maken en een professionele afwerking geven.

Extra lang snoer en handig opbergetui

Met een extra lang snoer van 2,25 meter biedt de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel je alle bewegingsvrijheid die je nodig hebt om je haar perfect in model te krijgen. Bovendien wordt er een handig opbergetui meegeleverd, zodat je alle accessoires netjes kunt opbergen en eenvoudig mee kunt nemen op reis.

Natuurlijke look met twee draairichtingen

De BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel biedt twee draairichtingen, waardoor je een natuurlijke look kunt creëren. Gebruik de 20 mm borstel voor kortere haarlengtes en de 50 mm borstel voor langere haarlengtes. Door de verschillende draairichtingen te gebruiken, krijgt je haar een volumineus en levendig effect.

Koudere lucht voor een langdurige en glanzende afwerking

Sluit het stylen van je haar af met de koudere lucht van de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel. Hierdoor blijft je haar langer in model en krijgt het net dat beetje extra glans. Met de ionische functie zorgt dit apparaat voor een prachtig glad, glanzend en pluisvrij resultaat.

Tips voor het gebruik van de BaByliss Beliss Big Hair1000W Föhnborstel

Om het beste resultaat te behalen met je BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel, volg je deze handige tips:

  1. Begin met het drogen van je haar tot het 80-90% droog is met behulp van een gewone föhn. Ga vervolgens aan de slag met de föhnborstel op licht vochtig haar. Hierdoor ben je sneller klaar en krijg je een beter resultaat.
  2. Reinig regelmatig de haren van je krulborstel met wat shampoo. Zo blijven de haren mooi één kant op staan en blijft je föhnborstel in optimale conditie.

De garantie en specificaties van de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel

Met de aankoop van de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel profiteer je van een apparaat met uitstekende specificaties en een garantie van 2 jaar. Deze föhnborstel beschikt over 2 borstelopzetstukken met een mix van everzwijn- en synthetisch haar, 20 mm en 50 mm borstels, ionische anti-frizz functie, coolshot, 2 temperatuurinstellingen, 2 draairichtingen en een 2,25 meter meedraaiend snoer.

Conclusie: Een veelzijdige en krachtige föhnborstel

De BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdig en krachtig stylingapparaat. Met zijn 4 verwisselbare opzetstukken, ionische anti-frizz functie, extra lang snoer en handig opbergetui, biedt deze föhnborstel een complete stylingervaring die je haar pluisvrij, glad en glanzend maakt. Dankzij de natuurlijke look die je kunt creëren met de twee draairichtingen en de langdurige en glanzende afwerking door de koudere lucht, is de BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel een onmisbaar hulpmiddel voor iedereen die zijn of haar haar perfect wil stylen.

Zorg ervoor dat je deze fantastische BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel aan je stylingroutine toevoegt en geniet van de vele voordelen die het te bieden heeft. Je haar zal er beter uitzien dan ooit tevoren!

Bekijk meer stijlborstels op bol.com

De beste föhnborstel van 2023

Dyson Airwrap

9Expert Score
Ion technologie | Ø 80 mm | Everzwijnhaar, Synthetisch haar | Roterende borstel: Ja | Max. Ø: Groot - 4 cm of groter | Koude luchtstroom stand
Pluspunten
  • Complete styling met verwisselbare opzetstukken
  • Ionische anti-frizz functie voor pluisvrij haar
  • Extra lang snoer en handig opbergetui
  • Natuurlijke look met twee draairichtingen
  • Koudere lucht voor een langdurige en glanzende afwerking
- Minpunten
  • Slechts één roterende kop
  • Bijgeleverde accessoires van mindere kwaliteit dan eerdere versies

Extra informatie

Specificaties: BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E

Diameter (mm)

80

Meegeleverde accessoires

Blaasmond, Reisetui, Ronde krulborstel

Kleur

Oud roze

Materiaal

Everzwijnhaar, Synthetisch haar

Merk

BaByliss

Snoerlengte (m)

2.25

Verpakkingsinhoud

Föhnborstel, 50 mm ronde opzetborstel, 20 mm ronde opzetborstel, stijlopzetstuk, blaasmond, opbergetui, garantiebewijs, gebruiksaanwijzing.

Vermogen (W)

1000

Minimale temperatuur

70 °C

Ion technologie

Ja

Keramische verwarmingselementen

Nee

Met verzorgende olie

Nee

Temperatuur instellingen

Ja

Draadloos

Nee

Dual Voltage

Nee

Flexibel roterend koord

Ja

Ophangbaar

Nee

Koude lucht positie

Ja

Aantal warmtestanden

2

Fabrieksgarantie termijn (maanden)

2

Uitzonderingen fabrieksgarantie

n.v.t.

Reparatie type

Carry-in

Aantal snelheden

1

CE markering

Zichtbaar

Extra smal handvat

Nee

Gewicht (g)

2094

Intrekbare borstelpennen

Nee

MPN (Manufacturer Part Number)

AS960E

Materiaal borstelharen

Everzwijnhaar, Kunststof

Maximum diameter krulborstel

Groot – 4 cm of groter

Met display

Nee

Met evenredige luchtverplaatsing

Nee

Minimum diameter krulborstel

Klein – 2 – 3 cm

Roterende borstel

Ja

Taal handleiding

Universeel

Verpakking breedte (mm)

211

Verpakking hoogte (mm)

170

Verpakking lengte (mm)

328

Voltage (V)

230

Prijsgeschiedenis

Prijsgeschiedenis voor BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E - Roterend met 4 opzetstukken - 2 draairichtingen
Laatste updates:
  • €58,99 - 23 maart 2024
  • €59,00 - 19 maart 2024
  • €58,99 - 17 maart 2024
  • €47,50 - 16 maart 2024
  • €58,99 - 10 maart 2024
  • €54,40 - 9 maart 2024
  • €59,00 - 25 februari 2024
  • €54,60 - 24 februari 2024
Sinds: 26 oktober 2023
  • Hoogste prijs: €77,99 - 20 januari 2024
  • Laagste prijs: €46,90 - 21 december 2023

Beoordelingen (1)

1 recensie voor BaByliss Beliss Big Hair 1000W Föhnborstel AS960E

5.0 uit 5
1
0
0
0
0
Write a review
Toon alles Handigst Hoogste Beoordeling Laagste Beoordeling
  1. Julia van Dijk

    Als voormalig kapster heb ik hogere verwachtingen van het product dan wat salonkwaliteit kan bieden. Echter, het product doet wat het belooft en is geschikt voor amateurgebruik. Het is ook zeer gemakkelijk te gebruiken. Het enige nadeel is dat het slechts één roterende kop heeft, die vrij dik is. Voor korter haar is het wellicht beter om een gewone föhnborstel te gebruiken, omdat deze goedkoper is. De prijs van deze borstel is relatief hoog gezien het feit dat er slechts één roterende kop bij zit.

    Het voordeel van deze borstel is dat het zelfs zeer pluizig haar glad en stijl kan maken zonder volume te verliezen. Het is belangrijk om het haar in secties te verdelen en goed te laten afkoelen, omdat warmte nodig is voor het vormgeven en de vorm pas blijft als het haar goed is afgekoeld.

    + Pluspunten: Doet wat het belooft Geschikt voor amateurgebruik Zeer gemakkelijk te gebruiken Maakt zelfs zeer pluizig haar glad en stijl zonder volume te verliezen
    - Minpunten: Slechts één roterende kop die vrij dik is Voor korter haar is een gewone föhnborstel wellicht beter en goedkoper Relatief hoge prijs gezien het feit dat er slechts één roterende kop bij zit
    Nuttig(0) Niet nuttig(0)U hebt al gestemd

    Plaats een recensie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Review Hoek
    Logo
    Nieuwe Account Aanmaken
    Vergelijk items
    • Totaal (0)
    Vergelijken
    Shopping cart